Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Vil influenza A H1N1 vaccinen virke og er den sikker?

Skrevet 30-08-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Vil influenza A H1N1 vaccinen virke og er den sikker?

Vaccinen mod influenza A H1N1 skulle være klar til levering i Danmark fra september måned. Danmark har købt vaccine nok til mere end 1,5 millioner mennesker. Vaccinerne mod influenza A H1N1 er således ved at blive gjort klar til masseindsprøjtning af spædbørn, børn, teenagere og voksne.


Og ikke nok med det, for d. 19.08.09 meddelte Sundhedsstyrelsen, at man nu også har besluttet sig for at tilbyde alle gravide kvinder vaccination mod influenza A H1N1.

Tidligere har der været tvivl om, hvorvidt gravide skulle tilbydes vaccinen, men nu vil alle gravide kvinder i 2. og 3. trimester blive tilbudt vaccinen, når den er parat til efteråret.

Men den sørgelige og chokerende sandhed er, at den ikke er blevet testet og heller ikke vil blive det, før man går i gang med vaccinationerne.

Du bør derfor stille dig selv spørgsmålet, om vaccinen mod influenza A H1N1 vil virke, og om den er sikker? Og her kan gravide kvinder altså komme i et ekstra dilemna, da de ikke kun skal tage ansvar for sig selv men også deres ufødte barn.

Som i alle de øvrige europæiske lande får du nu lov til at være forsøgskanin, for vaccinen er slet ikke blevet testet. Næsten værre er det også, at de europæiske vacciner vil indeholde tilsætningsstoffer og kemikalier, som er tilsat for at forstærke effekten af de aktive ingredienser i vaccinen.

Sagen er således kort og godt, at den nye influenza A H1N1 vaccine både er usikker og uprøvet.

Dette bringer os til den foruroligende konklusion, at når vi kigger på, hvad der skete med de mennesker, som blev vaccineret under det sidste svineinfluenzaudbrud i 1976, så kan influenza A H1N1 vaccinen muligvis gå hen og blive en af vor tids største medicinske fejltagelser.

Vacciner mod svineinfluenza i 1976 medførte både lammelser og dødsfald

Men vidste du, at adskillige undersøgelser har vist, at influenza vacciner slet ikke virker overhovedet. Hvorfor skulle denne være anderledes?

Vidste du, at der i 1976 i Time Magazine blev rapporteret, at en vaccine mod svineinfluenza var skyld i uoprettelige nerveskader hos hundredvis af mennesker.

565 personer fik uhelbredelige lammelser og 25 personer døde. Denne rapport er bl.a. også blevet gengivet på Mercola.com, verdens største webside for sundhed.

Lægerne gav tragedien navnet: Guillain-Barre syndromet.

Den amerikanske regering måtte dengang betale mere end 2000 millioner $ i erstatninger. Det svarer til omkring 6 milliarder i dag.

Desværre ved lægerne stadigt ikke, hvorfor svineinfluenzavaccinen i 1976 lammede og slog så mange mennesker ihjel, som den gjorde.

Det bringer mig til den konklusion, at når den nye influenza A H1N1 vaccine ikke bliver testet, har man i virkeligheden ingen anelse om, hvorvidt den kommende H1NI vaccine kan risikere at have de samme katastrofale bivirkninger som i 1976.

Stil derfor dig selv spørgsmålet:

Kunne du tænke dig at få en indsprøjtning med en eksperimentel influenza A H1N1 vaccine?

Meget tyder på, at tidligere influenzavacciner ikke virker, så hvorfor skulle denne influenza A H1N1 vaccine være anderledes og kunne beskytte dig mod influenza?

Nu bliver svaret på det vigtige spørgsmål om hvorvidt influenza A H1N1 vaccinen vil beskytte dig mod H1N1 pludseligt nemt, fordi uden afprøvninger er der ingen, der ved det.

Vi kan alle sammen kun gætte og håbe.

Adskillige undersøgelser har nemlig vist, at influenzavacciner slet ikke virker. Hvorfor skulle denne så være anderledes?

Følgende eksempler viser problematikken:

Ifølge Cochrane Database of Systematic Reviews fra 2006, var konklusionen på 51 forskellige undersøgelser, at influenzavacciner ikke virkede bedre end placebo hos 260.000 børn i alderen fra 6 mdr. til 23 mdr. (1)

En undersøgelse offentliggjort i 2008 i Archives of Pediatric and Adolescent Medicine viste, at influenzavacciner hos små børn ikke gjorde nogen forskel på antallet af influenzarelaterede besøg hos læger og på hospitaler. (2)

Og vaccinerne er ikke kun ineffektive, når det drejer sig om at forebygge influenza hos børn, de er ligeså værdiløse, når det handler om voksne og ældre.

Ifølge Cochrane Database of Systematic Reviews fra 2007, viste undersøgelser af 65.000 raske voksne, at vaccinationer reducerede risikoen for influenza med 6 % og antallet af sygefraværsdage med mindre end en dag. Vaccinationerne reducerede ikke antallet af mennesker, som søgte hjælp eller havde fravær. (1)

Cochrane Databasen fra 2006 indeholder også en gennemgang af 64 vaccinationsundersøgelser af ældre mennesker gennem næsten 100 influenzasæsoner. Undersøgelserne viser, at influenzavacciner ikke forebygger influenza på hverken plejecentre eller blandt ældre, der bor hjemme. (1)

En undersøgelse trykt i Lancet sidste år viste, at der ingen sammenhæng var mellem vaccination mod influenza og reduceret risiko for lungebetændelse hos ældre. Dette understøtter en fem år gammel undersøgelse, trykt i The New England Journal of Medicine. (3)

Forskning gengivet i American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine bekræfter også, at der ikke har været nogen nedgang i antallet af dødsfald fra influenza og lungebetændelse, selvom vaccinationsdækningen blandt ældre er steget fra 15 procent i 1980 til 65 procent i dag. (4)

Mine damer og herrer, dette bringer mig til den konklusion, at chancen for at influenza A H1N1 vaccinen virker er så godt som lig nul.

Så er det, at jeg må spørge mig selv, hvorfor vores regering og sundhedssystem bruger al den tid og alle de penge på en vaccine, som de ikke har nogen anelse om vil virke, og som aldrig er blevet testet for sikkerhed.

Famlen i vaccinetågerne – hvorfor influenzavacciner aldrig kommer til at virke

Vidste du, at der inden for kategorien af influenza A typer findes en mindre gruppe, som kaldes H1N1 vira.

Der findes flere dusin forskellige stammer af H1N1. Det amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har testet mere end 50 forskellige stammer af H1N1. (5)

CDC har registreret, at 98,5 % af disse 50 stammer er resistente overfor Tamiflu, som benyttes til behandling af influenza. Grunden får du her:

Selv hvis ‘videnskaben’ kunne identificere en stamme af H1N1, som var skyld i et udbrud af sygdom og udvikle en vaccine, som rent faktisk virkede, ville den hurtigt holde op med at virke på resten af befolkningen.

Hvorfor?

På grund af mutation.

Influenza vira er nogle af de hurtigst muterende af alle kendte humane vira. De kan mutere flere gange indenfor samme influenzasæson, ikke bare indenfor et givent område, men selv hos den samme person.

På ethvert givet tidspunkt findes der på landsplan hundredvis af forskellige influenzastammer hos mennesker.

Og det er lige præcis derfor, at influenzavacciner aldrig har virket og stort set ingen effekt har haft de seneste år, for alle får den samme vaccine.

Så hvorfor bruge penge på en vaccine, der ikke virker, og som tilmed kan være farlig?

Selv World Health Organization (WHO) indrømmer at influenza A H1N1 vaccinen ikke er testet

WHO anbefaler i øjeblikket en global massevaccination mod svineinfluenza / influenza A H1N1. Alligevel skriver WHO også på sin egen hjemmeside, at en sådan vaccine aldrig er blevet afprøvet som sikker. Med deres egne ord:

"Da produktionen af nogle pandemiske vacciner involverer nye teknologier, der endnu ikke er blevet grundigt evalueret for sikkerhed hos visse befolkningsgrupper, er det meget vigtig at implementere en post-marketing overvågning af den højst mulige kvalitet.

Det vil desuden være essentielt hurtigt at udveksle resultater af undersøgelser vedrørende immunitet og post-marketing sikkerhed og effektivitet inden for det internationale samfund, så enkelte lande kan foretage de nødvendige justeringer i deres vaccinationspolitik.”

Dette er en oversættelse af WHO’s egne anbefalinger fra afsnittet om pandemiske H1N1 vacciner, 2009.

Her er linket, hvis du vil læse mere om den sag.

www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/h1n1_vaccine_20090713/en/index.html

Der er altså meget, der tyder på, at du og jeg bliver brugt som forsøgskaniner.

Selv medicinselskaberne indrømmer at influenza A H1N1 vaccinen ikke er testet

En af producenterne af den nye influenza A H1N1 vaccine, har faktisk skrevet at,

“ Kliniske forsøg vil være begrænsede, grundet nødvendigheden af at levere vaccinen til regeringerne så hurtigt som muligt. Det vil derfor være nødvendigt med yderligere forsøg, efter at vaccinen er blevet tilgængelig.”

Det virker lidt mærkeligt på mig. Hvordan kan man vaccinere folk med et stof, som højst sandsynligt ikke virker, og når ingen rigtigt ved, om det er sikkert?

Det er alvorlige spørgsmål, som regeringen skylder os alle et svar på.

Hvad kan vi gøre selv for at holde os sunde og sikre?

Her er Alun’s sikre influenza A H1N1 vaccine som virker, og som er sikker.

Lad nu ikke alle de triste historier om influenza A H1N1 ødelægge dit gode humør. Jeg har nogle gode nyheder. Heldigvis er jeg nemlig gode venner med de 4 eksperter: Dr. Lykke, Dr. Søvn, Dr. Lækker Øko-mad og Dr. Bevægelse*, som i samarbejde har udviklet en vaccine specielt til dig og mig.

Sammen med førende eksperter fra hele verden har de kombineret deres ekspertise for at gøre min vaccine så effektiv, at den ikke bare vil gøre dig immun overfor influenza A H1N1 virus, men også de fleste andre sygdomme for den sags skyld.

Disse fantastiske læger har slået sig sammen med Moder Natur og kan efter mange års hårdt arbejde præsentere dig for denne vaccine til dig og mig.

Er du klar?

Dr. Søvn siger, at du hver aften skal gå i seng til tiden, så du kan få 8-9 timers god søvn og vågne udhvilet, fyldt med energi og et stærkt immunforsvar.

Dr. Lykke siger ar du skal være taknemmelig for hvad du har, tage ansvar for dit eget liv og fortsætte med at udleve dine drømme og leve det liv, du fortjener. Det vil yderligere styrke dit immunforsvar.

Dr. Lækker Øko-mad siger, at du skal spise en kost, der består af levende fødevarer, som økologisk kød, fisk, frugt og grønt, skyllet ned med frisk vand. Hold dig fra døde fødevarer som brød, pasta, fastfood, sukker og cola etc.

Hvis du giver din krop ordentligt brændstof, giver du dit immunforsvar de nødvendige ingredienser til at blive usårligt.

Dr. Bevægelse siger, at du når du er træt, så skal du begrænse din træning til Qi Gong eller Tai Chi og lignende. Det virker stik imod hensigten at træne, når du er træt.

Dr. Bevægelse siger også, at hvis du går i seng til tiden, vil du have masser af energi til at træne, også intensivt, når der er brug for det.

De 4 eksperter lægger vægt på, at de alle er enige, og at de tilbyder en samlet pakke.

Du må forstå, at influenza A H1N1 virus næsten udelukkende rammer de svage. Ingen sunde og raske mennesker er døde af sygdommen endnu, og af de 444 tilfælde (pr. 14.08.09) vi indtil nu har haft i Danmark, har der endnu ikke været noget dødsfald.

Så giv dit immunforsvar et ekstra boost, nu du ved, hvad der skal til.

Konklusion om influenza A H1N1 vaccinen

Overalt i verden er sundhedssystemerne ved at gøre sig klar til at sprøjte en utestet eksperimentel vaccine ind i millioner af menneskelige forsøgskaniner.

Mit råd til dig er at undersøge sagen nærmere, inden du lader nogen sprøjte noget ind i din krop. Tal med din egen læge, og tal evt. med en læge mere, hvis du stadig er i tvivl. Men husk også selv at undersøge sagen. I dag er vi næsten alle i stand til at tage ansvar for os selv.

Derfor bør du først og fremmest spørge DIG SELV. Spørg til din fornemmelse, om du bør tage en influenza A H1N1 vaccine?

Sid derefter stille en stund og svaret vil komme af sig selv. Du kan gøre dette med alt, og det virker!

Husk, at der ikke findes mirakelmidler, der har aldrig været nogen, og der kommer aldrig nogen.

Før jeg slutter, vil jeg lige fortælle en sjov historie:

Som nogle af jer sikkert ved, er jeg fra Skotland, men jeg mener selv, at jeg taler nogenlunde dansk. Måske ikke så godt som kronprinsesse Mary.

Hun fik timer, det gjorde jeg ikke!

Men alligevel taler jeg nok bedre dansk end vores franske ven ;-).

Før jeg kunne skrive denne artikel, var jeg nødt til lave en hel del research, og en af de ting, jeg gerne ville vide, var navnet på det influenza A H1N1 præparat, myndighederne ville tilbyde befolkningen i Danmark.

Mange tror fejlagtigt, at vaccinen hedder Tamiflu, men Tamiflu er et kendt antiviralt produkt, som mest benyttes til behandling af de mennesker, der allerede er blevet smittet med influenza.

Det var nemlig nødvendigt for mig at kende navnet på præparatet, så jeg kunne spore ingredienserne og derigennem få et indblik i vaccinens effektivitet og sikkerhed.

Så jeg ringede først til Sundhedsstyrelsen. Den hjælpsomme dame i den anden ende af røret kendte ikke svaret, så hun henviste mig til Statens Serum Institut, hvor de, efter at sendt mig rundt i systemet, nåede til den konklusion, at jeg hellere måtte tale med Lægemiddelstyrelsen.

Her fandt jeg endnu en hjælpsom dame, som fortalte mig, at præparatets navn var “Panbinrix”.

Som sagt kan jeg tale og forstå dansk så nogenlunde i telefonen, men undertiden kan det være lidt af en udfordring, når der skal staves navne.

Så vi gik igennem det flere gange, for at jeg kunne være sikker på, at jeg havde forstået det.

Damen var meget tålmodig, og sagde, at det blev stavet lige ud ad landevejen.

Så jeg går direkte ind på Google med det oplyste navn, men der sker intet.

Heldigvis er min kone læge, så jeg fik min hende til at undersøge sagen, og hun fandt heldigvis hurtigt navnet:

”Pandemrix”.

I de næste uger kommer du til at høre meget mere om Pandemrix, når sundhedsmyndighederne begynder at blive klar til at give vaccinerne videre til os intetanende forsøgskaniner.

Jeg vil foreløbig fortælle dig mere om Pandemrix på fredag. God fornøjelse.

P.S.: Hvis du gerne vil vide, hvor jeg lærte at tage vare på mig selv, øge mit energiniveau og gøre sygdom til fortid, så klik her! 

Influenza A H1N1 virus: Sådan skaber du et stærkt immunforsvar

Læs vores originale artikler om Influenza A - H1N1 virus her

Referencer:

(1) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16437500
(2) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18838647
(3) The New England Journal of Medicine May 1, 2003;348:1747-1755
(4) Am J Respir Crit Care Med. 2008 Sep 1;178(5):439-40.
(5) Drummond, J Missouri Health Advisory 22 Dec 08 CDC Issues Interim Recommendations for the Use of Influenza Antiviral Medications in the Setting of Oseltamivir Resistance among Circulating Influenza A H1N1 Viruses 2008-09 Influenza Season
(6) http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Ny%20influenza.aspx
(7) http://www.ssi.dk/sw64697.asp
(8) www.laegemiddelstyrelsen.dk
(9) http://www.emea.europa.eu/humandocs/Humans/EPAR/pandemrix/pandemrix.htm
(10) http://www.dkma.dk/1024/visUKLSArtikel.asp?artikelID=15350

*Inspirationen til mine 4 venner, Dr. Lykke, Dr. Søvn, Dr. Lækker Øko-mad og Dr. Bevægelse kommer fra Paul Chek www.chekinstitute.com


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

barbara skrev denne kommentar:
10-12-2011 09:23:34

Hej, jeg synes du skriver en udmærket artikel, den er oplysende, med god research og den er sjovt, jeg er taknemmelig før at du gør dig det store stykke arbejde fordi det er så vigtigt med alternativ info, tak for det og god jul til dig og din familie, Barbara (vi mødtes på helsemessen)


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley