❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Hvordan nedsætter du din risiko for hjerte-kar-sygdom med 70%

Skrevet 21-12-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvordan nedsætter du din risiko for hjerte-kar-sygdom med 70%

Var du klar over, at dine tænder, gummer og det omkringliggende væv også har meget at sige for dit generelle helbred?


En undersøgelse, som blev offentliggjort tidligere på året, konkluderede, at hyppigheden af tandbørstning faktisk kan have signifikant indvirkning på din risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdom.

Dette nye forskningsresultat viste, at mennesker med meget dårlig mundhygiejne øgede deres risiko for at få hjerte-kar-sygdom med 70 %, sammenlignet med de mennesker, der børster deres tænder to gange om dagen.

Denne opdagelse er endnu et stærkt bevis for den kendsgerning, at hjerte-kar-sygdom er en tilstand, som kan forebygges ved at føre en sund livsstil – som også indeholder den simple handling at børste tænderne grundigt to gange om dagen for at forebygge huller.

Endvidere støtter denne undersøgelse Bruce Liptons forskning i Epigenetik, som viser, at max. 5 % af al sygdom, ja, måske så lidt som 2 % af al sygdom, er genetisk betinget. For resten af os er der ingen undskyldning, og vi er personligt ansvarlige for al sygdom, vi oplever.

Lipton kom i sin revolutionerende forskning frem til, at vi alle har gener for kræft, hjerte-kar-sygdom osv., men (og dette er et men, der kan forandre dit liv) disse gener aktiveres kun via din livsstil (dårlig kost, usunde tanker, miljømæssige faktorer osv.).

Ja, for op mod 98 % af os betyder dette, at hvis vi lever et sundt liv, fysisk som psykisk, vil disse gener forblive passive, og vi kan leve sunde, lange liv. Jeg vil opfordre dig til at lære mere om Epigenetik her, for det kan ændre dit liv.

Hvordan skal du pleje dine tænder?

At passe på dine tænder og undgå huller har alt at gøre med, hvad du putter i munden.
Ved at undgå sukker og forarbejdet mad forebygger du den bakterievækst, der i første omgang er årsagen til huller.

Weston A. Price rejste i 1930erne verden rundt og studerede sunde, primitive folkeslag, og han opdagede, at hvor der blev indtaget kost med meget lidt sukker og forarbejdet føde, var forekomsten af huller også meget lille.

Nutrition and Physical Degeneration”, en klassiker af Weston A Price, fik mine øjne op for en helt ny verden. Hvis du interesserer dig for sundhed, så klik her for at bestille denne bog i dag. Jeg lover dig, at den er sin vægt værd i guld!

Hvordan børster du dine tænder optimalt?

Som med alt andet i livet eksisterer der en fin balance mellem for meget og for lidt.
Hvis du børster dine tænder for hårdt og længere end nødvendigt, kan det forårsage mere skade end gavn. Vedvarende skuring kan skade emalje og gummer, og alligevel ikke gøre dine tænder renere …

Den idéelle længde af en tandbørstning er to minutter, og det idéelle pres er 150 gram. Børst aldrig med en hård tandbørste. Den kan ødelægge emaljen på dine tænder.

En blød tandbørste er bedst.

Jeg anbefaler at gå til en holistisk tandlæge. Du kan google dig til én i nærheden af dig. Jeg går hos en god, holistisk tandlæge i Farum, som hedder Johnny Bengtsson.

Hvis du har problemer med dine tænder eller et hvilket som helst andet sted i din krop, så er det kroppens måde at tale til dig på og et forsøg på at hjælpe dig.

Før i tiden spiste jeg så meget sukker og hvidt brød, at det faktisk var det, jeg levede af.

Som resultat har jeg i dag fire fyldninger.

Men siden jeg har ændret min kost og livsstil, har jeg på mirakuløs vis ingen problemer haft med mine tænder, ud over at få fjernet mine amalgamfyldninger.

Så at bruge nogle få minutter hver dag på at børste tænderne rigtigt med en blød børste, og at bruge tandtråd, hvis det er nødvendigt, må siges at være en nem, lille handling at udføre i forbindelse med din øvrige sunde livsstil!

Denne artikel handler først og fremmest om at lytte til de signaler, din krop sender til dig i dette øjeblik.

Lytter du til, hvad dette kloge væsen har at sige til dig?

Hvad fortæller din krop dig lige nu?

Held og Lykke

Hvad betyder epigenetik for dit helbred og din lykke?

http://www.bmj.com/content/340/bmj.c2451.abstract


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley