❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Coronavirus: Opbyg HURTIGT et stærkt og sundt immunforsvar HER!

Skrevet 30-03-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Coronavirus: Opbyg HURTIGT et stærkt og sundt immunforsvar HER!

Vi holder os alle for os selv, og vi opfordres til at vaske hænder ofte, og nogle mennesker bærer endda masker. Men regeringen og andre instanser har glemt at fortælle os den allervigtigste ting! Nemlig at det BEDSTE FORSVAR mod COVID-19 er at OPBYGGE ET STÆRKT og EFFEKTIVT IMMUNFORSVAR. I denne artikel vil jeg dele med jer, hvordan jeg selv gik fra sygdom og influenza hver vinter til ikke at gå glip af en eneste arbejdsdag i mere end 20 år. Og den gode nyhed er, at det faktisk er meget let at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar på kort tid. Er du klar?


Jeg har holdt denne artikel så kort som muligt for at give dig et vejkort til at booste dit immunforsvar hurtigt, og jeg har også forsynet jer med links, som kan give en dybere forståelse. Jeg opfordrer jer til at investere i jeres sundhed, da vi behøver det mere nu end nogensinde.

Lad os komme i gang!

Forskere og sundhedssektoren er begyndt at forstå, at den største dræber og årsagen til størstedelen af sygdomme hos mennesket er oplevelsen af stress.

Ja, stress er ansvarlig for op mod 90 % af al sygdom, inklusive hjertekarsygdom, kræft og sukkersyge!

Så det er essentielt at mindske stress i vores liv for at opbygge modstand imod at blive smittet med coronavirus!

Aldrig i mit liv har jeg set mennesker så bange og stressede som nu. Frygten er alle vegne. Folk er bekymrede for at blive syge, miste deres virksomheder, job osv., og det er forståeligt.

Så stressreduktion er vigtigere end nogensinde i en tid som denne.

I sidste uge delte jeg en teknik med jer, som jeg har lært af professor Srikumar Rao, en teknik, som fuldstændig kan fjerne stress fra vores liv. Det er helt bogstaveligt livsændrende, og du kan lære teknikken her.

COVID-19 er en meget aggressiv og grim sygdom, som vi alle skal have respekt for. Så hvordan beskytter vi os selv bedst?

Ja, vi kan isolere os selv, og ja, vi kan vaske hænder oftere, men regeringen og sundhedsmyndighederne har desværre ikke opfordret os til at praktisere en livsstil, som kan holde os sunde og raske.

Så enkelt er det. Jo sundere du er, jo stærkere vil dit immunforsvar være, og det bedste værn du har imod coronavirus og enhver anden sygdom er et sundt immunforsvar.

Er dette tidspunkt ikke fremragende til at investere i dit eget og dine kæres helbred?

De 10 nøgletrin til at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar HURTIGT!

Med foråret følger heldigvis måder, hvorpå vi nemt og hurtigt kan beskytte os selv!
Her kommer de råd, der har holdt mig sund og rask de seneste 20 år:

1. Reducér dit stressniveau mest muligt

Når et individ er stresset, vil frigivelsen af stresshormoner (som f.eks. kortisol) lukke immunforsvaret ned for at kunne udnytte kroppens energi til at flygte fra den opfattede stressor, den legendariske ”sabeltandede tiger.”

Lige nu er vores ”sabeltandede tiger” COVID-19!

Stresshormoner er så effektive i forhold til at sænke vores immunforsvar, at lægerne anvender stresshormoner terapeutisk til organmodtagere for at forhindre, at deres immunforsvar afviser det fremmede organ.

De tre bedste måder at få min krop til at slappe af er: professor Srikumar Raos teknik, at få en god nats søvn hver nat og at tilbringe så meget tid i naturen som muligt. (Se mere information nedenfor om søvn og naturen).

Få viden om Srikumar Raos stress teknik her!

2. Se kun nyheder én gang om dagen og ikke før sengetid.

Med al den forvirring og frygt omkring os lige nu foreslår jeg, at du træffer en bevidst beslutning om at begrænse nyhedskigning til maksimum én gang om dagen.

Det er så nemt at blive fanget i en nedadgående spiral i denne krise, men du kan forblive immun overfor negativitet ved ganske enkelt at vælge kun at blive informeret én gang om dagen eller slet ikke.

Jo, vi skal holde os orienteret, men vi behøver ikke at blive trukket ned af al frygten.

Læs en bog, eller se en god film i stedet for at udsætte dig selv for konstant negativitet.
Frygt forårsager voldsom stress, og jo mere du lever i frygt, jo svagere bliver dit immunforsvar. Så simpelt er det!

Medierne burde skamme sig over den måde, de gør en vanskelig situation endnu værre ved at skabe så meget frygt. Tag magten tilbage til dig selv ved ikke at se nyheder eller købe aviser.

3. The Biology of Belief – må jeg introducere professor Bruce Lipton og taknemmelighedens kraft

Bruce Liptons forskning er livsændrende.

Han er pionér indenfor den nye videnskab epigenetik, som ganske enkelt smider moderne lægevidenskabs visdom om, at vi er ofre for vores medfødte gener, ud ad vinduet.

Vi begynder nu at forstå, kun 1 % af al sygdom er genetisk betinget, og faktisk er der kun seks større sygdomme, som er styret af et enkelt gen, herunder cystisk fibrose, hæmofili, Huntingtons sygdom, Tay-Sachs sygdom, arvelig hæmokromatose og Marfans syndrom.

For resten af de 99 % af verdens befolkning er helbredet styret af vores overbevisninger og af vores livsstil.

Så hvis du tror, at du bliver syg af COVID-19, øger du stærkt sandsynligheden for, at det sker.

Med al den stress og frygt omkring os i dag er det let at forfalde til at tænke og fokusére på det, vi ikke ønsker.

Vend i stedet det hele om, og anvend den mest kraftfulde medicin på planeten, nemlig taknemmelighed.

Brug hver dag noget tid (det gør underværker at gøre det i sengen, lige før søvnen indfinder sig) på at være taknemmelig over, hvor sund du er, og for alle de gode ting i dit liv.

Ja, selv i tider som disse er der gode ting, der kommer ud af coronavirus. I går aftes spurgte vi vores børn om dette ved spisebordet, og de svar, vi fik, var i sandhed inspirerende!

For at få en dybere forståelse for, hvordan epigenetik fungerer, kan du klikke her. Og her er en gratis ebog om taknemmelighedens kraft.

4. Sov dig til et stærkt og sundt immunforsvar

Din krop restituerer fysisk mellem kl. 22 og 2 nat og mentalt mellem kl. 2 og kl. 6 morgen, så hvis du sjusker med søvnen og går senere i seng, end naturen har haft til hensigt, bliver det meget vanskeligt for dig at opretholde et sundt immunforsvar.

Selv hvis du spiser sundt, motionerer og følger de andre kraftfulde livsstilsændringer i denne artikel, vil din krop ikke have tid til at restituere, og du kan ikke opbygge et sundt immunforsvar, hvis du ikke konsekvent går i seng i rette tid.

Og før du begynder at beklage dig over, at du ikke har tid til at få 8 timers hvile om natten, er her noget, de fleste ikke forstår.

Det er ikke et spørgsmål om, hvor mange timer du er vågen, men om hvad du får udrettet i de timer, du er vågen. Kvalitet over kvantitet.

Når du er veludhvilet, vil du få gjort mere på kortere tid af en højere kvalitet. At snyde med søvnen er en adfærd, som aldrig vil vinde, for siden vores arts oprindelse er vi blevet programmeret til at skulle gå tidligt i seng.

Aldrig har der været et tidspunkt i dit liv, hvor det har været mere vigtigt end nu at gå i seng i rette tid!

Klik her for at få mere viden om, hvordan du kan få en dejlig nattesøvn hver nat.

5. Opbyg et sundt mikrobiom (tarmsystem)

Hippocrates, medicinens fader, sagde for tusinder af år siden:

”Al sygdom begynder i tarmen.”

Moderne videnskab er begyndt at vise, hvad vores forfædre har vidst hele tiden, nemlig at næsten al sygdom begynder i tarmen, specifikt som resultat af en ubalance mellem de sunde og usunde bakterier.

Dette kaldes mikrobiomet, hvilket i bund og grund er den samlede mængde af såvel gode som dårlige bakterier.

Dog går det dybere end blot bakterier, der udkæmper en krig mod hinanden for at vinde.

Vi begynder nu at forstå, at tarmsystemet fungerer som den anden hjerne, og at det bidrager med alle mulige informationer til hjernen. Informationen påvirker ikke bare dit humør og generelle velvære, men også immunforsvarets handlemuligheder og nervesystemets funktion.

Dit mikrobiom (dine bakterier) er helt individuelt, ganske som dine fingeraftryk, og er en refleksion af, hvem dine forældre var, hvor de har levet og arbejdet, hvem du tilbringer tid sammen med intimt, hvad du spiser, hvordan du lever, om du er i kontakt med naturen og meget andet.

For meget stress, mangel på søvn, for meget sukker osv. er alt sammen med til at slække på dit mikrobioms kvalitet.

Gå tidligt i seng, kom ud i naturen for at mindske stressniveauet, vær forsigtig med sukker, kunstige sødemidler osv., og du vil være på vej til en masse sunde og glade tarmbakterier og et stærkt immunforsvar!

Få en dybere forståelse for vigtigheden af mikrobiomet her!

6. Spis økologisk, skær ned på sukker, forarbejdet mad osv.

At spise for meget sukker er en af de værste ting, du kan udsætte dit immunforsvar for. Vær meget opmærksom på mængden af slik, cola osv., du indtager. Hold dig væk fra forarbejdet mad, som indeholder ringe eller ingen næring.

Spis i stedet masser af økologiske grøntsager, nogle få stykker frugt (ikke for mange på grund af sukkerindholdet), nødder, frø og æg tilsat en mindre mængde kød og fisk. Jo flere grøntsager jo bedre lige nu!

Vi spiser ikke brød og drikker ikke mælk, og soja er noget, vi sjældent indtager her i huset.

Du er, hvad du spiser, så giv dit immunforsvar de nødvendige byggesten til at kunne fungere stærkt, sundt og vitalt!

Her er et godt resumé af, hvad vi spiser hjemme hos os.

7. Kom ud i naturen, og sig goddag til solen og jorden

Bare det at tilbringe tid udenfor tæt på træer og planter er så helbredende og samtidig en af de bedste metoder til hurtigt at mindske stressniveauet. Hvis du ikke har mulighed for at gøre dette lige nu, så rør i stedet ved en plante eller en blomst i din bolig. Jeg laver ikke sjov. Kom så tæt på naturen på en hvilken som helst mulig måde.

Vi er taget til stranden med vores børn for at gå tur med hunden, og vi opholder os i haven for at nyde det fantastiske vejr. Ja, solens helbredende stråler er ikke kun meget afstressende, men D-vitaminet, som vores hud producerer, når solen rammer den, er ekstremt immunstyrkende.

Når jeg opholder mig i haven, er jeg barfodet (det er faktisk varmt nok til det), for det giver mig mulighed for at få al den helende energi, jorden tilbyder, og som har en fantastisk effekt på immunforsvaret. Du kan læse mere om den kraftige effekt af ”earthing” her.

8. Slap af, slap af, SLAP AF: Leg, fokus på åndedrættet, meditation, yoga, qi gong osv.

Gør alt i din magt for at afstresse!

Sport, leg, gåture i naturen, meditationsøvelser, læse en bog, se en film. Helt basalt skal du SLAPPE AF, for dette vil signifikant højne dit immunforsvars funktion.

Hvis du føler dig anspændt, så stop, hvad du er i gang med, og sæt dig ned med lukkede øjne, og træk vejret langsomt og dybt ind og ud af næsen. Selv få minutter kan gøre en stor forskel.

Det er vigtigt, at du kun trækker vejret ind og ud gennem næsen.

Hvis du ovenikøbet kan dyrke yoga, qi gong eller meditere udenfor, er det endnu bedre.

Lav en plan hver dag, hvor du også sætter tid af til at slappe af og afstresse.

Vær forsigtig med dette: Træn kun, hvis du ikke er for stresset, så du ikke kommer til at gøre mere skade end gavn. Hvis du er stresset (og du skal være ærlig overfor dig selv), er det bedre at fokusere på at komme ud i naturen, på åndedrætsøvelser, Qi gong osv.

Hvis du ikke har dyrket yoga eller qi gong før, er der mange gode, korte videoer på YouTube!

9. Oprethold social kontakt, om det så er på telefonen

Mange af os er for tiden rædselsslagne og angste omkring verdenskrisen. Det er helt forståeligt. Tiderne skifter, og måden vi bliver bedt om at leve på, er en udfordring for mange af os.

Vi er sociale skabninger fra naturens side, og det er hårdt for os at blive afskåret fra kontakt med venner og familie. Jeg er heldig at have min kone og tre børn at ”lege” med og min trofaste hund Idun - ikke at forglemme.

Men mine forældre er alene, så jeg ringer til dem hver dag, og jeg opfordrer mine børn til at kontakte dem via WhatsApp (tror jeg, det hedder).

I går bad jeg mine børn om at skrive et brev til deres bedsteforældre for at få dem til at smile. Grandpa og Grandma blev så glade.

Det er i tider som disse, at vi skal passe på hinanden og være der for hinanden.

Og føler du dig ensom, skal du ikke være for stolt til at bede om hjælp. Vi er alle her på jorden for at hjælpe hinanden.

10. En unik mulighed for DIG – bliv rollemodel

Ja, dette er en historisk krise.

Det betyder samtidig, at her også ligger en mulighed, som kun opstår én gang i livet, for at du kan blive rollemodel ved at leve et sundt liv, vise en positiv holdning, vise medfølelse, opretholde en god stemning i din omgangskreds, forblive rolig og samvittighedsfuld, at føre an, at vise et godt eksempel ved at gå foran med de værdier og den hjælp til menneskeheden, som du finder vigtig, OG at være der for mennesker i nød.

Hvad kan du gøre i dag, i morgen og dagen efter for at sætte et godt eksempel?

At hjælpe andre er en storartet måde at styrke dit eget immunforsvar på. Vores samfundssind bunder jo i, at vi alle på et dybt niveau er brødre og søstre, som stammer fra samme kilde.

Konklusion: Sådan opbygger du hurtigt et stærkt og sundt immunforsvar!

Aldrig tidligere er menneskeheden blevet konfronteret med et så verdensomspændende, fælles problem og samtidig haft den globale forbundethed og nutidens kommunikationsveje til at forholde os til den samlet.

Dette kan blive en enestående mulighed for at bevæge os op i en højere global bevidsthed i stedet for ned i frygtens spiral.

Dette kan blive vores mulighed for som art at rejse os, løfte os og blive forenet.

Mange mennesker er bange og føler sig hjælpeløse lige nu, hvilket er helt forståeligt. Vær der for dem, for vi er nødt til at være der for hinanden nu mere end nogensinde før.

Det bedste du kan gøre i forhold til COVID-19 er at opbygge et stærkt immunforsvar og på samme tid blive en rollemodel, som kan inspirere og hjælpe andre og dermed hjælpe os selv som art gennem denne unikke tid i menneskets historie.

Livsstilsændringer tager lidt tid at implementere og blive til en vane, men der har aldrig været en vigtigere periode i din livstid til at investere i dig selv og dine kære.

Tænk samtidig på, hvad du kan gøre for andre i nød.

Print denne artikel ud, og tag et stykke papir og en blyant, og skriv tre trin til handling ned, som du vil udføre hver dag for at investere i din sundhed og i dit immunforsvar.

Del dine tiltag med dine venner og din familie for at motivere dem.

Du kan godt, og jeg er stolt af dig.

De bedste ønsker fra min familie til dig og dine kære.

Sammen vil vi komme stærkere ud på den anden side med et smil.

Yderligere læsning

Coronavirus: Sådan forbliver du positiv, glad og stressfri!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Jane skrev denne kommentar:
31-03-2020 21:50:11

Helt ærlig, jeg synes al det her er SÅ overdrevet! Der er langt flere der dør af almindelig influenza. Jeg er ikke en skid bange for den virus.


Yvonne skrev denne kommentar:
01-04-2020 09:22:50

Hej
En meget god artikel og især det du skriver om at medierne skulle skamme sig. Det er fuldstændig rigtigt. Det puster krisen op med at vise de mest chokerende billeder og tal over antal døde. De skulle stilles til ansvar for al den stress og angst de skaber. Udover det kunne man arbejde på at fokusere på det indre stress miljø og bevist reagere når man føler stress i krop eller sind life som man prøver at undgå andre ubehagelige påvirkninger i sit liv. Stress er en tilstand der gradvis sniger sig ind på ens liv og man vænner sig til at det er der indtil kroppen siger voldsomt fra med sygdom og symtomer.


Kaj Østerby skrev denne kommentar:
01-04-2020 12:02:25

Det var en ordenlig mundfuld, men fuldkommen rigtig, jeg har lærdt det fra barnsben, altid at have orden i dine sager, aldrig være bagefter, det giver nemlig stress at være bafefter.


Vis alle kommentarer

Lilian Bak skrev denne kommentar:
01-05-2020 10:36:35

Kan ikke være mere enig. Coronakrise eller ej - det er 10 gode leveregler.


Tine Hansen skrev denne kommentar:
13-10-2020 20:27:39

Tak for et godt indslag..❤

Helt korrekt folk er ved at dø af skræk..

Prøv at se hvordan dyrene omkring os lider for menneskets velbefindende..

Dyr har intet liv/formål andet end at lande på folks tallerkener..

Er vi virkelig de eneste der har ret til et stressfrit, smertefrit og et godt helbred/immunforsvar?

Hvis man ser på covide 19 i dyrehøjde, må det være menneskets straf..!

Kh.. på vegne af de forsvarsløse


Margit Margrethe Kyndal skrev denne kommentar:
06-11-2020 11:09:15

Kære vise mand, Tusind tak for en flot og informativ artikel. Det er så sandt al det du skriver. Det er guld værd, at der er en person som dig, der giver ud af sin viden og deler med andre. Også link og gratis e-bøger. Tak for dig.Kærlig hilsen Margit Margrethe Kyndal


Ida Bau Andersen skrev denne kommentar:
02-12-2020 12:06:43

Tankevækkende artikel, som i den grad er værd at læse.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley