Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 2: Liv kræver liv

Skrevet 28-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 2: Liv kræver liv

At liv kræver liv, hvad mener jeg helt præcist med det? Jo, hvis den mad eller de tilskud, du spiser, ikke indeholder livskraft (vitaminer, mineraler, enzymer osv.) og i bund og grund bare er ”skeletmad” (kun kalorier), så bliver du ikke sund.


Faktisk sker det modsatte: Alle de ”døde” fødevarer, som folk i dag propper i munden, suger bogstaveligt talt livskraft ud af dem.

Hvorfor?

Når du indtager “føde”, som ingen næring har (ingen vitaminer, mineraler osv.), bliver din krop nødt til at bruge sine opsparede ressourcer af enzymer, vitaminer, mineraler osv. til at fordøje og optage denne døde ”mad”. Du bliver nødt til at stjæle næring fra din krop for at kunne optage og neutralisere denne ”føde”.

Helt bogstaveligt suger du liv ud af din krop, når du spiser ”død” mad. Vi kunne også kalde den slags mad for ”minusfødevarer” for at beskrive, hvad de gør ved dit helbred og dit udseende. Hver eneste bid af ”død” mad påvirker dit helbred i negativ retning.

Så før du kommer noget i munden, så stop lige op og tænk i et par sekunder: Er denne fødevare fuld af liv og vitalitet? Er denne fødevare i stand til at hjælpe mig med at få min drømmekrop? Eller er denne ”fødevare” i virkeligheden død og vil medvirke til at forårsage sygdom?

Liv kræver liv.

Dette vigtige budskab vil vi komme tilbage til mange gange i denne bog.

Det er et faktum, og du kan ikke løbe fra det: ”Du er, hvad du spiser”.

Du er, hvad du spiser

Det, der fik mig til at åbne øjnene op for vigtigheden af rigtig ernæring for mit helbred og velvære, var, da jeg læste følgende oplysninger:

• Mere end 98 % af kroppens 100 milliader celler såsom muskler, organer, tænder og knogler erstattes hvert år!
• På bare en måned er hele din hud og dine slimhinder fuldstændig blevet udskiftet.
• På bare tre måneder er hele din blodforsyning blevet erstattet.
• På bare et halvt år er hver eneste celle i dine muskler blevet udskiftet.

Ja, din krop bliver genopbygget hver eneste dag ene og alene af den føde, du indtager. Så det siger sig selv, at hvis du indtager underlødige ingredienser fra fastfood, ringe sportsernæringsprodukter og lige så dårlige kosttilskud, vil du få en syg og dårligt fungerende krop.

Sandheden er, at hver gang du spiser mad af dårlig kvalitet, påvirker det din krop i negativ retning. Du kan ikke komme uden om den kendsgerning, at:

Du er, hvad du spiser.

Så når spiser en “Big Mac”, drikker en light cola, eller indtager et kosttilskud fyldt med kemikalier, er det så det, du ønsker skal ende i din lillefinger eller i dit højre øje?

For det er præcis, hvad der sker. Den mad, du spiser, bliver en del af DIG.

Og dette er grunden til, at det er så vigtigt at forstå forskellen mellem kosttilskud og fødevarer.

Klik her for at læse Kosttilskud og sportsernæringprodukter del 3


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley