❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Influenza A H1N1 virus – De 5 gæt eksperterne opstiller om H1N1

Skrevet 20-08-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Influenza A H1N1 virus – De 5 gæt eksperterne opstiller om H1N1

Medierne fortæller os stadig, at den såkaldte svineinfluenza A H1N1 virus vil antage pandemiske proportioner og dræbe tusindvis af mennesker. Men der er mange ting som medierne og eksperterne ikke fortæller os. Faktisk gætter de ikke kun på udbredelsen af influenza A H1N1 virus, men de gætter også på, hvad der er sundt for dig. Læs videre for at få sandheden om influenza A H1N1.


Det internationale drama, der udspiller sig for øjnene af os, er et eksempel på, hvordan borgere over hele verden nemt kan manipuleres af læger og politikere. I sygdomsbekæmpelsens navn skaber og dyrker de en frygt i befolkningerne for derved at fremme dagsordner, der i højere grad handler om magt, ideologi og profit end om sundhed.

Indtil videre er 162.380 mennesker over hele verden efter sigende blevet smittet med H1N1 virus.

Men sandheden er, at ingen i virkeligheden ved, hvor mange mennesker der er blevet ramt af influenza A H1N1 virus, fordi mange af disse tilfælde er baseret på symptomer, ikke på laboratorietests, der med sikkerhed kan fastslå, at disse mennesker rent faktisk er blevet smittet. Så kendsgerningen er, at tallene er baseret på det rene gætværk.

Efter min bedste overbevisning er hele panikken omkring influenza A H1N1ikke baseret på fakta. Jeg mener nemlig, at eksperterne gætter sig frem vedrørende følgende 5 relevante spørgsmål:

1. Hvor mange mennesker er rent faktisk blevet smittet – Gæt # 1

2. Har de ramte personer virkelig influenza A H1N1 virus - Gæt # 2

3. Kommer vi til at opleve en pandemi – Gæt # 3

4. Vil mirakelvaccinen og de andre præparater mod influenza A H1N1virus overhovedet virke? Ingen aner noget, og hvis vi kigger på effektiviteten af de øvrige influenzapræparater er det højst tvivlsomt – Gæt # 4

5. Er Influenza A H1N1vaccinerne sikre? Det er der ingen, der ved, for vaccinerne er ikke blevet testet– Gæt # 5

Før vi kigger nærmere på alle disse gæt, så lad os sætte influenza A H1N1virus lidt i perspektiv.

“Kun” 1.154 mennesker på verdensplan er indtil nu døde af influenza A (H1N1), siden den dukkede op i Mexico. Dette er under antagelse af, at disse mennesker rent faktisk døde af denne H1N1 virus, som ingen rigtig kender noget til.

Det betyder, at der i gennemsnit på verdensplan er ca. 8,8 personer, som er døde af influenzaen om dagen.

Men vidste du, at der dagligt dør omkring 3.000 mennesker af malaria.

Hvorfor så alt dette hysteri?

Jeg har aldrig set massemedierne dække tragedierne i kølvandet af 3.000 daglige dødsfald på grund af malaria. Har du?

I øjeblikket lever der omkring 6,8 milliarder mennesker på planeten. Det betyder, at oddsene for at du dør af influenza A H1N1er mindre end 0,0000000000125 %!

Ikke desto mindre bruger de vestlige regeringer milliarder af dollars på at fremstille et mirakelmiddel, der efter sigende vil kunne redde os alle sammen fra Influenza A H1N1 virus.

Men før vi kigger på hvor sikre og effektive influenza A H1N1vaccinerne er, så lad os igen kigge lidt på de gæt, som i øjeblikket foregår for dine skattepenge og på bekostning af din sundhed.

Gæt # 1 – Har folk overhovedet influenza A H1N1?

I de første uger blev influenza A H1N1virus overhovedet ikke nævnt, idet den bare blev kaldt for svineinfluenza. Hvorfor mon den skiftede navn? Kom der klager fra svineindustrien?

Desuden er influenza A H1N1en familie af flere vira, så vi kan ikke engang være sikre på at alle, der påstås at være smittet, har den samme stamme af H1N1 virus.

Hvis man ikke laver laboratorietests og udelukkende stiller diagnoser på baggrund af symptomer, er det kun gæt. Dette leder os til den næste antagelse.

Gæt # 2 – Hvor mange mennesker er smittet med influenza A H1N1?

Det samme som for oven. Hvis man ikke udfører laboratorietests, kan man ikke vide det. Så alle de tal, du læser fra WHO og lignende organisationer, kan ikke være andet end et, i bedste tilfælde, kvalificeret gæt.

Uden specifikke, virale screeninger betyder tallene intet andet end, at jo højere tallene er, des flere rædselshistorier, skræmmekampagner og aviser kan der sælges, og jo større profitmuligheder vil der være for producenterne af influenza A H1N1mirakelvacciner.

Gæt # 3 – Vil influenza A H1N1 virus udvikle sig til en verdensomfattende pandemi?

Jeg tror det ikke, idet jeg mener, at hele historien er en storm i et glas vand, og at det er blæst helt ud af proportioner. Hvis influenzaen skulle udvikle sig til en pandemi, ville det efter 4½ måned allerede være sket nu.

Desuden har din risiko for at få svineinfluenza ikke alene noget at gøre med, om du bliver udsat for H1N1 virus, det handler nemlig i meget højere grad om, hvor stærkt dit immunsystem er.

I min tidligere artikel om Influenza A H1N1virus fortalte jeg, at jeg med glæde ville kysse en gris med influenza. For jeg ved, at når jeg har et stærkt immunforsvar, så har jeg intet at bekymre mig om.

Så vi er nødt til at spørge os selv om, hvorfor sundhedsmyndighederne bruger så mange penge på en utestet vaccine, og så få penge på at informere folk om, hvordan de holder sig sunde og raske.

Gæt # 4 – Vil influenza A H1N1vaccinen virke?

Der findes tonsvis af videnskabelige undersøgelser, som viser, at influenzavacciner kun gør lidt, hvis noget overhovedet, for at forebygge influenza. Så hvorfor skulle denne nye vaccine være anderledes?

Desuden er influenza A H1N1vaccinerne jo ikke blevet testet endnu, så ingen ved noget som helst. Det bringer os til spørgsmålet om, hvordan nogen kan vide om H1N1 vaccinerne er helt sikre, når de ikke er blevet testet endnu?

Gæt #5 – Er influenza A H1N1vaccinen blevet testet for sikkerhed?

Her er der noget medierne og eksperterne har glemt at fortælle os. Sandheden er, at hvis du lader dig vaccinere mod influenza A H1N1afprøver du en eksperimentel vaccine. Har du virkelig lyst til at være forsøgsdyr?

Jeg personligt springer over!

Ingen aner, om en influenza A H1N1vaccine vil virke, for den er nemlig ikke blevet testet.

Endnu værre er det, at ingen ved om den er sikker, igen fordi den ikke er blevet testet.

Ja, du læste rigtigt, vi snakker om uprøvede, eksperimentelle influenza A H1N1 vacciner.

Vi er alle er potentielle forsøgskaniner, og så vidt jeg er orienteret, fritages producenterne for ansvar.

Time Magazine rapporterer, at under det sidste udbrud af svineinfluenza i 1976, dræbte selve vaccinationsprogrammet 26 mennesker og lammede yderligere 565.

Det kostede dengang den amerikanske regering over 1200 million dollars i skadeserstatninger.

I næste uge bringer jeg en mere detaljeret artikel om sikkerheden og effektiviteten af influenza A H1N1 vaccinen, da dette kræver en hel selvstændig artikel.

Men før jeg slutter denne artikel, er jeg nødt til at få afløb for nogle frustrationer.

Det, der ærgrer mig mest omkring hele influenza A H1N1 viruspolemikken, er, at selvom det selvfølgelig er tragisk for den enkelte person og de familiemedlemmer, der rammes, så er der ikke nogen, som fortæller os at:

Influenza A H1N1 virus går næsten udelukkende efter de svage og skrøbelige mennesker.

Hvis du er sund og rask, har du intet at bekymre dig om. Indtil nu har der ikke været et eneste tilfælde, hvor en sund og rask person er død af influenza A H1N1.

Selv i Danmark med vores indtil nu i alt 444 registrerede tilfælde (pr. 14.08.09) har der endnu ikke været et eneste dødsfald.

Så hvorfor vaccinere mod influenza A H1N1 virus?

Hvorfor spilde skatteydernes penge?

Heldigvis har der endnu ikke været tale om obligatoriske vaccinationer i Danmark som i andre lande, men de danske sundhedsmyndigheder har dog stadigt købt 3,2 millioner doser vaccine. Det er nok til, at 1,55 millioner danskere kan blive vaccineret.

Men jeg stiller lige spørgsmålet igen. Hvordan kan man købe 3,2 millioner doser af en vaccine, der aldrig er blevet testet, og når ingen ved, om den virker.

Hvorfor spilde alle de penge?

Ville alle disse penge, ressourcer og pressedækning ikke være bedre brugt på at undervise og informere befolkningen om, hvordan de opbygger et stærkt immunforsvar og holder sig sunde og raske?

Influenza A virus - De hurtige løsninger virker ikke.

Vi er som samfund fuldstændigt forblændet af hurtige løsninger. Løsninger, der dækker og forvrænger sandheden. Løsningerne, der tager ansvaret fra individet, og lægger det i samfundets og lægernes hænder.

I det hele taget er der alt for mange af os, der render til lægen i tide og i utide for at hente piller mod symptomer på en usund livsstil.

Vi ved godt inderst inde, at alt for få af os ikke selv tager ansvar for vores liv og sundhed.

Som jeg har sagt mange gange tidligere på dette website: Hvis flere mennesker selv tog ansvar for deres liv, ville verden øjeblikkeligt blive et bedre sted at være, og der ville blive mere glæde og lykke til os alle sammen.

Hvorfor ikke hellere bruge pengene på oplysningskampagner, der forklarer, hvor vigtigt det er at gå i seng til tiden og at stå op om morgenen med et smil på læben og en positiv indstilling til livet.

Hvor vigtigt det er overvejende at putte sundt økologisk mad i munden, at dyrke motion og ikke at lade sig stresse over livet i alt for høj grad.

Dette er den virkelige vaccine og den bedste medicin mod influenza A (H1N1). Den eneste vaccine som både virker, og som er testet gennem tiden, uden andre bivirkninger end at du får mere energi og lettere til smil.

Hvorfor har medierne ikke informeret os meget mere om, hvordan man naturligt kan forebygge influenza og andre sygdomme?

Det er et trist faktum, at vi som samfund stadig leder efter mirakelpillen i stedet for at forholde os til, hvad der virkelig skal til for at opnå og holde på sundheden.

At være sund og rask behøver ikke at være så svært, hvis du gør de simple ting ordentligt som eksempelvis at:

• Starte med at finde ud af, hvad din drøm om livet er, leve den ud og være taknemmelig for det, du har
• Gå i seng til tiden og få 8-9 timers god søvn hver nat
• Indånde livskraft og vitalitet i kroppen
• Drikke rigeligt med vand for at holde kroppen hydreret
• Spise en kost, fyldt med liv, idet der skal liv til at give liv – som økologisk kød, fisk, frugt, grøntsager etc.
• Bevæge din krop
• Nyde livet og holde en sund livsstil

Simpelt, ikke!

Gør det 80 % af tiden, og du kan se frem til et langt og lykkeligt liv.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du hurtigt og nemt får dit immunforsvar i tip top form og stærkt nok til at modstå ubehagelige sygdomme så klik her:

Konklusioner om influenza A H1N1 virus

Lad dig ikke rive med af mediernes skræmmekampagner. De faktiske beviser og tingenes tilstand viser tydeligt, at det eneste, der er at være bange for i forbindelse med influenza A H1N1 virus, er din tegnebog, og hvor mange penge staten bruger på et præparat, der ikke er testet.

Det, som er vanskeligt at blive klog på, er i hvor høj grad medierne bliver manipuleret af den magtfulde medicinalindustri, som står til at tjene formuer på massevaccinationer og medikamenter mod svineinfluenza.

Kurserne på Wall Street viste, at skrækken for en influenza A H1N1 virus pandemi fik kurserne til at stige for de medicinalselskaber, der laver anti-virale præparater, influenza-tests og vacciner.

Ville det ikke være en bedre ide at bruge vores energi og ressourcer på at undervise befolkningen i fordelene ved en sund livsstil og de helbredende kræfter der opnås ved at gå i seng til tiden, spise en økologisk kost, fyldt med livskraft, bevæge sin krop og forsøge at nyde livet?

Er det ikke et bedre alternativ end at blive forsøgskanin ved at få en indsprøjtning med en eksperimentel influenza A H1N1 vaccine?

En vaccine, der hverken er blevet testet for effektivitet eller sikkerhed?

P.S.: Hvis du gerne vil vide, hvor jeg lærte at tage vare på mig selv, øge mit energiniveau og gøre sygdom til fortid, så klik her! 

Yderligere læsning:

Influenza A H1N1 virus: Sådan skaber du et stærkt immunforsvar

Læs vores originale artikler om Influenza A - H1N1 virus her

http://www.sst.dk/Sundhed%20og%20forebyggelse/Ny%20influenza.aspx

http://www.ssi.dk/sw64697.asp

www.laegemiddelstyrelsen.dk

http://www.emea.europa.eu/humandocs/Humans/EPAR/pandemrix/pandemrix.htm

http://www.dkma.dk/1024/visUKLSArtikel.asp?artikelID=15350 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley