Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Vaccine mod coronavirus / COVID-19 - Spørgsmål og svar

Skrevet 03-02-2021 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Vaccine mod coronavirus / COVID-19 - Spørgsmål og svar

Nu hvor den nye vaccine mod coronavirus bliver udrullet til befolkningen i Danmark, har jeg lavet en kort opsummering med spørgsmål og svar, så du kan blive i stand til at foretage en velbegrundet beslutning i forhold til fordele og ulemper ved at blive vaccineret eller ikke. At tilføre medicin til din krop er en STOR beslutning, og noget du bør tænke meget nøje over, så jeg opfordrer dig indtrængende til at foretage din egen efterforskning og til at lytte til din egen krops guidende intuition.


1. Vil Pfizers vaccine forhindre dig i at få COVID-19?

Nej, denne vaccine har kun vist sig at mindske symptomerne ved coronavirus. Så bliver du smittet med COVID-19, vil du ikke få det så dårligt, OG der er en risiko for, at du stadig kan blive smittet med virus uden at være klar over det, da du ikke har symptomer, og dermed kan du sprede sygdommen til dine nære og kære.

Jeg gentager lige dette igen, for de fleste mennesker (inklusive nogle af mine lægevenner) tror, at hvis de får vaccinen, så vil de ikke få coronavirus, men det er ganske enkelt ikke korrekt.

Du kan stadig blive smittet med COVID, selvom du har fået vaccinen, og stadig sprede den videre til dine nærmeste. Du vil bare have færre eller ingen symptomer på sygdommen!

2. Hvis du får vaccinen, vil du så reducere din risiko for at ende på hospitalet eller dø?

Ingen kender svaret på dette, da Pfizer udelukkende har testet vaccinen for at se, om den mindskede symptomer på COVID-19. Den største bekymring lige nu med COVID-19 er antallet af mennesker, der får brug for lægebehandling. Det er en bekymring, at vaccinen måske ikke beskytter de mennesker, der ender på hospitalerne i intensiv behandling eller endda dør.

3. Hvem bestod testpersonerne af ved testningen af vaccinerne?

De frivillige deltagere ved testningen af vaccinerne har alle været sunde og raske, og ingen af dem havde et svækket immunforsvar (de mennesker, som har størst risiko for at dø af COVID-19), så vi ved ikke, om vaccinen giver nogen som helst beskyttelse for mennesker med størst risiko for at få coronavirus.

4. Hvor længe tog det at udvikle coronavaccinerne?

Normalt tager det 5 år med strenge testprocedurer. Disse vacciner er blevet skubbet igennem systemet på bare 6 måneder! Moderna skabte endda deres vaccinekandidat på bare to dage! 

5. Hvad består coronavirusvaccinerne egentlig af?

Disse nye eksperimentelle vacciner anvender en ny mRNA-teknologi, som aldrig har været anvendt før. Nogle læger frygter, at den nye vaccine kan ændre dit DNA.
Det skal også tilføjes, at Pfizer holder resten af ingredienserne og fremstillingen af vaccinerne hemmeligt.

6. Hvor længe varer effekten af vaccinen?

Der er heller INTET bevis for, hvor længe beskyttelsen ved vaccinen holder. Der er indikationer, der antyder, at du bør revaccineres hver tredje eller sjette måned, for at den er effektiv! Og husk så, at når vi taler om effektivitet, så betyder det udelukkende en mindskning af symptomer – ikke beskyttelse mod at få COVID-19 eller ende på hospitalet.

7. Er vaccinerne mod coronavirus sikre at anvende?

Igen – det er der ingen, der ved. Det tager 10 til 12 år for virkelig at forstå, om en vaccine er sikker, og hvad de eventuelle bivirkninger viser sig at være. Medicinalfirmaerne, der fremstiller vaccinerne, står selv for deres sikkerhedsanalyser.


Der findes ikke en uvildig, uafhængig gruppe af læger, der tester vaccinernes sikkerhed.

8. Er producenterne af vaccinerne ansvarlige for eventuelle bivirkninger?

Nej, producenterne af vaccinerne har fuldstændig juridisk beskyttelse og immunitet. De kan ikke sagsøges, og medicinalindustrien har ikke et juridisk ansvar for eventuelle bivirkinger eller for de langsigtede senfølger.

9. Vil vaccinen stadig give en vis beskyttelse, hvis coronavirus muterer?

Nej, de vacciner, der gives til mennesker lige nu, er kun “effektive” mod den aktuelle stamme af COVID-19.

10. Bør du lade dig vaccinere, hvis du er under 50 år og ikke er i en af risikokategorierne i forhold til COVID-19?

Vi ved, at hvis du er under 50, er der meget ringe sandsynlighed for at blive alvorligt syg af coronavirus, da det kun er virkelig farligt for mennesker over 70, især hvis de har et underliggende helbredsproblem såsom sukkersyge, hjertesygdom eller kræft.

Derfor synes det fornuftigt at vente med at blive vaccineret (indtil vi i det mindste kender de potentielle bivirkninger), hvis du er under 50 år og ikke er i en potentiel risikogruppe (ikke har kræft, sukkersyge, hjertesygdom eller andet).

Samtidig vil det blive en meget kostbar årlig affære at begynde at vaccinere alle på planeten, for så skal vaccinen gentages hvert eneste år som ved influenzavaccinen.

Folk tror fejlagtigt, at det bare drejer sig om to skud COVID-19-vaccine, og så vil virus forsvinde.

Konklusion

Vi er alle frustrerede over coronavirus, og de fleste mennesker tror og håber, at vaccinationerne vil gøre os i stand til at få vores gamle, normale liv tilbage.

Det er desværre ikke tilfældet, for som jeg har forklaret ovenfor, kan du stadig få COVID-19, selvom du er blevet vaccineret.

At tilføre kroppen medicin kan potentielt påvirke dig mange år fremover og muligvis resten af dit liv.

Derfor opfordrer jeg dig til selv at udforske emnet, så du kan træffe en velbegrundet beslutning og lytte til din krops unikke intuition og visdom, før du beslutter dig for, om du vil vaccineres eller ikke.

Henvisningerne nedenfor kan måske hjælpe dig yderligere med at træffe beslutningen.

Og husk nu, at den bedste beskyttelse mod coronavirus og alle andre sygdomme er et stærkt og sundt immunforsvar.

Vores regerings fokus burde være på at gøre befolkningen så sund som muligt!

Der er mange simple, men meget virksomme små ting, du kan gøre i dagligdagen for at styrke dit eget immunforsvar hurtigt og effektivt, såsom at optimere dit D-vitamin-niveau, sørge for god søvn hver nat, komme udenfor hver dag og få frisk luft, bevæge din krop og spise masser af friske, økologiske grøntsager hver dag.

Det har jeg selv gjort de sidste 20 år, og jeg har ikke forsømt en eneste arbejdsdag pga. sygdom, til trods for at jeg var konstant syg de første 30 år af mit liv.

Det kræver bare en smule viljestyrke, men at prioritere sit helbred er det hele værd i forhold til mere energi, en meget sundere fornemmelse i kroppen og et fantastisk udseende.

Held og lykke!

Henvisninger og yderligere information:

Nu skal vi sige ja eller nej til stikket. Og ikke kun 'sølvpapirshattene' tøver

Coronavirus-vaccine: Eksperimentel og forhindrer ikke virus

Pfizer ved ikke, om vaccinerede kan smitte andre

Here Are All the Side Effects of Every Top COVID-19 Vaccine in US

British Medical Journal: Will covid-19 vaccines save lives? Current trials aren’t designed to tell us

New York Times: These Coronavirus Trials Don’t Answer the One Question We Need to Knows

British Medical Journal: Peter Doshi: Pfizer and Moderna’s “95% effective” vaccines—let’s be cautious and first see the full data

British Medical Journal: Covid-19 vaccine candidate is unimpressive

21 SØNDAG: Smitteprocent sætter rekord

Pfizer: A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals

Stock market rises after Pfizer coronavirus vaccine news

Moderna's groundbreaking coronavirus vaccine was designed in just 2 days

The Problem With the COVID Vaccine | Robert F. Kennedy Jr. Explains

Topforsker: Coronakrisen koster 60.000 kr. pr. dansker

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Peter Tillge skrev denne kommentar:
14-02-2021 15:16:41

Kære Alun
Så vidt jeg kan vurdere fint og sagligt. Tak for det. Venlig hilsen
Peter Tillge
tillge.dk, indilife.dk


Mia skrev denne kommentar:
12-12-2022 13:15:06

Hvis man nu er blevet vaccineret. Kan man på nogen måde så rense sig så det kommer ud igen?
Frygter lidt hvad det er jeg har gjort ved min krop under pres:-( og Google viser kun pro vaccine artikler når man søger.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley