Sidste Chance: Black Week - Brug koden TAK ALUN i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% rabat ved køb over 1000 kr. ❤

Sådan undgår du influenza og andre sygdomme

Skrevet 29-09-2005 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Sådan undgår du influenza og andre sygdomme

Det er højsæson for forkølelse og influenza. Her er nogle simple forholdsregler at tage for at undgå influenza eller andre sygdomme og for at bevare et højt energiniveau vinteren igennem.


Undgå sukker.

Da sukker er medvirkende til at nedbryde dit immunsystem, er det især vigtigt at undgå sukker i din kost, så dit immunsystem er rustet til at modstå vira som f. eks. influenza. 

Sov godt - og længe.

At få nok søvn vil ruste dig mod potentielle vira. Når din krop bliver træt, er det sværere at modstå influenza.

Forsøg at gå i seng ca. kl. 22 og få 8 timers søvn.

Undgå stress.

Alle bliver udsat for en eller anden form for stress hver dag. Kroppen mister evnen til at modstå influenza og andre sygdomme, når du bliver stresset.
Faktisk viser undersøgelser, at op mod 90 % af sygdomme og skavanker er stressrelaterede. Korrekt kost, motion og nok søvn samt afsslappende aktiviteter som f.eks. en gåtur er de bedste måder at undgå stress på.  

Motion.

Motion hjælper immunforsvaret med at forbedre cirkulationen i vores krop. Når bestanddelene i vores immunsystem cirkulerer korrekt, er immunsystemet bedre rustet til at bekæmpe en sygdom før den får en chance for at gå i udbrud.

Spis hvidløg regelmæssigt.

Spis frisk hvidløg eller hvidløgskapsler hver dag. Hvidløg er antibakterielt og bakterier er inden for en time efter indtagelse nedbrudt. 

Vask dine hænder.

En god håndhygiejne er medvirkende til at minimere spredningen af vira fra din næse og mund til andre mennesker. Hvis dit immunsystem er stærkt, skulle det være i stand til at slå vira ned i din krop. Men at vaske sine hænder medvirker til ekstra beskyttelse.

Få mere info om influenza klik her 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley