Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Fysisk aktivtet mod brystkræft

Skrevet 29-09-2005 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fysisk aktivtet mod brystkræft

Det ser ud til, at fysisk aktivitet kan forebygge brystkræft. I den vestlige verden har flere og flere kvinder en hverdag uden særlig meget fysisk aktivitet. I Danmark er antallet af folk med stillesiddende arbejde fordoblet inden for de sidste 10 – 15 år. I den vestlige verden har flere og flere kvinder en hverdag uden særlig meget fysisk aktivitet. I Danmark er antallet af folk med stillesiddende arbejde fordoblet inden for de sidste 10 – 15 år.


En livsstil med et lavt fysisk aktivtetsniveau og en høj energiindtagelse medfører forhøjet niveau af kvindelige kønshormoner i blodet.

Disse hormoner mistænkes for at spille en afgørende rolle for udviklingen af brystkræft.

Givet at fysisk aktivitet kan modulere produktionen, metabolismen og ekskretionen af de kvindelige kønshormoner, er det biologisk plausibelt, at fysisk aktivitet kan beskytte mod brystkræft.

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley