Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Hvordan ved du, om du er intolerant over for en fødevare?

Skrevet 30-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvordan ved du, om du er intolerant over for en fødevare?

Tænker du nogensinde over, om DU kan tåle forskellige fødevarer? Du kan blive meget klogere med en simpel test, der kun tager nogle få minutter! Læs videre og find ud af, hvordan du selv kan undersøge, hvad du kan tåle!


Fødevareintolerance er kroppens negative reaktion på visse fødevarer, der kan føre til dårlig funktion af fordøjelsessystemet.

Dårlig fordøjelse kan påvirke kroppen på mange måder:

Halsbrand, sure opstød, træthed, åndsfraværelse, koncentrationsbesvær, overvægt og dårlig respons på træning er blot nogle af de mest almindelige bivirkninger.

Alligevel forbinder de færreste nogensinde deres symptomer med det, de putter i munden.

Hvis du eliminere de fødevarer, som du ikke kan tåle fra din kost, vil du kunne opleve mere energi, tabe dig og have det meget bedre.

Mange mennesker er intolerant over for mælk, glutenholdige fødevarer (brød, pasta osv.), kornprodukter og andre fødevarer.

Er DU én af dem?

Du kan få svaret med en simpel test, der kun tager nogle få minutter.

Test 1 Hjemmetest af fødevareintolerans

Først skal du sidde stille i fem minutter. Mål derefter din puls i et helt minut og skriv resultatet ned.

Placer derefter fødevaren på tungen og luk munden. Du behøver ikke at spise eller synke fødevaren, bare sid afslappet i mindst et minut med fødevaren i din mund.

Mål din puls igen i et helt minut og skriv resultatet ned.

Sammenlign nu resultaterne af dine pulsmålinger før og efter du lagde testfødevaren i din mund.

Hvis din puls er steget eller faldet med mere end fire slag pr. minut, er det en indikation på, at den fødevare, du tester, fremkalder en reaktion.

Før du tester en anden fødevare, skal du skylle din mund med varmt vand, og vente til din pulsfrekvens er tilbage til normal. Det bør kun tage nogle få minutter, men hvis du er meget allergisk over for fødevaren, kan det tage timer!

Gentag proceduren med den næste fødevare.

Du kan også lave denne test efter et helt måltid. En stigning eller et fald i din pulsfrekvens indikerer, at noget i måltidet fremkalder en reaktion. I så fald er du nødt til at teste alle fødevarerne enkeltvis for at finde ud af hvilken, der fremkalder reaktionen!

Test 2 - Food Detective™

Food Detective er verdens første hjemmetest for fødevareintolerans er nu på markedet og kan bestilles, så du kan teste dig hjemme hos dig selv.

På blot få minutter og trygt i dit eget hjem tester Food Detective™, om du er intolerant over for 59 hyppige fødevarer ved hjælp af en lille blodprøve fra et hurtigt fingerprik.

Hvis du tester positiv på en af fødevaregrupperne, kan du ved ganske enkelt at fjerne denne fra din kost, fuldstændig ændre på din livskvalitet.
 
Enkel, sikker, præcis og hurtig.
 
Klik her for at købe Food Detective™ og find ud af om du er allergisk eller intolerant over for en fødevare?  

Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley