❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Coronavirus-vaccine: Eksperimentel og forhindrer ikke virus

Skrevet 15-12-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Coronavirus-vaccine: Eksperimentel og forhindrer ikke virus

Vi er alle trætte af at befinde os midt i COVID-19-krisen. Det ville være fantastisk, hvis der var en mirakelpille, eller at nogen kunne vifte med en tryllestang, og så ville livet vende tilbage til normale tilstande. Mange lever med håbet om, at den nye coronavirus-vaccine vil blive den redning, planeten leder efter. Men vær forsigtig, meget forsigtig, hvis du overvejer at tage imod den nye coronavirus-vaccine. Hvorfor? Fordi ingen kender langtidsbivirkningerne og farerne, og endnu værre er det, at den ikke engang forhindrer dig i at få coronavirus.


Nu hvor vaccinerne mod COVID-19 er klar, er medierne helt oppe at køre og taler om, hvem der vil blive vaccineret først, og hvordan den vil blive distribueret. Men der er et helt kritisk emne, som medierne, medicinalfirmaerne og regeringen IKKE fortæller dig om.

Hvis du får den nye COVID-19-vaccine, så er du beskyttet, ikke? FORKERT!

Den nye vaccine gør COVID-19 endnu mere farlig, for alt, hvad den gør, er at mindske symptomerne. Du kan stadig blive smittet med virus, men du føler dig bare ikke syg, så du kan sprede den rundt til mennesker, du holder af, da du ikke engang ved, at du har den!

Ja, du får vaccinen – får stadig COVID-19, og fordi du ikke føler dig syg, kan du sprede den rundt til alle, du møder.

Pfizer indrømmer nu:

”Det er et spørgsmål, vi fortsat undersøger. Vores fase 3-studie har undersøgt, om vaccinekandidaten forebygger sygdom,” lyder det fra Anne Bloch Thomsen, der er medicinsk direktør ved lægemiddelproducenten Pfizer, til TV 2.

Men jeg har endnu værre nyheder til dig.

På trods af al den hype, der har været de seneste uger, så er vi som det vigtigste slet ikke blevet informeret om, hvorvidt denne vaccine mindsker hospitalsindlæggelser eller dødsfald. 

Hvorfor?

Fordi medicinalfirmaerne ikke ved det.

Ingen af de igangværende forsøg er skabt til at opdage en reduktion af et alvorligt udfald såsom hospitalsindlæggelser, intensiv behandling eller dødsfald. Ej heller, som nævnt ovenfor, bliver vaccinerne undersøgt for at bestemme, om de kan forhindre transmission af virus.

Jeg blev målløs, da jeg læste British Medical Journal!

Ja, de meget omtalte forsøg med COVID-19-vaccine blev kun tilrettelagt for at kunne undersøge, hvorvidt symptomer blev mindsket, hvis du skulle blive smittet, men IKKE hvorvidt hospitalsindlæggelser, dødsfald eller sågar risikoen for at blive smittet blev mindsket.

Er det ikke skørt?

Hele idéen med en ny vaccine, som er blevet hastet igennem godkendelsesprocessen i et tempo, som aldrig før er set, er, at den skulle mindske spredningen af virus, forhindre mennesker i at blive indlagt og i sidste ende redde liv.

Det kunne være yderst interessant at spørge folk, som planlægger at få vaccinen, hvordan de tror, den vil beskytte dem!

Hvis medierne og vores regering ville være mere transparente og sagde:

”Vi vil give jer en gratis og utestet eksperimentel vaccine med ukendte langtidsvirkninger, som ikke vil redde jeres liv eller mindske jeres risiko for at komme på hospitalet og heller ikke vil forhindre jer i at få virus, men du vil måske få det lidt bedre, hvis du skulle blive smittet …”

Hvor mange mennesker tror I så, ville tage imod vaccinen?

Har direktøren for lægemiddelstyrelsen sovet i timen?

Thomas Senderovitz sagde den 21. SØNDAG, at han ville tage vaccinen COVID-19, fordi han ville beskytte sin familie og vores samfund.

Jeg synes, det er svært at tro på denne erklæring, fordi ingen af de igangværende forsøg er skabt til at opdage en reduktion af et alvorligt udfald såsom hospitalsindlæggelser, intensiv behandling eller dødsfald. Ej heller, som nævnt ovenfor, bliver vaccinerne undersøgt for at bestemme, om de kan forhindre transmission af virus.

Har Thomas Senderovitz og hans kolleger hos lægemiddelstyrelsen faktisk læst Pfizers corona virusundersøgelse?

Kritisk information, som du IKKE får fra medierne, medicinalfirmaerne og regeringe

1. Selvom du får vaccinen, kan du stadig blive smittet med coronavirus og smitte alle omkring dig, da du ikke ved, du selv har virus, men er symptomfri!

2. Normalt tager det 5 år med strenge testprocedurer at få en vaccine godkendt. Disse vacciner er blevet halet igennem på bare 6 måneder! Moderne skabte deres vaccinekandidat på bare to dage! Det er fuldstændig sindssygt. Vi tilbyder planeten en vaccine, som det kun tog 48 timer at skabe.

3. Endvidere er der INGEN beviser for, hvor længe vaccinen yder beskyttelse. Det er blevet antydet, at du måske er nødt til at blive vaccineret hver tredje eller sjette måned for at være dækket!

4. Det tager os 10 til 12 år at undersøge, om en vaccine er sikker, og hvilke potentielle bivirkninger den har. Medicinalfirmaerne udfører deres egne sikkerhedsanalyser. Der findes ikke en uafhængig gruppe af læger, som tester hver enkelt vaccine for at se, om den er sikker at anvende.

5. De virksomheder, som producerer vaccinerne, er blevet lovet juridisk beskyttelse og immunitet. De kan ikke sagsøges, og medicinalindustrien har intet juridisk ansvar i forhold til farer og langtidsbivirkninger. Der er så mange penge på spil ved at vaccinere hele planeten, og aktierne hos Moderne, Pfizer osv. er røget drastisk i vejret!

6. Disse eksperimentelle vacciner anvender en ny RNA-teknologi, som aldrig før er blevet afprøvet. Nogle læger frygter, at den nye vaccine kan ændre vores DNA.

7. Forsøgspersonerne i de nye forsøg er alle raske, og alligevel er bivirkninger almindelige selv i denne ”elite”-gruppe. Hvorfor har der ikke i nogle af forsøgene også været frivillige med nedsat immunforsvar? På den måde ville man kunne se, om der ville være ”fordele” ved vaccinen for denne patientgruppe (som er mest udsat for at dø af COVID-19).

8. Efter forsøgsperioden tilbød Pfizer også alle i kontrolgruppen COVID-19-vaccinen. På den måde fik alle i sidste ende vaccinen. Det er en almindelig fremgangsmåde for medicinalfirmaerne for at slette deres spor, så ingen kan se, om negative bivirkninger eller sygdom faktisk stammer fra vaccinen, da der ikke længere er en kontrolgruppe at sammenligne med!

Har vi virkelig brug for COVID-19-vaccine?

COVID-19 er bare en slem influenza, og dødstallene er stadig lave i forhold til andre influenza-sæsoner.

Til sammenligning var der 2822 influenzadødsfald i sæsonen mellem 2017 og 2018.
Indtil nu har 904 mennesker mistet deres liv pga. coronavirus i Danmark. Jeg hørte ikke om, hvor slem influenzaen var i 2017 – 2018. Gjorde du?

Data viser klart, at COVID-19 ikke har resulteret i øget dødelighed, hvilket vil sige, at det samme antal mennesker har mistet livet i år, hvor vi har haft en pandemi, som i et hvilket som helst andet gennemsnitsår.

Mens jeg skriver denne artikel, er kun 1 enkelt person under 50 år død af COVID-19.

Så hvorfor fokusérer vores regering ikke på at beskytte og implementere strategier i forhold til personer i risikogrupperne (65 år og ældre med underliggende helbredsproblemer) og lade resten af os nyde vores liv, som vi normalt ville gøre?

Kunne de 336 milliarder kroner, som det er blevet anslået, at COVID-19 allerede har kostet os, ikke have været anvendt bedre på at opgradere vores hospitaler og øge befolkningens helbred og velvære?

Konklusion

Leger vi med virkelig farlig ild ved at haste en eksperimentel vaccine igennem, som ikke vil redde liv eller mindske antallet af indlagte på hospitalerne og endda heller ikke forhindre folk i at blive smittet med coronavirus?

Det er det spørgsmål, vi alle bør stille os selv, før vi overvejer at få denne nye vaccine.

Lav din egen efterforskning, og lyt til din krops intuition, inden du spørger dig selv, om du skal eller ikke skal vaccineres mod corona.

Jeg beder dig indtrængende om at tage kontrol over dit eget helbred og ikke lukke øjnene og håbe på det bedste ved at tage et uprøvet lægemiddel, som gør dets producenter meget rige, meget hurtigt.

Der er ting, du selv kan gøre for at styrke dit immunforsvar hurtigt og effektivt, såsom at optimere dit D-vitamin-niveau, få god søvn hver nat, komme udenfor hver dag for at få lys og frisk luft, bevæge dig og spise masser af friske, økologiske grøntsager hver dag.

Det er det, jeg selv har gjort de seneste 20 år, og jeg har ikke haft en eneste sygedag i den periode, til trods for at jeg konstant var syg de første 30 år af mit liv.

Det kræver bare en lille indsats, men det er det hele værd, for du vil få mere energi, føle dig så meget sundere og se bedre ud. At prioritere din sundhed er det hele værd. Du fortjener at have det godt.

Pas godt på dig selv, og glædelig jul!

P.S.: Du tænker måske, at det, jeg har skrevet i denne artikel, er for skørt til at være sandt, fordi vores regering og vores sundhedsmyndigheder passer på os, men læs venligst referencerne nedenfor, og du bliver nok lige så chokeret som mig!

Referencer og yderligere information

Pfizer ved ikke, om vaccinerede kan smitte andre

Here Are All the Side Effects of Every Top COVID-19 Vaccine in US

British Medical Journal: Will covid-19 vaccines save lives? Current trials aren’t designed to tell us

New York Times: These Coronavirus Trials Don’t Answer the One Question We Need to Knows

British Medical Journal: Peter Doshi: Pfizer and Moderna’s “95% effective” vaccines—let’s be cautious and first see the full data

British Medical Journal: Covid-19 vaccine candidate is unimpressive

21 SØNDAG: Smitteprocent sætter rekord

Pfizer: A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals

Stock market rises after Pfizer coronavirus vaccine news

Moderna's groundbreaking coronavirus vaccine was designed in just 2 days

The Problem With the COVID Vaccine | Robert F. Kennedy Jr. Explains

Why emergency COVID-vaccine approvals pose a dilemma for scientists 

Topforsker: Coronakrisen koster 60.000 kr. pr. dansker


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Laila skrev denne kommentar:
15-12-2020 20:42:45

Har selv tænkt noget lignende. Er frontpersonale, da jeg arbejder i hjemmeplejen, men vil ikke vaccineres og nogle af mine kollegaer er også meget skeptiske overfor vaccinen. Bliver heller aldrig vaccineret mod influenza, da jeg ikke bliver syg af dette heller. Ser ofte sygdom hos de ældre, når de er blevet influenza vaccineret, så det kommer vi nok også til at se med Covid-19 vaccinationerne.


Kisser skrev denne kommentar:
15-12-2020 21:00:51

Tak for en gennemarbejdet og seriøst informerende artikel. Vigtig viden inden man beslutter, om man skal have vaccinen.
Det er også værd at finde læge Charlotte Bechs video om Ffizers vaccine.


Kisser skrev denne kommentar:
15-12-2020 23:21:53

Tak for en gennemarbejdet og seriøst informerende artikel. Vigtig viden inden man beslutter, om man skal have vaccinen.
Det er også værd at finde læge Charlotte Bechs video om Ffizers vaccine.


Vis alle kommentarer

Mikkel skrev denne kommentar:
16-12-2020 00:08:40

Ok, du skriver, at dette er SANDHEDEN om vaccinen. Det er store ord fra en person, som hverken er læge, forsker eller bare den mindste smule i nærheden af udviklingen af vaccinerne.
Det bliver spændende, om disse ting, som du TROR og MENER, at vide ALT om, nu også går sådan. Lad os se om du er klogere end alle andre :-)


Jette skrev denne kommentar:
16-12-2020 18:17:17

STOP NU med at forsøge at underminere alt det der kommer fra myndighederne - det er fake news, der forsøges at blive spredt her på siden, intet er underbygget!
Klar opfordring herfra til alle om at blive vaccineret


Jens Nørgaar skrev denne kommentar:
16-12-2020 19:34:32

Jeg vil kombinere vaccination med dine gode råd og myndighedernes anvefalinger


Tove skrev denne kommentar:
16-12-2020 20:00:07

Jeg er meget usikker på det hele p.t. Tror desværre ingen ved,. Hvad de skal gøre alle har en mening.


Aase Jensen skrev denne kommentar:
16-12-2020 20:40:12

For mig er det super fint med dit forarbejde, Alun.. Jeg mener der er godt at have en portion skepsis FOR og IMOD vaccine.
Jeg selv har meget ofte været syg i mine første 35 leveår ..med masser af medicin.(uddannet apoteksass.). Jeg fik det fantastisk godt og blev rask da jeg blev vegetar. er nu 75 år, og arbejder stadig som kstvejleder og zoneterap.. Jeg ønsker ikke at tage imod vaccine, men gør alt i stedet for med at styrker mit immun- system.


Birgit skrev denne kommentar:
16-12-2020 20:50:29

Tak for sober og veldokumenteret information. Absolut værd at læse, inden man træffer en beslutning om, hvorvidt man vil vaccineres eller ej.


Orla Finn skrev denne kommentar:
16-12-2020 21:50:16

Hej Alun
Det er absolut skørt det du skriver og gør opmærksom på, - men jeg kan tilføje, at det også er fuldstændigt vanvittigt og helt ude af sundhedsfaglige proportioner, alt hvad der er sket de sidste 9 mdr, i forbindelse med den politisk opfundne Covid19 virus.
Som jeg oplever det og har fundet dokumentation for, så har du fuldstændig ret, med det du skriver, - og kan kun opfordre alle jeg kender til, at undlade at lade sig vaccinere med én af de tvivlsomme og formentlig, skadelige og DNA ændrende vacciner mod (en ej eksisterende)Covid19 virus.
Jeg vil selvfølgelig ikke kalde hverken Mette, Magnus, Søren og de mennesker der promoverer den "storpolitiske" og verdensomspændende PLANdemi, - for psykopater, - men jeg synes det tangerer noget der ligner.
Bill og Melinda Gates Foundation, WHO, World economic Forum, Johns Hopkins EVENT201 øvelse danner grundlaget for den hjernevask, jeg desværre oplever har virket på alt for mange af mine medmennesker.
Tak for dig, dine indlæg og meningsytringer.
Kram, nærhed og kærlighed er fundamentalt vigtigt at dele i denne tid, - så lad os gøre det.
Sammenhold - fra hjertet
MKH Orla Finn


Bente Jakobsen skrev denne kommentar:
16-12-2020 23:45:56

TAK. Hele denne situation er så utroligt så jeg har ikke ord for det.
Vi skal huske at 3500 mennesker hvert år i DK dør af lægemedicin uden nogen tager notits af det. Og hvor mange vaccineskader der i virkeligheden er, er der vist ingen som har gjort op.
Men jeg tænker sandheden kommer frem på et tidspunkt.


fritz erhald skrev denne kommentar:
17-12-2020 09:57:22

Desværre useriøs artikkel om vaccination.
Vaccination er bestemt til at du selv skal danne antistoffer
således at du ved infektion kommer lettere igennem
sygdomsforløbet.


David Nordstrøm skrev denne kommentar:
17-12-2020 12:53:16

Der er simpelthen så meget vrøvl i dit opslag, at det grænser til vildledning. Dine referencer og beviser er også af et uhyre ringe kvalitet. Du henviser til en tv2 udsendelse, i stedet for at linke til, og citere der hvor du mener at finde belæg for din påstand i det offentliggjorte forsknings data. Til alle der læser det her og hylder at man er kritisk, så vær lige så kritiske over for kritikerne. At kalde den her gennemgang seriøs, er simpelthen useriøst. Jeg må desværre i fremtiden benytte mig af andre steder at handle, da jeg ikke med god samvittighed kan støtte udbredelsen af det her vrøvl


David Nordstrøm skrev denne kommentar:
17-12-2020 12:53:31

Der er simpelthen så meget vrøvl i dit opslag, at det grænser til vildledning. Dine referencer og beviser er også af et uhyre ringe kvalitet. Du henviser til en tv2 udsendelse, i stedet for at linke til, og citere der hvor du mener at finde belæg for din påstand i det offentliggjorte forsknings data. Til alle der læser det her og hylder at man er kritisk, så vær lige så kritiske over for kritikerne. At kalde den her gennemgang seriøs, er simpelthen useriøst. Jeg må desværre i fremtiden benytte mig af andre steder at handle, da jeg ikke med god samvittighed kan støtte udbredelsen af det her vrøvl


Daniel skrev denne kommentar:
17-12-2020 13:33:25

Jeg har givet dit budskab videre og står 100% til det. Selvom det koster mig nogle venner og bekendte så er jeg i god tro om at jeg fanger de vågne i samfundet.
Tak for din indsats. Min rejse med dig/jer begyndte med et par FiveFingers jeg elsker dig min bror.


Jytte Gulla Larsen skrev denne kommentar:
17-12-2020 16:42:30

HAR OGSÅ TÆNK DET SAMME ,,TAK.


J.A skrev denne kommentar:
17-12-2020 16:45:11

Her kan vi se, at Donald Trump ikke har levet forgæves. Fake News! Tænk på alle de vaccinationer vi har fået som barn... Jeg er i hvert fald glad for at mine forældre den gang tog den rigtige beslutning.


Orla Finn skrev denne kommentar:
17-12-2020 16:51:48

Hej Alun
Det er absolut skørt det du skriver og gør opmærksom på, - men jeg kan tilføje, at det også er fuldstændigt vanvittigt og helt ude af sundhedsfaglige proportioner, alt hvad der er sket de sidste 9 mdr, i forbindelse med den politisk opfundne Covid19 virus.
Som jeg oplever det og har fundet dokumentation for, så har du fuldstændig ret, med det du skriver, - og kan kun opfordre alle jeg kender til, at undlade at lade sig vaccinere med én af de tvivlsomme og formentlig, skadelige og DNA ændrende vacciner mod (en ej eksisterende)Covid19 virus.
Jeg vil selvfølgelig ikke kalde hverken Mette, Magnus, Søren og de mennesker der promoverer den "storpolitiske" og verdensomspændende PLANdemi, - for psykopater, - men jeg synes det tangerer noget der ligner.
Bill og Melinda Gates Foundation, WHO, World economic Forum, Johns Hopkins EVENT201 øvelse danner grundlaget for den hjernevask, jeg desværre oplever har virket på alt for mange af mine medmennesker.
Tak for dig, dine indlæg og meningsytringer.
Kram, nærhed og kærlighed er fundamentalt vigtigt at dele i denne tid, - så lad os gøre det.
Sammenhold - fra hjertet
MKH Orla Finn
Jamie skrev denne kommentar:
17-12-2020 18:55:10

Sikke en omgang gylle at lukke ud. Hvad er din profession? Hvorfor linker du til nyhedsartikler og ikke videnskabelige artikler. Din artikel lugter langt væk af sølvpapirshatte og xfiles på vhs


Jamie skrev denne kommentar:
17-12-2020 18:55:17

Sikke en omgang gylle at lukke ud. Hvad er din profession? Hvorfor linker du til nyhedsartikler og ikke videnskabelige artikler. Din artikel lugter langt væk af sølvpapirshatte og xfiles på vhs


Mikael skrev denne kommentar:
17-12-2020 20:03:22

Tak for artiklen som jeg gerne vil dele men hvor gør jeg det?


Jytte Larsen skrev denne kommentar:
18-12-2020 11:45:17

Hvad er din baggrund Allan Biggart .
Uddannet på Glasgow University, hvilken uddannelse.


Povl Erik Carstensen skrev denne kommentar:
19-12-2020 15:05:03

Ja, man undersøger ikke om vaccinen forhindrer smitte. Fordi det ikke har noget at gøre med bivirkninger at gøre, og det ville være langstrakt og besværligt. Men alle erfaringer og forventninger siger, at en vaccine, der virker mod sygdommen, også virker mod smitte (rimelig logisk). Og det monitorerer man nu. Det hedder videnskab.
Så tak og farvel fra en abonnent på nyhedsbrevet, det er for lavt niveau.
Povl Carstensen


Mikael skrev denne kommentar:
20-12-2020 13:00:49

Tak for artiklen som jeg gerne vil dele men hvor gør jeg det?


Mikael skrev denne kommentar:
20-12-2020 13:00:53

Tak for artiklen som jeg gerne vil dele men hvor gør jeg det?


Morten Madsen skrev denne kommentar:
20-12-2020 21:18:54

Jeg mener din gennemgang er fyldt med huller
Jeg starter med det største.
En vaccine fjerner aldring muligheden for at blive smittet. Den mindsker virkningerne. Sådan er det med stort set alle vacciner.


Ingelise Liamna Zouaoui skrev denne kommentar:
26-12-2020 14:18:10

Hi Alun!
Happy Christmas. Well written. Thank you. I am thinking like you. It can be fatal to get vaccinated for all of us.
Thank you for sharing:)
Christmas greetings. Take care.
Yours faithfully
Ingelise Liamna Zouaoui


Lykke Ravnager skrev denne kommentar:
27-12-2020 17:22:38

Jeg er desværre overbevist om, at COVID-19 er langt værre end en almindelig influenza. Men jeg er enig i, at det er meget bekymrende, at SÅ mange mennesker vil blive injiceret, med noget ingen ved hvordan vil påvirke folk på langt sigt. - Dvs. jeg har ingen plan om at blive vaccineret foreløbig.


Ulla Simonsen skrev denne kommentar:
11-01-2021 03:10:19

Mange tak for din artikel. Jeg er en af dem, som ikke vil have den vaccine, hvis man overhovedet kan kalde det, en vaccine! Flere siger, at de vil have vaccinen, så vi kan komme tilbage til "normale" tilstande igen! Jeg må indrømme, at jeg er MEGET bekymret over, at nogle mennesker, bare blindt tror på vores politikere. Jeg ved ikke, om jeg skal forsøge, at få dem til, at vågne op, og tænke selv, eller jeg bare skal lade dem modtage de "vacciner"


Michael Elkjær skrev denne kommentar:
21-01-2021 16:46:35

Tak for at have lavet denne artikelen.

Men i punkter ang. at vi ser en draktisk stigning i aktierne hos Morderna og Pfizer så er dette ikke korrekt. Ikke endnu ihvertefald. Pfizer lå med en stk. pris den 22/9-2020 på 34,34 USD i dag ligger aktien i kurs 36,31 så det kalder jeg ikke en drastisk stigning

Morderna er steget i sammen periode fra 68,72 USD til 131,38 USD så de har haft en noget større stigning, men stadigvæk er ordet drastisk måske ikke det rigtig at bruge.

Men endnu engang tak for en spændende artikel og god dag


Michael Elkjær skrev denne kommentar:
21-01-2021 16:47:24

Tak for at have lavet denne artikelen.

Men i punkter ang. at vi ser en draktisk stigning i aktierne hos Morderna og Pfizer så er dette ikke korrekt. Ikke endnu ihvertefald. Pfizer lå med en stk. pris den 22/9-2020 på 34,34 USD i dag ligger aktien i kurs 36,31 så det kalder jeg ikke en drastisk stigning

Morderna er steget i sammen periode fra 68,72 USD til 131,38 USD så de har haft en noget større stigning, men stadigvæk er ordet drastisk måske ikke det rigtig at bruge.

Men endnu engang tak for en spændende artikel og god dag


Michael Elkjær skrev denne kommentar:
21-01-2021 16:49:05

Tak for at have lavet denne artikelen.

Men i punkter ang. at vi ser en draktisk stigning i aktierne hos Morderna og Pfizer så er dette ikke korrekt. Ikke endnu ihvertefald. Pfizer lå med en stk. pris den 22/9-2020 på 34,34 USD i dag ligger aktien i kurs 36,31 så det kalder jeg ikke en drastisk stigning

Morderna er steget i sammen periode fra 68,72 USD til 131,38 USD så de har haft en noget større stigning, men stadigvæk er ordet drastisk måske ikke det rigtig at bruge.

Men endnu engang tak for en spændende artikel og god dag


Bent Laursen skrev denne kommentar:
26-01-2021 11:43:41

fin artikel. Måske bør man ikke kalde det en vaccine, det opfylder ikke den gængse definition for vacciner. Mange indlæg på div. sociale-medier kalder det genterapi.


Preben skrev denne kommentar:
27-01-2021 21:01:27

Det er kun den halve sandhed du skriver her! Vaccinen er en skjult microchip for at få os til at købe mere soja! Det har været Kinas og Pfizers plan hele tiden. Pfizer har inviteret milliard beløb i kinesisk soja produktion! Jeg spiser kun tang fra vestkysten. Det er det eneste man kan være tryg ved. Og nordmændene er også flinke
Dem som ikke spiser olie.


Preben skrev denne kommentar:
27-01-2021 21:01:36

Det er kun den halve sandhed du skriver her! Vaccinen er en skjult microchip for at få os til at købe mere soja! Det har været Kinas og Pfizers plan hele tiden. Pfizer har inviteret milliard beløb i kinesisk soja produktion! Jeg spiser kun tang fra vestkysten. Det er det eneste man kan være tryg ved. Og nordmændene er også flinke
Dem som ikke spiser olie.


Preben skrev denne kommentar:
27-01-2021 21:01:55

Det er kun den halve sandhed du skriver her! Vaccinen er en skjult microchip for at få os til at købe mere soja! Det har været Kinas og Pfizers plan hele tiden. Pfizer har inviteret milliard beløb i kinesisk soja produktion! Jeg spiser kun tang fra vestkysten. Det er det eneste man kan være tryg ved. Og nordmændene er også flinke
Dem som ikke spiser olie.


Preben skrev denne kommentar:
27-01-2021 21:03:18

Jeg har sølvpapir i skoene!


Ingelise Hallengren skrev denne kommentar:
20-02-2021 14:30:19

Kære Alun
Mange tak for alle dine gode informationer - også om civid-19. Det er tankevækkende læsning.
Kærligst, Ingelise :-)


Malene skrev denne kommentar:
20-02-2021 20:28:14

Jeg er helt enig. Vi får ikke rigtig fakta fra myndighederne. Jeg har fulgt siden, spørg en læge, på Facebook, hvor jeg chokeret måtte læse, at de anbefaler gravide og ammende at tage vaccinen - selv om den endnu ikke er testet på disse grupper. Det er som om, at den almindelige videnskabelige tilgang til en ny vaccine er helt forsvundet.


Nelie Boderskov skrev denne kommentar:
16-03-2021 08:16:59

Tusind tak for nyttig viden på et tidspunkt, hvor jeg var allermest i tvivl... Nu vil jeg lytte til mig selv i dette og ikke bukke under for det gruppepres, jeg føler omkring emnet..


Sabrina skrev denne kommentar:
05-05-2021 10:23:12

Interessante betragtninger. Tak for det.

Dog baserer du din påstand om at corona ikke er så slem alene på forholdende i Danmark... Dødtallene er netop lave fordi vi har været forsigtige og lukket en del ned - for at undgå de frygtelige tilstande i andre lande med hospitaler der har været lagt ned pga. kæmpe corona-udbrud og dertil overfyldte lighuse...
Håber du opdaterer artiklen med forhold fra resten af verden, eller blot vores nabolande - det ville klæde artiklen at have begge sider med og oprigtig lade læseren selv tage stilling, og ikke blot plukke det ud der bekræfter én påstand.

Omvendt skriver du mere ukritisk om 'velkendte sandheder' vdr. sund kost og ernæring, som er noget af det der er sværest at undersøge videnskabeligt og har noget af det svageste evidens.

Beklager jeg er en smule kritisk, er blot bekymret for dem der nu tilbydes vaccinen og som netop er i den udsatte gruppe for et alvorligt sygdomsforløb, og som ud fra din kritiske artikel vælger at takke nej.

Du skriver i konklusionen at folk selv skal tage stilling, men al tekst frem dertil er noget farvet i retning af at vaccinen skulle være unødvendig og måske endda farlig, og at man ikke kan stole på systemet. Hvad med betragtningen at vaccinen potentielt kunne være løsningen på pandemien? Og medvirke til at vi undgår de kæmpe samfundsmæssige og personlige økonomiske tab som nedlukningerne har være årsag til?

At de der er udsatte takker nej nu hvor samfundet åbner mere op bringer dem i endnu større risiko... For dem kan vaccinen være helt afgørende. Og for os andre kan det også have store konsekvenser - det kan være vi mister vores forældre, bedsteforældre, eller øvrige yngre familiemedlemmer med kroniske sygdomme, og overfyldte hospitaler vil være et problem for alle i samfundet (fødende, kronisk syge der går til kontrol, kræftudredning, etc etc...).

Heldigvis er der på nuværende tidspunkt over 1.250.000 i Danmark der har påbegyndt vaccination, hvoraf over 580.000 er færdigvaccinerede. Bivirkninger skal indberettes uanset om de er relateret til vaccinen eller ej. Info og opgørelser her: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/indberettede-bivirkninger-ved-covid-19-vacciner/

Jeg håber at du vil lade min besked stå for at disse nuancer også kan tages i betragtning.

Mvh Sabrina


Henning Iversen skrev denne kommentar:
01-06-2021 08:55:16

Hvordan ser en TRYLLESTANG ud? Er det sådan en, der kommer frem, når man er færdig med en rulle sølvpapir (f.eks. når man laver hatte)?


Hans Bigum skrev denne kommentar:
02-06-2021 00:20:41

Formålet med vacciner er alt andet lige at mindste symptomer og lade folk slippe nemmere gennem et sygdomsformål.

Hvor lang tid det tager at konstruere en specifik vaccine fortæller ikke noget om effektivitet og sikkerhed.

Dødstallene er lave sammenlignet med andre influenzasæsoner? I hvilken influenzasæson var det at man lukkede hele Danmark ned for at forhindre smittespredning?

Om noget skal antallet af døde med covid faktoreres op med forholdet mellem influenzadøde i denne sæson sammenlignet med baseline, for at korrigere for nedlukningen af samfundet.

At noget koster penge er ikke ensbetydende med at der reelt er en pose penge som kunne være brugt anderledes. Det er en spekulativ værdiansættelse.


merete skrev denne kommentar:
14-11-2021 10:53:33

vi, der ikke vil vaccineres er nu oppe imod en hær af folk, der tror på Covid19 vaccinationerne. Jeg var hos min læge, og jeg fortalte om bivirkninger hos nogle i min bekendtskabskreds, og til det svarede hun, at det sikkert var noget andet der var i vejen, og som tilfældigvis var faldet sammen med tidspunktet for vaccinationerne. Disse mennesker har nu ingen steder, at gå hen, lægerne tror ikke på dem, og kan ikke helbrede dem, og de benægter, at folks nu mere eller mindre kroniske og alvorlige symptomer, har noget med Covid19 vaccinerne at gøre. Hvornår begynder folk at tænke selv, og ikke tro på alt, hvad den såkaldte fagkundskab siger? Jeg håber, at det vil komme for en dag på et tidspunkt, hvor meget skade disse vaccinationer har været skyld i, så folk kan indse, hvordan de er blevet narret.


ulf moortensen skrev denne kommentar:
10-12-2021 01:51:55

enig: vil tilføje : C-vitamin som er vidundermidlet i forbindelsse med Forkølelser, og influenza (i opstarts fasen). tages straks man mærker forkølelses symptomer 1500 miligram Depot tabl)- et hospital i US bruger udelukkende C- vitamin i kuren.
l


Josephine skrev denne kommentar:
05-01-2022 23:28:41

Enig er selv vaccineskeptiker og kan kun tilslutte mig skepsisen idag er der data om mrna vaccinerne og myndighederne vil ikke offentliggøre alle dataerne om dem og nogen lægemidler er dårlige regeringen tager imod penge fra medicinalindustrien uanset hvad


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley