Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Hvad Mette Frederiksen og eksperterne glemte at fortælle dig!

Skrevet 25-11-2021 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Så går snakken igen om flere restriktioner, men hvorfor bliver der ikke snakket om det vigtigste? Nemlig at det BEDSTE FORSVAR mod COVID-19 og alle andre sygdomme er at opbygge et stærkt immunforsvar. Så nu deler jeg min egen historie med dig. Hvordan jeg gik fra sygdom og influenza hver vinter til ikke at gå glip af en eneste arbejdsdag i mere end 20 år! Og ved du hvad? Det faktisk er meget let at opbygge et stærkt immunforsvar på kort tid. Nu skal jeg fortælle dig hvordan.


Overblik

  • Det bedste forsvar mod sygdom er et stærkt immunforsvar.
  • Stress æder dit immunforsvar op.
  • Epigenetik: Vigtig forskning viser at hele 99% af dit helbred er stryret af tanker og livsstil (og altså IKKE af dine gener).
  • Sov dig sundere. Kroppen regenererer mellem kl. 22 - 02. Gå i seng uden skærm og før kl. 22.
  • Al sygdom begynder i tarmen (sagde Hippocrates). Drop nu det sukker, spis sundt, grønt og økologisk. 
  • Brug naturen. Du får både fyldt op på D-vitamin i dagslyset, bevæget kroppen og styrket din grounding. Alle årstider er gode for kroppen, så kom afsted.
  • Det ville være fantastisk, hvis regeringen ville ”sponsorere” en D-vitamin- og livsstilskampagne.

Er det muligt at vores regering og deres sundheds rådgivere har grebet det hele forkert an?

Istedet for at bekæmpe COVID-19 med social afholdenhed og flere restriktioner, er det så ikke mere effektivt at hjælpe til mere sundhed og dermed stærkere immunforsvar?
 
For så enkelt er det. Jo sundere du er, jo stærkere vil dit immunforsvar være, og det bedste værn du har imod coronavirus, og enhver anden sygdom, er et sundt immunforsvar.
 
Der findes ikke et bedre tidspunkt til at investere i dit eget og dine kæres helbred! Og nu kommer vi til kernen af det hele:
 

De 7 nøgletrin til at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar HURTIGT!

 
Disse råd har holdt mig sund og rask de seneste 20 år: 
 

1.       Reducér dit stressniveau mest muligt

 
Forskere og sundhedssektoren er begyndt at forstå, at den største dræber og årsagen til størstedelen af sygdomme hos mennesket er oplevelsen af stress.
 
Ja, stress er ansvarlig for op mod 90 % af al sygdom, inklusive hjertekarsygdom, kræft, sukkersyge og et svækket immunforsvar!
 
Når du stresser, vil frigivelsen af stresshormoner (som f.eks. kortisol) lukke immunforsvaret ned for at kunne udnytte kroppens energi til at flygte fra den opfattede stressor, den legendariske ”sabeltandede tiger.”
 
Faktisk er stresshormoner så effektive til at sænke vores immunforsvar, at lægerne anvender stresshormoner terapeutisk til organmodtagere for at forhindre, at deres immunforsvar afviser det fremmede organ.
 
De tre bedste måder at få min krop til at slappe af er: 
 
A.      En teknik jeg har lært af professor Srikumar Rao, en teknik, som fuldstændig kan fjerne stress fra vores liv. Det er helt bogstaveligt livsændrende, og du kan lære teknikken her. 
B.      Få en god nats søvn hver nat. 
C.      Tilbringe så meget tid i naturen som muligt. 
 

2.       Gør som professor Bruce Lipton

 
Bruce Liptons forskning er livsændrende.
 
Han er pionér indenfor den nye videnskab epigenetik, som ganske enkelt smider moderne lægevidenskabs visdom om, at vi er ofre for vores medfødte gener, ud ad vinduet.
 
Vi begynder nu at forstå, kun 1 % af al sygdom er genetisk betinget, og faktisk er der kun seks større sygdomme, som er styret af et enkelt gen, herunder cystisk fibrose, hæmofili, Huntingtons sygdom, Tay-Sachs sygdom, arvelig hæmokromatose og Marfans syndrom.
 
For resten af de 99 % af verdens befolkning er helbredet styret af vores overbevisninger og af vores livsstil.
 
Så hvis du tror, at du bliver syg af COVID-19, øger du stærkt sandsynligheden for, at det sker.
 
Vend i stedet det hele om, og anvend den mest kraftfulde medicin på planeten, nemlig taknemmelighed.
 
Brug hver dag noget tid (det gør underværker at gøre det i sengen, lige før søvnen indfinder sig) på at være taknemmelig over, hvor sund du er, og for alle de gode ting i dit liv.
 
Ja, selv i tider som disse er der gode ting, der kommer ud af coronavirus. I går aftes spurgte vi vores børn om dette over aftensmaden, og deres svar var virkelig inspirerende!
 
Jeg plejede selv at blive syg hver vinter, nu er jeg i stedet taknemmelig for mit stærke helbred.
 
For at få en dybere forståelse for, hvordan epigenetik fungerer, kan du klikke her. Og her er en gratis e-bog om taknemmelighedens kraft.
 

3.       Sov dig til et stærkt og sundt immunforsvar

 
Din krop restituerer fysisk mellem kl. 22 – 2(nat) og mentalt mellem kl. 2 - 6 (morgen), så hvis du sjusker med søvnen og går senere i seng, end naturen har haft til hensigt, bliver det meget vanskeligt for dig at opretholde et sundt immunforsvar.
 
Selv hvis du spiser sundt, motionerer og følger de andre kraftfulde livsstilsændringer i denne artikel, vil din krop ikke have tid til at restituere, og du kan ikke opbygge et sundt immunforsvar, hvis du ikke konsekvent går i seng i rette tid.
 
Og før du begynder at beklage dig over, at du ikke har tid til at få 8 timers hvile om natten, er her noget, de fleste ikke forstår.
 
Det er ikke et spørgsmål om, hvor mange timer du er vågen, men om hvad du får udrettet i de timer, du er vågen. Kvalitet over kvantitet.
 
Når du er veludhvilet, vil du få gjort mere på kortere tid af en højere kvalitet. At snyde med søvnen kan aldrig betale sig. Siden vores arts oprindelse er vi blevet programmeret til at skulle gå tidligt i seng.
 
Klik her for at få mere viden om, hvordan du kan få en dejlig nattesøvn hver nat.
 

4.       Opbyg et sundt mikrobiom (tarmsystem)

 
Hippocrates, medicinens fader, sagde for tusinder af år siden:
 
”Al sygdom begynder i tarmen.”
 
Moderne videnskab er begyndt at vise, hvad vores forfædre har vidst hele tiden, nemlig at næsten al sygdom begynder i tarmen, specifikt som resultat af en ubalance mellem de sunde og usunde bakterier.
 
Dette kaldes mikrobiomet, hvilket i bund og grund er den samlede mængde af såvel gode som dårlige bakterier.
 
Dog går det dybere end blot bakterier, der udkæmper en krig mod hinanden for at vinde.
 
Vi begynder nu at forstå, at tarmsystemet fungerer som den anden hjerne, og at det bidrager med alle mulige informationer til hjernen. Informationen påvirker ikke bare dit humør og generelle velvære, men også immunforsvarets handlemuligheder og nervesystemets funktion.
 
Dit mikrobiom (dine bakterier) er helt individuelt, ganske som dine fingeraftryk, og er en refleksion af, hvem dine forældre var, hvor de har levet og arbejdet, hvem du tilbringer tid sammen med intimt, hvad du spiser, hvordan du lever, om du er i kontakt med naturen og meget andet.
 
For meget stress, mangel på søvn, for meget sukker osv. er alt sammen med til at slække på dit mikrobioms kvalitet.
 
Gå tidligt i seng, kom ud i naturen for at mindske stressniveauet, vær forsigtig med sukker, kunstige sødemidler osv., og du vil være på vej til en masse sunde og glade tarmbakterier og et stærkt immunforsvar!
 
Få en dybere forståelse for vigtigheden af mikrobiomet her!
 

5.       Spis økologisk, skær ned på sukker, forarbejdet mad osv.

 
At spise for meget sukker er en af de værste ting, du kan udsætte dit immunforsvar for. Vær meget opmærksom på mængden af slik, cola osv., du indtager. Hold dig væk fra forarbejdet mad, som indeholder ringe eller ingen næring.
 
Spis i stedet masser af økologiske grøntsager, nogle få stykker frugt (ikke for mange på grund af sukkerindholdet), nødder, frø og æg tilsat en mindre mængde kød og fisk. Jo flere grøntsager jo bedre lige nu!
 
Hjemme hos os spiser vi ikke brød, drikker ikke mælk, og soja er noget, vi sjældent indtager.
 
Du er, hvad du spiser, så giv dit immunforsvar de nødvendige byggesten til at kunne fungere stærkt, sundt og vitalt!
 
Her er et godt resumé af, hvad vi spiser hjemme hos os.
 

6.       Kom ud i naturen, og sig goddag til solen og jorden

 
Bare det at tilbringe tid udenfor tæt på træer og planter er så helbredende. Samtidig er det en af de bedste metoder til hurtigt at mindske stressniveauet. Hvis du ikke har mulighed for at komme i naturen lige nu, så rør i stedet ved en plante eller en blomst i din bolig. Jeg laver ikke sjov. Kom så tæt på naturen på en hvilken som helst mulig måde.
 
Vi tager ofte på stranden med vores børn for at gå tur med hunden. Vi opholder os i haven for at nyde det fantastiske vejr. Ja, solens helbredende stråler er ikke kun meget afstressende, men D-vitaminet, som vores hud producerer, når solen rammer den, er ekstremt immunstyrkende.
 
Når jeg opholder mig i haven, er jeg barfodet (hele året), for det giver mig mulighed for at få al den helende energi, jorden tilbyder, og som har en fantastisk effekt på immunforsvaret.
 
Du kan læse mere om den kraftige effekt af ”earthing” her.
 

7.       Få din daglige D-vitamin

 
D-vitamin kan meget vel være den manglende brik for dig og din familie i forhold til at forebygge smitte med coronavirus eller en hvilken som helst anden sygdom denne vinter!
 
Det ville være fantastisk, hvis regeringen ville ”sponsorere” en D-vitamin- og livsstilskampagne.
 
Enhver metode til at mindske det pres, som potentielt kan ramme hospitalerne denne vinter  bør iværksættes. 
 
Tænk lige på, hvor mange penge vi kan spare i Danmark ved, at vi alle tager en pille til en overkommelig pris og spiser fødevarer rige på D-vitamin, samtidig med at vi sørger for hver dag at nyde dagslyset og naturen!
 
Og naturligvis ville vores livskvalitet øges markant med meget færre eller ingen restriktioner.
 

Konklusion: Sådan opbygger du hurtigt et stærkt og sundt immunforsvar!

Så enkelt er det. Jo sundere du er, jo stærkere vil dit immunforsvar være, og det bedste værn du har imod coronavirus, og enhver anden sygdom, er et sundt immunforsvar.

Er det helt ærligt ikke på tide at vores regering fokuserer på forebyggelse? Hvad med at udskrive gratis D-vitamin til alle? Hvorfor brænde alle ressourcer af på behandling, når så meget kan klares (billigere og mere effektivt) med forebyggelse.

Tag din og din families sundhed i dine egne hænder. Måske følger du råddene i denne artikel, opbygger hurtigt et sundt og stærk immunforsvar, bruger naturen til at mindske stress, prioriterer din søvn..og køb en god kvalitets D-vitamin, så er du allerede rigtig langt.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Flemming Korsholm skrev denne kommentar:
25-11-2021 18:47:35

Hvor kunne det være dejligt at, komme af med medicinen. Både for astma og det psykiske.


Michi Egel-Mitani skrev denne kommentar:
30-11-2021 11:30:13

Kære Alun. 1000 tak for din indsat for at styrke immuneforsvar, som vi har bruge for lige nu.
Jeg har længe vundret over, hvorfor eksperterne ikke siger noget om det. Jeg (82 år) gør det samme i 20 år og rask uden nogle vaccination.


Uffe Andersen skrev denne kommentar:
01-12-2021 09:04:50

Fuldstændig enig i den katastrofale mangel på fokus på livsstilsfaktorer fra vores såkaldte 'sundhedsstyrelse'. I din ellers dejligt overskuelige liste mangler motion (med puls) som er afgørende for vagus nerven, mikrobiomet, mitokondriel funktionalitet, blodsukkerbalance osv. Men tak for indlægget


Vis alle kommentarer

Mads skrev denne kommentar:
01-12-2021 12:26:28

Rigtig god video, og en dejlig overskuelig forklaring på hvordan sundhed immunforsvar og forebyggelse hænger sammen...
Underlige sundhedseksperter i det her land, der i de store medier ikke nævner noget om dette.
Videoen er delt videre vidt og bredt :-)
tusind tak!


bente hansen skrev denne kommentar:
01-12-2021 14:40:52

efter min mening er det noget forenkelet vrøvl - og derfor politisk manipulerende - at bringe Mette Frederiksen ind i opbygning af immunforsvaret.


Veronica skrev denne kommentar:
07-12-2021 11:17:30

Kære Alun
Mange tak for din video med alle disse fornuftige reminders. Min taknemlighed voksede og mit stressniveau sank mens jeg lyttede til dig. Tak for det, og keep up the good work!


Georg Strøm skrev denne kommentar:
12-12-2021 19:16:44

Mindre stress og en bedre livsstil, giver normalt overskud tilb bedre at klare en virus. Det forhindrer imidlertid ikke alvorlige og farlige infektioner.

Kopper og polio blev udryddet ved hjælp af vaccine, Selv den bedste og sundeste livsstil kunne ikke stoppe dem. Det eneste der kunne bremse polio indtil der kom en. vaccine, er faktisk det der artiklen kalder "social afholdenhed". Det blev praktiseret, da man dengang var klar over hvor alvorlige konsekvenserne af en infektion var. Det er mange af dem der i dag afviser Corona-vaccination åbenbart ikke.

I følge wikipedia, we Bruce Liptons speciale anatomi og ikke noget der har at gøre med epigenetik. Det epigenetik fortæller er at længere påvirkninger kan gøre et gener bliver aktiveret eller deaktiveret, der er ikke fundet noget bevis på at de påvirker vores tanker og følelser.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley