Gør dine tandfyldninger dig syg?

Skrevet 27-01-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Gør dine tandfyldninger dig syg?

I denne chokerende video vil du se, hvor let de kviksølvsfyldninger, du kan have i dit tandsæt udskiller giftige dampe i din mund, når de enten bliver berørt eller opvarmet; som når du eksempelvis spiser noget eller drikker varm te eller kaffe.


Du bliver muligvis chokeret over den reelle mængde af kviksølv, der bliver udskilt! Denne video vil alene kunne sige mere end tusind ord, når det kommer til at illustrere den meget reelle fare, der lurer ved amalgamfyldninger.

Når først du har set denne video, så sørg for at læse den nedenstående artikel, så du ved, hvad du skal gøre for at beskytte dit helbred.

Gør dine tandfyldninger dig syg?

En ”Sølv” fyldning, eller en tandfyldning med amalgam er lavet af op imod 50 procent kviksølv. Flere end 100 millioner af disse kviksølvfyldninger bliver lagt ind i mundene på folk i USA hvert år. De bliver også brugt i Danmark i stor udstrækning.

Risikoen er stor for, at der bliver udskilt kviksølv til i dine celler hver evig eneste dag, hvis du har fyldninger i dine tænder!

Vidste du, at én eneste amalgamfyldning udskiller så meget som 15 mikrogram kviksølv hver dag? Den gennemsnitlige person har otte amalgamfyldninger og kan derved komme op på at absorbere 120 mikrogram kviksølv pr. dag.

Til sammenligning, så udsætter du dig for omkring 2,3 mikrogram kviksølv, hvis du spiser fisk, der er forurenet med kviksølv – og det er nok for forskere til at udråbe en verdensomspændende advarsel imod det.

Farerne ved kviksølvfyldninger

Kviksølvdampene fra amalgamen går med lethed igennem cellemembranerne samt igennem blod-hjerne-barrieren og videre ind i centralnervesystemet, hvor det forårsager psykiske, neurologiske og immunproblemer.

Kviksølv kan forblive i din krop i årevis, indtil det aktivt bliver fjernet.

Mange mennesker indser ikke, at kviksølvet i deres tænder er et kraftigt giftstof, der kan forårsage skader på hjernen, centralnervesystemet og nyrerne. Børn og fostre, hvis hjerner stadigvæk er under udvikling er udsat for den største risiko, men alle kan blive påvirket af det.

Jeg finder det bekymrende, at det metalliske kviksølv brugt at tandlægerne til at fabrikere tandfyldningen i amalgam bliver fragtet som sundhedfarligt materiale til tandlægerne.

Al overskydende amalgam bliver også behandlet som sundhedsfarligt, og det kræver særlige forholdsregler, at skaffe sig af med det.

Alligevel vil de fleste tandlæger med glæde implantere dette sundhedsskadelige materiale direkte ind i din mund, med garanti om dets sikkerhed og harmløshed.

Selv den konservative amerikanske fødevarestyrelse (FDA) har endelig indrømmet, at tandfyldninger indeholdende kviksølv kan forårsage helbredsproblemer for gravide kvinder, børn og fostre.

Så vi er nødt til at spørge os selv følgende spørgsmål: Hvorfor bliver tandlægerne ved, med at putte kviksølv i folks munde?

I dag bliver plastik, guld eller keramik benyttet som alternativer til amalgam. Da jeg kender farerne ved plastik, så vil jeg personligt foretrækker guld eller keramik, men den bedste løsning er selvfølgelig, at undgå at skulle have en fyldning overhovedet.

Her er nogle fakta, omkring farerne ved kviksølv.

Nedenunder kan du se referencerne til de videnskabelige studier, der giver deres chokerende vidnesbyrd om farerne ved kviksølv. Jeg har forkortet listen betragtelig, men jeg er sikker på, at du forstår billedet. Alle de benyttede referencer står listet sidst i artiklen.

1. Amalgamfyldninger indeholder op imod 50 % kviksølv.

2. Kviksølv er videnskabeligt bliver bevist, som værende mere giftigt end bly, cadmium og endda arsenik.

3. Kviksølvet slipper konstant ud af amalgamfyldningen i løbet af dens levetid.(7)

4. Dampene fra kviksølvet bliver absorberet med en rate af 80 % igennem lungerne og ind i pulsåren. (31, 55)

5. Kviksølv er cytotoksisk. Dvs. det dræber celler

6. Det er INTET harmløst niveau for kviksølvdampe. (63)

7. Kviksølvet fra amalgamfyldningen bliver nemt transporteret via blodet.(19,34,35,)

8. Kviksølvdampe bliver absorberet direkte ind i hjernen. (34, 55a)

9. Kviksølv fra amalgam resulterer i en langsom opbygning af kviksølv i kroppens væv. (20,26, 34)

10 Kviksølv er impliceret i patogenesen af Alzheimers (67,68)

11. Kviksølvet fra amalgamet bliver lagret i fostret og spædbarnet før moderen. (20,61)

12. Kviksølv vil stærkt reducere den reproduktive funktion (2, 3, 4, 20, 22, 24, 31, 37,38, 39, 40, 41, 49)

13. Kviksølv udtynder hurtigt immunforsvaret. (27,34,35,42,43,44,45,46,47,48,60)

14. Kviksølv kan foranledige en række autoimmune sygdomme. (27,34,35,42,43,44,60)

15. Kviksølvet kan øge antallet af allergier og alvoren af dem.(1,34,60)

16. Kviksølvet binder sig til hæmoglobinet i de røde blodceller, og reducerer derved dets kapacitet til at bære ilt. (1,16,17,21,26,35)

17. Klinikassistenter og andre på tandlægeklinikkerne bliver hårdt ramt pga. deres udsættelse til kviksølv. (3,13,49)

Hvis du stadigvæk har kviksølv i dine tænder, hvad kan du så gøre?

Husk dette, enhver stimulering kan få fyldningerne til at udløse kviksølv. Spise, drikke, børste tænder, skære tænder, tygge tyggegummi, alt.

Den gennemsnitlige person har otte amalgam fyldninger, og kan derved absorbere op imod 120 mikrogram kviksølv om dagen. Så hvis du har en fyldning med kviksølv i din mund og gerne vil have dem fjernet, hvordan kan du så sikkert gøre det?

De følgende ting, er nødt til at blive gjort, for at holde dig (og din tandlæge) sikre under indgrebet:

Give dig en alternativ luftkilde og instruere dig om ikke at trække vejret igennem din mund.  

Bruge en kold-vands spray for at minimere dampene fra kviksølvet.

Putte en gummidæmning i din mund, så du ikke sluger eller indhalere nogle giftstoffer.  

Benytte en højtryksudsugning nær tanden hele tiden, for at suge kviksølvdampene til sig.

Vaske din mund straks efter fyldningen er blevet fjernet (tandlægen bør også skifte handsker umiddelbart efter bortskaffelsen af kviksølvet)

Straks rense beskyttelsen brugt og ansigtet efter at fyldningen er blevet fjernet.  

Bruge en luftrenser til rummet

Du bør også diskutere med din tandlæge om, hvad dine alternativer er i forhold til en kviksølvfyldning. 

I min ungdom var jeg en sukkerjunkie og som et resultat heraf, har jeg 4 fyldninger. Da jeg besluttede mig for, at det var på tide, at komme af med kviksølvet i min mund, fik jeg indopereret porcelæn- og guldfyldninger i stedet. Mine undersøgelser på dette område, fortalte mig, at dette var de sikreste alternativer.

Selvfølgelig ville den bedste løsning være, at undgå at skulle have nogle fyldninger til at starte med. Heldigvis har jeg siden min tid som sukkerjunkie ændret min kost til at spise:

Økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder, frø osv. skyllet ned med rent vand. På denne måde forsvandt min sukkertrang næsten og ligeledes mine tandproblemer, som følge af det.

Hvordan kan du undgå fyldninger

De to største årsager til tandfyldninger er sukker og syrlig frugtjuice. Så hvis du spiser efter din stofskiftetype (www.metabolictyping.dk) og samtidig passer på, at du ikke indtager for mange syrlige frugtjuicer såsom appelsinjuice, så vil du dramatisk reducere dine chancer for at skulle have lavet noget ved tænderne.

Hvis du gerne vil nyde et glas juice eller en smoothie om morgenen, så sørg for at drikke noget vand bagefter og børst dine tænder!

Råd til at reducere kviksølv toksicitet

Det første skridt du bør tage, er at spise sundt, hvilket selvfølgelig vil give dig masser af antioxidanter, der kan hjælpe til med at afgifte dig.

Tag evt. et tilskud af Chlorella, der er fremragende til at fjerne giftstoffer og tungmetaller fra kroppen.

At svede er også essentielt, hvis du vil komme af med giftstofferne i kroppen, så en god saunatur eller et dampbad vil være en fordel. Gør det så ofte, som du kan, indtil du føler, at du har fået renset ud i dit system!

Jeg vil også anbefale dig, at gå i seng til tiden. En god nats søvn er ofte undervurderet i forhold til vores helbred, men det er på det tidspunkt, at kroppen laver det meste af sit genopbyggende- og vækstarbejde. 8 timers kvalitetssøvn kan være en god investering!

En god nattesøvn vil ikke kun hjælpe din krop med at reparere sig selv, men det vil også hjælpe dig med at skrue ned for din sukkertrang.

Da jeg spurgte min holistiske tandlæge Johnny Bengtsson om den bedste måde, at fjerne kviksølv fra munden fortalte han mig:

Den problematik man så står over for, når fyldningerne skal fjernes er, det skal jo helst gøres på den rigtige måde.

Sådan at patienten ikke kontamineres yderlig. Hvis man ikke kan beskytter ordentlig, er det bedre at lade de gamle fyldninger sidde, især hvis man er bekymret for sin sundhed.

Som et tillæg giver jeg EDTA. Dette er en aminosyrekelering der binder kviksølv i mundhulen. Dette bruger man efter at man har fjernet den gamle amalgamfyldning.

Dette sker, for at sikre så lille en optagelse gennem slimhinden som muligt. Ligeledes giver jeg kultabletter før og efter behandlingen.

Dette er aktivt kul der kan binde til metaller og mineraler i mave/kanalen og forhindre at man optager metallerne igennem slimhinden i mave/tarm kanalen. Dette gives som en ekstra forsikring, hvis man skulle komme til at sluge noget undervejs.

Jeg vil også anbefale dig, at finde en holistisk tandlæge, der ved hvad han laver. Hvis du gerne vil besøge en, så er Johnny Bengtsson i Farum et fantastisk valg.

Og allersidst, så er der en tandlæge, som uheldigvis er død nu, men som er én af mine største helte.  Weston A. Price er ganske enkelt et geni.

Hans bog ”Nutrition and Physical degenergation” bør være enhver tandlæges bibel, men uheldigvis har 99,9 % af tandlægerne aldrig hørt om ham.

Dette er en bog, som alle familie bør eje.

Jeg kan ikke anbefale denne bog nok.

Den viser dig ikke kun, hvordan du kan undgå fyldninger, men også hvordan du skal spise, for et optimalt helbred og vitalitet!

P.S. Send dette link videre til venner og familie, som en advarsel. Så bliver de forhåbentlig forsigtige med, hvad de putter eller har i deres mund!

Referencer:

1.                              Sandra Denton MD : Proceedings of the First International Conference on Bio-compatibility 1988

2.                              EPA Mercury Health Effects Update Health Issue Assessment. Final report 1984 EOA-600/8- 84f. USEPA, Office of Health and Environmental Assessment Washington DC 20460

3.                              Gordon - Pregnancy in Female Dentists - a Mercury hazard. Proceedings of Intl conference on Mercury Hazards in Dental Practice Sept. 2-4 Glasgow 1981

4.                              Lee, L.P. and Dixon Effects of Mercury on Spermatogenesis J Pharmacol Exp Thera 1975: 194(1);171-181.

5.                              Anonymous . Mercury in Fish . Bull WHO 64(5) : 634; 1986

6.                              Schulein,T.M.; Reinhardt, J.W. and Chan K.C. Survey of Des Moines area dental offices for Mercury vapor. Iowa Dent. J. 70(1):35-36 1984

7.                              Jones DW, Sutton EJ, and Milner EL Survey of Mercury vapor in dental offices in Atlantic Canada.Can. Dent.Assoc. J. 4906:378-395, 1983

8.                              Ochoa, R. and Miller RW. Report on independent survey taken of Austin dental offices for Mercury contamination. Texas Dent. J. 100(1):6-9, 1983

9.                              Kantor L. and Woodcock C, Mercury vapor in the dental office - does carpeting make a difference? JADA103(9):402-407,1981

10.                          Skuba, A Survey for Mercury vapor in Manitoba dental offices J Can. Dent. Assoc. 50(7):517-522, 1984

11.                          Chop GF. and Kaufman EG. Mercury vapor related to manipulation of amalgam and to floor surfaces. Oper. Dent.8(1):23-27,1983

12.                          Roydhouse RH. Ferg MR . and Knox RP. Mercury in dental offices J Can Dent Assoc 51(2):156-158, 1985

13.                          Butler J. Proceedings from the First International Conference of Bio-compatibility. 1988 14 Magnus Nylander, Mercury concentrations in the human brain and kidneys in relaton to exposure from dental amalgam fillings. ICBM 1988

14.                          Svare CW et.al. The effects of dental amalgam on Mercury levels in expired air. J. Dent. Res.60(9):1668-1671,1981

15.                          Ott K et. al. Mercury burden due to amalgam fillings.Dtsch. Zahnarztl Z 39(9):199-205, 1984

16.                          Abraham J, Svare C , Frank C,. The effects of dental amalgam restorations on Blood Mercury levels. J. Dent. Res. 63(1):71-73,1984

17.                          Vimy MJ. Lorscheider FL. Intra oral Mercury released from dental amalgams. J. Dent Res. 64(8):1069-1071.,1985

18.                          Matts Hanson. Amalgam hazards in your teeth,. Dept of Zoophysiology, University of Lund, Sweden. J. Orthomolecular Psychiatry Vo1. 2 No 3 Sept 1983

19.                          Vimy MJ, Takahashi Y, Lorscheider FL Maternal-Fetal Distribution of Mercury Released From Dental Amalgam Fillings. Dept of Medicine and Medical Physiology, faculty of Medicine, Univ of Calgary, Calgary Alberta Canada 1990 published in FASEB

20.                          21 Goyer RA Toxic effects of metals. Cassarett and Doull's toxicology--The basic science of poisons , ed3, New York , MacMillan Publ.Co 1986, pp582-609

21.                          Kuhnert P, Kunhert BRR and Erkard P COmparison of Mercury levels in maternal blood fetal chord blood and placental tissue. Am. J. Obstet and Gynecol.,139:209-212., 1981

22.                          Kuntz WD- Maternal and chord blood Mercury background levels; Longitudinal surveilance. Am J Obstet and Gynecol. 143:440-443., 1982

23.                          Brodsky JB. Occupational exposure to Mercury in dentistry and pregnancy outcome. JADA111(11):779-780., 1985

24.                          Malmström C, Hansson M, Nylander M, Conference on Trace Elements in Health and Disease. Stockholm May 25-1992

25.                          Lorscheider & Vimy The Lancet Vol 337; may 4, 1991.

26.                          Matts Hanson. Why is Mercury toxic. Basic chemical and biochemical properties of Mercury/amalgam in relation to biological effects. ICBM conference Colorado 1988

27.                          Sheppard AR and Eisenbud M., Biological effects of electric and magnetic fields of extremely low frequency. New York university press. 1977

28.                          Mareck and Hockman. Simulated crevice corrosion experiment for ph and solution chemistry determinations. CORROSION 1974:23;1000-1006.

29.                          Till et al. Zahnarztl. Welt/reform 1978:87;1130-1134.

30.                          Langan, Fan, Hoos. The use of Mercury in dentistry: a critical review of the literature. JADA Vol 115 December 1987., 867 Donated by The ADA

31.                          Jonnes, Suttow and Milner. Survey of Mercury vapor in dental offices in Atlantic Canada., Canadian Dental Association Journal ., 49(6):378-395.,1983

32.                          Goyer Toxic effects of metals. Casaret and Doull's toxicology- the basic science of poisons. ed. 3 New York. Macmillan Publishing. 1986 pp. 582-609

33.                          Patrick Störtebecker Formerly Associate Professor of Neurology, Karolinska Institute , Stockholm.. Mercury Poisoning from Dental Amalgam- a hazard to the human brain.

34.                          Hal Huggins. Observations From The Metabolic Fringe. ICBM conf. Colorado 1988

35.                          Sam Queen; Chronic Mercury Toxicity; New Hope Against an Endemic Disease.

36.                          Mohamed et al. Laser Light Scattering Study of the Toxic Effects of MethylMercury on sperm motility. J. Androl.,7(1):11-15.,1986.

37.                          Ziff S and Ziff M Infertility and birth defects.1987

38.                          Inouye M, Murao K, Kajiwara Y, Behavorial and neuropathological effects of prenatal methyl Mercury exposure in mice. Neurobeahv.Toxicol Teratol.,1985:7;227-232

39.                          Koos et al., Mercury toxicity in pregnant women, fetus and newborn infant. Am J Obstet And Gynecol., 1976:126;390-409

40.                          Khera et al., Teratogenic and genetic effects of Mercury toxicity. The biochemistry of Mercury in the environment. Nriagu, J.O.Ed Amsterdam Elsevier, 503-18,1979

41.                          Babich et al ., The mediation of mutagenicity and clastogenicity of heavy metals by physiochemical factors. Environ Res., 1985:37;253-286

42.                          Hansen K et al A survey of metal induced mutagenicity in vitro and in vivo J Amer Coll Toxicol ., 1984:3;381-430

43.                          Verchaeve L et al., Comparative in vitro cytogenetic studies in Mercury exposed human lymphocytes Mutation Res., 1985:157; 221-226.

44.                          Pelletier L et al., In -vivo self reactivity of mononuclear cells to T cells and macrophages exposed to Hg Cl2 Eur. J Immun., 1985: 460-465

45.                          Veron et al Amalgam Dentaires et allergies J Biol Buccale., 1986 : 14; 83-100

46.                          Huggins H., Its All In You Head.1990

47.                          Stortebecker P. Mercury Poisoning from Dental Amalgam (Bioprob pub. 1985)

48.                          Amalgam Hazards - an assessment of research By Irwin Mandel DDS Assoc. Dean for Research School of dental and Oral Surgery Columbia University New York Published JADA Vol. 122 August 1991

49.                          Nylander et al. Fourth international symposium Epidemiology in Occupational Health. Como Italy Sept.1985

50.                          Heintz, Edwardson, Derand, Birkhed Methylation of Mercury from dental amalgam and mercuric chloride by oral Streptococci. Scan. J. Dent. Res. 1983, 91:150-152

51.                          Bacterial Growth on Dental Restorative Materials in Mucosal Contact. Orstavic, Arneberg, Valderhaug Acta Odontol. Scand.1981, 39:267-274

52.                          The Methylation of Mercuric Chloride by Human Intestinal Bacteria. Rowland, Grasso, Davies Experientia.Basel 1975 ,31: 1064-1065

53.                          Yamada, Tonomura Formation of methyl Mercury Compounds from inorganic Mercury . by Chlostridium cochlearium J Ferment Technol1972 50:159-166

54.                          Hanson J Orthomolecular Psychiatry 1983, 12: 194-201

55.                          Amalgam Restorations and Mercury Toxicity. Dr P Sheridan, Masters Thesis, University of Sydney 1991

56.                          Marxkors, R.: Korrosionserscheinungen an Amalgamf llungen und Deren Auswirkungen auf den Menschlichen Organismus. Das Deutsche Zahn rztebl. 24, 53, 117 and 170, 1970.

57.                          Campbell & M. Godfrey Research into provocation testing of DMPS - urine samples of Mercury.

58.                          Summers AO, Wireman J., Vimy MJ., LOrscheider fly., Marshal B., Evy SB., Bennet S., Billard L. J. Of Anti-microbial Agents and Chemotherapy 37[4]:825-34 April 1993

59.                          Boyd ND, Benediktsson H, Vimy HJ, Hooper DE, and Lorscheider FL. Mercury from dental "Silver" tooth fillings impairs sheep kidney function. Am. J. Physiol. 261 (Regulatory Integrative Comp. Physiol. 30): R1010-R1014, 1991

60.                          Stejskal V Sweden "Memory lymphocyte immuno- stimulation assay - MLISA"

61.                          Dr Gustav Drasch, Institute of Forensic Medicine, University of Munich. Public announcement 25 January 1994 Bio Probe March 1994

62.                          Dr W. Kostler., President of the Austrian Oncology Society. Paper presented at the World Congress on Cancer. April 1994 Sydney Australia.

63.                          World Health Organization Criteria 118 1991 Geneva Switzerland

64.                          Health damage due to exposure to mercury vapor (Mercury) Szkody zdrowotne wywolane narazeniem napary rteci (Mercury). Moszczynski-P Jr; Moszczynski-P Czas-Stomatol. 1989 Apr; 42(4):                233-81989         (POLAND)

65.                          Fung YK, Molvar MP, Strom A, Schneider NR, Carlson MP In vivo mercury and methyl mercury levels in patients at different intervals after amalgam restorations. College of Dentistry, University of Nebraska Medical Center, Lincoln. Northwest-Dent. 1991 May-Jun; 70(3): 23-6

66.                          Thompson CM, Markesbery WR, Ehmann WD, Mao YX Regional brain trace-element studies in Alzheimer's disease. In: Neurotoxicology (1988 Spring) 9(1):1-7

67.                          Vance DE, Ehmann WD, Markesbery WR A search for longitudinal variations in trace element levels in nails of Alzheimer's disease patients. Biol Trace Elem Res (1990 Jul-Dec) 26-27:461-70

68.                          Systemic diseases caused by oral microorganisms. Debelian et. al., (1994). Endod. Dent. Traumatol10:57-65.

69.                          Systemic dissemination as a result of oral infection in individuals 50 years of age and older. Navazesh and Mulligan (1995). Spec. Care Dentist. 15:11-19.

70.                          Focal pathology and infectious dental foci. Theoretical and clinical aspects. Preda and Pasetti (1990). Dent. Cadmos 58:34-43.

71.                          Association between acute cerebrovascular ischemia and chronic and recurrent infection. Grau (1996). J. Periodontol. 67:1103-1113.et al.,(1997). Stroke 28:1724-1729.

72.                          Dental infections and coronary atherosclerosis. Mattila et al., (1993). Atherosclerosis 103:205-211.

73.                          Association between acute cerebrovascular ischemia and chronic and recurrent infection. Grau et. al., (1997). Stroke 28724-1729.

74.                          Association between dental health and acute myocardial infarction. Mattila et. al., (1989). Br. Med. J. 298:779-784.

75.                          Dental infections as a risk factor for acute myocardial infarction. Mattila (1993). Europ. Heart J. 14:51-53.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Trine skrev denne kommentar:
07-02-2012 10:42:24

Øøhhhh...hvor er videoen??


Charlotte Safadi skrev denne kommentar:
23-02-2012 10:48:25

Rigtig god artikel som vi kan få stor glæde af på dental-college.
BARE ÆRGELIGT at der står se video men der er ingen link. Vil rigtig gerne se den film.


Tandlæge Jesper skrev denne kommentar:
07-10-2012 23:05:54

Jeg er for såvidt enig i at sølvfyldninger hører fortiden til men mener ikke alternativerne er uproblematiske.
Hvordan forholder i jer til plastmaterialer? Der er fyldt med østrogenlignende og hormonforstyrrende stoffer. Alternativt kan man jo vælge porcelæn, men dette sættes næsten altid fast med plastcement for ikke at knække ved længere tids brug. Der er mulighed for at lave guldindlæg cementeret med fosfatcement, dette er nok den mindst skadelige løsning med længst holdbarhed, men er til gengæld kostbar. Derudover er en lille procentdel af befolkningen allergisk overfor guld. Da guld er et metal vil det ligeledes altid indeholde minimale mængder skadelige metaller som bly, cadmium, nikkel osv.
Er blot lidt nysgerrig.


Vis alle kommentarer

Anne Mette skrev denne kommentar:
21-06-2014 10:42:33

Ja, hvor er videoen? Jeg har set den for længe siden og nu endelig fundet den igen, og så kan man ikke se den....den er vel ikke blevet forbudt af sundhedsstyrelsen? I så tilfælde ville det være typisk for styrelsen at forhindre vigtige sundhedsoplysninger i at komme til den brede befolknings bevidsthed.


Katrine Visby skrev denne kommentar:
04-02-2016 20:49:54

Jeg er af den generation der fik kviksølvsfyldninger i tænderne. Alle mine kindtænder er fyldt med med kviksølv. Når jeg ser tilbage på mit liv, så tror jeg det kan have gået ud over min koncentrationsevne.
Jeg har svært ved at koncentrere mig i længere tid af gangen.
Jeg har desværre ikke råd til at få dem fjernet. Men jeg er så vred på de skoletandlæger, der har ødelagt mit liv.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley