❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Earthing: Oplev naturens helbredende kraft og få mere energi osv

Skrevet 28-06-2024 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Earthing: Oplev naturens helbredende kraft og få mere energi osv

Ja, oplysningerne i denne artikle er potentielt livsændrende - for earthing (fysisk jordforbindelse) kan være vores generations største sundhedsopdagelse! Jeg ved, at det er stærke ord, men det er måske det smarteste og bedste GRATIS sundhedsråd, du nogensinde har fået - god fornøjelse!


Du kan også læse denne artikel i en smuk e-bog. Klik her for at få den gratis

Men det handler ikke kun om earthing, det går dybere end som så, det handler i virkeligheden om vores forbindelse til naturen, og hvor vi hører til.

Desværre har vi i vores tempofyldte, teknologidrevne verden gradvist fjernet os fra det naturlige miljø, der har næret menneskeheden siden tidernes morgen.

Vores skosåler holder os isoleret fra jorden, bygninger skærmer os mod elementerne, og vores livsstil begrænser ofte vores tid udendørs. Midt i denne afkobling venter en enkel, men dybtgående praksis på at blive genopdaget: earthing eller jordforbindelse.

Earthing er en praksis, der er lige så gammel som livet selv, men som ofte overses i det moderne samfund. Den er baseret på princippet om, at vores planet har en kærlig helbredende energi, som er noget af det sundeste, vi kan gøre for vores krop og sjæl.

Ved fysisk at forbinde os med denne ladning - det være sig ved at gå barfodet, ligge på jorden eller bruge earthings produkter, der forbinder os med jorden i vores hjem - genintegrerer vi naturlig, sund og helende energi i vores liv.

Denne artikle har til formål at bygge bro mellem den moderne livsstil og denne ældgamle praksis. Den forsøger ikke kun at afsløre, hvordan vi har mistet kontakten med jorden, men også hvilke dybe konsekvenser dette tab har for vores helbred. Og hvordan vi kan komme i kontakt med jorden igen.

Du vil lære, hvordan moderne fodtøj, der i stigende grad er fremstillet af syntetiske materialer, bidrager til denne afbrydelse og de sundhedsmæssige konsekvenser af at leve isoleret i vores huse uden forbindelse til jordens helbredende energi.

Gennem videnskabelig forskning og praktiske råd vil denne e-bog vejlede dig i, hvordan du kan genintegrere earthing i dit daglige liv, hvilket giver betydelige fordele såsom reduceret inflammation, øget energi, mindre stress, bedre søvnkvalitet og generelt forbedret velvære.

Når du vender siderne, finder du både en omfattende udforskning af fordelene ved earthing og en praktisk guide fyldt med nemme måder at genskabe forbindelsen til jordens jordforbindelse.

Uanset om du bor i en by med minimal adgang til grønne områder eller i en forstad med en have i baghaven, vil denne bog give dig viden og værktøjer til at genoprette en vital forbindelse til jorden og forbedre både din fysiske og mentale sundhed i processen.

Nu tænker du måske, at hvis earthing er så godt for mig, hvorfor har jeg så ikke hørt om det før?

Svaret er enkelt:

Penge!

Ja, earthing er gratis. Der er ingen penge at tjene på blot at tage skoene af og nyde det bedste af, hvad naturen har at byde på.

Er du klar til at opleve mere energi, mindre stress, bedre helbred og lykke?

Så tag med mig på denne rejse tilbage til jorden, tilbage til sundhed og tilbage til en mere jordnær måde at leve på.

En potentielt livsændrende video

Lad os starte vores ”earthing” rejse sammen ved at se en 2 minutters video og lære, hvorfor ”earthing” er en af de bedste ting, du kan gøre for dit helbred og din lykke.

Du kan se hele filmen gratis her!

At miste kontakten - vores afkobling fra Moder Jord

Menneskehedens forbindelse til jorden er lige så gammel som selve eksistensen.

Vores forfædre gik barfodet, sov på jorden og levede i tæt kontakt med naturen og høstede instinktivt fordelene ved det, vi nu kalder jordforbindelse eller ”earthing”. Denne naturlige forbindelse understøttede deres sundhed og gav jordforbindelse med helbredende elektriske energier, som den moderne videnskab kun er begyndt at forstå.

Men efterhånden som civilisationerne udviklede sig, gjorde teknologien og industrialiseringen det også, og det har ført os til et punkt, hvor fysisk kontakt med jorden ikke længere er en selvfølge - det er et valg, og ofte et sjældent et af slagsen.

Bygninger, biler og selv skoene på vores fødder isolerer os fra jordens helbredende energi. I takt med at byerne er vokset, de grønne områder er blevet mindre, og en stillesiddende indendørs livsstil er blevet normen, er vores direkte forbindelse til jordens helbredende overflade blevet drastisk reduceret.

Virkningen af urbanisering
Migrationen fra landområder til byer har været monumental. I 2007 oversteg verdens bybefolkning for første gang i historien landbefolkningen.

Denne urbanisering giver mange fordele, herunder teknologiske fremskridt, øgede jobmuligheder og forbedret infrastruktur.

Men den bidrager også til en betydelig afkobling fra den naturlige verden.

Betonjungler erstatter egentlige jungler, og mulighederne for naturlig jordforbindelse mindskes.

Byboere er særligt udsatte for det, forskerne kalder "fraværsepidemien". Dette udtryk henviser til manglen på regelmæssig kontakt med naturlige miljøer, som adskillige undersøgelser har sat i forbindelse med øget forekomst af fysiske og psykiske lidelser.

Denne afkobling påvirker vores biologiske funktioner på celleniveau og har indflydelse på alt fra vores søvncyklusser til vores immunforsvar.

Moderne fodtøj afskærer dig fra jordens helbredende energi.
Opfindelsen af syntetiske såler og den udbredte brug af ikke-ledende materialer i fodtøj har isoleret os yderligere fra jordens gavnlige elektriske ladninger.

Traditionelt fodtøj, lavet af naturlige materialer som læder, lod jordens helbredende energi passere frit mellem jorden og kroppen og opretholdt en balance, der understøttede det generelle velbefindende.

I dag fungerer gummi og plastik, som er almindeligt i moderne sko, som barrierer, der afbryder vores forbindelse til jordens naturlige energi.

Konsekvenser af tabet
Konsekvenserne af denne afbrydelse er ikke blot hypotetiske, men viser sig i den stigende bølge af inflammatoriske sygdomme, autoimmune lidelser og kroniske tilstande.

Moderne livsstil - præget af høj stress, miljøforurening og udbredt brug af elektroniske apparater - genererer positive elektriske ladninger i kroppen, som kan ophobes og bidrage til helbredsproblemer.

Earthing hjælper med at neutralisere denne ophobning af positive elektroner med jordens helbredende negative ladning.

At genvinde vores forbindelse
Mens vi står over for disse udfordringer, er bevægelsen for at genskabe forbindelsen til jorden ved at tage fart. Folk er begyndt at indse vigtigheden af vores tabte forbindelse og søger måder at genvinde den på - ikke kun for vores fysiske sundhed, men også for vores mentale og åndelige velbefindende.

Og den bedste måde at genskabe forbindelsen til jordens helbredende kraft er ved at tage skoene af!

Problemet med moderne fodtøj 

Udviklingen af fodtøj afspejler den bredere udvikling af menneskets teknologiske fremskridt. Vores forfædres fodtøj, der var fremstillet af naturlige materialer som læder og plantefibre, gav i sagens natur mulighed for fri overførsel af jordens helbredende energi til kroppen.

Disse materialer var ledende og integrerede naturligt jordforbindelse i det daglige liv uden bevidsthed om det videnskabelige grundlag.

I modsætning hertil bragte det 20. århundrede syntetiske materialer i spidsen for fodtøjsproduktionen, herunder plast og gummi.

Disse menneskeskabte materialer, der roses for deres holdbarhed, vejrbestandighed og omkostningseffektivitet, er elektriske isolatorer.

De blokerer effektivt for overførslen af jordens naturlige helbredende energi til kroppen. I dag er næsten alle sko, der sælges på verdensplan, fremstillet af disse isolerende materialer, som tjener det moderne livs praktiske formål, men som har skjulte sundhedsmæssige omkostninger.

Videnskaben om frakobling
Menneskekroppen er bioelektrisk. Vores celler sender flere elektriske impulser hvert sekund, som er nødvendige for, at hjertet kan slå, hjernen kan behandle information, og nervesystemet kan kommunikere.

Jorden er i sig selv en gigantisk kilde til negativt ladede frie elektroner. Under naturlige forhold kan direkte kontakt med jorden opretholde et afbalanceret bioelektrisk miljø, der bidrager til optimal funktion.

Men moderne isoleret fodtøj forstyrrer denne naturlige proces. Det bidrager til en elektronmangel, som kan resultere i, at kroppen ophober en positiv elektrisk ladning. Overdreven positiv ladning er blevet sat i forbindelse med inflammation - den grundlæggende årsag til mange kroniske sygdomme og helbredsproblemer.

Sundhedsmæssige konsekvenser
Talrige undersøgelser og kliniske observationer har antydet, at mangel på jordforbindelse kan bidrage til forskellige sundhedsproblemer.

Kronisk inflammation, forhøjede stressniveauer, øget følsomhed over for elektromagnetiske felter, dårlig søvn og hormonelle ubalancer er blandt symptomerne på en livsstil uden direkte jordkontakt.
Ved at isolere os med sko med syntetiske såler kan vi uforvarende være med til at eskalere disse tilstande.

Fodtøjets rolle i moderne sundhed
Bevidstheden om de potentielle negative virkninger af fodtøj med syntetiske såler på sundheden vokser, hvilket skaber interesse for mere sundhedsbevidste forbrugervalg.

Markedet reagerer langsomt med alternativer, som f.eks. sko designet med ledende materialer (kulstof eller kobber), der efterligner de naturlige ledende egenskaber i traditionelt fodtøj.

Disse er en del af en bredere tendens mod sundhedsfremmende teknologier, der afspejler en fornyet interesse for praksisser, der harmonerer med menneskekroppens naturlige processer, og som forbinder os med naturen igen.

Opdag naturens helbredende kraft med Earthing Barfodssko 

Siden jeg var barn, har jeg gået barfodet så meget som muligt.

I dag har jeg sjældent sko på, medmindre jeg forlader huset. Jeg elsker at løbe rundt i min have og mærke jorden og græsset under mine fødder eller endda sneen om vinteren.

Da jeg virkelig forstod ”earthings” helbredende kraft og de negative sundhedsmæssige konsekvenser af at gå med moderne sko, der afskærer os fra naturen, begyndte jeg en rejse for at finde en partner, der kunne producere en sko med lædersål, der passer til foden som en handske og tillader jordens helbredende energi at strømme ind i vores kroppe.

I over 10 år søgte jeg i Asien, i Europa og over hele kloden. Jeg troede, at jeg havde fundet en god partner i Rumænien i 2019, men sprogbarrieren og det faktum, at de ikke rigtig forstod ”earthing”, betød, at min drøm om en barfodet jordingssko gik i stå.

Heldigvis skinnede stjernerne sidste sommer, da jeg fandt en strålende ung skofabrik i Portugal.

Folk, som ikke bare forstod ”earthings” helbredende kraft, men som også var villige til at samarbejde med mig om at producere vores revolutionerende håndlavede barfods-jordingssko med lædersål i små mængder.

I de sidste 12 måneder har vi testet og testet for at perfektionere designet!

Vores barfodsdesign (passer til fodens naturlige form) af førsteklasses ”earthing” sko med lædersål er designet til at lade din fod fungere så frit og naturligt som muligt og giver en behagelig pasform, der føles som en anden hud.

De kombinerer traditionelt håndværk med moderne design og sikrer, at hvert skridt bringer dig tættere på en af naturens største gaver.

De giver dig mulighed for at omfavne jordens helbredende kraft med hvert skridt.

Læs mere om håndlavede barfods-jordingssko her.

Hvordan kan ”Earthing” have potentiale til at helbrede dig?

Læger og forskere forstår nu, at kronisk inflammation kan være årsag til op til 90 % af alle sygdomme, herunder Alzheimers, Parkinsons, kræft, hjertesygdomme, diabetes osv.

Selv om forskningen stadig er i sin vorden, viser resultaterne af de mere end 20 offentliggjorte undersøgelser nu, at ”earthing” kan reducere inflammation betydeligt ved at forsyne din krop med sunde, helbredende frie elektroner fra jorden.

Disse elektroner neutraliserer derefter frie radikaler (positivt ladede), som forårsager den kroniske inflammation, der er kernen i mange almindelige sygdomme.

Hvad er inflammation, og hvorfor er det så vigtigt?
Inflammation kan spores tilbage til det latinske ord inflammatio, som betyder: "at sætte ild til". Det er kroppen, der beskytter sig selv mod truende stoffer og starter helingsprocessen.

Inflammation er godt for os, MEN kun på kort sigt.

Det er en del af immunsystemets naturlige reaktion for at hele en skade eller bekæmpe en infektion. Men derefter er det meningen, at det skal stoppe.

Når din krop er betændt, er den i underskud af elektroner. Men når du er i kontakt med jorden, kan jorden overføre jordens helbredende elektroner til din krop og skabe balance ved at give de manglende elektroner, der er nødvendige for at reducere eller endda fjerne inflammation. Kort sagt slukker de frie elektroner inflammationens "ild".

Vores smukke, helbredende planet
Vores planet er fuld af naturlige helbredende energier. Faktisk er jorden et batteri på 6 sextillioner (dvs. 6 efterfulgt af 21 nuller) ton, som hele tiden bliver genopladet af solstråling, lynnedslag og den smeltede kerne.

Så du kan tænke på jordoverfladen som et gigantisk behandlingsbord, der er tilgængeligt når som helst og hvor som helst.

Når dine fødder (som har mere end 200.000 nerver) eller en hvilken som helst del af din krop er i kontakt med Moder Jord, frigiver hun sin oplagrede helbredende energi i form af elektroner, og disse elektroner bliver bogstaveligt talt absorberet gennem dine fødder.

Der er en grund til, at mennesker som alle dyr har så mange nerveender i fødderne - for at holde os "i kontakt" med jorden og hendes beroligende energi.

Det er som at tage en håndfuld antioxidanter, men du får dem gennem dine fødder i stedet for at spise dem.

Som tidligere nævnt har opfindelsen af syntetiske skosåler effektivt isoleret os fra jorden og dens helbredende energi.

Det er ikke usædvanligt for vestlige mennesker at tilbringe hele dagen, fra solopgang til solnedgang, uden at have jordforbindelse eller være i kontakt med jorden på nogen måde.

Det er helt unaturligt. Vi er afhængige af jorden for at overleve, men vi er blevet helt afkoblet fra den, og det gør os stressede, syge og endda ulykkelige.

Men når du sætter dine bare fødder på jorden, optager du store mængder negativt ladede helbredende elektroner gennem dine fodsåler.

I nutidens hurtige og stressede verden er kontakt med Moder Jord vigtigere end nogensinde, men alligevel har der aldrig været et tidspunkt i historien, hvor så få af os har kontakt med Jorden, som det var meningen, vi skulle.

Stress fra frie radikaler fra eksponering for forurening, pesticider, forarbejdede fødevarer og stråling osv. nedbryder hele tiden kroppens helbredende energi.

Jorden er imidlertid altid elektronrig og kan fungere som en kraftig og rigelig forsyning af antioxidanter, der nedbryder frie radikaler, MEN kun hvis du forsøger at holde dig på jorden.

Uden en ordentlig forsyning af antioxidanter kan de frie radikaler overvælde dit system og føre til oxidativ stress, kronisk inflammation og fremskyndet aldring.

Videnskabelig forskning er begyndt at udforske disse effekter i detaljer.

Undersøgelser har vist, at når kroppen kommer i direkte kontakt med jorden, bliver dens elektriske potentiale udlignet med jordens elektriske potentiale gennem en overførsel af elektroner fra jorden til kroppen. Dette er kendt som "earthingseffekten".

Fysiologiske fordele ved ”earthing”

1. Reduktion af inflammation: Forskning viser, at mange af de kroniske inflammatoriske sygdomme skyldes immunsystemets reaktion på skader fra frie radikaler. ”earthing” kan reducere kronisk inflammation radikalt ved at forsyne kroppen med frie elektroner, der neutraliserer overskydende frie radikaler.

2. Øget energi: ”earthing” kan øge energiniveauet ved at stabilisere kroppens grundlæggende biologiske rytmer og reducere den fysiologiske stressreaktion, hvilket igen revitaliserer kroppens naturlige vitalitet og energistrøm.

3. Forbedret søvn og reduceret stress: Forbindelse med jorden under søvnen kan normalisere den daglige kortisolrytme, hvilket fører til bedre søvn, bedre stresshåndtering og mere afbalanceret hormonudskillelse.

4. Reduceret stress: ”earthing” hjælper med at reducere stressniveauet ved at berolige nervesystemet, jordforbinde kroppens elektriske energi og fremme en følelse af fysisk og følelsesmæssigt velvære.

5. Forbedret blodgennemstrømning: ”earthing” kan forbedre blodets viskositet og gennemstrømning, hvilket kan føre til bedre iltning og næringstilførsel til vævene samt forbedret fjernelse af giftstoffer.

6. Reduktion af smerter: Mange, der praktiserer regelmæssig ”earthing”, rapporterer om betydelig reduktion af smerter. Det kan skyldes en kombination af reduceret inflammation, forbedret cirkulation og beroligelse af nervesystemet.

7. Hurtigere heling: ”earthing” fremskynder helingen ved at reducere inflammation og forbedre blodcirkulationen, hvilket øger iltningen og tilførslen af næringsstoffer til de skadede områder.

8. Hurtigere restitution efter træning: ”earthing” forbedrer restitutionen efter træning ved at reducere muskelbetændelse og ømhed, så man hurtigere kan komme sig og være klar til efterfølgende træning. Desuden hjælper den øgede blodgennemstrømning fra jording med at restituere ved effektivt at fjerne metabolisk affald og øge tilførslen af ilt og næringsstoffer til trætte muskler.

En forbindelse eller i de fleste tilfælde en genforbindelse med jorden er en vigtig manglende ingrediens i opskriften på sundhed. Det er ikke en kur, det handler om at bringe kroppen tilbage til det normale.

Billedet nedenfor er taget fra en af de mange undersøgelser om "earthing". Til venstre kan du med rødt se mængden af betændelse i patientens krop. Til højre kan du se, hvordan betændelsen reduceres drastisk efter kun 2 timers "earthing".

 

Praktiske skridt til at genskabe forbindelsen med jorden

Du ved nu, at sko med plastik- eller gummisåler effektivt afbryder eller isolerer dig fra jordens naturlige helbredende elektronstrøm.

Det gør traditionelle lædersåler ikke, men du kan også få jordforbindelse ved blot at gå barfodet, hvilket stadig praktiseres i nogle dele af verden.

Ligesom det engang var udbredt at gå barfodet, var det også udbredt at sove på jorden.

I den moderne verden tjener det at sove indendørs til at isolere dig yderligere fra jorden, selv om det er relativt enkelt at give din madras jordforbindelse, mens du sover. Jeg har eksperimenteret med meget gode resultater med en ”earthing” sengeunderlag.

Når du er indendørs, kan en Earthingsmåtte, som du placerer, hvor du arbejder (læg dine bare fødder på den, som jeg gør nu, mens jeg skriver denne artikel), desuden jordforbinde dig med Jorden, ligesom når du går barfodet udenfor.

Ved blot at gå barfodet på jorden og sørge for at have jordforbindelse, når du er indendørs, kan det være muligt at reducere din risiko for at udvikle kroniske sygdomme betydeligt og endda bremse aldringen.

Kom i kontakt med jorden, og få det bedre - så enkelt er det!

Genopdag jorden under vores fødder
At genskabe forbindelsen til jorden er enklere, end det måske ser ud til, på trods af vores moderne livsstil. Uanset om du bor i en travl by eller har let adgang til naturlige omgivelser, er der praktiske skridt, som alle kan tage for at indarbejde jordforbindelse i deres daglige rutiner.

1. Gå barfodet: En af de nemmeste og mest effektive måder at begynde at jorde på er ved at gå barfodet. Græs, sand, jord og endda beton (som er ledende, hvis den ikke er malet og forseglet) er alle egnede overflader. Sigt efter 30 minutters barfodsgang hver dag for at begynde at se fordelene. Stranden er fantastisk

2. Havearbejde uden handsker: Havearbejde er en anden fornøjelig måde at komme i kontakt med jorden på. Hvis du gør det uden handsker, kan din hud komme i direkte kontakt med jorden, hvilket forbedrer jordingsoplevelsen.

3. Ligge på jorden: Brug tid på at ligge direkte på jorden, hvad enten det er i en park, på stranden eller i din baghave. Det kan også hjælpe at bruge tæpper af naturfibre, hvis direkte kontakt er for ubehageligt i starten.

4. Earthingsmåtter og -lagner: For dem, der ikke regelmæssigt kan komme i kontakt med jorden udendørs, kan jordingsmåtter og -lagner bruges, mens de sover, arbejder eller slapper af indendørs. Disse produkter forbindes til jordledningen i dit hjem eller til en jordforbindelse udenfor og simulerer effekten af direkte jordkontakt.

5. Sko med jordforbindelse: Overvej fodtøj med såler af naturlige materialer som f.eks. læder eller specialdesignede ledende såler, der lader jordens helbredende elektroner passere ind i din krop.

Gør ”Earthing” til en vane

1. Rutine: Gør ”Earthing” til en del af din daglige rutine på samme måde som motion. Regelmæssighed øger fordelene og skaber positive sundhedseffekter over tid.

2. Mindfulness: Brug mindfulness-øvelser, mens du jorder. Når du f.eks. går barfodet, skal du være opmærksom på fornemmelsen af jorden under dine fødder, lydene omkring dig og luftens temperatur og bevægelse.

Børn og jordforbindelse

At forbinde børn med naturen er ikke bare gavnligt; det er afgørende.

Når børn vokser, gennemgår deres krop og sind en hurtig udvikling, som kan støttes betydeligt af regelmæssig kontakt med jorden.

”Earthing” kan hjælpe med at forbedre søvnen, reducere stress og styrke immunforsvaret, hvilket alt sammen er afgørende i de formative år.

Fordele ved ”Earthing” for børn

1. Forbedret fysisk sundhed: Regelmæssig ”Earthing” kan hjælpe med at regulere børns inflammatoriske reaktioner, reducere kroniske smerter og endda fremskynde helbredelsen efter sygdom og skader.

2. Forbedret følelsesmæssigt velbefindende: Forbindelse med naturen har vist sig at reducere symptomer på ADHD, angst og depression hos børn. Det giver en beroligende effekt, forbedrer humøret og mindsker stress.

3. Kognitive og sociale fordele: Udendørsaktiviteter kan fremme den kognitive udvikling ved at forbedre de sensoriske færdigheder og beslutningstagningen. Socialt set hjælper udendørs leg børn med at udvikle bedre kommunikationsevner og fremmer teamwork.

Opfordr børn til at lege barfodet så meget som muligt i sikre omgivelser, f.eks. i din have, på stranden eller i lokale parker, hvor det er sikkert at gøre det.

Konklusion

Spændende ny videnskab har afdækket, hvad vores forfædre hele tiden har vidst: Jorden under vores fødder forsyner os ikke kun med mad og vand, men også med en stærk helbredende energi.

Når du rører jorden med dine bare fødder eller din krop, strømmer denne helbredende energi ind i dig. Vores forfædre havde jordforbindelse døgnet rundt, de gik barfodet (eller i simple lædersko) og sov på jorden om natten.

Desværre gik vores sunde forbindelse til Moder Jord tabt i 1930'erne, da sko med gummisål blev opfundet. Gummi eller andre menneskeskabte materialer blokerer for denne helbredende energi, og selvfølgelig sover vi nu på senge og ikke på jorden.

Denne afbrydelse kan gøre os syge og endda øge den hastighed, hvormed du og jeg ældes.

Et godt helbred er din medfødte ret.

Min erfaring er, at naturen altid ved bedst og giver mig den medicin, jeg har brug for.

Når vi lytter til Moder Naturs visdom og tager imod hendes råd, vil hun pege dig og mig i den rigtige retning.

Ligesom at spise sundt, dyrke motion og sove godt kan jordforbindelse betragtes som en vigtig livsstilsvane, der understøtter et optimalt helbred. Det er adskillelsen fra jorden, der er unaturlig.

Den gode nyhed for os alle er, at den naturlige energi, der kommer fra jorden, kan være den ultimative sundheds- og anti-aging-medicin. Ja, jordforbindelse er en gratis måde at booste dit helbred og din vitalitet på, når som helst og hvor som helst!

Den glemte helbredende hemmelighed lige under vores fødder afbalancerer vores energier og holder os sunde.

Så hvorfor ikke tage skoene af, gå barfodet på jorden (eller med et par earthingssko med lædersål), sidde på jorden eller sove på en earthingsmåtte i mindst 30 minutter dagligt og genoprette forbindelsen til moder naturs helbredende kræfter.

Du vil måske blive overrasket over, hvor godt du får det!

Ja, jordforbindelse kan være den ultimative helbredende kraft. Ligesom luften, vi indånder, solen, der varmer vores hud, er jorden under vores fødder afgørende for livet.

Tak, fordi du tager med mig på denne ”earthings” rejse. Må du gå fremad med fornyet forbindelse til vores jord og bære viden og praksis, der væver sundhed og harmoni ind i dit daglige liv.

Gå ud og nyd naturens bedste gratis gave i dag!

Ja, genopret forbindelsen og oplev Moder Jords helbredende kraft gennem jording.

P.S.: Det bedste tidspunkt at få de helbredende fordele ved jording er først på dagen, når græsset er dækket af fugt fra morgenstunden. Vand er en god elektrisk leder.

Kilder og referencer

www.earthinginstitute.net
J Environ Public Health. 2012; 2012: 291541.
J Inflamm Res. 2015 Mar 24;8:83-96.
J Altern Complement Med. 2010 Mar; 16(3): 265–273.
Psychol Rep. 2015 Apr;116(2):534-42.
Journal of Alternative and Complementary Medicine. 2007 Nov;13(9):955-67
Journal of Environmental and Public Health. 2012; 2012: 291541
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Hanne Bøgelund skrev denne kommentar:
08-07-2024 20:51:55

Tak for mega spænende artikel. Dejligt at få så meget og hod information. Heldigvis kan man selv gøre en masse selv.
Vh.Hanne Bøgelund


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley