❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Burzynski: Cancer Is Serious Business - Official 2011 Release

Skrevet 31-08-2011 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Burzynski: Cancer Is Serious Business - Official 2011 Release

Her er en ny video, for alle mennesker som er interesseret i deres helbred. Hvad synes du?Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Børge Christensen skrev denne kommentar:
08-09-2011 13:05:09

Fin med også at sende dennne inspiration ud på nettet. Desværre er jeg ikke så god til engelsk så det ville være fin med en skriftlig referat af alt hvad der bliver sagt. Det er jo sikkert for besværligt at tekste filmen. Men som sagt, godt med oplysninger, inspiration, erfaringer og debat. Venlig hilsen Børge


Børge Christensen skrev denne kommentar:
08-09-2011 13:06:35

Fin med også at sende dennne inspiration ud på nettet. Desværre er jeg ikke så god til engelsk så det ville være fin med en skriftlig referat af alt hvad der bliver sagt. Det er jo sikkert for besværligt at tekste filmen. Men som sagt, godt med oplysninger, inspiration, erfaringer og debat. Venlig hilsen Børge


Zylle skrev denne kommentar:
08-09-2011 16:41:28

MEGET tankevækkende! Utroligt at en opfindsomhed mod cancer ikke skaber sammenhold og hyldest inden for den videnskabelige verden.. Men at det bliver til et magtspil omkring penge, patent og prestige. Et magtspil mellem EN forsker og den Amerikanske regering/farmaceutiske firmaer. Man kan ikke andet end at være forarget og helt vred over alle de resource, tid og ikke mindst menneskeliv, de bruger på at blokere og chikanere Burzynski og hans opfindelse. Det er på tide at store profit-orienteret firmaer bliver sat på plads. De har alt for meget magt og for lidt gennemsigtighed.

Denne dokumentar rammer en lige i sindet – kæmpe rutsjebane af følelser! De personlige vidneudsagn fra Burzynskis tidligere patienter (og familiemedlemmer af patienter) giver virkelig en klump i halsen. Den anbefales – men ikke til sarte sjæle)


Vis alle kommentarer

Helle Hansen skrev denne kommentar:
11-09-2011 18:43:47

Fantastisk film. Den viser tydeligt, at der er store penge i medicinindustrien. Jeg forstår ikke, hvorfor folk, der er blevet dødsdømt ikke kan få lov til at prøve en behandling, der måske kan hjælpe og samtidig ikke giver bivirkninger.


Helle Hansen skrev denne kommentar:
12-09-2011 13:11:16

Hej, når man søger på Google under Antineoplaston, kan man finde en hel del på dansk.


jli skrev denne kommentar:
27-11-2011 09:18:08

Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det nok også.

De tre patientberetninger med tilhørende dokumenter virker meget overbevisende. Men når dokumentationen kigges efter i sømmene så falder den helt fra hinanden. Her er en analyse af den fremlagte dokumetation (på engelsk): http://anaximperator.wordpress.com/2011/11/22/burzynski-the-movie-does-it-prove-the-efficacy-of-antineoplastons-against-cancer/

Den bølleadfærd, som klinikken (én som hævder at repræsentere den) fremturer med når de møder kritik synes jeg heller ikke er i orden: http://www.quackometer.net/blog/2011/11/the-burzynski-clinic-threatens-my-family.html


Søren skrev denne kommentar:
29-11-2011 08:50:46

Det ser spændende ud, bare synd at det tilsyneladende er et stort fupnummer.

Der er ingen af deres behandlinger der er videnskabeligt understøttet, at de har tre patienter der kan fortælle at de har fået det bedre er desværre ikke en indikation af at behandlingen rent faktisk virker.

Lægen er blevet dømt for fusk flere gange, og han må ikke behandle patienter. I stedet for laver han "forsøg" med sine patienter, forsøg som de skal betale millioner af kroner for at deltage i.

Deltagere i hans forsøg har oplevet at de bliver ikke bliver behandlet med hans magiske urin baserede kemoterapi, men med rigtig bevis baseret kemoterapi. Dog tager han 10 gange så meget for terapien end prisen er på et apotek.

Kritiske røster på nettet bliver benhårdt forfulgt af klinikken, som f.eks en 16 årig blogger, Rhys Morgan, der oplevede at en der påstår at have klinikken som klient, har sendt mails til Rhys med billeder af Rhys hus taget fra google maps!

De forsøg der er lavet med Burzynskis kemoterapi har ikke vist specielt lovende resultater, den effekt der har været på cancerceller in vitro, er med så høj en koncentration at det ikke vil være tilrådeligt at pumpe så megen kemoterapi ind i mennesker.


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley