❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Influenza – sådan undgår du influenza

Skrevet 13-11-2014 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Influenza – sådan undgår du influenza

For 10 år siden ville jeg helt sikkert have ligget i sengen med influenza i stedet for at skrive denne artikel. Med så mange i Danmark, som netop nu er væk fra arbejdet og har det elendigt med influenza, er jeg 100 % sikker på, at mit dårlige immunforsvar også ville have gjort mig til endnu et offer.


Det er jeg ret sikker på, for jeg plejede at få influenza hvert år. Og selv om jeg valgte ”den sikre løsning” og fik en influenzavaccine, fik jeg stadig influenza!

Det er fortid. I dag er det en helt anden historie.

For heldigvis har jeg ikke været syg af influenza eller noget som helst andet i over 7 år. Ja, jeg har ikke haft en eneste sygedag.

Men faktisk er det ikke held, som har holdt sygdom på afstand, for den gode nyhed er, at det faktisk er meget nemt at holde sig selv sund, og kan jeg gøre det med min usunde fortid, så lover jeg dig, at det er muligt for enhver.

Jeg ved godt, at du har travlt og tænker, at du ikke har tid lige nu til at læse denne artikel, men spørg dig selv, hvad der er mere vigtigt end dit helbred.

Det er jeg glad for, at vi er enige om!

Der er to forskellige måder, du kan bruge denne artikel på for at opnå sundhed. Den ene er at læse hele artiklen inklusive følgende afsnit om, hvordan dit immunforsvar arbejder osv., og den anden måde er at skippe næste del og blot kigge på de 7 hovedtrin, som du kan gå i gang med i dag for at undgå influenza og al anden sygdom ved at opbygge et stærkt immunforsvar.

Til lykke med, at du har taget et stort skridt hen imod at gøre dig selv sund denne vinter. Men før vi overhovedet starter, så klik her, hvis du overvejer at få influenzavaccine!

Bakterie / Sygdomsteorien

Louis Pasteurs bakterie/sygdomsteori er hjørnestenen i hovedparten af den moderne lægevidenskab. Den er baseret på troen på, at sygdom bedst kureres ved at finde den rette behandling (medicin) for hver enkelt bakterie.

Denne antagelse er blevet udnyttet af medicinindustriens giganter, som nu har fået en usund indflydelse på den moderne lægevidenskab, og som er grunden til, at de fleste læger fokuserer mere på behandling end forebyggelse.

Den anden side af debatten mener derimod, at kroppens helbredstilstand er den vigtigste faktor for at forebygge sygdom. I århundreder har eksperter debatteret om, hvorvidt bakterier skaber sygdom, eller hvorvidt kroppens modstandskraft mod sygdom er vigtigere.

Claude Bernard var en af de største kritikere af Pasteurs bakterieteori.

Bernard var af den opfattelse, at sygdom finder sted ”indefra og ud”, og at kroppens sundhedstilstand forværres af den dårlige kost og de mange toksiner, som er kendetegnende for den vestlige verden.

Gennem hele sin karriere tvivlede Pasteur selv på sine antagelser.

Hvad mange mennesker ikke er klar over, da det aldrig er blevet offentliggjort, er, at før Pasteur døde, ændrede han mening og sagde: ”Bernard havde ret. Bakterier er intet. Jorden (kroppen) er alt!”

Spørg derfor dig selv, hvorfor skaberen af bakterieteoriens ultimative overbevisning (nemlig at kroppens sundhedstilstand er den vigtigste faktor for at undgå sygdom, og at forebyggelse er vigtigere end helbredelse) er blevet hemmeligholdt.

Penge!

I dag mere end nogen sinde er der penge i medicin, men ikke i forebyggelse af sygdom ved at have en tilstrækkelig sund krop til at bekæmpe bakteriers evne til at forårsage sygdom.

Og modsat den mest almindelige antagelse, så bliver bakterier faktisk transporteret til sygt væv; de er ikke hovedårsagen til sygdommen.

Dr. Rudolph Virchow, den moderne patologis fader, har udtalt: ”Hvis jeg kunne leve mit liv om igen, så ville jeg hellige det til at bevise, at bakterier søger deres naturlige hjemsted – sygt væv – snarere end at være årsagen til sygt væv.

Med andre ord søger myg stillestående vand, men de er ikke årsagen til, at vandet bliver stillestående.”

Så faktisk er sygdomme som influenza, forkølelse osv. sekundære sygdomme, for den første “sygdom” er dårlig helbredstilstand i det underliggende væv.

Forstå dit immunforsvar

Immunforsvaret er navnet på den komplekse interaktion mellem hvide blodlegemer, antistoffer, hormoner, proteiner, enzymer og betændelsesfremmende molekyler (cytokiner), som alle agerer synkront for at beskytte din krop mod patogener og parasitter, som konstant angriber den.

Disse angribere er vira, bakterier, snavs, svampe, orm, insekter og andre levende stoffer. De forsøger at stjæle føde og energi fra din krop, og for at overleve og forblive rask er du nødt til at vinde denne kamp.

Af hensyn til det store antal og mangfoldigheden af angribere har din krop mange forskellige defensive strategier.

Da mange af disse strategier er dødelige over for den angriber, de rettes imod, skal der udvises stor omhyggelighed ved genkendelsen af dem for at sikre, at de faktisk er fremmede og ikke en del af din krop eller din kost.

Immunforsvaret opfanger en angriber via dens ukendte proteinstruktur. Immunforsvaret ser den som forskellig fra de tusindvis af unikke proteiner, som din krop er skabt af, din kost samt de sunde, nødvendige bakterier, kroppen består af. Immunforsvarets anvendte strategier er:

1. Forhøjet kropstemperatur (feber) for at gøre din krop ubeboelig for angribere.
2. Inflammation for at fortynde de toksiner, som er til stede.
3. Antistoffer, der signalerer, at dine hvide blodlegemer direkte skal angribe fremmed protein.
4. Hyppig vandladning eller diarré for at uddrive angriberne.

Immunforsvaret udgør en stor del af din genotype (genetiske materiale). I en verden hvor der er mange angribere, som konstant ændrer sig, har naturen via kønslig reproduktion givet os alle et immunforsvar, der er en anelse forskelligt, således at vi som art er i stand til at overleve enhver ny parasit, patogen eller plage.

Af den grund bliver alle mennesker ikke påvirket ens, når de bliver udsat for samme fremmede angriber.

Nogle af de fremmede proteiner kommer ind i vores krop via indtag af unaturlig føde typisk for den den moderne kost i Vesten, såsom brød, pasteuriserede mælkeprodukter, næringsfattig, forarbejdet mad og junkfood, for meget sukker, transfedt osv. og kan forårsage, at dit immunforsvar angriber din egen krop.

Som resultat af dårlig ernæring rammes eller dør 95 % unødvendigt i vores del af verden af immunrelaterede sygdomme som gigt, sukkersyge, allergier, Crohns sygdom, sklerose, Alzheimer samt mange former for kræft/hjertesygdom.

Det er interessant at bemærke, at vilde dyr ikke lider af ovennævnte sygdomme, men at kæledyr, som fodres med forarbejdet mad, får dem.

Endnu mere interessant er det, at de primitive folkeslag, som er blevet studeret af videnskabsfolk og således har haft kontakt med disse, hverken havde eller fik immunrelaterede sygdomme.

Da oprindelige kulturer imidlertid blev præsenteret for den hvide mands kost (brød, sukker, forarbejdet salt, mælk, dåsemad osv.), begyndte immunrelaterede sygdomme at dukke op i direkte proportion med mængden af indtag af moderne mad.

Disse immunrelaterede sygdomme blev i 1843 døbt ”civililsationens sygdomme” af den franske læge Tanchou.

DU er født til sundhed

Bruce Liptons forskning i Epigenetik viser, at maks. 5 % af al sygdom, og måske så lidt som 2 % af al sygdom, er genetisk.

Lipton har via sin revolutionerende forskning fundet ud af, at vi alle har gener for kræft, hjertesygdom osv i vores krop, MEN (og det er et men, der vil ændre dit liv) disse gener bliver udelukkende aktiveret af vores livsstil (dårlig kost, usunde tanker, miljømæssige faktorer osv.)

Ja, for op mod 98 % af os vil disse gener forblive tavse, hvis vi lever en sund livsstil, og vi kan nyde et fantastisk helbred i meget lang tid. Jeg opfordrer dig til at lære mere om Epigenetik her. Det er viden, der ændrer liv.

Liptons forskning er selvfølgelig godt nyt for dig og mig, da det giver os magten til at holde os selv sunde ved at opbygge et stærkt immunforsvar.

Hvordan kan jeg opbygge og bevare et stærkt immunforsvar?

Et stærkt og sundt immunforsvar er uundværligt for et godt velbefindende. Uden et velfungerende immunforsvar vil vi snart begynde at skrante og siden blive syge.

Det vil gå ud over vores livskvalitet og måske i sidste ende forkorte vores liv.

Her følger nogle gode råd til, hvordan du kan få et sundt og stærkt immunforsvar, masser af energi og et liv uden sygdom.

Og som du vil erfare lige om lidt, er det heldigvis meget nemt at opbygge et sundt immunforsvar!

Vær sund i vinterhalvåret. 1. Fokusér på dit helbred.

Jeg har ikke haft en eneste sygedag i årevis. Sygdom var ellers noget, der fyldte meget i mit liv om vinteren i form af lav energi og influenza. I dag er jeg taknemmelig for, at sygdom hører fortiden til pga. min nye livsstil og min erkendelse/forståelse af, at

Vi bliver, hvad vi tænker på det meste af tiden.

Ja, jeg tror fuldt og fast på, at hvad jeg ser i spejlet er en refleksion af mine hidtidige tanker, som har fokus på sundhed og ikke sygdom.

For i dag fokuserer jeg simpelthen på sundhed, kærlighed, og hvad der ellers gør mig lykkelig.

Når negative tanker og frygt banker på, og det gør de selvfølgelig nu og da, men ikke nær så hyppigt som før i tiden, så har jeg nu en bevidsthed om, at jeg har kraften til at bestemme, hvilke tanker jeg ønsker at tænke, og jeg ved, at jeg kun kan tænke på én ting ad gangen.

Denne sætning er så vigtig, så lad os kigge på den igen:

Det er rigtigt: Du kan kun tænke på én ting ad gangen.

Så når jeg opdager, at jeg er kommet til at fokusere på, hvad jeg IKKE ønsker (at blive syg, frygt osv.), ved jeg, at jeg har magten til at fokusere på løsningen, og denne erkendelse har personligt ændret mit liv ud over mine vildeste fantasier.

Derfor er den bedste måde at undgå at blive sengeliggende med influenza på at beslutte dig for at forblive rask, og at det ene og alene er dit ansvar at gøre de ting, du må gøre for at forblive sund og rask.

Hvis du også er forberedt på at påtage dig dette ansvar for dit eget liv, så har du taget et kæmpeskridt hen imod en fremtid fyldt med sundhed og glæde. Er du parat til at tage dette skridt?

Godt gået! Jeg er stolt af dig. Den bedste måde, du fra nu af kan forblive sund og rask på, er ved at fokusere på sundhed og lade andre mennesker bekymre sig om sygdom.

Nu, hvor du fokuserer på sundhed, er en af de første ting, du måske er nødt til at gøre, at reducere dit stressniveau. Forskning viser, at op mod 90 % af al sygdom kan være stressrelateret.

Her kan du læse mere om, hvordan du kan reducere din stress:

www.alun.dk/livsstil-reducer-stress.asp

www.alun.dk/livsstil-lider-af-stress.asp

Den gode nyhed er, at en af de bedste og nemmeste måder at reducere dit stressniveau på, er ved at gå tidligt i seng!

Vær sund i vinterhalvåret. 2. Få søvn nok.

At få søvn nok er ligeledes essentielt for et sundt immunsystem. Når du sover, forstærker og genoplader du dit immunforsvar.

Mister du blot en enkelt nats søvn, kan det svække dit immunforsvar markant. Når din krop bliver træt, kan den ikke forsvare sig mod influenza og forkølelse. Prøv at komme i seng ca. kl. 22 og at få min. 8 timers søvn.

Ved du, at undersøgelser endvidere viser, at ikke bare undertrykker søvnmangel dit immunforsvar, men det giver dig også en konstant trang til sukker og andre opløftende substanser som koffein?

Uheldigvis gør dette ekstra sukker dig ikke bare fed, men det undertrykker også dit immunforsvar yderligere.

Brug for at sove mere og bedre?

Her får du gode råd til en bedre nattesøvn!

Hold dig sund i vinterhalvåret. 3. Spis økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt osv.

98 % af vores krops 100 billioner celler bliver erstattet hvert år. Der er ingen vej uden om den kendsgerning, at du er, hvad du spiser, og dette gælder også for dit immunforsvar.

At ændre min kost ved at skære ned på sukker, udelade forarbejdet mad, mælk og kornprodukter og i stedet spise fødevarer, som jeg er overbevist om indeholder livskraft og sundhed, har givet mig meget mere energi og har hjulpet med til at gøre sygdom til fortid, også influenza!

Vidste du, at for 100 år siden spiste vi kun 500 g tilsat sukker hvert år, hvorimod vi i dag i gennemsnit spiser 75 kg sukker? Sukker er simpelthen en dræber for dit immunforsvar.

Den bedste måde, jeg kender til at skære ned på sukker, og tro mig, for 10 år siden var jeg en sukkernarkoman, er at gå i seng til tiden og spise hulemandskost bestående af økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt osv.

Så hvis du gerne vil have mere energi og vitalitet, kan du lære, hvilke fødevarer der hurtigt kan hjælpe dig til at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar, ved at klikke her.

Hold dig sund i vinterhalvåret. 4. Få nogle solstråler og gratis D-vitamin.

At komme udenfor og mærke den helbredende energi fra solen på din hud er ikke bare en nydelse og samtidig afslappende, men det er også en af de bedste ting, du overhovedet kan foretage dig for at opbygge et stærkt immunforsvar.

I dag tilbringer vi alt for meget tid indendørs, specielt om vinteren. Der er stærke beviser for, at D-vitamin fra solen er en af nøgleingredienserne til at holde os sunde.

Desværre får flere og flere mennesker D-vitamin-mangel, simpelthen fordi de fleste af os, inklusive videnskabskredsen, ikke forstår vigtigheden af, hvad solen kan udrette for vores helbred.

Jeg er sikker på, at vi vil høre mere om dette i de kommende år. Videnskabsfolk er begyndt at se lyset, bogstaveligt talt!

Så kom udenfor, særligt om vinteren (dette er et vigtigt tidspunkt at få lys på din hud) for at få frisk luft og sol, og overvej at indtage torskelevertran, lige som jeg gør, for at få tilført en ekstra dosis D-vitamin og derved forstærke dit immunforsvar.

Hold dig sund i vinterhalvåret. 5. Sørg for at få den rette mængde af den rigtige træning - og ikke mere.

Motion hjælper immunforsvaret med at forbedre cirkulationen i vores krop.

Når bestanddelene i vores immunsystem cirkulerer korrekt, er immunsystemet bedre rustet til at bekæmpe en fjende, før den får mulighed for at forårsage sygdom.

Træning er altså rigtig godt til at fremme et sundt immunforsvar, og det er godt for alle dele af kroppen! Regelmæssig træning (en kombination af styrke- og konditionstræning) løsner stress og giver dig en bedre nattesøvn.

Og som nævnt ovenfor så giver en god nats søvn ikke bare dit immunforsvar et boost, men det reducerer også din trang til sukker, som får dig til at tage på og svækker dit immunforsvar.

Men sørg for at give dig selv tid til at komme dig oven på hver omgang træning, ellers risikerer du at overtræne og dermed svække dit immunforsvar.

Den gode nyhed er, at du kun behøver at træne 30 minutter 3 gange om ugen for at få fantastiske resultater i træningsafdelingen. Jeg opfordrer dig til at følge programmerne i min gratis e-bog om Funktionel træning i 4 uger og så kigge dig selv i spejlet.

Kom i gang. Gode træningsresultater er nemmere at opnå, end du tror.

Hold dig sund i vinterhalvåret. 6. Fokus på miljø og livsstil.

Forurening øver stor påvirkning på dit immunforsvar. Desværre er der giftige kemikalier overalt omkring os. Opdatér din viden! Bliv fortrolig med skadelige kemikalier i hjemmet og udenfor. Køb, eller lav ugiftige rengøringsmidler/sprays, og brug naturlig kosmetik så som Green People så ofte som muligt.

Hold dig sund i vinterhalvåret. 7. Hold dig ren.

Mange bakterier overføres til dig gennem hudkontakt med smittede individer eller ting.

Hvis du vasker hænder, før du rører ved dit ansigt (gnider dig i øjnene, tørrer dig om munden eller klør dig i ørerne), vasker hænder efter toiletbesøg og før spisning, nedsættes i høj grad din risiko for at blive udsat for skadelige bakterier i miljøet, og dette mindsker din risiko for at blive syg samt skåner dit immunforsvar.

At vaske hænder er også vigtigt nu om dage på grund af alle de kemikalier, vi kommer i kontakt med i dagligdagen (kasseboner med hormonforstyrrende stoffer er blot et eksempel). Bliv ikke fanatisk med renlighed. Det er vigtigt at finde en fornuftig balance og bare være vedholdende.

Konklusion: Farvel til influenza - god dag til sundhed og vitalitet

Det er flot, at du har taget dig tid til at læse denne artikel. Intet er mere vigtigt end dit helbred.

Jeg mener personligt, at det største problem i vores samfund i dag er, at folk ikke er villige til at tage ansvar for deres liv, og til dette hører ansvaret for vores helbred.

Jeg lover dig, at er der én ting i mit liv, som jeg har foretaget mig, og som har forbedret min livskvalitet mere end noget andet, så er det at holde op med at give andre skylden og at tage ansvar for, hvad jeg ser i spejlet om morgenen.

Ja, ingen fralæggelse af ansvar for dårlige gener, mine forældre, økonomien, lægen, min kone osv. Fortid er fortid. Jeg har lært af den og er kommet videre. Jeg er taknemmelig for, hvad jeg har. Jeg lever i nuet og arbejder hver dag på at opnå de ting, der gør mig lykkelig.

Er du også klar til at tage dette skridt?

Når du er parat til at tage ansvar for dit liv og skifte fokus fra frygt til, hvad du ønsker at opleve i dit liv, sker der magiske ting.

Du vil også indse, at vi nu kender kuren mod influenza og alle andre sygdomme. Og mine damer og herrer, det er ikke nogen vidundermedicin eller den sidste nye vaccine. Det er simpelthen:

Sund fornuft. God, gammeldags sund fornuft. Gør nogle simple ting godt, og forbered dig på snart at kunne nyde et godt helbred.

Det første skridt er selvfølgelig at fokusere på dit helbred og sige til dig selv, at du fra nu af vil vedblive at være sund. Implementér de enkle råd ovenfor, så som at gå tidligt i seng, spise de fødevarer, der opbygger sundhed, motionere, komme udenfor osv.

Du er i besiddelse af et sundt immunforsvar, som bare venter på at blive opdaget. Det er din fødselsret, din gudsbestemte skæbne, at være fuldkommen sund.

Læs mere om Influenza her 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Edvin Børge Baltzer skrev denne kommentar:
27-01-2011 13:14:56

Har læst den lange artikkel,vi er begge Alternative behandlere,og kan fuldt ud tilslutte os,denne artikkel,vi behandler meget med cellesalte samt koloid sølv,så sker der virkelig mirakler,og det går stærkt,hvis bare alle Mennesker ville give sig tid til at læse denne artikkel,så ville der kunne spares milioner på at bekæmpe sygdomme Koloid sølv,kan på bare 6 minutter,fjerne 650 forskellige virus,vi modtager heller ikke nogen form for medicin eller vacine.
MVH
Børge Baltzer Præstø


Guðný Pálsdóttir skrev denne kommentar:
27-01-2011 21:56:11

Rigtig god artikel. Sidder netop her foran computeren med ondt i halsen og tænker at nu er det nok. Tusend tak;0)))


mia kielgast skrev denne kommentar:
28-01-2011 07:37:44

Hej Børge- det lyder så spændende... Og hvor kan man gøre det/få fat i det????


Vis alle kommentarer

Jane skrev denne kommentar:
29-01-2011 00:20:30

God artikel! Og hvor er det dog rigtigt. Nu har jeg spist stenalderkost (langt det meste økologisk) i to år, og jeg har ikke engang holdt det særlig perfekt, alligevel har jeg ikke været syg i de to år, og det er utroligt! Det kan ikke være tilfældigt. Før hen havde jeg halsbetændelse, og var forkølet 4 gange om året, og det varede nærmest måneder af gangen, ja jeg var faktisk mere syg end jeg var rask. Men dengang levede jeg også fedtfattigt. Kors hvor er jeg dog træt af deres latterlige fedthysteri!

Lad bare folk glo alt hvad de vil når jeg går gennem kassen med 12 bakker økokød på tilbud, som skal i fryseren. De glor mere på mig end på hende foran med øllene, cicaretterne og toastbrødet.

Jeg har dog aldrig gået op i at vaske hænder. Jeg vasker dem kun efter toilettet, eller hvis jeg direkte har fået noget ulækkert på hånden. Jeg tror sagtens kroppen kan klare de bakterier man har på hænderne. Er der sygdom omkring en, er det jo alligevel allevegne.


Christian Buch Iversen skrev denne kommentar:
03-02-2011 11:41:44

Mange tak for en super god artikel. Meget inspirerende :-)

For mig er udfordringen at få implementeret de gode råd over til gode vaner omkring kosten i hverdagen og finde de gode og simple stenalder retter.


Gitte Søe skrev denne kommentar:
03-05-2011 13:04:06

Tusind tak for en super inspirerende artikel. Det var lige hvad jeg havde brug for at læse.

Du har en fantastisk hjemmeside.


Zanna Birgit skrev denne kommentar:
06-12-2011 09:29:39

Tak for denne artikel - hvor befriende og inspirerende. Som behandler kommunikere jeg hver dag disse tanker og holdninger og er konstant på jagt efter inspiration til hvordan jeg skal jeg udtrykke mig for at "komme igennem". Jeg vil gerne printe din artikel ud og have liggende i klinikken? - selvfølgelig med kilde angivelse :-)


Line Svendsen skrev denne kommentar:
02-10-2012 07:40:21

Meget inspirerende artikel!


Anette skrev denne kommentar:
02-10-2012 09:22:26

Jeg går dagligt på skole/kursus med en masse mennesker som pt hoster og snotter og er syge. Det er dog lykkes mig at gå fri selvom jeg normalt bliver forkølet mindst 2 gange årligt - jeg tilskriver det simpelthen hyppig håndhygiejne!

De har været så betænksomme at opsætte en automat ved kantinen med noget desinficerede skum man kan bruge før (og evt efter) man spiser / rører ved ting derinde.

Derudover sørger jeg for at vaske hænder efter toiletbesøg, så snart jeg kommer hjem eller inden jeg rører mig for meget i ansigtet.
Er begyndt at tage en lille flaske desinficerede middel med rundt i tasken..

Jeg er absolut ikke bakterie forskrækket. Det er sundest for kroppen at have lidt 'erfaring' med de forskellige bakterier, men kan jeg på denne simple måde holde influenzaen fra døren - ja, så gør jeg gerne det)


Eva Gøttrup skrev denne kommentar:
02-10-2012 09:24:35

Du skriver en lille smule om tanker. Men jeg mener faktisk det godt kan bruge lidt uddybbelse, hvordan vores tanker og følelser påvirker vores sundhedstilstand. Jeg bliver sjældent syg, men kan jeg mærke, der er en forkølelse på vej er det som regel fordi jeg har fået eller givet mig selv for lidt opmærksomhed. Får jeg ondt i halsen er det fordi jeg ikke har fået sagt fra. Når jeg mærker efter, hvad den psykiske årsag er til den begyndende sygdom kan jeg mentalt give slip. Som regel hjælper det også at massere ryggen (mørbadden), der stimulerer immunforsvaret. Så kan man fange sygdommen i opløbet.


Anker Blæsberg skrev denne kommentar:
02-10-2012 13:49:04

Jeg har læst flere af dine artikler og er helt overbevist om, at sund fornuft,et positivt og optimistisk menneskesyn og taknemmelighed over alt det "gode" vi har oplevet, det vil give et rigt liv.


CYRUS skrev denne kommentar:
02-10-2012 15:08:34

Takker for en sandfærdig artikel;)

MVH,
CYRUS


pia hansen skrev denne kommentar:
02-10-2012 21:57:26

Hej
Tak for din indsats for at formidle gode ideer og viden om sundhed for krop og sjæl.
Er begyndt på intervaltræning, efter at have læst din artikel.Fandt ud af at jeg er i ganske elendig form, så det var godt jeg ændrede motionsform.
Har senest læst ovenstående artikel,som også er vældig interessant, og vil spørge til punkt 3: hvorfor er fuldkorn som f.eks. rug, byg, havre, ris, hirse og fuldkornspasta ikke ok, og hvad er problemet med økologiske mælkeprodukter.
Linket under punkt 3 fører til noget om vacciner og ikke hvilke fødevarer, der er gode.
Venlig hilsen
Pia


Pia Roskjær skrev denne kommentar:
06-10-2012 10:36:17

Super god artikel. I øvrigt rigtig fin at læse for alle med kræft, idet dine gode råd passer fint sammen med de råd der f.eks. står i bøgerne "8 gode livsråd mod kræft" og "Kræft er ikke nogen sygdom, det er en overlevelsesmekanisme". Tak fordi du deler din viden med alle os. <3


Gitte skrev denne kommentar:
09-10-2012 08:40:05

Jeg kan rigtig godt lide din artikel, men vil gerne tilføje et godt råd.
Hver vinter drikker jeg Chili vand. Brug chili afhængig af hvor stærk man kan tage det. Skær et stykke chili - kom det i en kop og hæl kogende vand over. Lad det trække lidt (chilien skal blive i koppen) og drik... Kom evt. ingefær eller en citronskive i... Det kræver et par krus inden man er tilvennet. Samtidig er der en bonus ved at drikke chili vand. Det renser kroppen og øger forbrændingen:-)
God fornøjelse.


John Rosenkilde skrev denne kommentar:
29-10-2012 13:49:48

Tak for en fantastisk artikel. Der mangler lige en enkelt ting: forløsning af de fejlkodede mønstre i vores underbevidsthed der dirigerer vores adfærd. Det arbejder jeg med hver dag som Metamediciner og EFT/Heartmath terapeut udfra samme grundopfattelse som du beskriver. Med helt fantastiske øjeblikkelige resultater :-) Tak! :-)


Margit Kyndal skrev denne kommentar:
18-11-2014 11:19:15

Mange tak for en super god artikel. Bare flere ville læse den for du har helt ret i alle dine undersøgelser og egne resultater . Sundhed sker mentalt i tankerne, i cellerne, i vores livsstil og hvad vi spiser. Det med sollyset har jeg brugt til mine klienter i rigtig mange år, og det virker bare :) Jeg bruger det på mig selv, når jeg sidder nede på min eng ved Å`en hører vandets rislen og mediterer. Jeg hørte forleden dag , at der nu også er sat forsøg i gang i 5 år på Sygehusene med Reiki Healing. Jeg har selv Reiki I og II. Fantastisk, at lægerne får øje på det. Positive tanker er lægedom og opbyggende, og med Guds lys og bøn, nærende sund kost og søvn, så når vi rigtig langt med at vi selv kan holde ånd, sjæl og legeme sund. Kærlige Solskins hilsner fra specialist i klinisk sexologi og psykoterapeut Margit Kyndal, Silkeborg


Ulla Vestergaard Andersen skrev denne kommentar:
18-11-2014 11:28:58

Jeg er overbevist om at D-vitamin er vigtigt!! Der er dog desværre på ingen måde styrke nok i solen på vores breddegrader fra oktober til marts til at det giver noget som helst... Netop derfor er det så vigtigt med D-vitamin tilskud i vinterhalvåret :)


Helle Ipsen skrev denne kommentar:
19-11-2014 18:27:59

Jeg er rigtig glad for artiklen. Gode kloge , enkle ting . Jeg bruger det meget. Mange Tak


Ninna Kastrup skrev denne kommentar:
19-11-2014 19:12:08

Helt i min ånd ! Tak !


Allan Halberg skrev denne kommentar:
29-11-2014 11:05:43

Det er vise ord, og det er godt at Du er fortaler for den sunde fornuft og dermed sundt helbred. :)


Allan Halberg skrev denne kommentar:
29-11-2014 11:11:45

Trykkede for mange gange på send. Undskyld!


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley