❤ Bestil produkter for 2000 kr. og få et par lækre KMD 2.0 til Fitness og Sport (Værdi 899,-) som bonus til 0 kroner!. ❤

Helbred – Vejen til et godt helbred!

Skrevet 31-01-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Helbred – Vejen til et godt helbred!

På vores hjemmeside får du nøglen til, hvordan du får opfyldt alle dine fysiske og psykiske mål for dit helbred samt ønsker om succes og ubegrænset lykke. Klik her for at se vejen til et godt helbred!


Alle, også DU, er født med et ufatteligt potentiale – et geni – og du fortjener et vidunderligt liv.

Du er født til at være lykkelig; nyde gode venskaber, kærlighed, stærkt helbred, et arbejde med formål, spænding og økonomisk uafhængighed.

Du blev skabt til storhed og succes. Du er fuldstændig unik. Der har aldrig været én som dig på vores planet.

Du har utroligt og ubegrænset talent og potentiale, der, når det får næring og bliver udnyttet rigtigt, kan give dig, hvad du ønsker af livet – Helbred, Succes, lykke osv..

Der er ingen begrænsninger for din fremtid, og det er DIG, der har magten til at skabe din virkelighed.

Ja, DU er herre over dit eget liv og dine drømme – din fremtid og dit helbred ligger i dine hænder!

Kan du få dig selv til at tro på det?

Men hvorfor skal du høre på mig? Hvorfor har du brug for forandringer?

Bare se dig omkring – der er noget helt galt. Vi kan ikke passe vores yndlingsbukser, fordi vores livvidde vokser og vokser, vi har ingen energi, vores personlige helbred er til hundene.

Den usunde livsstil og dårlige helbred gør det samtidig sværere at blive forældre. Er det et tilfælde, at det bliver sværere og sværere for os at formere os, eller er det naturens måde at fortælle os mennesker, at det er på tide at vågne op?

Ved at se os omkring er det tydeligt, at der er noget galt med den mad vi spiser, det vi vælger at drikke, samt hvordan vi udvikler og vedligeholder vores krop og sind. Der er noget helt galt med den verden, vi lever i!

Vi bruger flere og flere penge og ressourcer i forgæves forsøg på at behandle den stigende mængde sygdomme, vi bliver udsat for.

Regeringen, sundhedseksperter og læger gør deres bedste for at sænke farten på denne sygdomsepidemi, men uheldigvis virker deres arbejde nytteløst, for hastigheden, hvormed vi forværrer vores helbred og bliver overvægtige, stiger alarmerende.

Og det er ikke kun os, der oftere bliver syge, bare se på vores børns helbred. I løbet af bare én generation er de også blevet overvægtige, og det er ikke længere unormalt, at de bliver ramt af sygdomme, der kunne have været forhindret, som f.eks. diabetes.

De er uden skyld i udviklingen, og derfor er det skræmmende og utilgiveligt, hvad vi gør mod dem og deres helbred!

Hvert år bruger vi i Danmark ca. 117 milliarder kroner* (Jeg blev chokeret over at se, hvor stort tallet er!) og utallige arbejdstimer på at behandle sygdomme, og udviklingen viser, at det kun vil blive værre.

Uheldigvis bliver det meget værre endnu. Men hvorfor? Fordi sundhedseksperternes anstrengelser og penge bliver brugt forkert. Det er ikke længere godt nok at lappe hullerne.

Vi er nødt til at tage fat på det egentlige problem, så lad os stoppe pengestrømmen til forgæves forsøg på at løse sygdomsepidemien og i stedet fokusere vores energi på løsningen for at opnå et bedre helbred.

Det er nødvendigt, at vi forstår, at forebyggelse er et meget stærkere redskab end behandling. Derfor er vi nødt til at ændre vores indstilling og begynde at tage ansvar for vores personlige helbred og lykke.

I stedet for at behandle sygdomme er det bedre at uddanne folk til at forebygge sygdommene, og vi er nødt til at arbejde hårdere som et land for at få folk til at tage ansvar for deres eget liv og helbred.

Alt for mange mennesker forventer, at andre vil løse deres problemer - i stedet for at forstå, at svarene er hos den person, de ser i spejlet hver morgen!

Det er på tide, at vi som individer begynder at tage ansvar for vores krop, helbred, sjæl og alt, hvad der sker med os.

Men hvor skal du begynde for at forbedre dit helbred? Hvilken bog bør du læse? Hvem skal du høre på? Hvad er kuren eller det sidste nye inden for selvrealisering i denne uge?

Hvad du end kan komme i tanke om, kan du finde noget om, hvordan du kan opnå det. I aviser, blade, på TV eller i en bog, der sælger budskabet: Hvordan du opnår det?, som folk køber i deres jagt på magien, der kan hjælpe dem med at smide de overskydende kilo og vende tungsind til lykke.

Men hvordan kan alle have ret? Måske skal man hellere spørge: ”Er der overhovedet nogen, der har ret?”

Hvad er det meningen, at vi skal spise for at opnå et godt helbred? Hvordan kan vi tabe os, holde kiloene væk og samtidig undgå at være sultne hele tiden? Hvilken kost giver det bedste helbred og den bedste livskvalitet? Hvordan løser vi vores egne problemer, så vi kan blive lykkelige? Det er disse spørgsmål, som du og alle andre stiller.

Forvirret omkring dit helbred? Selvfølgelig er du det med alle disse modstridende og ganske forvirrende informationer, der findes i stort antal. Men der er ingen grund til at være det, for jeg har gode nyheder til dig.

Jeg har lavet denne hjemmeside til DIG, fordi jeg også har været forvirret. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg havde det forfærdeligt, manglede energi og konstant var syg hver vinter, selvom jeg spiste som min universitetsprofessor og andre sundhedseksperter anbefalede!

Det var på det tidspunkt, at frøene til denne hjemmeside begyndte at spire. Jeg udforskede hele verden for at finde folk, der virkelig forstod den store sammenhæng.

Jeg kiggede på personer, der ikke bare var eksperter og førende indenfor deres område, men som på samme tid også var sunde. Så udvalgte jeg det bedste af det bedste, testede det på min egen krop og delte det med min familie og mine venner, og vi nyder nu alle følelsen af godt helbred, lykke, sundhed og vitalitet.

Men hvor fandt jeg så svarene på min søgen efter sandheden, det, der vil give dig et godt helbred og velvære?

Svaret ligger faktisk gemt langt tilbage i tiden – langt, langt tilbage. Løsningen, på hvordan vi kan nå vores mål og et godt helbred, har i mange år været almen viden, vi har bare glemt det igen. Indtil nu. Ved at læse på denne hjemmeside, der er på forkant med udviklingen, vil vejen til det liv og helbred du altid har drømt om, blive klarlagt! 

Se på vores oprindelse og forfædre for optimalt helbred

DNA-forskning viser, at mennesket stor set ikke har ændret sig i 40.000 år genetisk set, og at den menneskelige genmasse har faktisk ændret sig mindre end 0,02 %. Det betyder, at vi helt bogstaveligt er stenalderkroppe, der lever i fremtiden, dvs. at vores behov er de samme, som vores forfædres.

Fra naturens hånd har vi, ligesom vore forfædre, fået nogle retningslinjer for, hvordan vi holder os i live og i harmoni med alle andre levende væsener; hvor meget du skal spise, hvad du skal spise, hvor længe du skal være vågen, og hvor meget fysisk og mental stress du kan tåle.

Stå op med solen, sov med månen, spis kun din andel, vær frugtbar og former dig. Det er, hvad naturen og udviklingen har programmeret dig til. Hverken mere eller mindre!

Men i dag har vi stort set glemt, hvordan vi plejede at leve og trives. Så for vores helbreds og overlevelsen af denne planets skyld er det nu på tide at genopleve fortiden – vi skal så at sige genopfinde hjulet.

Lad os vende tilbage til de grundlæggende principper og genlære den glemte sandhed om, hvordan vi er designet til at leve, elske, spise og være lykkelige.

Som moderne mennesker er vi stærkt afhængige af teknologi, i alt vi gør. Vi har biler, busser, elevatorer, opvaskemaskiner og andre maskiner til at udføre de simpleste opgaver.

Samtidig når vi får valget, vælger vi ofte den lette og kortsigtede løsning. Hvilket vil sige bekvemmelighed og at lukke øjnene for de langsigtede konsekvenser af kost, rygning, mangel på motion, for lidt søvn, brug og overforbrug af medicin osv. Faktisk lever vi på mange måder i dag ikke i den ”virkelige verden”.

Derudover er nutidens videnskab og medicin blevet så indviklet og specialiseret, at vi er omgivet af eksperter, der har brugt hele deres liv på at lære mere og mere om mindre og mindre, indtil de ved alt om intet!

I dag bliver der fokuseret på sygdomme i jagten på et bedre helbred. Men for at forstå, hvordan man kan få livskraft og blive levende, er det nødvendigt at studere dem, der er sunde og raske.

Vi lever i dag som en struds med hovedet gemt i jorden, fordi vi fejlagtigt tror, at hvad vi “ikke kan se”, det ”eksisterer ikke for vores krop og sjæl”. Men formentlig kigger du og læser på denne hjemmeside, fordi du enten vil være lykkelig, sund, tabe dig eller blive fremragende dygtig inden for din sportsgren og dit arbejde. 

Er du klar til forandringerne der skal til for at opnå et godt helbred?

Det er på tide, at DU vender tilbage til de grundlæggende principper. Du vil lære, hvordan man tager det bedste fra begge verdener –dine forfædres visdom og fordelene ved den moderne teknologi – det vil åbne dine øjne, så du kan se den store sammenhæng. Du har alt at vinde og intet at tabe.

Er DU klar til et fantastisk helbred?

Det er ikke svært at have et godt helbred, have sprudlende energi, være produktiv på arbejdet og hjemme, og det at have en smuk krop er ikke andet end et valg. Det eneste, du behøver at gøre, er at tage beslutningen og investere lidt tid.

Ja, det vil ikke blive serveret på et sølvfad, DU er nødt til at skride til handling og gøre arbejdet, men jeg lover dig, at det ikke det ikke vil koste ret meget tid og anstrengelse, og resultatet vil virkelig forbløffe dig!

Hvis du er klar til at gennemføre forandringen, blive sundere, livskraftig, produktiv, en vinder og smuk på samme tid, så er jeg her for at coache dig frem til, hvordan du når de resultater, du ønsker; godt helbred og den lykke, som faktisk er din fødselsret.

Men før jeg begynder at dele med dig, hvordan man bliver utrolig sund, lykkelig samt opnår et godt helbred, er vi nødt til at lave en aftale: Mit job er at hjælpe og coache dig, Tilbyde dig et valg med simple, praktiske, letforståelige redskaber, der vil hjælpe dig på vej mod godt helbred og lykke.

Mit job er IKKE at gøre alt arbejdet for dig, for vi ved begge, at det er umuligt. Jeg er her kun for at give dig viden og information, der vil gøre det muligt for dig at træffe de rigtige beslutninger på vejen mod et godt helbred – men det er fuldstændig op til dig selv at handle og udføre tingene.

Du har ansvaret for din krop og sjæl, ingen andre. Forbered dig på at leve op til ansvaret for din krop og giv dit helbred førsteprioritet!

Alt for mange mennesker skyder skylden for deres dårlige helbred og ulykkelighed over på alle andre end dem selv. Udfordringen er, at det ligger i den menneskelige natur at bruge undskyldninger, at give alt og alle skylden for vores egne problemer, og derfor er det ofte først, når vi nærmer os fuldstændig nedbrydning, at det endelig går op for os, at svarene på vores problemer findes hos den person, vi ser i spejlet hver morgen!

Så begynd allerede fra dette øjeblik at tage ansvar for dit liv og helbred - vælg fødevarer, der forbedrer dit helbred. Lav om på de stresssende omstændigheder omkring dig og begynd at skabe den ro og lykke, som du blev født til. Lær at prioritere dit helbred og at finde tid til det.

Hvis du ikke er klar til at tage ansvar for dit liv og helbred, så nytter det ikke noget at læse videre. Accepter din skæbne og forbered dig på konsekvenserne af dit valg.

Nu, hvor vi har fået det af vejen, er det på tide at komme i gang!

Du ved, at intet i livet er lige så vigtigt som dit helbred og din lykke. Hvis du passer på din krop og din sjæl, vil du ikke bare forebygge sygdomme og forlænge dit liv, men hver dag vil du nyde at være livskraftig og levende.

Ved at være god ved dig selv forhøjer du dit energiniveau. Du ser bedre ud, har det bedre, tænker bedre, og det giver dig mulighed for at opnå mere af det, der er vigtigt for dig, som f.eks. familie, venner, karriere, sport og hobbyer.

Kroppen og sindet er uadskilligt forbundet; så for at have et virkelig stærkt og sundt sind er det nødvendigt med en stærk og sund krop. Når du ser godt ud, har du det også godt. Med en veltrænet og sund krop vil du blive attraktiv for andre, der gerne vil dele og opleve din selvtillid, gode helbred, energi, positive attitude og livsglæde.

Så uanset hvor gammel du er, hvad du vejer, din generelle helbredstilstand og hvor fysisk aktiv du er – selv hvis du har haft mislykkede forsøg på at komme i god form og blive sund – så er det nu på tide at opleve, hvordan det føles at bringe dit helbred og din lykke op på et niveau, du ikke troede var muligt.

Begynd i dag med at nære, træne og vedligeholde din krop og sjæl, som naturen havde tiltænkt. Ved at gøre det vil du ikke bare opnå bedre helbred, men hele dit liv vil blive forandret.

Den gode nyhed er, at sundhed og lykke ikke er så kompliceret, som eksperterne gerne vil have os til at tro. Det er faktisk ret simpelt; det handler om at lære de grundlæggende principper for, hvordan din krop fungerer. Og som ved alt andet i livet at udføre hver enkelt ting godt. Og sådan kommer det til at foregå!

Når du køber en bil, computer, TV, DVD-afspiller eller andet, der er komplekst, har du brug for at læse manualen for at lære, hvordan du bruger den, vedligeholder den, og hvordan du udnytter den maksimalt. Hvis du ikke læser manualen, vil du ikke kunne udnytte det fulde potentiale, og samtidig risikerer du, at den bryder sammen.

Det, jeg har gjort for dig ved at lave denne hjemmeside, er at skabe en sundheds- og lykkehåndbog til DIG. Denne hjemmeside vil give dig letforståelige, praktiske redskaber, der vil give dig fundamentet til at lave de nødvendige ændringer, så du kan nå alle dine mål og få opfyldt dine drøm om et godt helbred.

DU har fået den mest fantastiske og komplekse gave i verden – din krop, dit helbred og din sjæl. Hver eneste af dine 100 milliader celler blev designet til at være sunde og lykkelige.

Det er let at komme i god fysisk og mental form, bare tænk, spis, drik, bevæg dig og lev som naturen havde tiltænkt. Lad ikke de såkaldte sundhedsguruer gøre det mere komplekst, end det i virkeligheden er!

Det tager ikke længere tid at vælge den sunde form for mad eller motion frem for den usunde. Du kan vælge at være sund, tænke sunde tanker og nyde alle fordelene; og det gode ved det er, at du holder din egen skæbne i dine hænder.

Når først du forstår, hvor nødvendigt det er konsekvent at gøre de rigtige ting, vil du være godt på vej mod at nå dine mål. Med denne hjemmeside vil du lære og forstå:

1. del: Få opfyldt alle dine drømme; sundhed, rigdom, lykke, alt hvad du nogensinde har ønsket dig!

Lær, hvordan du kan være, have det og opnå alt, hvad du vil, ved at bruge ”The Secret Law of Attraction”, der lyder sådan: ” Du er et produkt af dine dominerende tanker”.

www.alun.dk/livsstil-saadan-opfylder-du-dine-droemme.asp

2. del: Hvordan du puster liv i din krop.
Lær, hvordan du i løbet af et splitsekund kan give din krop liv og livskraft.

www.alun.dk/nyhed-Vejrtraekning-nyt-liv-til-dig.asp

3. del: Vand er grundlaget for liv.
Lær, hvordan du hydrerer din krop, så den bliver tilført en optimal mængde af den livsvigtige sundhedsingrediens.

www.alun.dk/sund-kost-vand-er-kilden-til-liv.asp

4. del: Du er, hvad du spiser.
Lær, at hver eneste bid, du spiser, bliver en del af dig, og om hvordan du vælger mad, der giver godt helbred og masser af energi.

www.alun.dk/sund-kost-ernaering-i-gang-med-at-spise-sundt.asp

5. del: Du blev født til at bevæge dig.
Lær, hvordan du bevæger dig og træner rigtigt, og se, hvordan din krop helt bogstaveligt bliver forvandlet - hurtigere end du troede, det var muligt.

www.alun.dk/traening-Traeningsprogram-Nemt.asp

6. del: At sove med månen og stå op med solen.
Lær, hvordan du kan nyde en fantastisk nattesøvn og vågne op sprudlende af energi. Klik her:

www.alun.dk/nyhed-Soevn-noeglen-til-en-slankere-krop.asp

7. del: Hvordan du kan leve livet fuldt ud.
Få maksimal nydelse af at være livskraftig og levende. Nyd en lykke, som du tidligere kun drømte om!

www.alun.dk/livsstil-maalsaetning-saet-dig-maal-og-naa-dem.asp


Ved trin for trin at gennemføre de ændringer, der bliver anbefalet på denne hjemmeside, vil du øjeblikkeligt begynde at få det bedre og tænke bedre. 

I løbet af nogle ganske få måneder vil du opdage betydningsfulde forandringer, og i løbet af et år, når du kigger på dig selv i spejlet om morgenen, kan du glæde dig til i spejlbilledet at se en yngre, sundere og lykkeligere dig. Faktisk vil de fordele, du vil opleve, forbløffe dig:

• Du vil realisere dine mål og drømme
• Du vil have en overflod af energi hele dagen
• Opnå og bibeholde din idealvægt
• Du vil se og føle, at du ser bedre og yngre ud
• Du vil opnå et fantastisk helbred
• Du vil opleve reduceret stress
• Du vil opleve forbedret fordøjelse, og at det er slut med stærk trang til specielle fødevarer og drikke

Du vil ganske enkelt opleve at leve længere, sundere og mere lykkeligt – Lyder det ikke som en god plan?

I dine gener er der indbygget en plan for optimalt helbred. Lykke, slankhed, god form og helbred – det er dine fødselsrettigheder. Ved at gå tilbage i tiden, dvs. tilbage til de grundlæggende principper, vil du faktisk bevæge dig fremad.

Du vil kombinere den tidløse visdom om kost og sundhed fra oldtiden med alle de sundhedsfordele, som moderne videnskab og medicin tilbyder. Du vil tage det bedste fra begge verdener.

Forestil dig at føle dig mere energisk, i bedre form og sundere – mere levende end nogensinde før! Forestil dig et helbred og en livskraft, som du tidligere kun turde drømme om! Tro på dig selv og begynd i dag med at fuldende den fantastiske krop, som det er meningen, du skal have.

Denne hjemmeside er mere end en håndbog om sundhed og motion; den er porten til et nyt og bedre liv. Den er en praktisk guide med simple, men effektive redskaber, der på ingen tid kan gøre en stor forskel for dit helbred og din livskraft.

Tillykke med, at du gør i dag til den første dag i resten af din sundhed. Gør dig klar til et stort og sjovt eventyr på vej mod et nyt, sundere og mere lykkeligt DIG. Du er på vej mod en vidunderlig oplevelse. Nyd rejsen!

• Tallene er fra Ugeskrift for Læger (13. August 2007) side 2636, table 2.

Klik her hvis du vil læse en bog, der viser vejen til et godt helbred, samt illustrere og beskrivende viser konsekvenserne af moderne livsstil. Han er virkelig min helt:

www.alun.dk/shop/Nutrion-&-Physical-Degeneration%20.asp
 

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley