❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Fra uren hud, akne og bumser til smuk hud på kun 4 uger

Skrevet 01-11-2012 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fra uren hud, akne og bumser til smuk hud på kun 4 uger

Når du ser dig selv i spejlet, ser du så en genspejling af smuk, silkeblød hud? Eller kunne din hud godt trænge til et pift? Hvis uren hud, akne, bumser osv. er et problem for dig, eller hvis du blot ønsker at forbedre din huds udseende, vil denne artikel hjælpe dig til at ligne en million hurtigere, end du troede muligt.


Ja, på bare 4 uger (jeg vil senere forklare, hvorfor vi kan gøre det så hurtigt) kan du få smuk hud.

Endvidere vil jeg i denne artikel ikke bare dele med dig, hvad videnskabsfolk nu mener, er grunden til akne, men hvis du følger de simple, men meget effektive tips, jeg giver dig, vil du som en positiv bivirkning også tabe fedt på samme tid.

Den gode nyhed er, at det faktisk er ret nemt at forbedre din huds udseende, og jeg tror, du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du kan begynde at opnå mærkbare resultater.

Alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv hadet at skulle kigge sig selv i spejlet om morgenen pga. angsten for, om antallet eller størrelsen af knopperne skulle være øget i løbet af natten.

I en verden, hvor der bliver lagt meget vægt på udseendet, ønsker alle at tage sig godt ud.

Selv om jeg mener, at ægte skønhed kommer indefra, er den skønhed, jeg ofte får øje på hos mig selv og andre, et resultat af den ydre fremtoning.

Men det har nu ikke noget at gøre med forfængelighed. Det skyldes, at:

Vores hud er en vigtig indikator for, hvor sunde vi er, både fysisk som mentalt. Jeg siger ikke, at alle smukke mennesker derfor også er sunde, og har du en smule uren hud eller flere knopper, end du bryder dig om, betyder det ikke, at du er usund.

Jeg siger derimod, at hvis du har sund og strålende hud, ser du ikke bare fantastisk ud, men det er også et positivt tegn på, at du gør de rigtige ting for at investere i dit helbred i det lange løb.

Vær glad for din hud, smuk eller ej = Din krop har noget vigtigt at fortælle dig

Før vi kigger på de faktorer, som kan forårsage uren hud, akne, bumser osv., er der noget, jeg gerne vil have dig til at tænke over:

Vil det være retfærdigt at sige, at hvis du har uren hud, akne, bumser eller et hvilket som helst andet helbredsproblem, så er det faktisk en god ting, for det er bare din krops måde at elske dig på og gøre dig opmærksom på, at noget ikke er helt rigtigt?

Er uren hud osv. din krops måde at bede dig om at stoppe op et øjeblik og tænke over, om du har brug for at ændre noget i din livsstil?

Vær ærlig, og overvej svaret på dette spørgsmål.

Hvad skyldes akne?

Nogle forskere mener, at indtag af stærkt forarbejdet mad såsom brød, morgenmadsprodukter, mælk og madvarer med et højt sukkerindhold (som alle er eksempler på fødevarer, der nemt fordøjes), resulterer i en negativ kædereaktion i kroppen.

Når disse fødevarer bliver fordøjet, fører det til et øget indhold af sukker i blodet.

Dernæst får det forhøjede blodsukker kroppen til at producere høje niveauer af insulin og insulin-lignende vækstfaktor (IGF-1).

Et forhøjet insulinniveau fører til et overskud af mandlige hormoner, som får porerne i huden til at udskille talg, en fedtet substans som tiltrækker akne-fremmende bakterier.

Tilmed fremmer IGF-1 hudcelledelingen af de såkaldte hornceller, en proces, som også forbindes med uren hud.

Det er interessant at bemærke, at de mennesker, som lever i primitive samfund, og som derfor stadig lever i pagt med naturen (går tidligt i seng, spiser en naturlig kost, kun har lidt stress osv.) ofte er kendt for at have smuk hud.

Det er rigtigt. I disse traditionelt indrettede kulturer er sukker og korn stort set ukendte, og ligeså er forekomsten af akne.

Der synes derfor at være stærkt belæg for, at akne er en moderne sygdom. Det næste logiske spørgsmål bliver derfor:

Hvordan får DU smuk, silkeblød hud?

Dette spørgsmål har menneskeheden sikkert stillet sig selv siden spejlets opfindelse.

At fjerne fødevarer med et højt sukkerindhold fra kosten er selvfølgelig en glimrende start, men jeg mener, at der er 5 hovedområder, der påvirker din hud mere end noget andet:

Uren hud, problem 1: Påvirker stress dit udseende?

I dag er vi på 24/7, og dagen har aldrig timer nok. Vi presses til at præstere både på arbejdet og hjemme. Som resultat er mange mennesker trætte og stressede.

Selv bemærkede jeg for første gang i 2009, da jeg var så heldig at blive far for 3. gang og pressede mig selv for hårdt, specielt arbejdsmæssigt, at jeg fik en smule eksem under mit venstre øje. Det havde jeg aldrig haft før.

Det var et ”positivt” wake up call for mig.

Stop nu op et øjeblik, og overvej, hvordan det mon påvirker dit spejlbillede, når du brænder dit lys i begge ender.

Uren hud, løsning 1: Hvordan kan du hurtigt og nemt reducere dit stressniveau

Hvis du er nysgerrig på dit aktuelle stressniveau, kan du tage min GRATIS stresstest ved at klikke her.

I min verden er det første trin til at reducere mit stressniveau at lave en aftale med mig selv om, at jeg, og kun jeg, er:

110 % ansvarlig for alt, hvad der sker i mit liv.

Hvis du personligt er parat til at påtage dig dette ansvar, har du allerede taget et kæmpe skridt i retning af ikke bare at se fantastisk ud, men også i et hvert andet aspekt af dit liv.

Som det næste ville jeg gå i seng til tiden. En god nats søvn gør ikke bare underværker for dit udseende, men er også den mest effektive metode, jeg kender, til at bekæmpe stress med.

Ved du også, at hvis du er træt, vil du med stor sandsynlighed spise for meget og få trang til sukker, som får dig til at tage på og kan være årsagen til akne? Så at slukke lyset kl. 22 vil gøre underværker for din glød. Klik her for at få tips til en fantastisk nats søvn.

Et andet gratis tip til at reducere stress er at gå ud i solen. Om sommeren er det altid en balance i mellem at få nok sol for dit helbreds skyld og at undgå at blive forbrændt.

Solskoldning er en af de værste ting, du kan gøre mod din hud og dit helbred.

Men om vinteren er det særlig vigtigt at komme udenfor, også selv om det er koldt. Solens stråler er utroligt helende, nok mere end vi er klar over. Sol på din hud, særligt om vinteren (også selv om det er skyet), er en af de bedste ting, du kan gøre for dit humør og for dit udseende.

Uren hud, problem 2: Din hud afspejler, hvad du spiser

Der er ingen vej udenom, at vi er, hvad vi spiser. Vidste du, at:

  • Mere end 98 % af kroppens 100 trillioner celler, inklusive muskler, organer, tænder og knogler, gendannes hvert eneste år!
  • I løbet af de seneste 4 uger har din hud og dine membraner fuldstændig genopbygget sig selv.
  • I løbet af de seneste 3 måneder har du fået en helt ny blodforsyning.
  • I løbet af de seneste 6 måneder er hver eneste proteincelle i dine muskler blevet udskiftet.

Ja, din krop bliver gendannet fra dag til dag udelukkende af de fødevarer, du spiser. Hvis du spiser affaldsingredienser fra fastfood osv., har du derfor meget ringe chance for at få smuk hud!

Men da du får ny hud hver 4. uge, har du på den anden side mulighed for hurtigt at opleve en dramatisk forskel i spejlet, hvis du foretager de nødvendige livsstilsændringer.

Uren hud, løsning 2: Spis kun fødevarer, der giver smuk hud

For mig er det at spise for at se godt ud enkelt. Jeg mener, at vi er programmerede til at spise:

ØKOLOGISK kød, fisk, grøntsager, frugt, æg, nødder og frø skyllet ned med rent vand. Hverken mere eller mindre!

Og, ja, mine damer og herrer, dette betyder også kød og grøntsager til morgenmad.

Hvis du spiser kød og grøntsager til hvert eneste måltid, vil du ikke kun give din krop og hud de byggesten, der skal til for at se smuk ud, men du vil også undgå de mange skjulte kemikalier, som findes i forarbejdet mad.

Det anslås, at en gennemsnitsperson indtager op til 10 kg kemikalier hvert år.

Dette unaturlige kemilieindtag er ofte for hård en belastning for dine nyrer og din lever, så din krop kan være nødsaget til at skabe flere fedtceller for at kunne rumme kemikalierne, ja, FLERE fedtceller, og samtidig kommer vi også af med giftstofferne gennem huden.

Dette er selvfølgelig en katastrofe, hvis du gerne vil kunne komme ned i dine yndlingsjeans og se godt ud.

Hvis du derudover også lider af tør hud om vinteren, så er det din krops måde at fortælle dig på, at du har brug for mere fedt i din kost.

Om vinteren drikker jeg 2 skefulde fiskeolie hver dag, og somme tider kommer jeg kokosolie på min hud, hvilket gør en stor forskel.

Sidst, men ikke mindst, er den positive bivirkning ved at spise kød og grøntsager, at det er disse fødevarer, der er mest effektive, når du gerne vil tabe dig. Klik her for at lære mere.

Uren hud, problem 3: Din krop er tørstig og dehydreret

Det er min erfaring, at de fleste mennesker er dehydrerede i forskellig grad, og det er ikke godt, hvis du gerne vil have smuk hud.

Vidste du, at vand skyller toksiner ud af kroppen? For høj koncentration af giftstoffer kan forårsage vægtstigning, fordi det sikreste sted at lagre uønskede kemikalier er i dine fedtceller.

Desværre kan kemikalierne i den mad, vi spiser, fra miljøet og fra de produkter, vi kommer på vores hud, også forårsage uren hud, akne, bumser osv.

Uren hud, løsning 3: Drik mere vand

Vidste du, at huden er det største udrensningsorgan, vi har?

Har du et glas vand stående foran dig lige nu? Drikker du nok vand?

Hvis ikke, ved du, hvad du skal gøre!

Klik her for at få mere viden om, hvorvidt du er dehydreret eller ikke.

Uren hud, problem 4: Dine hudplejeprodukter kan ødelægge din hud

Vær meget forsigtig med den kosmetik osv., du bruger. Huden absorberer op til 60 % af, hvad du putter på den. Så hvis dine plejeprodukter er fyldt med kemikalier, kunne du lige så godt drikke dem. Jeg ved godt, det lyder ækelt, men det er sandheden!

Og, damer, gå heller ikke i seng med makeup på, da det tilstopper dine porer og medvirker til akne. Husk også jævnligt at vaske dine børster, svampe osv. med sæbe og vand for at undgå at sprede bakterier.

Uren hud, løsning 4: Køb sikre, økologiske hudplejeprodukter

Der kommer flere og flere kvalitetsprodukter på markedet til en rimelig pris lige nu. Hjemme hos os bruger vi Green People, da vi føler, det er det bedste på markedet. Gå selv på opdagelse, og lad din hud bestemme, hvad der er bedst for dig.

Uren hud, problem 5: Medicin indvirker negativt på din hud

Hvis du tager medicin, og du kan se, at din hud ikke er, hvad den har været, så er det en tanke værd. En af de værst tænkelige syndere er p-pillen på grund af alle de unaturlige hormoner, den tilfører dig.

Uren hud, løsning 5: Tal med en ekspert om den medicin, du tager

Hvis du har mistanke om, at den medicin, du tager, påvirker din hud negativt, og dette bekymrer dig, så tal med din læge om alternativer, eller opsøg en ekspert, som måske kan hjælpe dig.

Konklusion: Gå fra uren hud, akne og bumser til at ligne en million

Hvordan du end ser ud, og hvad enten du har uren hud, akne, bumser eller smuk hud, elsker jeg dig alligevel, og jeg håber også, at du elsker dig selv.

Den pointe, jeg har prøvet at komme frem til med denne artikel, er, at din krop ikke lyver. Så hvis din hud (eller en hvilken som helst anden del af din krop) fra tid til anden lider, så er det din krops kærlige måde at vække dig på.

Prøv at give de livsstilsændringer, jeg har foreslået ovenfor, 4 uger, for det tager KUN uger, før du har helt ny hud. Kig så dig selv i spejlet. Jeg tror, du vil blive glædeligt overrasket over resultatet.

Hvis du er motiveret for at give dig selv særlig pleje og opmærksomhed, ville lige nu og her så være et godt tidspunkt at starte?

Tag det første skridt ved at gå tidligt i seng og ved at tage ansvar for dit liv.

Dette vil reducere din trang til sukker og motivere dig til at spise fødevarer, der giver dig sundhed og skønhed, såsom kød og grøntsager. Hvis du gør disse ting og husker at drikke nok vand, vil du allerede være godt på vej til at se godt ud.

Gå ud og køb ind, og fyld dit køleskab op med fødevarer, der gør dig sund og smuk: ØKOLOGISK kød, fisk, grøntsager, frugt, æg, nødder og frø skyllet ned med rent vand.

Dernæst skal du være opmærksom på, hvad du kommer på din hud. Undervurdér ikke, hvor sensitiv din hud er overfor, hvad du putter på den, og hvis du tager medicin og er bekymret over, om det påvirker dit udseende, så søg rådgivning.

Du vil bemærke, at jeg slet ikke har nævnt mirakelprodukter, for de er ineffektive og virker ikke. Hvis disse mirakelprodukter virkede, ville vi alle kende til dem og bruge dem.

De eneste produkter, jeg selv bruger, er fiskeolie for tør hud, og for ekstra effekt kommer jeg også noget kokosolie på min hud.

Jeg er overbevist om, at sundhed og smuk hud er din fødselsret. Kom i gang, og høst resultaterne. Det har du fortjent.

Held og lykke med det!

Referance:

http://www.thepaleodiet.com/published_research/


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Christina skrev denne kommentar:
25-11-2010 11:26:50

Gode oplysninger - tak for dem :o)


Camilla skrev denne kommentar:
25-11-2010 14:32:47

Endnu en fin artikel, tak!
Dog vil jeg anbefale knust hørfrø eller koldpresset hørfrøolie (økologisk naturligvis) i stedet for fiskeolie, fordi det i dag er meget svært at undgå alle de ophobede giftstoffer, kemikalier og tungmetaller i fisk. Hørfrøolie tilsætter man ofte også i god kvalitets-dyrefoder, netop fordi man godt ved, at det er det bedste. Det giver sundehed både indeni og udenpå kroppen = sund hud og smukt skindende hår og negle, led holder op med at knirke/knække/smerte osv.
Jeg glæder mig til den dag, hvor du opdager, hvad kød gør ved din krop, dit blod og dine knogler!
Smil og kærlige tanker
Camilla


claus pedersen skrev denne kommentar:
25-11-2010 14:58:16

Rigtig god artikel. Jeg kan se jeg skal spise , leve lidt anderledes. Selvom jeg har været prof. sportsmand, kan jeg lære meget af din artikel, TAK


Vis alle kommentarer

klara skrev denne kommentar:
25-11-2010 16:14:11

Jeg syns altså selv jeg lever ok meget efter sundhedsreglerne. spiser ikke usundt -er faktisk vegetar, drikker ok meget vand, løber tit hver morgen, går i seng i nogenlunde tid, stresser måske lidt, men så er det heller ikke værre. Og stadig har jeg uren hud! Selvom jeg holder mig fra alt usundt. jeg ved virkelig ikk hva man kan gøre ved min hud.
men ellers tak (:


klara skrev denne kommentar:
25-11-2010 16:14:36

Jeg syns altså selv jeg lever ok meget efter sundhedsreglerne. spiser ikke usundt -er faktisk vegetar, drikker ok meget vand, løber tit hver morgen, går i seng i nogenlunde tid, stresser måske lidt, men så er det heller ikke værre. Og stadig har jeg uren hud! Selvom jeg holder mig fra alt usundt. jeg ved virkelig ikk hva man kan gøre ved min hud.
men ellers tak (:


Amanda skrev denne kommentar:
25-11-2010 20:27:52

Har et fif som kan hjælpe nogen: Natskyggefamilien kan for nogen være årsagen til uren hud. Hvorfor ved jeg ikke: Undgå dem 2 uger og du ved, om det er her du skal sætte ind. Desværre er det meget brugte grøntsager, så det er ikke helt nemt. Kartofler, tomater, auberginer, peberfrugt (og tobak)
God fornøjelse. Ama


Jane skrev denne kommentar:
28-11-2010 19:04:55

Udskiftes tænderne? Det har jeg hørt de ikke gør, men ved ikke om det passer.
Camilla, jeg glæder mig til den dag du finder ud af hvor usundt det er at være vegetar. Hørfrøolie er sikkert udmærket, men det kan ikke erstatte fiskeolie, da fiskeolie også virker i hjernen, hørfrøolie virker kun i kroppen, så de gode egenskaber i hjernen går man altså glip af. Desuden kan man få fiskeolie og levertran der er helt renset for tungmetaller.


Louise skrev denne kommentar:
17-06-2011 20:02:30

Tusind tak for den fantastiske artikel, den har været en stor hjælp :-)


Frederik skrev denne kommentar:
02-03-2012 12:59:21

Man for absolut den pæneste hud af hvis du følger den artikel ! :) gik fra uren hud med akne til silkeblød hud ! tak alun !


Søren skrev denne kommentar:
05-05-2012 19:10:18

Det er en rigtig god artikel du har skrevet. har læst den før, men faldt over den igen.
Det delvist rigtigt det du skriver. Du kan ikke bare lave din hud om, så den ligner en million. Grunden til du får acne er primært fra dine gener! Ja det miljø du er i og sådan noget har også indflydelse på hvordan din hud ser ud.
Der er jo en grund til at man får pænere hud når man ikke er teenager mere, det har noget at gøre med ens hormoner. Acne ligger i generne. Hvis du ikke har anlæg for at få acne, kan du spise lige hvad det passer dig. Alle har venner der spiser fastfood tit, drikker cola, fester fredag og lørdag, sover mindre end 5 timer om dagen, liver pisse usundt osv. Mange af dem har ikke skyggen af bumser. Hvordan vil du forklarer det?
Det en skrøne at det vi spiser kan gøre vi får en perfekt hud. hvis det var så nemt, ville teenager jo ikke gå rundt og have acne.


Frederik skrev denne kommentar:
15-06-2012 13:49:00

Søren, hvis det er det som du tror på er det det som du for)
Brug nu The law of attraction :p


Malene skrev denne kommentar:
04-10-2012 08:28:14

Er fuldstændig enig med Søren. Der er ingen forbindelse overhovedet mellem hvad du spiser og et udbrud.
Din hud har brug for at have en vis mængde af olie i sig for at forblive sund. Men nogle gange kan din krop producere for meget olie. Akne er et resultat af for meget olie i din hud.
Det er rigtigt at jo mindre søvn du får, desto mere stresset bliver du, hvilket kan få dine hormoner ud af balance og skabe akne. Men det er ikke videnskabeligt bevist at der er en sammenhæng mellem madvaner og akne.


Mathilde skrev denne kommentar:
14-10-2012 18:33:41

Det er fuldstændig fantastisk, tusind tak for det! :-)


Frederik skrev denne kommentar:
29-10-2012 19:14:47

Han skriver jo heller ikke det er madens skyld, det er kemikalierne i maden!)


Ida skrev denne kommentar:
30-10-2012 19:47:39

God artikel! Noget af et Wake up call... Jeg har ikke en helt tosset hud, men den kunne sagtens blive renere. Men efter at have læst din artikel kan jeg jo se at det faktisk er min livsstil generelt der er temme græl.. bevares, jeg sover da nok, og stresser ikke, men min kost er ikke optimal, motion får jeg næsten ikke noget af, og jeg drikker næsten ikke noget i løbet af dagen.. Tak for din hjælp med at få mine øjne op for at min krop beder mig tage mig sammen. Nu må jeg sætte en ny kurs og holde den!


sisse skrev denne kommentar:
05-11-2012 17:57:39

helt sikkert en artikel der har hjulpet mig meget! efter en måned hvor jeg fulgte dine råd har jeg fået af vide flere gange at min hud er blevet meget flottere. det er bare med at komme i gang folkens!


Renee skrev denne kommentar:
06-11-2012 12:40:03

Jeg giver Søren ret at det er for det meste genetisk. Min mormor og min mor havde en fantastisk hud. Aldrig problemer, helt glat som barnenumse og ingen rynker helt op til 95 alder. Jeg heller ikke(65) Og hvis der er nogen som levede usundt, så va det dem. Godt med smør, sovs, kager og ikke noget motion. Og vi er heller ikke tykke eller buttede. Og vi har heller aldrig brugt noget form for dyre kreme. Vand, sæbe og lidt Nivea kreme.


Annette skrev denne kommentar:
06-11-2012 12:51:58

Hvad bilder I jer egentlig ind? Uren hud skyldes i meget stort omfang problemer med hormonbalancen (f.eks. PCO). Vildledende artikel, der lover langt mere end den kan holde og samtidig individualiserer problemet. I skulle skamme jer!!


Line skrev denne kommentar:
06-11-2012 12:59:48

Enig med Klara. Lever faktisk som du beskriver, bortset fra kød og grøntsager om morgenen (der sætter jeg grænsen-)) og en smule stress og min hud er alligevel umulig :-( Men tak for mange gode artikler og en fin hjemmeside :-)


Jannie skrev denne kommentar:
06-11-2012 14:24:57

Til Annette: Jeg syntes du skal læse teksten igennem 'en gang til, specielt det afsnit, hvor det er beskrævet hvordan sukker påvirker produktionen af insulin, som igen påvirker vores hormoner, det er nemlig hormonerne som styrer hvor meget talg vi producerer, og det giver en øget mængde talg i porene i ansigtet, som så stopper til, og bakterierne bliver til bumser, og nogle gange slemme bylde-agtige bumser.. :(
Så ret meget indflydelse har det altså, hvad det er vi putter i munden, men ja, som teenager har man ekstra mange bumser, men der går hormonerne også nogle gange helt agurk..
Rigtig god artikel, i har sgu fat i det helt rigtige.. :D
Mvh. Jannie.


Kim Jensen skrev denne kommentar:
06-11-2012 14:35:54

Jeg tror at der er meget rigtig i artiklen, specielt at produkter der er meget forarbejdet af industrien ikke er godt for sundheden. Selv har jeg dog svært ved at undvære Pizza selvom de indeholder mel ! Men vedr. det at gå i seng kl. 22, så er jeg selv musiker og kender mange musikere der nærmest lever om natten, og der er ikke alle der lever om natten og som ikke følger sundheds dogmerne, der har grim hud ! Jeg tror at det med smuk hud også har noget at gøre hvilken 'energi' man 'dyrker' og at der er meget sandhed i at skønhed (også) kommer indefra. Jeg kan nævne flere smukke mennesker der ikke lever traditionelt sundt, og omvendt flere der lever meget sundt, men ser 'skræklige' ud !


Annette skrev denne kommentar:
06-11-2012 16:54:22

Til Jannie: Jeg tror aldrig du har prøvet at have akne. Jeg synes det er en hån mod dem, der kæmper med svære hudproblemer på grund af hormonelle ubalancer at påstå at det hele skulle kunne klares med en kostændring. Beklager - det kan det ikke. Måske for de af jer, der har en enkelt bums i ny og næ. Selvfølgelig har kosten en betydning for hvordan ens hud ser ud, men at påstå at en omlægning af kosten kan 'få dig til at ligne en million hurtigere end du troede' synes jeg er dybt problematisk.


Rikke aka Potentialejægeren skrev denne kommentar:
08-11-2012 09:09:26

Der er nogen der i kommentarsporet der tror at mad overhovedet ingen effekt har på vore kroppe.
Jeg vil anbefale jeg at læse Bruce Lipton: intelligente celler, og/eller tjekke dette link herunder ud.
Det er nu videnskabeligt bevist, at maden har en direkte indflydelse på vores dna. Altså selve kroppen byggesten!
Og at celler påvirkes af vores mindset!
Check it out :)
Og så giv de forskellige råd en chance, så længe det ikkehandler om at træde ud foran et tog)
Vi er forskellige, og hvad der virker for een virker måske ikke på samme måde foren anden ...

http://acuarios-self-help-health-wellness.blogspot.dk/2012/10/bruce-lipton-you-are-what-you-eat.html


Jannie skrev denne kommentar:
08-11-2012 10:50:37

Til Annette.. jeg påstår ikke at man kan blive fuldstændig fri for bumser, med den rigtige kost, men det er faktisk helt vildt så meget det har at sige, hvad vi spiser. Og jo, jeg har haft sindsyg mange bumser, meget slemt endda, jeg er netop nu, i en alder af 36 år, igang med meget dyre dermalaser behandlinger, for at fjerne alle de ar jeg har i ansigtet. Så tænk lidt positivt, du læser min besked til dig Meeeeget negativt, tiltrods for at jeg ikke påstår at det med den rigtige kost kan forsvinde med et trylleslag, og så samtidig beskylde mig for at håne folk med bumser, og tror at jeg ikke har haft acne,så nu er det dig der skulle skamme dig..
Og husk på, at når man kommentere på artikler, kan det gi' en respons, det må man forvente.. bum :)


Julia skrev denne kommentar:
08-11-2012 22:43:08

Dette er min første kommentar, men er bare nødt til at give folk dette råd. Jeg har selv lidt af acne selvom jeg spiste sundt, men nu laver jeg også min egen skin tonic med NIACINAMID (B3-vitamin) og min hud er flottere end nogensinde - bruger kokosolie (med niacinamid) som natcreme bagefter.. Prøv det :)


kirsten kristensen skrev denne kommentar:
13-11-2012 21:23:03

Vi bliver fyldt med forskellige oplysninger om hvad der er sundt - hvordan ser det ud med blodtypekost?


EAH skrev denne kommentar:
29-11-2012 11:04:52

Jeg har uren hud og sart hud.
Jeg var nede ved apoteket for at købe noget for det og fortalte så, at jeg bruger kokosolie på huden. Det måtte jeg for alt i verden ikke, sagde de på apoteket - for det tilstopper porerne...?
Man må hvertfald ikke bruge det i ansigtet?


Lisbeth Østergaard skrev denne kommentar:
29-11-2012 16:58:36

@Annette. Hvis du har akne, så prøv dog forskrifterne i artiklen. Akne, det skal ingen voksne finde sig i efter min overbevisning. Det er grimt, giver grimme ar - og dermed grim hud. Hvis du yderligere lider af pco, så er der alt at vinde ved at gå på skrap diæt. Dvs, farvel alkohol og alle former for kulhydrater i fx et halvt år. Vægttab virker også positivt i fht. PCO. Sæt dig ind i sagerne og kom det til livs. Jeg kan også anbefale at finde en kosmetolog som behandler med MD formulations produkter (du kan købe dem på nettet når du er blevet introduceret).

pøj pøj med det.

kh
Lisbeth Østergaard


Lene skrev denne kommentar:
23-12-2012 06:47:12

Til jer, der siger, at kosten ikke har betydning for, om man får bumser/uren hud, vil jeg lige spørge: Har I prøvet at se, hvad der sker, hvis I udelader visse fødevarer fra jeres kost?
Jeg har haft bumser, siden jeg var 15 - i dag er jeg 42. Jeg troede, det ville gå over efter puberteten, men jeg blev ved med at døje, uanset hvad jeg smurte i hovedet. Min hud var fedtet med tørre pletter - mærkeligt. I foråret i år holdt jeg op med at spise sukker, ligesom jeg også skar kraftigt ned på brød, pasta, ris og junkfood, mest bare for at gøre noget godt for mig selv. En stor sidegevinst var effekten på min hud. Efter få dage forsvandt de tørre pletter, og efter en måneds tid holdt jeg op med at få bumser. Og det holder endnu. Hvis jeg sætter mit sukkerindtag op, kan jeg i løbet af en uge se det på min hud, den pæne glød forsvinder, og den bliver igen tør og uren.
Jeg siger ikke, at kosten altid har en betydning, men jeg hørt lignende erfaringer fra mange. Nogle tåler f.eks. heller ikke mælk eller hvedemel overhovedet. Jeg synes, I skal give det en chance, hvis I ikke har prøvet. Der er også så mange andre helbredsmæssige gevinster at hente.


Ghita skrev denne kommentar:
20-03-2013 12:41:34

Skøn artikel! Der er nogle ting jeg skal have ændret på, så det er jo fremragende.
Bare lige et spørgsmål.. Hvordan smager fiskeolie? Af fisk på den dårlige måde? Og levertran? Smager det ligeså hæsligt som i gamle dage, eller er det bare noget jeg har bildt mig selv ind?


Else skrev denne kommentar:
28-04-2013 12:35:38

Hej, hvad så med mejeri produkter?


M K skrev denne kommentar:
09-05-2013 22:07:05

TAK! Fantastisk artikel


Freja skrev denne kommentar:
12-05-2013 09:53:41

Ok, hvis p-piller er det værste for min akne-hud, hvad Søren skal jeg så stille op, fordi der findes jo ingen beskyttelse som mænd kan tage/bruge i stedet for, som de altså vel at mærke gider? Akne er et stort problem for mig, men det er også et stort problem at jeg ikke kan gå af p-pillen fordi vores samfund anser prævention som kvindens problem.


Linda skrev denne kommentar:
18-05-2013 16:17:16

Til Freja:
Hvorfor er det altid op til kvinden at bruge prævention? Bliver så irriteret på mænd der mener dette. Jeg mener, det er da lige så meget deres problem? Man skal jo være to om at dyrke sex!
Der er så mange bivirkninger ved at tage p-piller og så få bivirkninger ved at bruge kondom. Desuden er kondom jo den eneste måde man kan undgå kønsygdomme.
På det du skriver, lyder det ikke som om det er en kæreste du har, så jeg tænker at hvis han ikke engang gider bruge kondom når han er sammen med dig, Tror du så han har gidet at bruge det med de andre piger han har været sammen med? Adr!
Jeg synes du skal sige til ham, at hvis han ikke vil bruge kondom så kan han da bare smutte igen.
Det er lettest at forberede ham på at man gerne vil have han skal bruge kondom INDEN at man ligger i sengen.

Som ekstra beskyttelse, kan du jo overveje en kobberspiral.


Mille Colour skrev denne kommentar:
28-05-2013 17:33:31

Har prøvet, virker ikke.

Hvorfor skal man regne et så simpelt regnestykke?


Pernille skrev denne kommentar:
25-07-2013 13:10:08

Tak for en dejlig artikel, hvor er det dog befriende med et menneske som tager fødevarer alvorligt. Det siger efter min mening sig selv at de kemikalier bearbejdede fødevarer indeholder ikke er sunde for vores kroppe, og at vores krops sundhed ofte afspejles i vores huds udseende. Man kan spørge sig selv: Når jeg indtager kemikalier, pesticider, genmanipulerede fødevarer, eller smøre dem på min hud i form af cremer, balsam, sololie osv -hvor forsvinder stofferne så hen? -nogle forsvinder ud via sved, andre i urinen -men en masse ophobes altså i vores kroppe og forsager kræft, allergi osv osv. Personligt køber jeg udelukkende økologisk, og i min hudpleje bruger jeg ren arganoil til ansigtet -og olivenolie til kroppen :) Uden mælkeprodukter, bearbejdede fødevarer og skrappe hudprodukter stråler min hud -og efter mange år med konstante urenheder har den aldrig set bedre ud! :)


Zissan skrev denne kommentar:
04-08-2013 22:25:06

Tak for en fantastisk artikel der virkelig giver en noget at tænke over, og da jeg læste starten af din artikel var jeg ved at klikke væk fra artiklen fordi jeg var sikker på at det var en artikel om en eller anden dyr mirakelkur, men nu er jeg blevet klogere, jeg vil følge dine anvisninger og glæde mig til t se mig i spejlet om 4 uger og se mine forbedringer. Virkelig lærerig og fantastisk artikel. Tak :D


TheShyOne skrev denne kommentar:
12-08-2013 18:58:16

Sikke en god artikel!

Jeg elsker din måde at skrive på mht. at tage ansvar for sit eget liv, men samtidig på en kærlig måde.

Måske du kunne gå en smule mere i detaljer, fx når du skriver Husk at drikke vand, så at skrive HVOR meget vand, (2-3 ltr. om dagen, udover det så ½ ltr. pr. ½ time du motionstræner)

Gode olier at indtage er Livets Olie eller Udos Choice (dog er der kokosolie i Udos choice og det tåler jeg ikke).

Og gode olier også at smøre på kroppen er Olivenolie, evt. mandelolie men den har en lidt kraftlig lugt og der er faktisk flere der ikke tåler den.
Mange tror at olier tilstopper porrerne, men det er en misforståelse, det gør den slags olier ikke, tværtimod er der masser af nærrigsstoffer i : )

Sæbe udtørrer også huden, og ja endda vand, så sæbefri showergels på kroppen (hvor flere også har uren hud), er et must. Og en god omgang skrubben 2 gange om ugen, efterfulgt af indsmøring af evt. olivenolie, det gør jeg, og huden bliver super lækker af det : )

Tak for en informerede og inspirerende artikel!


nellie skrev denne kommentar:
05-10-2013 03:19:05

Hej...
Jeg er meget syg og får en kunstig morfin, sovepiller, binyrebak hormoner, og en bunke andre smertepiller.. derudover får jeg D-vitamin, b12 sprøjtet ind, kalk og Nutient 920 som er en MASSE forskellige vitaminer osv.. jeg får også antibiotika ca hver halvanden måned og jeg lever i kæmpe smerter hver dag og har gjort det i 4 år..Jeg har tabt halvdelen af mit hår, sikkert pga alt mikset sammen og min hus er halt smadret.. den er enormt fedtet og tør på en gang og jeg får mange hudorme og bumser.. Jeg ved godt at jeg har en masse andre ting der påvirker min hud, men jeg ville bare så gerne vide om der er nogen som kan give nogle fif om hvad jeg kunne rense mit hoved i og hvilken creme jeg kan bruge, da jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre.. Jeg er opvokset på en lille bio bondegård og kunne aldrig drømme om at spise møg mad.. dog ved jeg at jeg helt sikkert får for meget sukker, så det vil jeg selvfølgelig reducere.. men hvad skal jeg dog pleje min hud med samtidig..håber så meget at i vil hjælpe mig.. kærlige tanker nellie.. ps god artikel


Isabella skrev denne kommentar:
03-11-2013 19:55:09

Vildt god... Øhm? Hvad siger siger man fakta?
Never mind, men du er god til at forklare tingene så man forstår det!:)
Vil helt klart forslå siden til mine veninder!:)


maniqua skrev denne kommentar:
29-01-2014 20:34:32

God artikel...enig i meget af det der skrives.Men jeg vil som kosmetolog lige tilføje hygiejne problemer skaber i høj grad acne. Og har man acne bør man skifte sengetøj hver 2-3 dag (om ikke andet hovedpudebetræk) nye håndklæder hver gang man bader.
Hyppigere vask af hænder og håret væk fra ansigtet.
No offense men teenager går mindre op i hygiejne og vask af ansigtet, og da hormonerne farer rundt i kroppen er det en god måde at holde acnen nede på.


Jeff skrev denne kommentar:
14-05-2014 09:28:49

Økologisk .. Vær opmærksom på økologisk ikke altid betyder rene varer. Det er tilladt at tilsætte tilsætningsmidler i økologiskevarer F.eks citronsyrer som er i mel, syltetøj og rigtig mange andre produkter. Citronsyrer har mange navne og sammensætninger , e300 til og med 399, melbehandlingsmidler , konserveringsmiddel, sorbitol, osv.
Efter at være stoppet med, at indtage citronsyrer er min hud blevet, helt ren og naturlig. Jeg vil stærkt anbefale metoden, det er lidt omstændig fordi citronsyrer kan være i rigtig mange varer... Tandpasta, mel, tyggegummi, slik, yoghurt, kød, fisk, pålæg,,, osv
Det er besværet værd for mig, håber også det er for dig :-)


anni skrev denne kommentar:
19-06-2014 18:42:29

Flot atikel... syntes jeg har prøvet alt efterhånden. Bare ikke noget der hjælper..


Kamilla skrev denne kommentar:
02-07-2014 20:27:17

Skal man spise frøene rent eller skal de ned i noget mad? :)


Jane Kvistorf skrev denne kommentar:
22-09-2014 10:29:58

Hej:)
Hvad med skyr om morgenen? Og hvad er din holdning til mørk chokolade?
Mvh Jane


Maria skrev denne kommentar:
10-03-2015 18:43:50

Hej
Når jeg er på p-piller er min hud flot og glat, og nærmest kun 1-2 bumser om måneden. Men når jeg stopper med p-piller, hvilket er sket nogle gange, får jeg en forfærdelig grim hud. Og ja, det er altid i den forbindelse, ikke stress e.lign.
Jeg synes jeg spiser sundt. Derfor tænker jeg at det er det hormonelle, der gør min hud grim, hvilket betyder betyder jeg ikke kan spise mig til, at det bliver pænere?

En lille kommentar: Økologi er ikke ensbetydende med at plejeprodukter er fri for diverse skadelige kemikalier, der både kan være bumsefremmende og allergifremkaldende. Man skal stadig kigge efter de andre mærker.


Emma Thomsen skrev denne kommentar:
03-06-2015 18:02:05

Jeg har fulgt ovenstående råd i et år og 11 måneder og min hud ligner stadig noget der er løgn


Sine skrev denne kommentar:
13-06-2015 21:55:01

klart og tydeligt.. Det kan man da bruge til noget.. Tak for det.


Sherin skrev denne kommentar:
11-06-2017 14:29:40

Vil meget gerne høre om en kur som er god akne og bumser


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley