Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Hvor stor er din risiko for at få kræft?

Skrevet 10-10-2014 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvor stor er din risiko for at få kræft?

Danmark har verdensrekord i kræftsyge. Ja, du læser rigtigt; danskerne har den største kræftrisiko i verden. Hvad kan du gøre lige her og nu for at nedsætte din risiko for at blive offer for denne dødelige sygdom?


For 15 år siden fik min mor konstateret brystkræft.

Jeg har vist aldrig været så bange i hele mit liv.

Tanken om at skulle miste min mor pga. denne dræbersygdom inden hendes 50-års fødselsdag var ikke til at udholde.

Jeg er taknemmelig for, at hun er en af dem, der stadig er i live i dag.

Med de alarmerende kræftstatistikker vi ser i dag, hvor stor er så din risiko for at få kræft?

Statistikken siger, at vores risiko for at få kræft er på 33 %, og at 50 % af de kræftramte dør inden for 5 år.

Betyder det så, at vi bare skal læne os tilbage og acceptere vores skæbne, eller er der noget, vi ALLE kan gøre for at få et godt helbred?

Heldigvis er denne artikel fyldt med gode nyheder.

Men før jeg fortsætter med denne artikel, vil jeg sige til jer, der har mistet en af jeres kære pga. kræft eller har været igennem en kræftbehandling selv, at I har min dybeste medfølelse.

Når jeg siger følgende, vil nogle mene, at det er kontroversielt, men jeg tror personligt ikke, at kræft i størstedelen af tilfældene skyldes uheld eller defekte gener. Faktisk er der nye beviser for, at:

Kræft forårsages af vores moderne samfund.

En undersøgelse har analyseret beviser på forekomst af kræft i klassisk litteratur og også ledt efter tegn på kræft i fossiloptegnelsen og mumificerede ægyptiske lig. De fandt stort set ingen tegn på kræft.

For eksempel kunne de kun verificere et eneste kræfttilfælde til trods for, at hundredvis af ægyptiske lig blev undersøgt.

Disse fund udgør endnu et tungtvejende vidnesbyrd om, at kræft er en sygdom, der kan forebygges ved at føre en sund livsstil.

Og denne undersøgelse støtter Bruce Liptons forskning i Epigenetik, som viser, at maks. 5 % (og måske kun så lidt som 2 %) af alle sygdomme er genetisk betingede.

Lipton har opdaget, at vi alle har gener for kræft, hjertesygdom osv., i vores kroppe, MEN (og det er et livsændrende men) disse gener bliver kun aktiveret via vores livsstil (dårlig kost, usunde tanker, miljømæssige faktorer osv.)

Så ja, jeg har kræftgener i min krop, ligesom du også har. MEN når det er sagt, er det udelukkende dit eget ansvar, hvorvidt det får lov at udvikle sig.

Kun 2% af os fremprovokere det gemte potentiale for at udvikle sygdommen, så hvis du behandler dig selv ordenligt og lever et sundt og lykkeligt liv 

Ja, for op til 98 % af os vil disse gener forblive tavse, og vi kan leve lange og gode liv, hvis vi lever en sund livsstil, fysisk som mentalt. Jeg opfordrer dig til at lære mere om Epigenetik her. Denne viden ændrer liv.

Endvidere er der ingen tvivl om, at når vi sammenligner antallet af kræfttilfælde fundet hos ”primitive” folkeslag, der lever i deres naturlige miljø, med mennesker i Vesten, som lever i et kunstigt, moderne miljø, så bidrager moderne levevis til den øgede forekomst af kræft, vi ser i dag.

På en eller anden pervers måde er dette en god nyhed, for det giver dig og mig magten til at foretage de nødvendige livsstilsændringer for at holde os selv sunde og glade langt ind i alderdommen.

Så hvis kræft er en miljøbetinget sygdom, hvad kan du og jeg så gøre for at holde os selv sunde?

7 strategier til at reducere din risiko for at få kræft

Som med alt her i livet gælder det, at hvis du bare gør nogle simple ting rigtigt, så er du godt på vej til at holde dig selv sund og leve et langt og lykkeligt liv.

Sådan gør jeg selv for at forblive sund og rask:

Vær sund og rask. 1. Fokusér på din sundhed.

Jeg har ikke haft en eneste sygedag i omtrent 7 år. Sygdom var ellers en stor del af mit liv med vintre med lav energi og influenza. I dag lever jeg en ny livsstil og har erkendt og forstået følgende:

Vi bliver, hvad vi tænker på det meste af tiden.

I sætningen ovenfor har jeg skrevet vi i stedet for Alun. Jeg kunne også sige, at Alun bliver, hvad han tænker på det meste af tiden.

For, ja, jeg er overbevist om, at det jeg ser i spejlet, er en genspejling af mine tidligere tanker.

Kunne det tænkes, at hvis du og jeg ikke kan lide vores spejlbillede, så er det første sted, vi bør lave forandring, mellem ørerne?

I dag fokusérer jeg simpelthen på sundhed, kærlighed, og hvad der ellers gør mig lykkelig.

Når negative tanker og frygt dukker op, som de selvfølgelig gør fra tid til anden, men dog ikke nær så ofte, som de gjorde før i tiden, så forstår jeg nu, at jeg besidder kraften til at bestemme, hvilke tanker jeg ønsker mellem ørerne, og jeg kan KUN tænke på én ting ad gangen.

Denne sætning er så vigtig, at vi bør kigge på den igen:

Ja, du og jeg kan KUN tænke på én ting ad gangen.

Så hvis jeg opdager, at jeg er kommet til at fokusére på det, jeg IKKE ønsker (frygt osv.), så har jeg i selv samme øjeblik magten til at fokusére på løsningen i stedet for. Denne erkendelse har personligt ændret mit liv langt ud over mine vildeste drømme.

Kort og godt har jeg erfaret, hvilken mægtig kraft jeg har tilgængelig ved at tage 100 % ansvar for min krop og alt, hvad der sker i mit liv.

Hvis du også er klar til at at tage ansvar for dit liv, har du allerede taget et kæmpeskridt hen imod en fremtid fyldt med sundhed og glæde. Er du klar til at springe ud i det?

Vær sund og rask. 2. Gå tidligt i seng.

Hvis du kun kunne foretage dig én ting for at forbedre dit helbred, så start med at slukke lysene kl. 22. Jeg er overbevist om, at en god nats søvn er det bedste, du kan gøre for dit helbred.

Dette overrasker dig måske, men tænk lige over det:

Når du ikke får søvn af god kvalitet, er det meget nemmere at forfalde til at fokusére på det negative i stedet for det positive. For vi ved jo alle, at når vi er trætte og uoplagte, synes livet ofte mere kompliceret, end det i virkeligheden er.

Vidste du for resten, at ny forskning viser, at søvnmangel ikke blot nedsætter dit immunforsvar, men også giver dig konstant trang til sukker og andre opløftende substanser som koffein? Sukkeret gør dig ikke bare fed, men nedsætter yderligere dit immunforsvar.

Og det kræver ikke raketvidenskab at regne ud, at når du er træt, har du heller ikke energi til at motionere.

Undervurdér derfor ikke vigtigheden af en god nats søvn, da det måske lige præcis er den nøgle, du mangler for at kunne låse døren op til et godt helbred både for dig og din familie.

Her er mine tips til fantastisk nattesøvn.

Vær sund og rask. 3. Spis økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt osv.

98 % af kroppens 100 billioner celler gendannes hvert år. Så der er ingen vej uden om, at vi er, hvad vi spiser.

At jeg har ændret min kost ved at skære ned på sukker, afskrive forarbejdet mad, mælk og korn og i stedet spise fødevarer, som jeg ved, er fyldt med livskraft og sundhed, har givet mig langt mere energi samt har gjort sygdom til fortid.

Ja, økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt osv. har øget mit energiniveau og har gjort en stor forskel med hensyn til, hvordan jeg ser ud og har det. Disse fødevarer er netop den kost, mennesker spiste, før landbrugets indførelse for 10.000 år siden, og jeg mener, at disse fødevarer giver os byggesten til stærke, sunde kroppe.

Var du klar over, at for 100 år siden spiste vi kun 500 g tilsat sukker hvert år, mens vi i dag i gennemsnit hver spiser 75 kg sukker? Der er overvældende beviser for, at sukker kan sættes i forbindelse med udvikling af kræft, og at kræftceller trives på sukker.

Den bedste måde at skære ned på sukkerforbruget, jeg kender (og tro mig, jeg har været en sand sukkerjunkie), er ved at spise hulemandskost bestående af økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt osv.

Hvis du gerne vil have mere energi, livskraft og lære mere om, hvilke fødevarer har evnen til at beskytte dig mod kræft, så klik her.

Vær sund og rask. 4. Få lys og gratis D-vitamin.

At komme udenfor og mærke den helbredende energi fra solen på din hud, er ikke bare skønt og afslappende, men det er samtidig det bedste, du kan foretage dig for dit helbred.

I dag tilbringer vi alt for meget tid indendørs, særligt om vinteren. Der er klare beviser for, at D-vitamin fra solen er hovednøglen til at holde os sunde og raske.

Nogle eksperter mener endvidere, at når vi har nok D-vitamin i kroppen, halverer vi vores risiko for at få kræft og andre sygdomme.

Desværre mangler flere og flere mennesker tilstrækkeligt D-vitamin, ganske enkelt fordi de fleste af os (og dette gælder også videnskabskredsen) ikke forstår vigtigheden af, hvad solen bidrager med til vores sundhed.

Men vi skal nok komme til at høre mere om det i de kommende år, for videnskabsfolk er begyndt at ”se lyset”.

Så kom udenfor, træk frisk luft og få sol på huden (især om vinteren er det vigtigt med solen), og overvej at begynde at spise en god kvalitet torskelevertran for at få et ekstra skud D-vitamin.

Vær sund og rask. 5. Træning.

Mit motto er:

Brug det, eller mist det.

Den gode nyhed er, at det kun tager 30 minutter 3 gange om ugen at opnå virkelig gode resultater i træningsafdelingen. Jeg opfordrer dig til at følge programmerne i min gratis e-bog om Funktionel træning i 4 uger og bagefter kigge dig i spejlet.

Kom nu i gang. Det er nemt at få gode resultater.

Vær sund og rask. 6. Miljø og livsstil.

Vi ved jo selvfølgelig, at rygning i høj grad øger din risiko for at få kræft. Jeg mistede min bedstefar, som døde af lungekræft forårsaget af rygning, da jeg kun var 6 måneder gammel. Desværre ryger min far stadig. Lad os håbe, at han er en af de heldige.

Passiv rygning er bare et af de forurenende stoffer, vi står over for i dag. Mange af kemikalierne i vores miljø er potentielt farlige, så pas godt på dig selv, og er du i tvivl, så søg viden. Det er en god idé at åbne vinduer for at få frisk luft ind i dit kontor og dit hjem.

Produkter til personlig pleje kan også udgøre en risiko. Mange af dem, også de dyre, kendte mærker, markedsføres med løfter om at få dig til at se 10 år yngre ud på en nat, men når du kigger nærmere på ingredienserne, er mange af produkterne fyldt med kemikalier, som er sat i forbindelse med sygdom.

Med hensyn til min egen mors brystkræft, så er en af risikofaktorerne for hende og mange andre kvinder ingredienserne i deodoranter, og aluminium er specifikt blevet sat i forbindelse med brystkræft.

Det er et faktum, at 60 % af alt, hvad du kommer på din hud, absorberes af din krop. Så faktisk kunne du lige så godt drikke det, du kommer på huden. Kig nu på ingredienslisten på dine plejeprodukter, og hvis du ikke har lyst til at drikke/spise indholdet, så overvej at skifte til en god økologisk kvalitet som Green People.

Vær sund og rask. 7. Tag 100 % ansvar for dit liv.

Jeg er personligt overbevist om, at vores største samfundsproblem i dag er, at folk ikke er villige til at tage ansvar for deres liv.

Men formår du at bryde ud af den onde cirkel med at give andre skylden, har du taget et kæmpeskridt hen imod et liv fyldt med glæde.

At tage ansvar for alt, hvad der sker i dit liv, er nøglen til alle de andre anti-kræftstrategier, for en positiv bivirkning ved at være parat til at tage 100 % ubetinget ansvar for dit liv er, at du derved automatisk bliver motiveret til at implementere de 6 andre strategier beskrevet ovenfor.

Jeg lover dig, at er der én ting i mit liv, som har forbedret min livskvalitet mere end noget andet, så er det, at jeg holdt op med at give andre skylden og påtog mig 100 % ansvar for, hvad jeg ser i spejlet om morgenen.

Jeg giver ikke længere mine dårlige gener, mine forældre, økonomien, lægen, min kone osv. skylden. Fortid er fortid. Jeg har lært af den og er kommet videre. Jeg er taknemmelig for, hvad jeg har, jeg lever i nuet, og jeg arbejder hver dag for at opnå de ting, der gør mig glad.

Lyder det som en god handel?

Når vores samfund også begynder at tage dette skridt, vil verden begynde at ændre sig positivt. Bare vent og se.

Hvad der end forårsagede min mors eller andre menneskers kræft, hvad enten det er natarbejde, hendes kost eller livsstil, vil vi aldrig få svar på, men det er heller ikke vigtigt.

Det vigtige er, at vi nu kender kuren mod kræft.

For kuren mod kræft er sund fornuft.

Et provokerende udsagn, det ved jeg godt, men tænk på det, når du begynder at leve dit drømmeliv, og vil du ikke nok sende mig en invitation til din 100-års fødselsdag, når du når så langt? Du fortjener et langt og lykkeligt liv.

P.S.: Hvis ikke denne artikel drejede sig om kræft, kunne den lige så godt have omhandlet hjertesygdom, sukkersyge osv. Hvis du tænker, spiser og bevæger dig i pagt med naturen, er du godt på vej til et fantastisk helbred langt ind i alderdommen. Held og lykke med det.

Nature Reviews Cancer October 2010; 10: 728-733

http://www.nature.com/nrc/journal/v10/n10/abs/nrc2914.html

An experimental study of mummification pertinent to the antiquity of cancer

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/1097-0142(197709)40:3%3C1358::AID-CNCR2820400354%3E3.0.CO;2-J/abstract

American Journal of Clinical Nutrition, 85(6):1586-91 June 2007
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?orig_db=PubMed&db=PubMed&cmd=Search&term=Am.%20J.%20Clin.%20Nutr.%5BJour%5D%20AND%202007%5Bpdat%5D%20AND%20Lappe%20J%5Bauthor%5D

http://www.cancer.dk/Hjaelp+viden/fakta+om+kraeft/kraeft+i+tal/kraeft+i+tal.htm

Journal of the National Cancer Institute February 4, 2004;96(3):229-233

International Journal of Cancer April 20, 2005;114(4):653-658

Journal of Inorganic Biochemistry November 2007


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

karin skrev denne kommentar:
02-02-2011 14:31:33

kære alun.det er en aftale - du får en invitation til min 100 års fødselsdag - bare jeg så også ka huske det til den tid..jeg ska alligevel blive 97 for jeg vil med til min lille nieces 50 års fødselsdag!hun blev 7 i oktober..vi ses!kh,karin


lena nordstrøm skrev denne kommentar:
02-02-2011 21:20:31

dejligt livsbekræftende,at læse og jeg holder af at få dine nyheds mails


Rene Hansen skrev denne kommentar:
04-02-2011 12:58:08

Stort set alle velkendte sygdomme kan undgås bare man spiser korrekt.

Hvor mange danskere indtager den mængde frugt der er anbefalet? dagligt?

I amerika estimeres det at kun 9% indtager 5-6 stykker frugt der skal til for fx at få antioxidanter nok til at bekæmpe de naturlige oxidanter vi producere.

Oxidanter er den primære kræftfremkalder


Vis alle kommentarer

eli lykke skrev denne kommentar:
04-02-2011 13:24:21

Grønt og frugt kan være lige meget hvis det ikke er økologisk, tomater der har været på lang flyvetur, og som går på krykker ind i køleskabet, de duer ikke.


Thomas Videbæk skrev denne kommentar:
07-02-2011 15:54:36

Alletiders artikel..

Jeg må indrømme at det lyder underligt at danskerne skulle ligge nr. 1 i den statistik..

Min fornemmelse siger mig, at USA er mere fucked end vi er.. Men linket til din kilde virker ikke.. Så håber du vil fixe det.. :-)


Tania Nielsen skrev denne kommentar:
22-02-2011 14:57:36

Det med nok søvn kan jeg skrive under på er det aller vigtigste.

Efter en lang periode med stress, tog jeg mig sammen og gik til en stress coach. Hun satte straks faste sengetider på programmet.

Jeg har altid været overvægtig og elsker sukker og chokolade. Det har været en kamp at være på kur og for en del år siden gav jeg op og spiste som jeg havde lyst.

Efter 3 uger med faste sengtider og 8 timers søvn hver nat forsvandt min sukkertrang fuldstændig. Jeg havde ikke lyst til mere end et stykke chokolade og jeg havde slet ikke lyst til cola. Turen ind omkring tanken om morgenen efter rundstykke og kakao var ikke længere aktuelt, fordi kroppen skreg ikke længere på et hurtigt sukkerbost.

Jeg fik lyst til grøntsager og frugt og ville helst drikke vand.

Når jeg tænker på hvordan jeg har kæmpet igennem livet, for at spise sundt og tabe mig, så er det helt vildt at jeg "bare" ved at sove nok om natten, pludselig kan smide alt slikket ud og tabe mig et kilo om ugen, uden de mindste problemer.

Så til alle jer derude der gerne vil tabe jer. Glem piller og kure. Gå i ordentlig tid i seng og sov mindst 8 timer hver eneste nat!


Tania Nielsen skrev denne kommentar:
22-02-2011 14:58:21

Det med nok søvn kan jeg skrive under på er det aller vigtigste.

Efter en lang periode med stress, tog jeg mig sammen og gik til en stress coach. Hun satte straks faste sengetider på programmet.

Jeg har altid været overvægtig og elsker sukker og chokolade. Det har været en kamp at være på kur og for en del år siden gav jeg op og spiste som jeg havde lyst.

Efter 3 uger med faste sengtider og 8 timers søvn hver nat forsvandt min sukkertrang fuldstændig. Jeg havde ikke lyst til mere end et stykke chokolade og jeg havde slet ikke lyst til cola. Turen ind omkring tanken om morgenen efter rundstykke og kakao var ikke længere aktuelt, fordi kroppen skreg ikke længere på et hurtigt sukkerbost.

Jeg fik lyst til grøntsager og frugt og ville helst drikke vand.

Når jeg tænker på hvordan jeg har kæmpet igennem livet, for at spise sundt og tabe mig, så er det helt vildt at jeg "bare" ved at sove nok om natten, pludselig kan smide alt slikket ud og tabe mig et kilo om ugen, uden de mindste problemer.

Så til alle jer derude der gerne vil tabe jer. Glem piller og kure. Gå i ordentlig tid i seng og sov mindst 8 timer hver eneste nat!


Lisbet Petersen skrev denne kommentar:
29-03-2011 21:10:27

Tak for dette vigtige emne.

Jeg mener at kærlighed, glæde, positivitet, optimisme og sund levevis danner fundament i vores liv og giver god modstandskraft, samt at det er vigtigt at forholde sig til miljøfaktorer i drikkevand, kost, luft mv. og påvirkning af elsktromagnetiske felter (EMF) fra tv, pc, mobiltlf. osv.

Følgende web-sites informerer om forebyggelse og behandling af kræft:

www.youtube.com:
"Six Natural Cures for Cancer?", søgeord: gik130
"A World Without Cancer" (nr. 1 - 6), søgeord: aslmike

www.helsenyt.com
Artikel: Laetrile-kvaksalverne hjælper kræftpatienter
Artikel: B-17 vitamin også kaldet laetril og amygdalin
Artikel: Citral Lemongræs te og ekstrakt er det nye våben mod svamp, influenza, forhøjet blodtryk og cancer

www.humlegaarden.com

www.chrismacdonald.dk (www.fuckcancer.dk)

www.1cure4cancer.com

www.oneminutecure.com

www.cancercontrolsociety.com

Jeg håber, dette er til hjælp for dig, som har brug for det.


Poul Jørgensen skrev denne kommentar:
20-11-2012 18:42:34

hvad er kræft i blodet, gør det ondt er der syntomer eller kadet ses?
og hvorfor gør det ondt i mine nyre, det ser i hverfald føles som om der er noget i nyre og det gjord bare så ondt


Silicia Kirsten Poulsen skrev denne kommentar:
02-04-2013 07:57:38

"At dø for at leve" af Anita Moorjani giver virkelig den fulde forståelse af Cancers opståen og muligheden for fuld helbredelse. Fantastisk at læse. Vi er mere end blot vores krop og vi har alle muligheder i os for at leve det optimale liv, det er bare at åbne os.


Gitte Blach skrev denne kommentar:
02-04-2013 08:27:27

Hej. Inspirerede læsning. Jeg valgte selv samme løsning i juni 2012. Skar al sukker, forarbejdet mad, al stivelse og alt andet drikkelse end vand og te væk. Jeg havde igennem ca. 5 år fået tiltagende dårligere og dårligere helbred. Havde produceret to dejlige drenge på to år og startet på nyt krævende arbejde som sygeplejerske. Skiftende arbejdstider suger jo langsomt livet ud af en. Jeg levede konstant af sukker, kaffe og ingen søvn. Langsomt men sikkert er jeg ved at vende skuden. Jeg kan bryste mig af at jeg ikke har haft en sygedag i 3 mdr. og det er vel og mærke vinter!!!! Du inspirer mig dybt til at begynde på de andre områder - især at gå mere målrettet mod de positive tanker - omend livet som sygeplejerske på en intensiv afd vil blive noget udfordret. Travlhed, megen arbejdspres og det lidende og nogen gange døende menneske, samt pårørende i chok kan udfordre ethvert sind. Mange tak for din vidensdeling.


karinmei holm skrev denne kommentar:
02-04-2013 08:56:59

Meget enig. Lige læst at kvinder kan reducere deres risiko for kraft ved at drikke mindre. Alene der kunne der være reddet mange liv. God dag:-D


karinmei holm skrev denne kommentar:
02-04-2013 09:12:12

I øvrigt så kan jeg anbefale Chris Macdonalds bog du er ikke alene. Han fortæller i den om hvordan han forlænger hans fars liv med mad. Husker jeg rigtig i 1-2 år. Han havde ellers fået af vide at de ik kunne gøre mere.


Joanna skrev denne kommentar:
02-04-2013 14:49:11

Hvor har du fundet frem til det at danskerne ligger som nummer 1 i verden??? Det lytter underligt for mig...
hilsen
Joanna


Ulla de blanck skrev denne kommentar:
02-04-2013 15:24:03

Det nye i kræftbehandlignen er Natriumbicarbonat, ved at spise det giver man kræftcellerne overdosis af ilt og så dør de.... det andet og ikke så nyt er undgåelse af ALLE mælkeprodukter (jf. Jane Plant: Dit liv i dine hænder...) Bogen af Anita Moorjani vil jeg bestille... iflg. Moorjani erd et at elske sig selv og undgåelse af frygt, der er kræfthæmmende! Kærlig hilsen til alle jer her.


Asbjørn Simonsen skrev denne kommentar:
02-04-2013 20:37:56

Kære Alun.

Glimrende artikel - proppet med sund fornuft.

Jeg kan tilføje, at det er min erfaring, at overdreven trang til søde sager kan fjernes med EFT - det tager som regel kun ti minutter.

Jeg sværger til disse fire leveregler:

*Sov godt
*Spis sundt
*Motioner fornuftigt
*Vær glad

Det kan være en udfordring at efterleve disse simple regler, men finder man ud af det, er ens lykke gjort.


michael reinhard skrev denne kommentar:
03-04-2013 15:18:36

Spændende og selvfølgelig enig i mange fremførte påstande.
I henhold til både min egen og lægevidenskabens erfaringer er genetikken nok den største faktor, ligegyldig om vi taler om kræft, hjerte/karsygdomme eller diabetis.
Alle de gode råd er absolut relevante, men
genetisk disponerede personer, har så absolut behov for medicinsk behandling, for
at få et længere liv - hvis det er relevansen !


Orla skrev denne kommentar:
03-04-2013 20:03:33

http://youtu.be/lL_fpPyXjz4
Hvis du møder Kræften, så er denne korte dokumentar, svaret på, hvordan den kan helbredes. Ja ! Helbredes !! Det etablerede sundhedssystem vil helst ikke høre om det,og kræftens bekæmpelse afviser al den dokumentation som foreligger, fra terminal cancer patienter, som blev erklæret raske efter at have gennemgået denne kur. Hvorfor ??
Se denne , både rystende og bekræftende film. Søg evt. på Phoenix tears - the Rick Simpson story, hvis du ønsker mere viden. E-bog kan evt.downloades for ca.
10$. KH - også til dig Alun !!


Ida Nielsen skrev denne kommentar:
08-04-2013 15:09:49

Hej Alun.
Tak for mange kloge ord.
Kender I Tidslerne - jeg arbejder frivilligt der. WWW.tidslerne.dk
Der er også foreningen: forebyggelse af kræft... Ida Nielsen


Maria skrev denne kommentar:
13-04-2013 18:21:17

Kræft er en drilsk sygdom...
Jeg mener at der er en sammenhæng mellem sindet og hvad der sker i kroppen på alle niveauer, selvom det kan være en provokerende tanke. Jeg tror helt sikkert at der er meget man kan gøre selv, selvom jeg ikke mener at der er nogle garantier. I min familie er der mange der er døde af kræftmin far, mine to onkler, min mors tre onkler, med flere. Det er skræmmende, men samtidig tror jeg på at vi skaber os selv på et dybt plan, og hverken behøver være ofre for hverken gener, miljø eller andre faktorer.
Jeg har hørt om folk som vælger sin egen behandling og som arbejder med sig selv på et dybt plan, og som overlever canceren.
En af de mest fascinerende historier om kræft og helbredelse som jeg har hørt er operasangeren Tina Kibergs. Det er vel gammelt nyt nu, men værd at høre om alligevel, hvis man ikke har hørt om det. Læs her:

http://dinby.dk/frederiksberg-bladet/miraklet-paa-frederiksberg


Cecilie skrev denne kommentar:
10-09-2013 01:19:39

Min mor kæmper lige nu med at komme tilbage til hægterne efter næsten et år med kemo og stråler. Hun fik kræft i tungen og i halsen på trods af at hun hverken ryger eller drikker alkohol. Nu kommer hun sandsynligvis aldrig til at spise normalt igen, kun gennem en sonde. Jeg håber at et mirakel sker så hun kan spise normalt igen. Jeg er selv blevet rigtig bange for at få kræft.


Agnete Schmidt skrev denne kommentar:
25-09-2013 11:57:26

Min datter blev diagnosticeret med lungekræft, det jeg spildt en masse penge for år for behandling, indtil jeg så i phoenixtear.ca på internettet, at cannabis olie kan helbrede al kræft, jeg prøvede at kigge efter en måde at kontakte Rick Simpson og endelig en af ​​mine venner, som han hjalp via email: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca fortalte mig, hvordan at nå ham, jeg var i stand til at e-maile ham og købte hans olie, min datter begyndte at tage det den 12. marts og ære være Gud, hun blev helbredt i juni efter hendes sidste scanning, vil jeg gerne takke Rick Simpson for tid han tilbragte i at få denne olie for at redde liv hans email er ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca, olie
virker for alle typer af kræft, og det er det værd.
Agnete Schmidt


Una skrev denne kommentar:
26-07-2014 11:42:29

Kære Alun ! Jeg synes , det lyder rigtigt, det der står i din artikel. Kunne tænke mig at høre mere om forebyggelse af bl.a. kræft Kh Una


Robert Simms skrev denne kommentar:
02-06-2015 18:30:26

Kære Dr. Donald Ross,
Uanset hvor du er lige nu min familie og jeg vil gerne takke dig for at hjælpe min far til at få det bedre. Lægen mente, at han havde alderdom Leukæmi, dukke op i hans blodprøve som kræft infektion. Efter at have taget cannabis olie i den rigtige dosis, du gav til os for et par uger sin nye blodprøve viste stor forbedring. Der er bare let infektion og han ikke længere har brug for at se en onkolog. Han er nu nyder vores nyfødte søn og i en alder af 85 planlægger at være sammen med os i lang tid fremover, og for dem af jer, der ønsker at komme i kontakt med Dr. Donald Ross her er hans email Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

Må kontakte ham, og jeg håber, at det hele fungerer godt med dig.
Tak igen Dr. Donald, må Gud velsigne dig og bevare dig godt.


Helen Foret skrev denne kommentar:
11-06-2015 07:55:59

Min mand, der var stærkt inficeret med tyktarmskræft med Mets til andre dele af kroppen, blev han endda givet 6 måneder til leve. Livet for familien var en levende helvede med sorg i hjertet, men i dag er jeg fortælle verden, at cannabis olie har reddet min mand fra at dø. Han er stadig i live, og vi er i det 10. måned. Gud er så stor. Takket være Dr. Gareth Walsh, der solgte Hamp olie for os, at vi brugte til at kurere min mand Sygdom. Endnu engang vil jeg gerne takke Dr. Gareth Walsh for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu glade med min mand tilbage i live, stærk og sund. Du kan kontakte Dr. Gareth på hver medicinsk problem på hans e-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com for mere hjælp.


Robert Simms skrev denne kommentar:
16-06-2015 13:31:34

Kære Dr. Donald Ross,
Uanset hvor du er lige nu min familie og jeg vil gerne takke dig for at hjælpe min far til at få det bedre. Lægen mente, at han havde alderdom Leukæmi, dukke op i hans blodprøve som kræft infektion. Efter at have taget cannabis olie i den rigtige dosis, du gav til os for et par uger sin nye blodprøve viste stor forbedring. Der er bare let infektion og han ikke længere har brug for at se en onkolog. Han er nu nyder vores nyfødte søn og i en alder af 85 planlægger at være sammen med os i lang tid fremover, og for dem af jer, der ønsker at komme i kontakt med Dr. Donald Ross her er hans email Donaldrossmedicalcenter@yahoo.com

Må kontakte ham, og jeg håber, at det hele fungerer godt med dig.
Tak igen Dr. Donald, må Gud velsigne dig og bevare dig godt.


anita benson skrev denne kommentar:
21-07-2015 02:38:08

Min mor blev diagnosticeret med brystkræft, og hun var ved at dø, med kræft i bryst i det afsluttende fase er nu tilbage i live, og hun er så sundt nu. Takket være Dr. Williams cannabis olie, vi købte en: williammedicalservice@outlook.com blev Hamp olie med held anvendt til at kurere min brystkræft mor inden 3 måneder som anført i phoenix tåre.
Endnu engang vil jeg gerne takke Dr. Williams for hans vidunderlige Hamp Oil vi nu lykkelig familie med min mor tilbage i live, stærk og sund.
du kan kontakte for din medicin på: williammedicalservice@outlook.com


Monica Slay skrev denne kommentar:
25-10-2015 02:21:02

Jeg er så taknemmelig for, at Dr. Walsh Foundation for at give mig med Hamp olie her i Danmark, og jeg vil også gerne takke grundlægger af hamp olie Rick Simpson. Jeg blev diagnosticeret med lymfom kræft for to år siden, og siden da har jeg gjort en masse kemo og stråling, men det gjorde ikke hjulpet mig og bare ødelagt mit immunforsvar og gøre det svage og hjælpeløse. Jeg kom på tværs af Phoenix Tears, og jeg har læst om Hemp olie meget og så, at de kan give mig med Hamp Oil her i Sverige. Jeg kontaktede Dr. Gareth med sin email: drwalshmedicalservice@outlook.com til indkøb af denne medicin. Medicinen blev leveret inden for fem dage, og jeg har været på behandling for de sidste 2 måneder, og jeg har været vidne til ændringer. Jeg har oplevet en total transformation i mit helbred med Dr. Gareth Fond. Til alle cancerpatienter, så kontakt venligst Dr. Gareth.


Alma Corinna skrev denne kommentar:
07-11-2015 00:36:57

Jeg er taknemmelig for Dr. Walsh, jeg er så glad for jeg er i live til at vidne det gode arbejde af cannabis olie og mirakuløse helbredelse, Mit navn er Alma Corinna. Jeg blev diagnosticeret med brystkræft tre år siden, og siden da har jeg gjort en masse kemoterapi og strålebehandling, som ikke har hjulpet mig, men kun skadet mit immunforsvar og gøre mig svag og forsvarsløs. Jeg fandt tårer Phoenix og jeg har læst om Rick Simpson Cannabis olie og min søster gav mig Dr. Walsh kontakt. Så, at olie ville blive sendt til mig her i Tyskland. Jeg kontaktede ham for medicin, til min største overraskelse, jeg fik Oil. Jeg begyndte behandling med det samme. Jeg er nu her for at vidne om, at sandhed, olie fungerer fint. Jeg har oplevet en total forvandling i min sundhedssektor med Rick Simpson cannabis olie. For kræftpatienter, kontakt venligst Dr. Walsh på hans e-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com. Tak!


Emily skrev denne kommentar:
08-11-2015 23:35:43

Gudskelov min mand lungekræft er blevet helbredt i olie Rick Simpson hamp. Min mand har været igennem kemoterapi 3 gange, men denne gang hans tilstand forværret, han var bange for at dræbe ham. Når en af ​​mine venner instrueret mig til Rick Simpson: (drricksimpsoncannabisoil@gmail.com) hvor jeg kunne købe medicinen, fordi Rick Simpson har hjælpe med at helbrede hans hjerne svulst, og jeg anbefaler stærkt, at han hjalp mig med min mand og helbrede kræft helt, jeg har aldrig troet historien, men i dag, med taksigelse i mit hjerte, mand lunger min kræft er blevet helbredt i hamp olie Rick Simpson og jeg vil have jer alle til at deltage i hænderne på taknemmelighed for det store arbejde er blevet gjort af Rick Simpson, han er manden, der reddede livet for min mand med hamp olie, takket være ham. for dem, der har et problem forbundet med kræft og andre sygdomme skal kontakte ham gennem hans e-mail: (drricksimpsoncannabisoil@gmail.com) Jeg vil holde takke ham for hans Gud sendte for at redde min familie var jeg i Stage Skjul alle min mand kræft. Emily Smith,


h skrev denne kommentar:
06-06-2016 18:05:06

hvorfor


Dick skrev denne kommentar:
28-06-2017 09:17:49

Fin artikel, men en usund levestil betyder altså nødvendigvis ikke, at man rammes af kræft.
Personligt er jeg pensionist og har aldrig haft en sygedag i hele mit liv på trods af, at jeg lever så usundt som nogen med ca. 40 smøger om dagen, og langt væk fra det opreklamerede økologi.
Har heller aldrig dyrket motion, da det slider på kroppen, og den gerne skulle holde længe :-)
For min personlige vedkommende, har jeg således bevist, at det er sundt at leve usundt...


Dick skrev denne kommentar:
28-06-2017 09:58:53

Håber sidste indlæg bliver læst med en smule humor, men dog seriøst ment, at en sund levestil for at undgå kræft er noget overdrevet.
Jeg tror mere på et positivt livssyn og foretrækker at leve livet fremfor at bruge det på at leve sundt, dyrke motion osv. kun for at blive nogle år ældre, for bruger man f.eks. 80 år af sit liv på at blive 10 år ældre, har man slet ikke levet livet i alle 90 år.
Som pensionist har jeg været igennem en del, men hver gang trøstet mig med, at godt det ikke var værre, og så er jeg altid landet på benene og kommet videre.
Om det er opskriften på et langt liv, ved jeg naturligvis ikke, men så bliver det i det mindste et godt liv, uanset hvor gammel, man bliver, og den dag man ligger i kisten, kan man i hvert fald ikke ærgre sig, hvis man kunne have gjort noget bedre :-)


JUlie skrev denne kommentar:
19-10-2017 13:18:05

Du glemmer at nævne vigtigheden af fuldkorn! 75 gram fuldkorn dagligt.


henrik skrev denne kommentar:
19-02-2018 08:18:49

hej det her har hjulpet mig


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley