❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Hvor sundt er dit fordøjelsessystem?

Skrevet 09-11-2009 af Paul Chek - Print - Send til en ven -

Hvor sundt er dit fordøjelsessystem?

I denne interessante artikel, vil du være i stand til at bedømme, hvor sundt dit fordøjelsessystem er.


Det følgende billede kan (På en lettere illustrativ måde) bruges til at identificere symptomer på dehydrering, dårlig fordøjelse og for mange affaldsstoffer i kroppen.

Hvor sundt er dit fordøjelsessystem!

”Pøllebetjenten” repræsenterer en sund tarm bevægelse.

For at afføring kan kvalificeres som en ”Pøllebetjent” skal den:

· Være velformet og konsistent i kontur
· Komme ud, let og behageligt
· Være lysebrun i farven
· Lugte naturligt, næsten jordagtig – Ikke dårligt
· Flyde, og ikke kræve adskillige forsøg på at skylle ud.

At blive bekendt med de følgende tarm banditter, kan hjælpe dig til at diagnosere en uregelmæssig eller dysfunktionel fordøjelses/udskillessystem.

Blotteren: Blotteren give dig et syn på ufordøjet mad partikler i din afføring. Det er IKKE normalt at se mad partikler i din afføring, da det er et tegn på fødevareintolerance eller et inflammatorisk problem i dit fordøjelsessystem.

Diarrella: ”Diarrellas” forbrydelse viser kroppens desperate forsøg på afgiftning. Selv hvis du er forstoppet og dehydreret, vil din krop suge ekstra vand fra afføringen for at fjerne affaldsstoffer i din krop.

Pillemanden: ”pillepølser” ligner kanin eller fåre ekskrementer og kan muligvis indikere et skift mellem sunde mave-tarmbevægelser og dehydrering.

Bodybuilderen: ”Bodybuilder pølser” er ofte større i diameteren end ” Pøllebetjenten” og er sværere at få ud. En sådan afføring kommer nogen gange, når man spiser for mange tørrede og forarbejdede fødevarer, specielt proteinbarer og pulvere.

Olympisk svømmer: Lysere i farven end ”Pøllebetjenten” på grund af dens høje indhold af ufordøjet fedt. De bliver kaldt ”Olympiske svømmer”, da de er svære at skylle ud. ”Den olympiske svømmer” kan indikere en mangel på galde, der nedbryder fedt.

Hr. Synker og stinker: Denne slemme lille bandit forekommer ofte efter udsættelse til forarbejdet mad, et giftigt miljø og/eller medicin – Specielt efter en operation, hvor bedøvelse blev benyttet.

”Hr. Synker og stinker” er en af de slemmeste små fyre, som du nogensinde vil møde på dit badeværelses. Hvis han tilhører dig, så er han meget svær at slippe af med. Hvis han ikke er din, så er hans lugt nok til at få dine hår til at rejse sig!

Hvis han viser sig, så tag et skridt til at afgifte din krop.

Denne artikel er taget fra Paul Cheks fremragende bog Eat, Move and Be healthy. Enhver som er interesseret i deres helbred, burde have denne bog.

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley