Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Influenzavaccine bliv klogere på et sikrere & sundere alternativ

Skrevet 10-12-2018 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Influenzavaccine bliv klogere på et sikrere & sundere alternativ

Lige nu er propagandamaskinen bag milliardindustrien af influenzavacciner i fuldt sving. Vi får at vide, at for at undgå influenza i denne vintersæson skal vi lade os vaccinere! Ovenikøbet kan du få gratis vaccine på arbejdet, på apoteket og andre steder. For at undgå influenza blev jeg også en enkelt vinter vaccineret, og nogle få dage senere lå jeg i sengen og havde det forfærdeligt. Så hvad skal du og din familie gøre for at komme sikkert og sundt gennem vinteren i år? I denne artikel vil jeg dele min hemmelig opskrift med jer på, hvordan jeg forvandlede vintre fyldt med sygdom til 0 sygedage de seneste 20 år!


Lad os begynde med information, du måske ikke kender til:

Vira, som ikke er af influenzatypen, er ansvarlige for omkring 80 % af alle luftvejsinfektioner i løbet af en vinter, og influenzavaccinen beskytter således ikke mod dem!

Endvidere antyder en undersøgelse, at 71 mennesker skal vaccineres, for at et enkelt tilfælde af influenza kan undgås. Så jo, bliv du bare vaccineret, og formindsk din risiko for at få influenza med hele 1,4 %. Ikke en særlig god deal, vel?

Der er også evidens for, at selv om du er vaccineret og viser få eller ingen symptomer, kan du stadig smitte andre mennesker med influenza.

Hvorfor er influenzavacciner så ineffektive? Hint: Lægerne gætter sig frem!

Influenzavacciner er yderst ringe til at beskytte folk mod at blive syge, da influenzavira konstant udvikler og forandrer sig.

Lægerne må gætte sig frem, mindst seks måneder inden en influenzasæson begynder, for at vælge hvilke typer A- og B-influenzavira der vil være de mest sandsynlige, således at medicinalvirksomhederne kan fremstille deres vacciner.

Jo, du læste helt rigtigt. Lægerne bliver nødt til at gætte sig frem til, hvilke influenzavira de mener, vil florere hver vinter!

Og når de valgte influenzastammer så ikke matcher de stammer, der forårsager størstedelen af sæsonens tilfælde, vil vaccinens fejlrate øges signifikant.

Størstedelen af sygdomstilfælde om vinteren skyldes IKKE influenza

Som nævnt tidligere er det vigtigt at være klar over, at størstedelen af de influenzalignende symptomer i hals, bronkier og lunger, som vi oplever i en given vinterperiode, hverken skyldes A- eller B-influenza.

Når du bliver syg med ondt i halsen, løbende næse, hovedpine, lav energi, feber, muskelsmerter og hoste, så er det i de fleste tilfælde en anden form for infektion i luftvejene, som ikke har nogen relation til influenzavira.

Omkring 80 procent af alle luftvejssygdomme i løbet af en influenzasæson skyldes vira og bakterier, som ikke er af influenzatypen.

Så hvorfor udsætte sig for vaccine, som vi ikke kender langtidsvirkningerne af?

Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg har ikke lyst til at få ting som vacciner ind i min krop. Har du?

Er der ikke et bedre og sundere alternativ?

Stress vil med stor sandsynlighed være årsagen til, at du bliver ramt af influenza denne vinter 

WHO (verdenssundhedsorganisationen) påpeger, at stress er det 21. århundredes sundhedsepidemi. Aldrig før i menneskets historie har vi oplevet den konstante stress, som påvirker mange af os i dag.

Vi er konstant stressede på grund af arbejde, økonomi, personlige forhold og derudover den skøre verden, vi lever i.

Klik her for at tage min gratis stresstest for at se, hvor dit stressniveau befinder sig lige nu!

Bruce Liptons forskning (han vender tilbage til Danmark igen til næste år) viser, at over 90 % af al sygdom i dag skyldes livsstil og stress – ikke vores gener!

Ser du, vi er skabt til kun at være stressede i ganske korte perioder ad gangen, som f.eks. hvis vi må løbe væk fra en sulten tiger, men ikke kronisk 24/7, som mange af os er det i dag!

Resultatet er nemt at forudsige:

Kronisk stress = svækket immunforsvar = oftere syg

Så det synes logisk, at hvis vi kan mindske det stressniveau, vi oplever hver eneste dag, er det den bedste måde at opnå et sundere og gladere liv.

Giver det mening?

Så hvordan reducerer vi nemt og effektivt vores stressniveau?

Søvn er fundamentet for en gladere, sundere og mindre stresset udgave af dig

Hvis du har fulgt med på min hjemmeside i et stykke tid, vil du have læst mange gange, at jeg fremhæver en god nats søvn hver nat som den hellige gral til sundhed og lykke.

Ja, at komme i seng til tiden og vågne op frisk og udhvilet vil resultere i, at du bliver meget bedre klædt på til at håndtere den stress, vi oplever ved at leve i det 21. århundrede.

Dit immunforsvar vil blive stærkere, så det bliver mindre sandsynligt, at du bliver syg, og du vil få udrettet mere på dit arbejde, fordi du med mere energi får gjort tingene på mindre tid.

Mange mennesker indser ikke, at de ikke vinder tid ved at sove mindre, for når du er træt, tager det meget længere tid at få gjort tingene.

Hvis du ønsker at øge din produktivitet radikalt, så gå i seng med en god bog, og sluk lysene kl. 22!

Og så vil du også være en meget sjovere og rarere person at være i nærheden af og være gladere for dig selv, når du er veludhvilet.

Så, venner, vær søde at klikke her for at få mere at vide om vigtigheden af en god nats søvn, og om hvordan du får en god nats søvn hver eneste nat!

Konklusion

Snart er influenzasæsonen over os igen.

Sundhedsmyndighederne spørger os: “Har du husket at få din influenzavaccine?”

Men influenzavaccine give minimal beskyttelse mod sygdom, for lægerne må gætte sig frem længe i forvejen til, hvilke stammer af cirkulerende influenzavira der vil blive dominerende den kommende sæson.

Den årlige influenzavaccinekampagne handler mere om at opnå profit end om at forbedre og beskytte folkesundheden.

Jeg plejede at være syg hver eneste vinter, men da jeg begyndte at gå tidligt i seng og skære drastisk ned på sukker, blev sygdom fortid.

Hvis du gerne vil undgå influenza denne vinter, er den bedste strategi at reducere dit stressniveau og opbygge et stærkt og sundt immunforsvar.

Og den bedste, hurtigste og nemmeste måde at mindske dit stressniveau på, som igen vil styrke dit immunforsvar, er at få en god nats søvn hver eneste nat.

Det er den hemmelighed, jeg har anvendt for at gøre sygdom til fortid.

Og ved at gøre dette er jeg blevet meget mere effektiv i mit arbejde og ligeledes en bedre mand og far, og jeg har mere energi til at nyde alle de gode ting i livet.

Så her er en artikel, der vil hjælpe dig til at få en god nats søvn hver eneste nat, for sundhed og glæde er din fødselsret!

Sov sødt!

Referencer og yderligere læsning

Influenza VaccinesTime for a Rethink

Annual vaccination against influenza virus hampers development of virus-specific CD8⁺ T cell immunity in children.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

G. skrev denne kommentar:
13-12-2018 00:04:10

Du har ret - sove godt i 7 - 8 timer
Motion og gode sunde mad vaner
Jeg kan ikke tåle influenza vaccine - bliver mere syg af den - op til flere gange.
Hvis jeg bliver ramt af influenza - så hellere ligge under dynen og sove influenza væk på 3 - 5 dage - spise hjemmelavet suppe - drikke Kamilla te og en sjældent gang old Grey te med 80% Stroh ROM og svede influenza ud af kroppen (godt at sove på).
Hjemme lavet økologisk ingefær shots med hvidløg - timinan varmet i gryde med vand i 15-20 min. Si det fra - Afkølet i kande - pres 2 økologisk citroner i kanden og i køleskabet kan holde i ca. 1 uge. Tag et lille glas hverdag i efterår og vinter månederne - når der er forkølelse på vej eller ondt i halsen. Evt. Sutte på et hvidløg hvis ondt i halsen.
Vinter hilsen
G.


Otto Nielsen skrev denne kommentar:
18-12-2018 23:28:21

Her hos os vil vi ikke vaccineres.
Med 1 gram C-vitamin i et glas vand fordelt over et døgn, nogle gode vitaminer samt en meget høj procent af økologiske fødevarer er vores "vaccination" det meste af året.


Jacob skrev denne kommentar:
10-01-2019 17:56:00

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem det er, du mener spreder propaganda? Jeg synes ikke, jeg møder meget propaganda. Ej heller har jeg nogensinde hørt en læge fortælle, at man undgår influenza ved at lade sig vaccinere.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley