Sidste Chance: Black Week - Brug koden TAK ALUN i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% rabat ved køb over 1000 kr. ❤

Influenza A H1N1 vaccine - PandemRix

Skrevet 21-10-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Influenza A H1N1 vaccine - PandemRix

I løbet af få uger modtager Danmark de første partier af Influenza A H1N1 vaccinen, PandemRix. Sundhedsmyndighederne har købt PandemRix nok til at vaccinere 1,55 million danskere. Men er PandemRix overhovedet blevet testet, så du og din familie kan føle jer sikre?


Før vi kigger nærmere på sikkerheden og effektiviteten ved PandemRix, så lad os opsummere den nuværende status for Influenza A H1N1 virus:

Hvis du vil vide mere om Influenza A H1N1 virus, så klik her.

Eksperterne gætter sig kun til antallet af personer, som har fået Influenza A H1N1 på verdensplan

For at være sikker på at en person har H1N1, er man nødt til at undersøge en blodprøve på et laboratorium. MEN mange af de tal, som vi hører om, er kun baseret på symptomer og ikke på blodprøver. Så vi ved ikke, om de optalte personer har H1N1 eller en anden influenzavirus, som IKKE er H1N1.

Desuden findes mere end 50 H1N1 stammer, så hvordan kan vi være sikre på, at alle laboratorier kigger efter den samme virus?

Hvis du har et stærkt immunforsvar, har du intet at bekymre dig om

Den bedste måde at beskytte sig mod Influenza A virus er at opbygge et stærkt immunforsvar gennem en god nattesøvn, ved at spise sunde økologiske fødevarer og ved at gå ud i den friske og få masser af sol og motion for derved at optimere Vitamin D effekten og styrke kroppen.

For mere information om, hvordan du opbygger dit immunforsvar til at modstå Influenza A virus, så klik her.

Der har endnu ikke været dødsfald i Danmark som følge af Influenza A H1N1 virus Influenza A, som andre vira, angriber næsten udelukkende de svage.

Det er derfor klart, at de danskere, der hidtil har fået influenza A, må have et mere eller mindre svækket immunsystem. Alligevel har de altså hidtil været stærke nok til at bekæmpe sygdommen og blive helt raske igen.

Så jeg bliver ved med at spørge mig selv: ”Hvis der endnu ikke er nogen, der er døde af Influenza A i Danmark, hvorfor så vaccinere så mange mennesker?”

Influenza vacciner virker ikke

I en tidligere artikel har jeg refereret til adskillige videnskabelige undersøgelser, der viser, at influenzavacciner simpelthen ikke virker, og hvis de en sjælden gang skulle forebygge influenza, så skyldes det efter min mening mere held end forstand.

Hvert år, inden influenzasæsonen starter, beslutter myndighederne nemlig, hvilken influenza virus de TROR vil blive den dominerende i den kommende vinter. Derefter fremstiller eller indkøber de så vacciner mod den specifikke stamme af influenza virus.

Der er to problemer med dette:

1. Influenza vaccinen virker kun effektivt på én type influenza virus og
2. Influenza vira er kendt for deres mutation, ikke bare inden for sæsonen, men også hos den enkelte person.

Som du sikkert kan se, er det højst usikkert, om en influenza vaccine vil virke. Hvorfor skulle PandemRix være anderledes?

Hvad indeholder PandemRix, og er PandemRix sikker?

Her en liste over ingredienser i den nye Influenza A vaccine PandemRix:

Aktive stoffer
A/VietNam/1194/2004 (H5N1)-lignende stamme (NIBRG-14) 3,75 mikrogram*
AS03-adjuvans bestående af squalen (10,68 mg), DL-α-tocopherol (11,86 mg) og polysorbat 80 (4,85 mg)
* hæmagglutinin

Hjælpestoffer
Suspension i hætteglas:
Polysorbat 80
Octoxinol 10
Thiomersal
Natriumchlorid (NaCl)
Dinatriumhydrogenphosphat (Na2HPO4)
Kaliumdihydrogenphosphat (KH2PO4)
Kaliumchlorid (KCl)
Magnesiumchlorid (MgCl2)
Vand til injektionsvæsker

Emulsion i hætteglas:
Natriumchlorid (NaCl)
Dinatriumhydrogenphosphat (Na2HPO4)
Kaliumdihydrogenphosphat (KH2PO4)
Kaliumchlorid (KCl)
Vand til injektionsvæsker

Når vi kigger på ingredienserne, er den første ting, der springer i øjnene, at den aktive ingrediens ikke er H1N1 virus, men faktisk H5N1 virus.

Så det har givet producenten lidt ekstra arbejde. Som tidligere nævnt er en vaccine specifik til en specifik virus. Så for at gøre den virksom, er producenten nødt til lave den specifikt til Influenza A H1N1 virus.

Og det er nødvendigt, at det er den samme stamme, som de TROR, at folk er ramt af i dag. Uden laboratorietests, for at opklare hvad folk har og ikke har, famler de rundt i mørket.

Bivirkningerne fra den forrige svineinfluenzavaccine i 1976 – 565 mennesker lammet og 25 døde

I 1976, som rapporteret i Time Magazine og på Mercola.com, verdens største sundhedssite, var en vaccine mod svineinfluenza i 1976 skyld i uoprettelige skader på nervesystemet hos flere hundrede mennesker, 565 mennesker fik lammelser og 25 døde.

Lægerne gav tragedien et navn: Guillain-Barre syndrom.

Den amerikanske regering måtte betale mere end $1200 millioner i erstatninger. Det svarer til omkring $4 milliarder i dag.

Vi er nødt til at være påpasselige med, hvad vi sprøjter ind i os selv.

De 4 ingredienser i PandemRix, som bekymrer mig mest

De aktive stoffer
De første på listen er influenza vira. Personligt har jeg ikke lyst til at sprøjte virus ind i min krop. Har du?

Det næste på listen er tilsætningsstoffet Squalen. Formålet med immunstimulerende tilsætningsstoffer i en vaccine er at forstærke immunresponsen på vaccinen.

Tilsætningsstofferne får dit immunsystem til at overreagere på introduktionen af den organisme, du bliver vaccineret imod.

En undersøgelse fra 2000 i American Journal of Pathology viste, at en enkelt indsprøjtning med squalen fremkaldte “kronisk immun-medieret led-specifik betændelse,” kendt som leddegigt.

Hjælpestoffer
Thiomersal er et konserveringsmiddel bestående af 49,6 % kviksølv. Stoffet er blevet kædet sammen med neurologiske sygdomme, og specielt spædbørn er særligt følsomme over for dette stof.

Nogle eksperter mener, at brugen af Thiomersal i børnevacciner er en del af forklaringen på stigningen i antallet af børn med autisme.

I min verden er kviksølv også et af de giftigste stoffer, der findes.

Polysorbat 80 (Tween80™) – kan fremkalde alvorlige allergiske reaktioner, inklusiv anafylaksis.

Hvilke bivirkninger kan du forvente at få af PandemRix?

Hvis du følger dette link på den europæiske sundhedsstyrelse (EMEA), kan du på side 6 i en rapport om PandemRix læse om alle de kendte bivirkninger, som inkluderer:

• Lymfadenopati (lymfekirtellidelser)
• Hovedpine
• Paræstesi
• Somnolens/Sygelig søvnighed
• Svimmelhed
• Opkastning
• Mavesmerter
• Kvalme
• Blodudtrædninger i huden ved injektionsstedet
• Øget svedtendens
• Hudkløe
• Udslæt
• Artralgi/Ledsmerter
• Myalgi
• Smerter og rødmen ved injektionsstedet
• Feber
• Træthed
• Utilpashed
• Søvnløshed

Desuden omtales det på side 26 i rapporten at:

”Nogle af de bivirkninger, der er nævnt i afsnit 4, kan påvirke din evne til at køre bil eller anvende maskiner”.

Så betyder det, at det er farligt at køre bil eller betjene maskiner, hvis man tager PandemRix?

Her er linket: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-da.pdf

De nævnte bivirkninger ved PandemRix lyder i mine ører næsten værre end at blive ramt af Influenza A H1N1 virus. Jeg vil personligt foretrække at tage chancen med Influenza A virus, hellere end at opleve bivirkningerne fra en vaccine, der ikke har vist sig sikker i det lange løb.

Husk, at hvis du har et stærkt immunforsvar, har du intet at bekymre dig om

Er PandemRix blevet uafhængigt testet?

Sådan som jeg har forstået det, er alle undersøgelser blevet foretaget af producenten. Med et præparat, der potentielt skal gives til millioner af mennesker, ville det vel ikke være for meget forlangt, at det blev testet af en uafhængig instans for effektivitet og sikkerhed, inden man begynder at sprøjte det ind i folk.

Vil PandemRix virke mod Influenza A H1N1 virus?

Det er der desværre ingen, der ved. Det eneste, vi véd, er at vaccinen, oprindeligt lavet imod fugleinfluenza H5N1, der jo er en anden virus end H1N1, fremkalder immunresponser hos nogle. Men igen, disse tests er ikke foretaget af en uafhængig instans, og de viser kun en øget respons. Ingen aner, om vaccinen vil virke mod Influenza A H1N1 virus.

Jeg ville sove bedre om natten, hvis jeg vidste, at alle undersøgelser var blevet foretaget af statslige instanser og ikke af et firma, der står til at tjene en masse penge på denne vaccine.

Jeg ville også sove bedre, hvis vaccinen beviseligt ikke bare var effektiv mod Influenza A virus, men også havde vist sig sikker og uden alvorlige bivirkninger, før vi begynder at sprøjte det ind i millioner af mennesker.

Alun.dk’s sikre Influenza A H1N1 vaccine der virker

Så det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at PandemRix kan påvirke folks immunsystem. Der findes en gratis metode til at få et virkeligt stærkt immunforsvar på en naturlig måde, der ikke bare beskytter dig mod Influenza A H1N1 virus, men mod ALLE influenza vira:

1. Få en god nats søvn, så ofte du kan
2. Spis en sund økologisk kost, kød, fisk, grøntsager, nødder etc.
3. Gå ud i solen, nyd det gode vejr og få masser af frisk luft
4. Vær taknemmelig for hvad du har, og lev det liv du drømmer om

Hvad tror du er mest effektivt?

PandemRix eller ovenstående livsstilsændringer?

Hvis du vil vide mere om min naturlige vaccine mod Influenza A H1N1, så klik her.

Du og jeg er Influenza A H1N1 virus forsøgskaniner

Sådan ser det ud for mig! Vi er på vej til at vaccinere millioner af mennesker over hele verden, og jeg har endnu ikke set overbevisende data, der viser, at det er sikkert, eller at det overhovedet virker.

De indrømmer det endda selv:

“The European Committee for Medicinal Products er af den opfattelse, at medtagelsen af H1N1 virus stammen ikke vil have nogen større effekt på den endelige vaccines sikkerhed og effektivitet. Det er dog kun ved udbredt brug af vaccinen, at alle bivirkninger kan registreres. Komiteen kræver derfor, at vaccineproducenterne udfører yderligere sikkerhedsundersøgelser.”

Som et tegn på, hvor hurtigt vaccineproducenterne arbejder på at få en vaccine klar fra september, siger komiteen i en artikel i avisen The Guardian at:

"Kliniske forsøg vil være begrænsede, fordi regeringerne skal have vaccinerne så hurtigt som muligt. Yderligere undersøgelser vil derfor være påkrævet og vil blive udført, efter at vaccinen er kommet på markedet."

Så hvis vi bliver vaccineret, får vi lov til at være forsøgskaniner. Hvis ingen dør af det, er det jo fint. Hvis nogen dør, har vi et problem. Nej tak, siger jeg bare! '

Jeg håber, at eksperterne vil komme til fornuft og begynde at indse, at hvis der ikke er nogen dødsfald fra Influenza A virus, giver det ingen mening at vaccinere. De potentielle bivirkninger af PandemRix ser i mine øjne værre ud end Influenza A H1N1.

Hvorfor overhovedet vaccinere?

Hvor meget har 3,2 million doser PandemRix kostet dig og mig?

Wall Street har afsløret, at frygten for en Influenza A H1N1 pandemi sendte kurserne i vejret for medicinalselskaberne, som laver antivirale produkter, influenzatests og influenzavacciner.

I en artikel i Berlingske Tidende d. 22. august, ”regner Danske Lægers Vaccinations Service (DLVS) med, at prisen på influenzavaccinen, der skal gives over 2 omgange, i alt kommer til at være omkring 450 kroner”. Så det er forholdsvis let at regne ud, at vi både nationalt og internationalt taler om meget store beløb.

P.S. Der er så meget misinformation omkring Influenza A virus derude, så send denne artikel til dine venner og familie, så de får mulighed for at træffe en kvalificeret beslutning om Influenza A. Samtidig kan de også få et indblik i, hvordan man opbygger et sundt immunsystem på en sikker måde.

http://www.emea.europa.eu/humandocs/Humans/EPAR/pandemrix/pandemrix.htm
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-da.pdf
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-da1.pdf
http://www.dkma.dk/1024/visUKLSArtikel.asp?artikelID=15350
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-da.pdf
http://euro-med.dk/?cat=5
http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1894129,00.html
http://www.guardian.co.uk/business/2009/jul/22/glaxosmithkline-swine-flu-vaccine
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Birgitte Thomsen skrev denne kommentar:
01-09-2010 08:03:17

Kære Alun Biggart
Tak for denne gode side!
Desværre, desværre bekræfter vore smertelige erfaringer kun alt for godt dine grunde til skepsis over for Pandemrixvaccinen. Min nyresyge mand takkede sidste år ja til den gratis vaccine, som han fik tilbudt, fordi han netop er nyresyg. Det skulle han aldrig have gjort!!Bivirkningerne er nu langt værre for ham end selve nyresygdommen. Det er så forfærdelig ærgerligt, at vi ikke stoppede op og overvejede at en gang influenza kunne være bedre for ham end vaccinen. I øvrigt kender vi ikke en eneste, der fik influenza. Pandemi - my foot! Hvad vi gør nu, ved jeg ikke. Selv en stor patienterstatning - hvis vi orker at slås for den - kan jo ikke trække stoffet ud af ham igen og gøre ham smertefri og uden alle de andre skader. Var det hele virkelig et gigantisk nummer for at aktionærerne i medicinalvare firmaerne igen, igen kunne score kassen?
Så havde Marx mere ret end han selv drømte om...
- og vi havde ellers forlængst læst Le Carre's bog om emnet: Den Standhaftige Gartner


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley