❤ Hvis du bestiller for 2000 kr. på vores webshop, vil du altså finde et par FiveFingers V-Alpha (Værdi 899,-) til 0 kr. i indkøbskurven. ❤

5G – dette fortæller staten og teleselskaberne os ikke!

Skrevet 03-02-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

5G – dette fortæller staten og teleselskaberne os ikke!

Var du klar over, at hundredvis af de skarpeste hjerner på planeten, ja, vi taler om ansete læger og professorer, har bedt regeringer verden over om at vente med 5G, indtil vi ved, at det er sikkert. Her er fakta omkring 5G:


1. 5G teknologien er ikke blevet testet, så vi er som borgere blevet forsøgspersoner i Teleindustriens forsøg på at tjene endnu flere penge.

2. 5G er ikke en simpel opdatering af 4G. Ingen kender konsekvenserne af 5G teknologien og der er al mulig grund til at bekymre sig.

3. 5G teknologien indbefatter massive MIMO, Beamforming, fasearrangerede antennerækker (Phased Array) samt kraftigt pulserende millimeter strålebølger - teknologier vi kun kender fra radarer. Ingen kender konsekvenserne af disse stråler, når de interagerer i det offentlige rum.

4. 5G senderne vil blive opsat overalt med afstande mellem senderne ned til 125 meter. Bølgerne har samme størrelse som hudens svedkirtler, som derfor vil fungere som spiral antenner.

5. 263 anerkendte forskere og læger fra hele verden har underskrevet en 5G appeal, som advarer om potentielle alvorlige sundhedseffekter ved 5G og opfordrer til at stoppe 5G-udrulningen.

6. Den daglige akkumulerede eksponering for menneskeskabt radiofrekvent elektromagnetisk stråling er forbundet med øget kræftrisiko, cellulær stress, genetiske skader, indlærings- og hukommelsesdefekter, neurologiske forstyrrelser mm.

7. Børns kroppe og knoglebygning er ikke udviklet og er derfor meget mere sårbare overfor elektromagnetisk stråling end voksnes.

8. Gravide kvinder, der bruger mobiltelefon blot et par gange om dagen, har 40-54 % større risiko for at føde børn, der får adfærdsproblemer. Elektromagnetisk stråling tredobler også risikoen for at abortere.

9. I Danmark er der udarbejdet et juridisk responsum om, hvorvidt det vil være i strid med menneske- og miljøretlige regler og konventioner at etablere 5G-systemet i Danmark. Dette responsum vil danne grundlag for en retssag.

10. I dag overholder teleindustrien ikke de af dem selv fastsatte grænseværdier (SAR værdierne, der forholder sig til opvarmning og ikke til de biologiske langtidseffekter).

11. Forsikringsselskaberne ønsker ikke at forsikre mod skader, der er begrundet i elektromagnetisk stråling. Verdens næststørste genforsikringsselskab Swiss Re betegner 5G-udrulningen som fuldstændigt ukontrolleret og ureguleret.

12. 100 italienske kommuner har officielt stoppet udrulningen af 4G / 5G og 7 byer i Holland siger fra til regeringens forslag om 5G udrulning. Der er en voksende mængde af byer verden over, der nu har sat bremsen i pga. sundhedsrisikoen.

Følgende links fører direkte til dokumentation:

https://nejtil5g.dk/category/21-grunde/

https://nejtil5g.dk/dokumenter/international-5g-modstand/

Mere info og dokumentation på https://nejtil5g.dk

Join Facebookgruppen Vi siger nej til 5G i Danmark.

https://www.facebook.com/groups/2244265522456587/

Her arbejder vi med vidensdeling fra ind og udland samt sparring.

Hvis du ønsker at stoppe 5G og tage action, vil du derfra blive guidet ud i lokale Facebook Actiongrupper. Her deles en lang stribe af aktiviteter bl.a. borgermøder, der skyder frem over hele Danmark.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Ian de Reybekill skrev denne kommentar:
04-02-2020 11:45:21

Godt med saglig og klar tekst om disse problemer.
Der er mange, som kan forstå den bekymring min generation havde mod atomkraft i Danmark i 70'erne, som ført til, at det ikke blev indført.
5G problemet er et helt andet problem, men måske i virkeligheden meget farligere for kloden og især kvinder og børn = vores fremtid.
Vi bliver allesammen nødt til at forstå at dette ikke er en skræmmekampagne baseret på uviden, men fakta som truer alle vore familier!
Tak for indlægget.


Johny Petersen skrev denne kommentar:
04-02-2020 12:43:14

Lækkert at der arbejdes mod vanviddet. Stor tak for det! Og særlig rart at der også er noget fortrøstningsfuldt i det (at nogle siger nej og undlader mammon over mennesket;-)


Nicolas skrev denne kommentar:
04-02-2020 23:58:45

Tak Alun! Jeg har fulgt dig i mange år og sætter pris på den kæmpe indsats du har gjort gennem årene for at gøre os opmærksom på hvad der er usundt og skadeligt. Jeg smed min mikrobølgeovn ud efter at have læst en af de artikler du skrev og går en STOR bue udenom aspartam pga dine artikler. Du skal have en STOR tak for alle de tiltag du tager. Heads up, Thank you!!!


Kom med din kommentar

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser