❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

5G – leger regeringen med ilden og med dit helbred?

Skrevet 20-01-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

5G – leger regeringen med ilden og med dit helbred?

I mere end 10 år har TDC tilbudt mig store summer penge for at få lov til at sætte en 30-meter høj 4G-telemast i haven, der hører til vores smukke gård. Jeg har sagt nej tak af hensyn til min families helbred. Nu ønsker staten også at påbegynde opsættelse af 5G-master i Danmark UDEN at teste sikkerheden! Men INGEN har testet 5G for at se, hvilke bivirkninger der på sigt ved at blive udsat for den mobilstråling, som udsendes fra 5G-master. Hvordan har du tænkt dig at sikre din familie?


Vi kan ikke komme udenom, at i 2020 er teknologi vigtigt for vores samfund, uhyre vigtigt.

5G eller “5. generation” af trådløse netværk er den seneste generation af mobilteknologi, som industrien har udviklet.

Den forventes at være 65 gange hurtigere end de hastigheder vi har på 4G-netværket i dag - potentielt kan det blive op til 1.000 gange hurtigere. TDC har testet 5G i en længere periode, og fik hastigheder på 1,9 gigabit i sekundet - til sammenligning er hastigheden på 4G omkring 40 megabit i sekundet.

Ja, 5G tilbyder os muligheden for meget hurtigere internetservice og dataoverførsel, men det bekymrende er at ingen har testet langtidseffekterne ved den nye 5G-teknologi.

Dette er virkelig vigtigt for dit eget helbred og for de mennesker, du holder af – ingen har afprøvet, om 5G er sikkert, og du og jeg OG vores miljø er de uheldige prøvekaniner!

Hundredvis af velansete læger og professorer siger NEJ TAK til 5G

Vidste du, at i hundredvis af de skarpeste hjerner på planeten, ja, vi taler om højtestimerede læger, videnskabsfolk og professorer, har bedt regeringer verden over om at vente med 5G, indtil vi ved, om det er sikkert og er blevet fuldt ud undersøgt af forskere, som er uafhængige af teleindustrien.

Du og jeg bør spørge os selv, hvorfor regeringen ikke lytter til dem og indleder undersøgelser for at vise, om 5G udgør en risiko for vores helbred.

Stor 10-års undersøgelse til 25 millioner dollars viser, at mobilstråling fra 2G og 3G kan forårsager kræft

NTP (The National Toxicology Program) i USA konkluderer, at der er klar evidens for, at hanrotter, som blev udsat for høje niveauer af stråling svarende til brug af mobiltelefoner til 2G og 3G, udviklede kræftknuder i hjertet.

Undersøgelsen, som foregik over en periode på mere end 10 år, er den mest omfattende vurdering til dato af de sundhedsmæssige virkninger, som dyr udsættes for ved mobilstråling fra telefoner, der bruger 2G- og 3G-netværk. 2G- og 3G-netværk var standard, da undersøgelsen blev planlagt, og bruges stadig til samtaler og sms.

Vil mobilstrålingen fra de nye 5G-netværk også forårsage kræft?

Mit bud er ja, for problemet med den nye teknologi er, at 5G primært er afhængig af MMW-båndbredden (millimeter wave), som muligvis kan trænge 1 til 2 millimeter ind i hudvæv, og som er blevet sat i forbindelse med forskellige helbredsproblemer.

Men igen, ingen ved, om 5G er sikkert eller farligt, da dets virkninger ikke er blevet undersøgt!

Strålingsmyndighederne i Tyskland har for nylig bevilget 8 mill. kr. til at undersøge, om hudcellers DNA vil blive påvirket af nye 5G-frekvenser fra 26 Gigahertz og opefter, som i fremtiden tages i brug til telekommunikation.Måske ved vi noget om 3 år.

Se videoerne nedenfor for at blive klogere:

Sikkerhedsudfordringer og identitetstyveri ved 5G

Et andet potentielt problem med 5G er det faktum, at netværket måske ikke er sikkert.

Medierne er meget bekymrede over det kinesiske firma Huawei. Men hvad enten det er Huawei eller et andet firma, der kommer til at levere 5G, skal vi være på vagt over for risikoen for at få stjålet private informationer.

Konklusion – hvordan sikrer vi os fremover sundhedsmæssigt og teknologisk

Med hensyn til min mobiltelefon har jeg gjort 4 ting for at reducere EMF-påvirkning:

1. Jeg har købt et særligt etui fra DefenderShield for at blokere for stråling, når jeg ikke bruger min telefon.

2. For det andet bruger jeg altid højttalerfunktionen, så min telefon er så langt fra min krop som muligt.

3. Jeg anvender en grounding-måtte på kontoret under mine fødder.

4. Og så lægger jeg min telefon langt væk fra min krop, når jeg ikke bruger den.

Med hensyn til 5G er problemet for dig og mig, at når 5G er fuldt udbygget, vil der være små sendere overalt, mange på lygtepæle osv. Det vil ikke være muligt at gemme sig for dem!

Så hvad kan vi gøre?

Den eneste mulighed er at dele din bekymring med familie og venner og bede dem om at have et åbent sind overfor farerne ved 5G.

'Sammen kan I så kontakte jeres lokale politikere og bede dem om at blokere 5G-sendere i jeres lokalområde, indtil vi ved, om de er sikre.

Tilslutte jer Folkebevægelsen mod 5G: Vi siger nej til 5G i Danmark

Samfundstryk virker.

Tidligere i denne artikel fortalte jeg jer om, at TDC ønskede at opsætte en 30-meters mast på vores gård. Efter at have nægtet dem dette i 10 år fandt jeg i november 2018 ud af, at de havde besluttet at sætte masten op på grunden, der støder op til vores gård, på et grønt område bogstaveligt blot 20 meter fra vores hjem.

Mine naboer og jeg satte os sammen og sendte klager til vores lokale byrådsmedlemmer og skrev bl.a. adskillige artikler til de lokale aviser.

Efter 4 uger var resultatet, at byrådet droppede forslaget.

Politikere vil trods alt gerne genvælges, så ja, hvis der er nok støj, vil de lytte!

Jo, det kræver en smule anstrengelse, men resultaterne er det hele værd, og det er du også, så undersøg selv emnet, og hvis du kommer frem til samme konklusion som mig om 5G, så skrid til handling, før det er for sent.

Global 5G Protest Day - Lørdag den 25. januar 2020

Hovedstæder, byer og lande over hele kloden rejser sig i protest mod truslen om 5G trådløs teknologi der er ødelæggende for folkesundhed, miljø og privatliv. Deltag i den Globale Protestdag.

Arrangementer og demonstrationer i Danmark (og i hele verden) den 25. januar finder du her!

Referencer:

200+ Top Scientists and doctors call for a moratorium on the rollout of 5G

Scientific Research On 5G, Small Cells and Health

5th Generation (5G) Wireless Communications Fact Sheet

High Exposure to Radio Frequency Radiation Associated withCancer in Male Rats

https://nejtil5g.dk/5g/teknologier-og-frekvenser-om-5g-og-de-andre-ger/

https://nejtil5g.dk/info-materiale/5g-testbyer-i-danmark/


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Jane skrev denne kommentar:
06-05-2019 19:24:43

Hvad med at male i det der strålebeskyttende maling? Det skulle være ret effektivt.


Ruth Kirsten skrev denne kommentar:
06-05-2019 22:07:33

Tak for dine oplysninger. Vi har netop haft debat i Alternativetom det


Lis skrev denne kommentar:
07-05-2019 12:51:08

Hej, jeg har hørt at man absolut IKKE skal bruge grounding måtte på et kontor, idet det skulle tiltrække alt anden stråling (fra andres mobiler og pc´ere osv.) som ryger igennem DIG og ned i grounding måtten!!! Så bare lige en oplysning, der kan være ret vital :-)


Vis alle kommentarer

Annelise skrev denne kommentar:
07-05-2019 20:15:35

Altinget skrev forleden, ar der har været en høring om 5 G på Christiansborg - hvor de konkluderede, at der ikke var nogen sikkerheds- og sundhedsrisici! Med deltagelse af G 5 positive forskere.
Jeg mener, at Belgien har forbudt udrulning af G 5. Det kræver jo meget fintmasket sendenet, meget tættere end G 4. Der er store økonomiske interesser involveret.

Det er naivt at tro, at det ikke vil påvirke menneskets sarte elektromagnetiske legeme. Der er mange beretninger om de negative konsekvenser i USA, hvor nettet udbredes skånselsesløst og med hård hånd.

Det er nødvendigt, som Alun beskriver, for hver enkelt borger at beskytte sig. Den borger-bedkyttende synsvinkel har regering og folketing kun i mindre grad, i højere grad økonomi og gevinst, desværre.


❤️ skrev denne kommentar:
07-05-2019 23:12:27

Det er et kæmpe problem. Vi er rent ud sagt på skideren. Vi får intet negativt at vide om 5g. Det her er stort og det lyder dommedagsagtigt. Selv er jeg skræmt - meget skræmt. For min familie, venner, alle andre mennesker, naturen og dyrene. Et resultat af toparrogant og egoistisk kapitalisme. Det skal bare “rulles” ud. Søg på Youtube, bla. Psykopaten Tom Wheeler og se hans sindssyge øjne og hvor “liderlig” han er, når han taler om 5G. Jeg er rystet, dybt rystet. Vi lever i en fuldstændig ondskabsfuld og materialistisk pengeverden. 5G er blevet brugt militært ligesom de andre “G’er”, og kan bruges til crowd control til at fokusere usynlige stråler på eks. “Besværlige” demonstranter: Man mærker en brændende fornemmelse på huden, og
Flygter intinktivt. Passer fint med vores manglende ytringsfrihed, jf. Påvirkningsloven etc. Åbn munden og bliv ristet. Det kan også bruges som psykologisk våben. Søg på ekspert i mikrobølgevåben - Barrie Trower, og helbredssikker telekommunikation. Vi vil blive overvåget overalt og hele tiden. Vi vil blive badet i elektrosmog i en kæmpemæssig mikrobølgeovn uden mulighed for at gemme os. (Husk på, vi består af vand, og hvordan er det nu med vand og mikrobølger? Emnet er stort og konsekvenserne...? Men der er heldigvis masser af information på nettet. Alt for mange ved for lidt, alt for mange er ligeglade. Alt for få gør noget. Det er trist, trist. Læs David Icke’s bøger, nogle kan downloades gratis og lovligt på nettet som PDF fil. Det her er et led i agenda 21/2030 om depopulation.
En gigantisk konspiration mod mennesker. Jo mere man ved, jo mere sammenhæng kan man se.
5G skal stoppes. Men danskerne er ligeglade, for vi skal se Netflix, bagedysten og Vild med dans og checke Facebook. Det er langt vigtigere end Jordens tilstand.

PS. Emf maling er hamrende dyrt


David skrev denne kommentar:
08-05-2019 12:21:18

Mobilproducenterne må kunne indramme strålefaren i designet sådan at de materialer enheden bygges i tager højde for dette.


David skrev denne kommentar:
08-05-2019 12:21:33

Mobilproducenterne må kunne indramme strålefaren i designet sådan at de materialer enheden bygges i tager højde for dette.


Hans Find Andersen skrev denne kommentar:
08-05-2019 16:27:15

Vi kan ikke gøre nok for at få gennemført et tottalt stop for 5G.
Derudover ville jeg synes, at det ville være en stor gevinst for jeres formidling, at i bebyttede en meget lettere læst tekst på jeres hjemmeside, Altså lysegrå fonts på hvid baggrund, det er for ringe!


René Agerbo skrev denne kommentar:
20-05-2019 20:01:27

Hej og tak for info. Der har været en underskriftsindsamling og efterfølgende demonstration, foran Kristiansborg for nogle måneder siden. Der er blevet kigget på indsamlingen - men har endnu ikke hørt noget. Det vigtigste man kan gøre pt er, at informere hinanden og være vågne omkring, hvad der sker.


Susanne Holgaard skrev denne kommentar:
22-05-2019 10:43:18

Hvornår kan vi være sikre på at vi kender sandheden.
Vi er ikke rotter, og sammenligningsgrundlaget er derfor ikke tilstede.
Jo flere emner et forsøgsdyr udsættes for, SAMTIDIG med at det er tvunget indespærring i bur, jo større risici for sygdom.
Men egentlig er jeg enig i at det virker uansvarligt at udbrede mere teknologi, uden at undersøge virkningerne på individer og natur.
Måske 5G er en super måde at nedsætte antallet af rotter i DK.!


Gert skrev denne kommentar:
19-06-2019 13:13:24

Der har i årevis været debat om magnetisk stråling fra højspændingsledninger, uden nogen skade kan påvises, så vidt jeg er orienteret. Der har været den samme debat omkring mobiltelefoner, uden nogen påviselig skade. Kristendommens fortalere har igennem generationer tordnet mod alt hvad der ikke lige passede dem og da virkningen udeblev, efterhånden som folk blev mere oplyste, indførte man så skærsilden, med alle de rædsler man kunne tænke sig, så man fik banket folk på plads. Efter et besøg på “Ingeniørens” hjemmeside, har jeg orienteret mig om hvilke frekvensområder der skal arbejdes med i 5G. Det drejer sig om en bred vifte fra 100MHz til et godt stykke ind i GHz- området. Det er en kendsgerning, at elektromagnetisk stråling, i større doser, er farligt for menneskekroppen. Der går historier om folk fra Thulebasen, der med vilje stillede sig foran den store radar, hvordan det så ellers skulle kunne lade sig gøre, for at blive sterile, når de skulle i byen. De fleste ved, at en røntgenfotografering er ufarlig for patienten, men ikke for radiografen eller tandlægen. Forskellen er, at det er den akkumulerede stråling, der er farlig, altså hvor meget stråling man får over tid. En af præmisserne for at blive skadet af elektromagnetisk stråling er hvor meget stråling man får over tid, en anden er intensiteten. Elektromagnetisk stråling udbreder sig som lys, som også er elektromagnetisk stråling, bare med en højere frekvens. De kraftigste 5G signaler vil nok være mellem to paraboler, der udveksler signaler. De kan næppe være særligt farlige, da de virker på samme måde som lyset fra en lommelygte, med en veldefineret kegle, der rammer den anden parabol. Det der måske kunne være et problem er kommunikation fra en sendemast til mobiltelefonen, men der er effekterne ikke så store, at de skulle have nogen virkning, ud over dem vi allerede kender fra de mobiltelefoner, vi har i dag. Jeg er faktisk mere bekymret for, i.f.t. Hjerneskader, at bruge min mobiltelefon nu, hvor de max. 2.Watt den kan sende med, påvirker min hjerne, end jeg er for 5G. Da jeg ikke er ekspert i hjerneskader i.f.t. Elektromagnetisk stråling, er dette skriv bare et indlæg i debatten, jeg er dog ret sikker på, at hvis kroppen udsættes for store elektromagnetiske effekter gemmen længere tid, er det farligt. Alle ved, at hvis man udsætter sin krop for store mængder elektromagnetisk stråling gennem længere rid, f.eks. Ultraviolet lys fra solen, så bliver huden forbrændt, men der er ikke nogen påviselige skader på indre organer, med mindre man kigger direkte mod solen gennem længere tid. Tænk selv.


Nicolai skrev denne kommentar:
21-01-2020 21:12:25

Har i lang tid været en del af at råbe vagt i gevær på grund af 5g. Men det er en undersøgelse alle disse læger og videnskabsmænd funderer deres udsagn på. Og den australske undersøgelse er ikke godkendt og lavet så den er brugbar. Jeg anbefaler at læse den artikel weekend avisen har bragt, den åbnede lidt op for en nuanceret holdning. Hvis vi skal tro på videnskaben, må det være fordi de overholder deres egen regler for forskning. Ingen grund til at skræmme og skæppe op, pga en enkelt mand der ganske effektivt har fået sat en bevægelse i gang. Højspænding er bevist skadeligt, ikke hverken 3, 4 eller 5g, ikke hermed sagt det ikke er muligt, men det må bevises ordentligt, hvor andre kan lade samme undersøgelse og komme til samme resultat.
Mvh


lars skrev denne kommentar:
22-01-2020 21:46:01

Hej Alun.

Synes du burde sætte dig lidt ind I Afstandkvadratrods loven. Den vil berolige dig lidt mere og måske endda få dig til at revurdere din artikel.
mvh Lars


Ruth Kirsten skrev denne kommentar:
23-01-2020 03:44:21

Vi må få stoppet det inden det er for sent. Vær aktiv og deltag i demonstrationen d. 25. januar.


Hans-Henrik Jensen skrev denne kommentar:
23-01-2020 10:07:35

Faktisk lyder det mindre farligt end 4G i mine ører..

5G kan måske trænge 2-3 mm ind men 4G kan trænge længere ind..

+1 til 5G.

For at virke skal mobiltelefonerne have nok signal der hvor man bruger dem. 4G har færre kraftigere sendere, så derfor er feltet i nærheden af senderne meget kraftigere end nødvendigt for de telefoner der er tæt på for at det stadig er kraftigt nok for dem der er længere væk.

Med 5G's mange små sendere behøver man kun sende til dem der er tæt på så derfor bliver der ikke så stor forskel på felt styrken når man går rundt i byen.

+1 til 5G.

4G rundsender signalet i alle retninger så der ryger en masse signal ud der er spildt mens 5G laver beamforming så der kun bliver sendt energi i den retning der er brug for det.

+1 til 5G.


malene christensen skrev denne kommentar:
23-01-2020 11:45:46

Jeg mener ikke vores chakraer kan undgå at blive påvirket endnu mere af 5G. De stråler jo helt ud/udover huden! Og hvad sker der så????? Ikke godt.


Sara skrev denne kommentar:
23-01-2020 12:13:33

Rigtig god artikel - vi må håbe politikkerne indser, det også er DERES børn, der kommer til at lide konsekvenserne. Dette 5G menneskeforsøg er jo endnu mere farligt og åndssvagt end asbest og cigaretter.


knud skrev denne kommentar:
23-01-2020 22:35:55

Tja, man har vel lov til at være lidt kildekritisk engang imellem når man henviser til artikler som lover verdens undergang eller andet i næste uge.

Jeg syntes selv at dr.dk har lavet en meget god artikel
https://www.dr.dk/nyheder/viden/teknologi/5g-er-paa-vej-skader-mobilstraaler-vores-insekter-fugle-og-planter


Hansen skrev denne kommentar:
01-05-2020 20:34:16

Alun, jeg har sagt det så mange gange, men det kan simpelthen ikke siges ofte nok. Du er genial. Du er min ledestjerne. Du ser det dårlige i vort univers og kæmper imod. Du er simpelthen bare fantastisk.

Tak fordi du er til ❤️ med folk som dig har mikrobølgeovnslobbyisterne ikke en chance! Det er jeg sikker på og det er jeg glad ved. Tak er kun et fattigt ord.

De bedste hilsner fra os i det Sønderjyske.
Ove Hansen


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley