❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Earthing, en sundhedsfordel, som befinder sig under dine fødder!

Skrevet 26-06-2013 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Earthing, en sundhedsfordel, som befinder sig under dine fødder!

Hvis du har det ligesom mig, så elsker du at gå rundt på bare fødder på græsset eller stranden om sommeren. Den gode nyhed er, at ny forskning viser, at dette kan have en utrolig positiv indflydelse på dit helbred. Så sæt dig ned, smid sko og strømper, og lad os se at komme i gang med dette gratis tip, som kan gøre en stor forskel for dit velbefindende.


Var du klar over, at ved at gå barfodet får du mulighed for at “grounde” (få jordforbindelse) med Jorden, og at du derved kan absorbere de sunde, negative elektroner fra Jorden gennem dine fodsåler?

Ja, denne jordforbindelseseffekt er en af de mest potente antioxidanter, vi kender til, og kan have anti-inflammatorisk effekt på din krop.

Dette sker, fordi Jorden er negativt ladet, så når du er i direkte kontakt med jordoverfladen, så forbinder du din krop med den negativt ladede forsyning af energi.

Og fordi Jorden har en større negativ ladning end din krop, resulterer det i, at du vil absorbere elektroner fra den.

Mulige sundhedsfordele ved Earthing er bl.a.:

• Formindsket smerte og inflammation
• Forbedret søvn
• Lavere stressniveau
• Forebyggelse af sygdom.

Mere og mere forskning peger på, at grounding/earthing af menneskekroppen er et essentielt element i sundhedsbilledet på linje med solskin, ren luft og rent vand, nærende kost og fysisk aktivitet. Se referencer nederst i artiklen.

Konklusion på earthing

Earthing ser ud til at være en af de mest kraftfulde antioxidanter på planeten og kan også have anti-inflammatorisk effekt på din krop.

Det kan potentielt formindske stress, forbedre din søvn og hjælpe til med at formindske smerte og forebygge sygdom. Det bedste af det hele er, at det er sjovt, ren nydelse og helt gratis.

Så kom i gang, nyd at være barn igen. Smid sko og strømper, nyd at være i tæt forbindelse med Moder Jord og naturen, og giv dig selv et helt gratis sundheds-boost på samme tid.

Ja, lad de sunde, negative elektroner fra Jorden gå gennem dine fodsåler og ind i kroppen.

Kom i gang, du ved hvad du skal gøre.

P.S.: Klik her for at se den næstbedste ting efter at gå barfodet.

Yderligere oplysninger:

Journal of Alternative and Complementary Medicine. 2007 Nov;13(9):955-67

Journal of Environmental and Public Health. 2012; 2012: 291541


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

kurt olsen skrev denne kommentar:
02-07-2013 12:29:51

Jeg har altid anbefalt at gå barfod i dugvåd græs om aftenen,før du skal lægge mig. selv har så ømfintlig fodsåler


henning skrev denne kommentar:
21-10-2019 16:18:47

Ulykkeligvis sidder jeg fast (pga ophobninger af ting - horder-syndrome - i en lille, mörk lejlighed midt i en by i udlandet ((((efter at mine halvsöskende i 98 , da mor var döende , solgte mit barndomshjem ved skov og strand og med have og tre sovevärelser - til vildtfremmede - for det halve af, hvad jeg gerne havde betalt - og vel vidende, at jeg önskede huset- og at bevare det intakt))) -og paa 2. sal og med konstant larm -og en elendig sovesofa, der fylder op i midten af stuen - og i stedet for at kunne gaa ud i en egen have eller direkte i naturen, gaar jeg fra huset ud i en gade fyldt med rygere .... og og og "kökken" uden varmt vand - "badevärelse" ligesaa - gasovn i "stuen" - uden termostat-mulighed, enkeltruder der lukker larm og rög ind og varme ud..... HELVEDE . og jeg ville egentlig ha haft mit eget lille kursted a la min guru Julia Völdans--


Teffani skrev denne kommentar:
15-10-2022 20:21:12

Får man earthing når man går i five toes shoes?


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley