Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 14: Konklusion

Skrevet 17-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 14: Konklusion

Nu håber jeg, at du kan forstå, hvorfor jeg solgte Maxim for flere år siden. At sælge et firma, som man har startet fra bunden er aldrig nemt, men jeg kunne ikke løbe fra den kendsgerning, at jo mere jeg forskede i de ingredienser, som indgår i proteinpulver, drikkeklare væsker og andre sportsernæringsprodukter, jo mere bekymret blev jeg med hensyn til deres sikkerhed.


Jeg kom til det punkt, hvor jeg holdt op med at anvende proteinpulver, energibarer osv. selv, og jeg kunne heller ikke anbefale dem til mine kunder, så det blev efterhånden let at beslutte at sælge mit firma.

Det bedste råd, jeg kan give dig, er at kigge bag al den falske markedsføring og overveje det grundigt, før du køber noget som helst.

Husk, at liv kræver liv. Hvis dit sportsernæringstilskud eller kosttilskud er fyldt med dødt, pasteuriseret protein, genmodificeret maltodextrin, kemikalier med ukendte bivirkninger, såsom kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler og sødestoffer osv., så kan du være helt sikker på, at dette produkt vil suge livskraft ud af din krop.

Disse unaturlige ingredienser kan og vil over tid gøre dig syg.

Vælg derfor altid fødevarer frem for kosttilskud. Det er meningen fra naturens side. Naturen er klogere end du og jeg!

Hvis du deltager i sport, som kræver, at du bruger sportsernæringstilskud, bør du vælge et af de sunde alternativer, jeg har omtalt i denne e-bog.

Her til sidst: Jeg tror, at vi alle inderst inde i vores hjerter ved, at naturen ved bedst. Jeg synes, det er meget arrogant af os mennesker at tro, at vi kan forbedre naturen, forbedre på millioner af års evolution. Husk venligst dette, når du ser en reklame for et sportsernæringsprodukt eller et kosttilskud, som lover mirakler.

Held og lykke med din sport og med dit helbred.

P.S.: Du kan finde mere information om kosttilskud og sportsernæring på min hjemmeside. Er du interesseret i at vide mere, så kig dig omkring på www.alun.dk.
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Erik Fechner skrev denne kommentar:
13-02-2012 04:35:04

Gode synspunkter i artiklen. Jeg har som Alun tidligere levet usundt, masser af sukker og kager. Har dog altid dyrket sport og har derigennem klaret at fordøje de usunde ting.
Siden november sidste år har jegpet sukkeret og kagerne og det meste korn, og har spist masser af grønt og protein. Mit helbred og velbefindende har det meget bedre, for ikke at nævne min mave. Jeg dyrker udholdenhedssport og føler dog jeg mangler kalorier når jeg kun spiser grønt og kød. Derfor kan jeg ikke heltpe brød og pasta.
Fra nu af vil jeg også prøve atpe multivitaminpillen, som jeg ellers har klamret mig til hele mit liv.


Erik Fechner skrev denne kommentar:
13-02-2012 04:40:13

Der skulle stå at jeg har d r o p p e t sukker og kager.
Man kan åbenbart ikke skrive d r o p p e t her.


Erik Fechner skrev denne kommentar:
13-02-2012 04:51:06

En lille sidebemærkning til pasteurisering af mælk til proteinpulver: Vital Whey proteinpulver, som sælges her på siden, er også fremstillet af pasteuriseret mælk iflg. producentens hjemmeside. Det er simpelthen ikke lovligt at sælge mælkeprodukter, som ikke er pasteuriserede.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley