Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 1: intro

Skrevet 29-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 1: intro

Er de sunde for dig og præstationsfremmende? I dag bruger vi flere og flere penge på kosttilskud i et forsøg på at blive sunde, forhale aldringsprocessen og forbedre vores sportspræstationer. Faktisk regner man med, at vi danskere bruger tæt på en milliard, ja, hele 1.000.000.000 kroner om året, på sportsernæring og kosttilskud til hele familien, inklusiv vitaminer, fiskeolie, ginseng osv. Men virker disse mirakelprodukter nu også?


Eller gør de bare din urin kostbar?

Eller endnu værre – gør de i virkeligheden det modsatte af, hvad de lover – gør de dig syg i stedet for at gøre dig sundere og øge dine sportspræstationer?

Hvad er sandheden om kosttilskud og sportsernæring?

Hvilke tilskud øger reelt dine sportspræstationer?

Hvilke produkter har en effekt, og i hvilke situationer skal du bruge dem?

Hvilke produkter er penge lige ud ad vinduet?

Hvilke produkter er sikre og sunde at anvende for dig og dine børn?

I denne e-bog vil vi belyse fordele og ulemper ved kosttilskud og sportsernæringsprodukter. På bare få minutter får du den viden, du behøver, så du kan bruge dine penge fornuftigt og købe de rigtige produkter til enten at forbedre dine sportspræstationer og/eller give dit helbred en ”saltvandsindsprøjtning”.

Hvorfor lytte til mig?

For 15 år siden flyttede jeg til Danmark og startede firmaet Maxim. Maxim blev hurtigt det største mærke inden for sportsernæring på det danske marked. Vores salg af proteinprodukter blev øget eksponentielt fra NUL til over 26 millioner kroner på det tidspunkt, hvor jeg forlod Maxim for at starte alun.dk i 2005.

I denne artikel vil jeg derfor dele min viden med dig om mine erfaringer fra mit samarbejde med nogle af de største leverandører inden for kost- og sportstilskud og fortælle dig, hvordan disse produkter fremstilles.

Kort og godt vil jeg dele ellers hemmeligholdte oplysninger med dig om kost- og sportsernæringsindustrien.

Så spænd sikkerhedsselen, og gør dig parat til en køretur. Den byder på nogle forhindringer undervejs, men når du er nået frem til målet, vil du være glad for, at du valgte at tage med på turen.

Når du er nået til vejs ende, vil du forstå, hvorfor jeg solgte et meget profitabelt firma og nu har den viden, du behøver for at vælge produkter med omhu. Jeg vil fortælle dig, hvilke produkter der virker/ikke virker, hvilke produkter der er sunde for dig, og hvilke produkter der potentielt kan være farlige for dit helbred!

Hvad jeg ikke vil fortælle dig

Denne artikel er udelukkende af oplysende karakter. Den eneste måde, hvorpå jeg kan give dig essentiel viden, forholde mig objektivt til emnet og ikke blive anklaget for at fremhæve et produkt frem for et andet, er ved ikke at nævne nogen som helst produkter, hvad enten de er gode eller dårlige.

Mit mål er at gøre dig i stand til at gennemskue falsk markedsføring og tage beslutninger baseret på viden, når du overvejer at bruge nogle af dine møjsommeligt optjente penge på et kost- eller sportsernæringstilskud.

Hvis du anvender den letforståelige information, jeg vil give dig her, bliver det hurtigt og nemt for dig at finde frem til de bedste og sundeste produkter bare ved at kigge på ingredienserne.

Med den viden, jeg giver dig, vil det snart blive let for dig at træffe de rette beslutninger om, hvorvidt et produkt er sundt for dig eller ej.

Jeg beder nu om din fulde opmærksomhed, for i næste afsnit finder du afgørende viden om alt, hvad du putter i munden!

Klik her for at læse Kosttilskud og sportsernæringprodukter del 2


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley