❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 9: Slankeprodukter

Skrevet 21-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 9: Slankeprodukter

Her handler det igen om at kigge på ingredienserne for at kunne bedømme effekten på både din sundhed og dine sportspræstationer. Men nemt er det ikke at finde ingredienserne i disse slankeprodukter, for de oplyser ikke om dem på deres hjemmesider.


Mon producenterne prøver at skjule noget?

Hvis du har svært ved at tro, at det kan være rigtigt, så gå ind på en hvilken som helst dansk hjemmeside med slankeprodukter, og du vil opdage, at de ikke ønsker at fortælle dig, hvad deres produkter indeholder.

For at finde frem til ingredienserne i et slankeprodukt måtte jeg gå ind i forretningen Matas for at skrive ingredienserne ned fra selve produktet. Nå, men her er så ingredienserne i et af de førende mærker:

Sojaprotein, skummetmælkspulver, plantefibre, sukker, mælkeprotein, vitaminer, mineraler, fortykningsmiddel, kunstigt smagsstof, kunstige farvestoffer, Aspartam.

Når du analyserer ovenstående produkt, opdager du, at det blot er et proteinpulver med nogle ekstra plantefibre og vitaminer.

Liv kræver jo liv, så hvordan mon alle disse døde produkter påvirker dit helbred i det lange løb?

Det består selvfølgelig af den sædvanlige kemiske cocktail af kunstige smagsstoffer, farver og sødestoffer. Desuden sojaprotein og mælk, som vi har gennemgået grundigt tidligere i denne artikel, protein og ikke at forglemme masser af sukker.

Jeg ville helt sikkert overveje det meget nøje, inden jeg købte og anvendte sådan et produkt!

Og så vil jeg stadig gerne se en undersøgelse, som viser, at slankeprodukter er effektive. En undersøgelse, der strækker sig over flere år, og som viser, at vægttabet er varigt.

Hvis du gerne vil se godt ud på stranden til sommer, skulle du hellere læse denne gratis e-bog, jeg har skrevet til dig:

/nyhed-bog-om-fedttab.asp

Slankeprodukter hedder jo på engelsk Diet Products, og de skulle måske hellere hedde DIEt Products, da de bogstaveligt suger livskraft ud af dig!

Efter min mening gør slankeprodukter mere skade end gavn. Vær yderst forsigtig! 
 

Fedtforbrændingsprodukter

Ville det ikke bare være fantastisk, hvis et produkt var i stand til bogstaveligt at smelte fedt væk fra din krop?

Det lyder for godt til at være sandt, ikke? På kort sigt kan disse produkter hjælpe dig med at forbrænde mere fedt, men i det lange løb gør de mere skade end gavn, og efter min mening er det at lege med ilden at indtage disse produkter.

Hvorfor?

Igen afhænger det hele af ingredienserne.

Det er fedtforbrændingsprodukter, som virkelig er effektive på kort sigt, men jeg understreger, at det er på kort sigt, fordi de i det lange løb gør mere skade end gavn, indeholder sædvanligvis efedrin som hovedingrediens.

Jeg husker, at jeg en gang af nysgerrighed prøvede et af disse produkter, og jeg kunne ikke fatte, hvor meget varme det producerede i min krop. Normalt plejer jeg ellers at tage en lille lur efter hård vægttræning. Men mit hjerte dunkede, og jeg svedte i timevis efter træningen, og dette skete efter indtagelse af kun halvdelen af den anbefalede dosis.

Det føltes faktisk, som om der var ild i hele min krop!

Problemet med efedrin og andre kemikalier, der bliver anvendt i disse produkter, er, at de har en negativ effekt på dit stofskifte og dit hormonsystem.

I nogle ulykkelige tilfælde har det resulteret i slagtilfælde på grund af ingrediensernes stærke effekt.

Heldigvis kan de ikke købes lovligt i Danmark, men på Internettet kan man nemt få fat i dem.

Vær derfor meget, meget forsigtig. Du leger med ilden og risikerer permanent at skade dit stofskifte, dit hormonsystem og endda at få et slagtilfælde.

Men hvis du gerne vil tabe noget fedt omkring livet, har jeg heldigvis en gratis e-bog, som vil hjælpe dig!

Klik her for at læse Kosttilskud og sportsernæringprodukter del 10   
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley