Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Helse

Din guide til helse og sundhed. - Alun.dk

Hvis du følger disse praktiske og lette helse råd, vil resultaterne overraske og imponere dig. Resultater såsom mere energi, bedre søvn samt et mere atletisk og sundere udseende!

Ja denne sektion er en nem og praktisk guide til helse. Jeg anbefaler, at du følger rækkefølgen i det grønne felt, øverst til venstre under "Kom i gang". På den måde får du mest ud af denne sektion. Bagefter kan du læse de andre artikler nedenunder.

Hvordan lægger du 3,4 år til dit liv? Meget enkelt: Rejs dig op.

Hvordan lægger du 3,4 år til dit liv? Meget enkelt: Rejs dig op.

Skrevet 12-04-2024 af Alun Biggart

Mange mennesker er af den overbevisning, at de skal være omhyggelige med, hvad de spiser, og hvordan de træner, i forhold til deres helbred. Selvom kost og motion helt sikkert er meget væsentlige for helbredet, kommer forskning med et anderledes perspektiv på de negative konsekvenser ved at sidde ned i længere perioder, og hvordan vi kan indføre små ændringer for potentielt at øge vores naturlige livslængde.

Parkinsons begynder muligvis i mave-tarm-systemet

Parkinsons begynder muligvis i mave-tarm-systemet

Skrevet 23-02-2024 af Alun Biggart

Parkinsons sygdom forbindes for det meste med rystelser, stivhed og vanskeligheder ved at bevæge sig, forårsaget af neuroner dybt i hjernen, som bliver slået ihjel. Ny forskning, kommer muligvis med et gennembrud ikke blot for mennesker, der allerede lider af Parkinsons, men for os alle sammen. Balancen mellem sunde og usunde bakterier i tarmen kan være det manglende led for dit helbred fremover.

Hot news: Denne forskning er måske den vigtigste nogensinde!

Hot news: Denne forskning er måske den vigtigste nogensinde!

Skrevet 26-01-2024 af Alun Biggart

Den græske læge og grundlæggeren af moderne medicin, Hippokrates, var den første, der i det tredje århundrede før vores tidsregning sagde: “Al sygdom har rod i tarmsystemet.” Denne glemte, urgamle visdom bliver nu bekræftet af moderne videnskab. Endvidere viser moderne forskning, at vi har én til hjerne i tarmen. Se videoen nedenfor, den vil åbne en ny spændende verden for dig.

Lås op for uovertruffen energi gennem den gamle Samskara-teknik

Lås op for uovertruffen energi gennem den gamle Samskara-teknik

Skrevet 02-10-2023 af Alun Biggart

Føler du dig konstant drænet og rækker ud efter den næste kop kaffe for at holde dig i gang? Du er ikke alene. En nylig undersøgelse fra alun.dk viste, at et stort antal mennesker søger måder at booste deres energiniveau på. Men uden at mange ved det, ligger hemmeligheden bag grænseløs energi i os selv, i de celler, der udgør vores væsen - energi nok til at oplyse en metropol som København.

Hvor sund er din afføring (lort)?

Hvor sund er din afføring (lort)?

Skrevet 18-09-2023 af Alun Biggart

Ja, dette er en artikel om (din) lort. Ikke særlig sexet, men muligvis den bedste indikator for, hvor sund du er. Er du klar? Lægevidenskabens fader Hippokrates sagde: "Al sygdom starter i tarmen". Hvis du har en sund lort, har du en sund tarm. Så enkelt er det. Spørgsmålet er, hvor sund er din afføring? Find ud af det her!

10 grunde til, ikke at gå med klipklapper!

10 grunde til, ikke at gå med klipklapper!

Skrevet 29-06-2023 af Alun Biggart

Ja, vi har haft et super juni måned, med det gode vejr. Jeg elsker at opholde mig udendørs og helst barfodet, når jeg har mulighed for det, så jeg kan nyde jordens helbredende energi. Og nu til et vigtigt spørgsmål, der berører dine fødder og din krops fremtidige helbredstilstand. Går du selv eller en, du har kær, regelmæssigt i klipklapper? Læs videre. Hvad jeg er ved at dele med dig, vil nok overraske dig!

D-vitamin forebygger sygdom. Hvilken mad bør du spise?

D-vitamin forebygger sygdom. Hvilken mad bør du spise?

Skrevet 30-01-2023 af Alun Biggart

Mere og mere forskning viser, at et optimalt D-vitamin-niveau er nøglen til at forebygge sygdom – også COVID-19 – om vinteren. Men hvordan sikrer du dig at få nok D-vitamin, og hvilke fødevarer bør du indtage for at styrke dit D-vitamin-niveau? Læs videre for at få viden om, hvad du og din familie kan gøre for at holde jer sunde og glade i den kommende vinter.

Vinterbadning (gratis guide) lav ikke disse fejl!

Vinterbadning (gratis guide) lav ikke disse fejl!

Skrevet 12-10-2022 af Alun Biggart

At hoppe i koldt vintervand er en af de sundeste ting, du kan gøre for din krop og sjæl. Det kolde vand booster nemlig ikke kun dit immunforsvar, det aktiverer også de gener der modvirker ældning, opbygger et sundt hjerte og bedst af alt så har du det helt fantastisk bagefter. Hvis du ikke har prøvet vinterbadningens vidundere, så er her en guide til at komme i gang. Og hvis du allerede er en vinter kriger, skal du passe på med at begå disse 3 fejl!

Hvad Mette Frederiksen og eksperterne glemte at fortælle dig!

Hvad Mette Frederiksen og eksperterne glemte at fortælle dig!

Skrevet 25-11-2021 af Alun Biggart

Så går snakken igen om flere restriktioner, men hvorfor bliver der ikke snakket om det vigtigste? Nemlig at det BEDSTE FORSVAR mod COVID-19 og alle andre sygdomme er at opbygge et stærkt immunforsvar. Så nu deler jeg min egen historie med dig. Hvordan jeg gik fra sygdom og influenza hver vinter til ikke at gå glip af en eneste arbejdsdag i mere end 20 år! Og ved du hvad? Det faktisk er meget let at opbygge et stærkt immunforsvar på kort tid. Nu skal jeg fortælle dig hvordan.

Hvorfor er flåter så farlige for dig & din familie denne sommer?

Hvorfor er flåter så farlige for dig & din familie denne sommer?

Skrevet 07-06-2021 af Alun Biggart

Flåter er meget udbredte overalt i Danmark og kan potentielt overføre alvorlig sygdom såsom Borrelia (Lyme disease). Se denne video nedenfor, og lær, hvorfor flåter er snigende skabninger, som har udviklet et avanceret system, som lever af menneskeblod.

Vaccine mod coronavirus / COVID-19 - Spørgsmål og svar

Vaccine mod coronavirus / COVID-19 - Spørgsmål og svar

Skrevet 03-02-2021 af Alun Biggart

Nu hvor den nye vaccine mod coronavirus bliver udrullet til befolkningen i Danmark, har jeg lavet en kort opsummering med spørgsmål og svar, så du kan blive i stand til at foretage en velbegrundet beslutning i forhold til fordele og ulemper ved at blive vaccineret eller ikke. At tilføre medicin til din krop er en STOR beslutning, og noget du bør tænke meget nøje over, så jeg opfordrer dig indtrængende til at foretage din egen efterforskning og til at lytte til din egen krops guidende intuition.

Findes der en sundere løsning end nedlukninger pga. coronavirus?

Findes der en sundere løsning end nedlukninger pga. coronavirus?

Skrevet 27-01-2021 af Alun Biggart

Hvornår vil livet blive “normalt” igen, og hvornår vil Mette Frederiksen ophæve den aktuelle nedlukning af vores samfund? Det er det spørgsmål, vi alle spørger os selv og hinanden om! Jeg tror, at regeringens strategi er helt klar. De aktuelle restriktioner vil fortsætte indtil mindst marts – hvis ikke til april eller senere. Men findes der en bedre løsning, som kan beskytte de mennesker, der har behov for det, og på samme tid mindske overbelægningen på sygehusene samt tillade vores liv at komme tilbage til det normale, især for vores børn?

Coronavirus-vaccine: Eksperimentel og forhindrer ikke virus

Coronavirus-vaccine: Eksperimentel og forhindrer ikke virus

Skrevet 15-12-2020 af Alun Biggart

Vi er alle trætte af at befinde os midt i COVID-19-krisen. Det ville være fantastisk, hvis der var en mirakelpille, eller at nogen kunne vifte med en tryllestang, og så ville livet vende tilbage til normale tilstande. Mange lever med håbet om, at den nye coronavirus-vaccine vil blive den redning, planeten leder efter. Men vær forsigtig, meget forsigtig, hvis du overvejer at tage imod den nye coronavirus-vaccine. Hvorfor? Fordi ingen kender langtidsbivirkningerne og farerne, og endnu værre er det, at den ikke engang forhindrer dig i at få coronavirus.

Dansk studie: Mundbind har næsten ingen effekt. Gør i stedet det

Dansk studie: Mundbind har næsten ingen effekt. Gør i stedet det

Skrevet 30-11-2020 af Alun Biggart

En forskningsundersøgelse med 6000 deltagere, udført at fem danske professorer, påviser ingen signifikant effekt ved at bruge mundbind i det offentlige rum. Men den gode nyhed er, at der er noget ganske simpelt, du selv kan gøre for at potentielt beskytte dig mod coronavirus. Og hvis den danske regering ville implementere denne effektive strategi, kunne vi potentielt fjerne de fleste af de restriktioner, vi aktuelt lever med, og spare vores økonomi for milliarder af kroner!

Forskning: D-vitamin potentielt mindsker risikoen for COVID-19!

Forskning: D-vitamin potentielt mindsker risikoen for COVID-19!

Skrevet 09-10-2020 af Alun Biggart

Forbløffende ny forskning, som netop er blevet frigivet om coronavirus, kommer med virkelig gode nyheder til dig, din familie og en planet, der har været paralyseret i 2020. De første resultater fra dette forsøg viser, at du ikke bare kan reducere din risiko for at blive smittet med coronvirus denne vinter, men også mindske risikoen for behov for intensiv behandling 25 gange ved at optimere dit D-vitamin-niveau. Kom i gang med dette nu:

Fake news: Ingen beviser for, at masker forhindrer coronavirus!

Fake news: Ingen beviser for, at masker forhindrer coronavirus!

Skrevet 05-10-2020 af Alun Biggart

Der har i medierne været stort fokus på, at en vis mr. Trump ikke har båret maske for at beskytte sig selv mod coronavirus og er blevet indlagt på hospitalet. Men hjælper masker overhovedet med at mindske spredningen af coronavirus og andre sygdomme, eller er det bare Fake News?

Mette er der nogen beviser for, at masker hjælper mod COVID-19?

Mette er der nogen beviser for, at masker hjælper mod COVID-19?

Skrevet 21-08-2020 af Alun Biggart

Fra i morgen er vi alle nødt til at bære masker i offentlig transport. Snart vil det sandsynligvis også være i alle butikker, og selvom vi bare er ude for at gå. Men har Mette Frederiksen og co. egentlig kigget kritisk på beviserne? Hjælper masker egentlig med at forhindre spredning af coronavirus eller andre sygdomme?

COVID-19: Mangler Mette Frederiksen og co. det store billede?

COVID-19: Mangler Mette Frederiksen og co. det store billede?

Skrevet 14-08-2020 af Alun Biggart

Her er, hvad de ikke fortæller dig … ..... Politikerne og især medierne er ved at skræmme os igen med det stigende antal mennesker, der er inficeret med coronavirus ,_( Årsagen til, at Mette Frederiksen iværksatte den første nedlukning i marts, var, at hun ikke ønskede, at Danmark skulle opleve, hvad der skete i Italien, nemlig at hospitalerne ikke kunne følge med. Men det er her, det bliver vanvittigt ... Og helt ulogisk …

Har du et sundt fordøjelsessystem?? Få svaret her!

Har du et sundt fordøjelsessystem?? Få svaret her!

Skrevet 27-04-2020 af Alun Biggart

Vent lige lidt. Skyl ikke ud endnu! Kig lige på din afføring, og få svar på, om der er alvorlige helbredsproblemer på vej. Ja, din afføring kan advare dig om kræft, gulsot, kronisk inflammation i bugspytkirtlen og meget mere. Jeg ved godt, at toiletbesøg er et tabuemne, men brug lige et øjeblik på at læse denne artikel, da den indeholder vigtig information om dit fremtidige helbred samt en guide, der lader dig vide, om du er på rette spor.

Coronavirus: Gør 5G COVID-19-krisen værre i visse byer?

Coronavirus: Gør 5G COVID-19-krisen værre i visse byer?

Skrevet 15-04-2020 af Alun Biggart

Wuhan, New York, Milano og resten af Norditalien er verdens epicentre for det globale udbrud af coronavirus. Men der er noget andet, som disse byer alle har til fælles med et krydstogtskib ved navn Diamond Princess. I Wuhan og i New York findes 5. generations mobilnetværk i størst koncentration på planeten, og for nylig er 5G også blevet installeret på Diamond Princess. Ja, 5G er muligvis en faktor i forhold til den eksplosive stigning i COVID-19 i disse dele af verden. For din og din families sikkerhed bør du læse denne artikel nøje og med et åbent sind.

Coronavirus: Dette fortæller politikerne (og medierne) dig ikke!

Coronavirus: Dette fortæller politikerne (og medierne) dig ikke!

Skrevet 02-04-2020 af Alun Biggart

Vi har nu været ”lukket ned” i lidt over 4 uger, og det liv, vi kendte, er forandret. Regeringen har effektivt trykket på pauseknappen. Vi har aldrig set noget lignende. Alle er bange og stressede, og desværre er vi nu midt i en finansiel krise, som vil forårsage ødelæggelse i årevis. Alle stiller spørgsmålet: Hvor farlig er COVID-19? Og hvornår er det hele overstået? En GOD NYHED fra Italien giver os måske en brugbar løsning, som hurtigt vil kunne give os vores gamle liv tilbage (i hvert fald for manges vedkommende)!

Coronavirus: Opbyg HURTIGT et stærkt og sundt immunforsvar HER!

Coronavirus: Opbyg HURTIGT et stærkt og sundt immunforsvar HER!

Skrevet 30-03-2020 af Alun Biggart

Vi holder os alle for os selv, og vi opfordres til at vaske hænder ofte, og nogle mennesker bærer endda masker. Men regeringen og andre instanser har glemt at fortælle os den allervigtigste ting! Nemlig at det BEDSTE FORSVAR mod COVID-19 er at OPBYGGE ET STÆRKT og EFFEKTIVT IMMUNFORSVAR. I denne artikel vil jeg dele med jer, hvordan jeg selv gik fra sygdom og influenza hver vinter til ikke at gå glip af en eneste arbejdsdag i mere end 20 år. Og den gode nyhed er, at det faktisk er meget let at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar på kort tid. Er du klar?

5G – dette fortæller staten og teleselskaberne os ikke!

5G – dette fortæller staten og teleselskaberne os ikke!

Skrevet 03-02-2020 af Alun Biggart

Var du klar over, at hundredvis af de skarpeste hjerner på planeten, ja, vi taler om ansete læger og professorer, har bedt regeringer verden over om at vente med 5G, indtil vi ved, at det er sikkert. Her er fakta omkring 5G:

5G – leger regeringen med ilden og med dit helbred?

5G – leger regeringen med ilden og med dit helbred?

Skrevet 20-01-2020 af Alun Biggart

I mere end 10 år har TDC tilbudt mig store summer penge for at få lov til at sætte en 30-meter høj 4G-telemast i haven, der hører til vores smukke gård. Jeg har sagt nej tak af hensyn til min families helbred. Nu ønsker staten også at påbegynde opsættelse af 5G-master i Danmark UDEN at teste sikkerheden! Men INGEN har testet 5G for at se, hvilke bivirkninger der på sigt ved at blive udsat for den mobilstråling, som udsendes fra 5G-master. Hvordan har du tænkt dig at sikre din familie?

This will blow your mind - Bruce Lipton om medicin

This will blow your mind - Bruce Lipton om medicin

Skrevet 13-06-2019 af Alun Biggart

Se den her spændende og provokerende video fra en af verdens førende forskere om sundhed.

Dette kan være de mest øjeåbne 10 minutter af dit liv.

Dette kan være de mest øjeåbne 10 minutter af dit liv.

Skrevet 06-06-2019 af Alun Biggart

Min søde kone er læge, og hun har lige sendt mig en YouTube-video med Bruce Lipton, som går viralt. Millioner af mennesker vil se denne video i de kommende uger. Du fortjener også at se den.

Øger indtag af rødt kød din risiko for kræft?

Øger indtag af rødt kød din risiko for kræft?

Skrevet 20-05-2019 af Alun Biggart

Det sidste nye i sundhedsverdenen lige nu er, at resultaterne af en ny undersøgelse viser, at mænd, der spiser rødt kød, har en 20 % øget risiko for at få kræft. Men hvad er sandheden? Skal du glemme alt om at spise steak og lammekoteletter til middag? Eller kan du stadig nyde en god bøf med god samvittighed? Og hvad er risikoen for kvinder? Læs videre for din egen og din families sundhed.

Otte grunde til at kysse noget mere!

Otte grunde til at kysse noget mere!

Skrevet 12-02-2019 af Alun Biggart

Hvis du leder efter nogle gode årsager til at gøre kys en del af din hverdag, så er her otte gode grunde.

Et kram om dagen holder lægen væk

Et kram om dagen holder lægen væk

Skrevet 20-01-2019 af Alun Biggart

Er du klar over, at at i dag er det nationale krammedag? Når nogen, du holder af, har en dårlig dag, giver du dem sandsynligvis et kram uden at tænke over det. Og en ny undersøgelse viser, at denne enkle gestus kan have en meget større effekt, end du og modtageren er bevidst om. Ja, et kram fører til et væld af positive sundhedsfordele lige fra mindsket stress til et stærkere immunforsvar og gavner endogså dit hjerte. Selv på dage, hvor du befinder dig lige midt i en konflikt eller føler dig ked af det, kan et kram fjerne din smerte og føre til, at du smiler og bliver gladere.

Influenzavaccine bliv klogere på et sikrere & sundere alternativ

Influenzavaccine bliv klogere på et sikrere & sundere alternativ

Skrevet 10-12-2018 af Alun Biggart

Lige nu er propagandamaskinen bag milliardindustrien af influenzavacciner i fuldt sving. Vi får at vide, at for at undgå influenza i denne vintersæson skal vi lade os vaccinere! Ovenikøbet kan du få gratis vaccine på arbejdet, på apoteket og andre steder. For at undgå influenza blev jeg også en enkelt vinter vaccineret, og nogle få dage senere lå jeg i sengen og havde det forfærdeligt. Så hvad skal du og din familie gøre for at komme sikkert og sundt gennem vinteren i år? I denne artikel vil jeg dele min hemmelig opskrift med jer på, hvordan jeg forvandlede vintre fyldt med sygdom til 0 sygedage de seneste 20 år!

Bøde på $289 millioner: Roundup ukrudtsmiddel forårsager kræft!

Bøde på $289 millioner: Roundup ukrudtsmiddel forårsager kræft!

Skrevet 21-08-2018 af Alun Biggart

Det er en god nyhed, at sandheden endelig kommer frem. Retten i San Francisco har fastslået, at Roundup (glyphosate/glyfosat), verdens mest populære ukrudtsmiddel, forårsagede terminal kræft hos Dewayne Johnson, tidligere gartner på en folkeskole. Han sagsøgte producenten af Roundup Monsanto (nu ejet af Bayer) og har netop vundet 289 millioner dollar. Nye studier viser, at Roundup findes i de fødevarer, vi indtager hver eneste dag. Ikke godt! Men endelig holdes et af verdens største selskaber ansvarlige! Jeg vil endvidere dele med dig, hvordan du kan slippe af med det kedelige ukrudt på en mere naturlig og sikker måde!

Earthing; Er dette fremtidens medicin?

Earthing; Er dette fremtidens medicin?

Skrevet 19-03-2018 af Alun Biggart

Jeg er overbevist om, at Earthing (fysisk jordforbindelse) vil revolutionere lægevidenskaben og måden, vi betragter vores helbred på. Desværre har de fleste af os gennem det seneste århundrede mistet kontakten til naturen og Moder Jord, og dette har alvorlige konsekvenser for vores helbred. I denne nye video nedenfor byder jeg dig velkommen til en ny, spændende verden, som vil give dig et gratis redskab til at øge din sundhed og din lykke. Nyd det!

Gør luftforurening i dit hjem eller på din arbejdsplads dig syg?

Gør luftforurening i dit hjem eller på din arbejdsplads dig syg?

Skrevet 25-02-2018 af Alun Biggart

Verdenssundhedsorganisationen WHO påpeger, at 92 % af verdens befolkning indånder forurenet luft, og at syv millioner dødsfald om året kan tilskrives luftforurening. Samlet set er et giftigt miljø ansvarligt for mindst et ud af fire dødsfald rapporteret på verdensplan, og luftforurening udgør den største kilde til denne risiko. Din krop er afhængig af den luft, du indånder, for at opretholde et godt helbred, og dårlig luftkvalitet kan forårsage alvorlig skade på dine lunger, dit hjerte og andre organer. Her er nogle gode råd til, hvordan du kan bevare dit og din families gode helbred!

Enkel, gratis teknik til at forbedre dit syn hurtigt og nemt

Enkel, gratis teknik til at forbedre dit syn hurtigt og nemt

Skrevet 27-11-2017 af Alun Biggart

I dag er dine øjne nok mere stressede end nogensinde før. For mange timer tilbragt på din smartphone, din pc, iPad, fjernsyn osv. kombineret med en stresset 24/7-livsstil medvirker alt sammen til trætte og overbelastede øjne og sjæl. Men hvad nu, hvis der var noget, du kunne gøre, som er gratis, nemt at udføre og meget effektivt til at afspænde og afslappe hele dig og samtidig forbedre dit syn? Ville det ha´ din interesse?

Gør din solcreme dig syg?

Gør din solcreme dig syg?

Skrevet 06-06-2017 af Alun Biggart

Hudlæger og andre eksperter anbefaler ofte at begrænse hudens udsættelse for sollys for at minimere risikoen for at udvikle hudkræft. Men hvad nu hvis de tager fejl, og hvad hvis D-vitaminmangel som følge af for lidt sollys kan forårsage kræft? Og hvad med solbeskyttelse? Er det nu også forsvarligt at anvende?

Har du borrelia (Lyme disease) uden at vide det?

Har du borrelia (Lyme disease) uden at vide det?

Skrevet 22-05-2017 af Alun Biggart

Mens jeg skriver dette, er min 10-årige søn lige kommet ind med en af vores killinger, som har en kæmpestor skovflåt siddende under hagen. Før vi fik vores to katte (en af de bedste ting, vi har gjort for vores børn), var jeg slet ikke klar over, hvor mange flåter (tæger eller Skovflåt) vi havde i haven. PAS PÅ lige nu, er det høj sæson for skovflåter.

Bekæmp aldring, inflammation og kronisk sygdom med Earthing!

Bekæmp aldring, inflammation og kronisk sygdom med Earthing!

Skrevet 25-04-2017 af Alun Biggart

Se den kort film nedenunder i artiklen, den kan være potentielt livsændrende!

Husker du den vidunderlige følelse, du oplevede som barn, når du gik barfodet omkring på græs eller på en sandstrand? Ny forskning viser, at du kan reducere stress og ældende inflammation ved ganske enkelt at tage dine sko af. Kig på denne revolutionerende, gratis video, og giv din sundhed og din lykke et saligt nyk opad.

7 nemme tips der vil holde dig rask i den kolde og mørke tid!

7 nemme tips der vil holde dig rask i den kolde og mørke tid!

Skrevet 06-11-2016 af Alun Biggart

Hvordan kan du forblive rask og have masser af energi denne vinter? Du kan gøre det! Sådan undgår influenza og forkølelse her i den kolde tid?

Giftige læber? Hvad indeholder din læbestift?

Giftige læber? Hvad indeholder din læbestift?

Skrevet 03-10-2016 af Alun Biggart

Hvor meget læbestift spiser gennemsnitskvinden i løbet af livet? Svaret er 2 kg! Selv om Mekaup kan få dig til at føle dig smuk, kan bivirkningerne ved kemikalierne være temmelig grimme! Det er en helt almindelig del af vores daglige skønheds regime, men er du nogensinde stoppet op og har tænkt over, hvad din læbestift egentlig indeholder? Find ud af, hvilke giftige kemikalier der kan gemme sig i din læbestift, og hvad du kan bruge i stedet for.

Hvordan meditation forandrer din hjerne samt gør dig gladere og sundere

Hvordan meditation forandrer din hjerne samt gør dig gladere og sundere

Skrevet 16-08-2016 af Alun Biggart

Ca. 10 millioner mennesker i den vestlige verden mediterer hver dag og endnu flere i andre dele af verden. Lær hvordan meditation kan give dig mere energi, sundhed og vitalitet!

Gør dine amalgamfyldninger dig syg?

Gør dine amalgamfyldninger dig syg?

Skrevet 23-04-2016 af Alun Biggart

I denne overraskende video kan du se, hvor nemt dine kviksølvsfyldninger i dine tænder udskiller giftige dampe i din mund, når de enten bliver berørt eller opvarmet (som når du f.eks. spiser noget eller drikker en kop varm te eller kaffe.

Gratis Film: Helbredelse med kraften fra placeboeffekten

Gratis Film: Helbredelse med kraften fra placeboeffekten

Skrevet 10-04-2016 af Alun Biggart

Disse mirakelpiller burde i virkeligheden slet ikke virke. Placebo findes i alle former og størrelser, men de indeholder ingen aktive ingredienser. Det er snydepiller, men nu viser de sig at kunne hjælpe med at behandle smerte, depression og endog lindre symptomer ved Parkinson. Sådan virker de, og sådan får du gavn af den skjulte kraft ved placeboeffekten.

Kram holder lægen på afstand og hjælper dig til at få det skønt

Kram holder lægen på afstand og hjælper dig til at få det skønt

Skrevet 01-04-2016 af Alun Biggart

At kramme er gratis, det føles vidunderligt, og det vil holde dig sund og glad. Så nu ingen undskyldninger. Giv et medmenneske et kram nu. Ja, at kramme øger niveauet af “kærlighedshormonet” oxytocin, som er gavnligt for stressniveauet, hjertesundhed og meget mere.

Skal du vaske dit hår eller IKKE? Her er ny sundhedstrend

Skal du vaske dit hår eller IKKE? Her er ny sundhedstrend

Skrevet 28-01-2016 af Alun Biggart

Vi vasker alle hår. Nogle af os mere end andre. Men gør hårvask mere skade end gavn? Hvor ofte bør du vaske dit hår? Eller skal du bare lade naturen gøre sit job? Dette vil muligvis overraske dig. Lær, hvordan den nyeste sundheds- og skønhedstrend kan styrke dit helbred.

Har du et sundt fordøjelsessystem?

Har du et sundt fordøjelsessystem?

Skrevet 31-10-2015 af Alun Biggart

I denne interessante og essentielle artikel for dit helbred vil du være i stand til at bedømme, hvor sundt dit fordøjelsessystem er.

Hvordan ved du, om du er allergisk eller intolerant over for en fødevare?

Hvordan ved du, om du er allergisk eller intolerant over for en fødevare?

Skrevet 07-09-2015 af Alun Biggart

Her er en nem test, der vil give dig en indikation på, om du spiser noget, du er enten allergisk eller intolerant overfor.

Hvordan vælger du sundt køkkengrej?

 Hvordan vælger du sundt køkkengrej?

Skrevet 29-06-2015 af Alun Biggart

Hvordan du tilbereder maden er ligeså vigtigt som selve kvaliteten af råvarerne. Du kan undgå at forvandle sund økologisk mad til usund ved at vælge det rigtige køkkengrej. Læs videre, og blive klogere på, hvordan du vælger det rigtige køkkengrej for et godt helbred.

Krig i kosmetikindustrien – er du et uskyldigt offer?

Krig i kosmetikindustrien – er du et uskyldigt offer?

Skrevet 31-03-2015 af Alun Biggart

EU har nu forbudt at sælge kosmetikingredienser, som er blevet testet på dyr. Sådan! Men begynd nu ikke på at fejre dette endnu, for desværre er der også dårlige nyheder, som angår dit helbred.

Hvor mange penge har du i din personlige sundhedsbank?

Hvor mange penge har du i din personlige sundhedsbank?

Skrevet 10-01-2015 af Alun Biggart

Se denne video, og læs artiklen for at give dig selv en fantastisk start på 2015. Ja, gør de simple ting rigtigt, og 2015 kan blive et magisk år for dig. Ja, jeg har en sjov udfordring til dig i dag.

Er sukker mere vanedannende end kokain?

Er sukker mere vanedannende end kokain?

Skrevet 21-11-2014 af Alun Biggart

Ja, det er den chokerende konklusion på et forskningsstudie: Raffineret sukker er langt mere vanedannende end kokain – én af de mest vanedannende og sundhedsskadelige ingredienser til dags dato. Så betegnelsen ”sukkerrus” er måske ikke langt fra sandheden!

Influenza – sådan undgår du influenza

Influenza – sådan undgår du influenza

Skrevet 13-11-2014 af Alun Biggart

For 10 år siden ville jeg helt sikkert have ligget i sengen med influenza i stedet for at skrive denne artikel. Med så mange i Danmark, som netop nu er væk fra arbejdet og har det elendigt med influenza, er jeg 100 % sikker på, at mit dårlige immunforsvar også ville have gjort mig til endnu et offer.

Gratis sundhedstest: Hvor sund er du lige nu?

Gratis sundhedstest: Hvor sund er du lige nu?

Skrevet 02-11-2014 af Alun Biggart

I denne artikel vil jeg give dig et link til en personlig sundhedstest, du kan tage lige nu. Herefter vil jeg dele nogle vigtige, hurtige, nemme og effektive sundhedstips med dig, som du straks kan forbedre dit helbred med. Er du med på den?

Hvor stor er din risiko for at få kræft?

Hvor stor er din risiko for at få kræft?

Skrevet 10-10-2014 af Alun Biggart

Danmark har verdensrekord i kræftsyge. Ja, du læser rigtigt; danskerne har den største kræftrisiko i verden. Hvad kan du gøre lige her og nu for at nedsætte din risiko for at blive offer for denne dødelige sygdom?

Indeholder din tandpasta farlige kemikalier?

Indeholder din tandpasta farlige kemikalier?

Skrevet 15-09-2014 af Alun Biggart

At børste tænder er selvfølgelig en del af en sund livsstil. Men hvad mange mennesker ikke aner er, at de fleste af de tandpastaer, der er på markedet, indeholder farlige kemikalier! Se denne chokerende video, og bliv klogere.

Er dine produkter til personlig pleje sikre og sunde for dig?

Er dine produkter til personlig pleje sikre og sunde for dig?

Skrevet 01-07-2014 af Alun Biggart

Hver eneste morgen rækker de fleste af os godtroende ud efter hårshampoo, balsam, bodylotion, after shave, deodorant, foundation, læbestift og mange andre ting uden at spekulere over, at vi udsætter os selv for tusindvis af farlige syntetiske kemikalier med alle de produkter, vi påfører vores krop, ansigt, hår, øjne og læber. Her er en guide til at forblive ung og smuk med sunde personlige plejeprodukter.

Er mættet fedt farligt?

Er mættet fedt farligt?

Skrevet 03-06-2014 af Alun Biggart

De fleste læger og ernæringseksperter fortæller os, at for at holde styr på hjertet og livvidden er vi nødt til at skære ned på mængden af mættet fedt i kosten. Det har ført til en massiv fedtforskrækkelse, som nu har varet i over 50 år. Men forskning viser nu, at mættet fedt IKKE er årsagen til hjertesygdomme og rent faktisk er sundt.

7 enkle trin til at holde dig sund og rask denne vinter

7 enkle trin til at holde dig sund og rask denne vinter

Skrevet 21-10-2013 af Alun Biggart

Det er blevet den tid på året, hvor forkølelser og influenza er almindelige. Derfor er sundhedsmyndighederne allerede begyndt på deres kampagne for at overtale folk til at få influenzavaccine. Men du skal ikke være bekymret, for her er 7 enkle, hurtige og nemme råd, som vil holde dig sund og rask helt naturligt denne vinter.

Earthing, en sundhedsfordel, som befinder sig under dine fødder!

Earthing, en sundhedsfordel, som befinder sig under dine fødder!

Skrevet 26-06-2013 af Alun Biggart

Hvis du har det ligesom mig, så elsker du at gå rundt på bare fødder på græsset eller stranden om sommeren. Den gode nyhed er, at ny forskning viser, at dette kan have en utrolig positiv indflydelse på dit helbred. Så sæt dig ned, smid sko og strømper, og lad os se at komme i gang med dette gratis tip, som kan gøre en stor forskel for dit velbefindende.

Er genetisk testning for kræft et ”must” for dig

Er genetisk testning for kræft et ”must” for dig

Skrevet 31-05-2013 af Alun Biggart

Kræfttallene stiger eksponentielt. Hvor stor er din risiko for at få kræft? Hvad kan du gøre lige her og nu for at undgå denne uhyggelige dræber? Er genetisk testning for kræft, som den Angelina Jolie fik foretaget, løsningen for dig?

Hvor sund er du? Find ud af det nu!

Hvor sund er du? Find ud af det nu!

Skrevet 21-02-2013 af Alun Biggart

Stop. Vent lige et øjeblik. Skyl ikke ud endnu – tag dig lige tid til at kigge på din afføring for at se, om der er alvorlige helbredsproblemer på vej. Ja, din afføring kan advare dig om kræft, gulsot, betændelse i bugspytkirtlen og andet. Her kommer en anvisning på, hvordan signalerne skal læses.

Fra uren hud, akne og bumser til smuk hud på kun 4 uger

Fra uren hud, akne og bumser til smuk hud på kun 4 uger

Skrevet 01-11-2012 af Alun Biggart

Når du ser dig selv i spejlet, ser du så en genspejling af smuk, silkeblød hud? Eller kunne din hud godt trænge til et pift? Hvis uren hud, akne, bumser osv. er et problem for dig, eller hvis du blot ønsker at forbedre din huds udseende, vil denne artikel hjælpe dig til at ligne en million hurtigere, end du troede muligt.

Hvor sund er du sammenlignet med andre?

Hvor sund er du sammenlignet med andre?

Skrevet 04-07-2012 af Alun Biggart

Lever jyderne sundere end sjællænderne? Er 30-årige mere fornuftige end de 50-årige etc. Er kvinder virkelig sundere end mænd?

D-vitamin beskytter mod forkølelse, influenza og virusinfektione

D-vitamin beskytter mod forkølelse, influenza og virusinfektione

Skrevet 15-06-2012 af Alun Biggart

Solskinsvitaminet (D-vitamin) er en uhyre vigtig del af vores evolution, da det har cirkuleret i vores forfædres blod i tusindvis af år som resultat af rigelig med soleksponering. Det er kun i det sidste halve århundrede, at vi har klasket os selv til med solbeskyttelse og gemt os i bygninger, så vi ikke har fået nok af den D-vitaminproducerende effekt af solen.

Sol-eksponering sænker kræftrisikoen

Sol-eksponering sænker kræftrisikoen

Skrevet 16-05-2012 af Alun Biggart

En videnskabelig undersøgelse i The International Journal of Cancer, som sammenlignede eksponering for sollys med kræftrisiko, fandt, at mennesker, som var blevet udsat for mere sollys, havde en bemærkelsesværdig lavere risiko for at få mange typer kræft.

Hvordan undgår du influenza og forkølelse her i den kolde tid?

Hvordan undgår du influenza og forkølelse her i den kolde tid?

Skrevet 03-12-2011 af Alun Biggart

Det er højsæson for forkølelser og influenza. Her får du 10 gode råd til, hvordan du kan toptune dit immunforsvar og undgå influenza og andre virussygdomme i den kolde og mørke tid.

Kort, inspirerende video: “Yes you can!”

Kort, inspirerende video: “Yes you can!”

Skrevet 05-09-2011 af Alun Biggart

Se denne video på 4 minutter. Den vil give dig mere energi og vil gøre dig sund (både fysisk og mentalt på samme tid).

Burzynski: Cancer Is Serious Business - Official 2011 Release

Burzynski: Cancer Is Serious Business - Official 2011 Release

Skrevet 31-08-2011 af Alun Biggart

Her er en ny video, for alle mennesker som er interesseret i deres helbred. Hvad synes du?

Vitaminpiller, en update

Vitaminpiller, en update

Skrevet 18-03-2011 af Alun Biggart

Sidste uges artikel om vitaminpiller, var en af de mest kontroversielle på denne side. Så lad os sætte vitaminpiller under søgelyset igen og rydde op i alle misforståelser.

Multivitaminer – Er multivitaminer spild af penge?

Multivitaminer – Er multivitaminer spild af penge?

Skrevet 08-03-2011 af Alun Biggart

Er du en af dem som tager multivitaminer regelmæssigt? Så har jeg noget information til dig – Ifølge forskere fra Harvard kan det at tage multivitaminer gøre mere skade end gavn.

Cola: Hvad sker der i din krop, indenfor en time efter du har drukket en Cola

Cola: Hvad sker der i din krop, indenfor en time efter du har drukket en Cola

Skrevet 01-03-2011 af Alun Biggart

Har du ikke lyst til at være sund og rask? At drikke en sodavand er dårligt for dit helbred på ufattelig mange måder. Her er, hvad der sker i din krop, når du overfalder den med en Cola.

Hvordan nedsætter du din risiko for hjerte-kar-sygdom med 70%

Hvordan nedsætter du din risiko for hjerte-kar-sygdom med 70%

Skrevet 21-12-2010 af Alun Biggart

Var du klar over, at dine tænder, gummer og det omkringliggende væv også har meget at sige for dit generelle helbred?

Nytårsforsæt - helse og sundhed

Nytårsforsæt - helse og sundhed

Skrevet 11-12-2010 af Alun Biggart

Er dit nytårsforsæt at blive sundere i 2011? Vi på alun.dk vil gerne hjælpe dig til at føre dit nytårsforsæt ud i livet, med gratis information og nyheder om helse og sundhed. Lad dit nytårsforsæt blive til virkelighed

Er det at sidde ned dårligt for dit helbred og talje?

Er det at sidde ned dårligt for dit helbred og talje?

Skrevet 26-10-2010 af Alun Biggart

Imens du læser dette, sidder du formentlig ned – en tilstand, vi alle befinder os i et utal af gange om dagen. Vi sidder ned for at spise, arbejde, slappe af og snakke. At sidde ned optager en stor del af vores liv.

Hvordan kan du sidde ned ved et skrivebord og stadig være sund

Hvordan kan du sidde ned ved et skrivebord og stadig være sund

Skrevet 25-10-2010 af Alun Biggart

Hvor mange timer bruger du om dagen på at sidde ned ved et skrivebord, enten på kontoret eller hjemme?

Er Mælk sundt for dig?

Er Mælk sundt for dig?

Skrevet 26-09-2010 af Alun Biggart

Her er nogle referencer, som du vil finde interesseret. Hvis du gerne vil undersøge om du burde drikke mælk, eller om mælk er sundt for dig.

Kosmetik - 10 grimme sandheder

Kosmetik - 10 grimme sandheder

Skrevet 17-06-2010 af Alun Biggart

Tror du, at man i kosmetikindustrien først og fremmest tænker på, at hudpleje og kosmetik skal være sikkert at putte på huden? Så får du her nogle grimme overraskelser, der vil få dig til at tro om igen...

Øjne: Få dit syn tilbage på en naturlig måde

Øjne: Få dit syn tilbage på en naturlig måde

Skrevet 24-02-2010 af Alun Biggart

Ved at anvende de teknikker, jeg har beskrevet i denne artikel, har jeg forbedret mit syn så markant, at jeg nu ikke længere behøver at bruge briller. At jeg så hurtigt har været i stand til at lægge brillerne fra mig og lade dem være fortid, har været en utrolig oplevelse for mig. Det kan du også komme til at opleve.

Influenza A H1N1 medicinen Tamiflu er ikke særligt effektiv

Influenza A H1N1 medicinen Tamiflu er ikke særligt effektiv

Skrevet 11-11-2009 af Alun Biggart

Mange mennesker er forvirrede angående Tamiflu. Tamiflu er ikke en Influenza A H1N1 vaccine, det er et præparat, som gives efter at man har fået Influenza for at reducere symptomerne. Desværre er Tamiflu ikke særligt effektivt og har en lang række bivirkninger som du kan lære mere om her.

Hvor sundt er dit fordøjelsessystem?

Hvor sundt er dit fordøjelsessystem?

Skrevet 09-11-2009 af Paul Chek

I denne interessante artikel, vil du være i stand til at bedømme, hvor sundt dit fordøjelsessystem er.

Influenza A vaccinen PandemRix er nu klar.

Influenza A vaccinen PandemRix er nu klar.

Skrevet 09-11-2009 af Alun Biggart

Skal du eller nogle af dine bekendte vaccineres? Vidste du, at i 1976 forårsagede en fejlslåen svineinfluenza vaccine irreversible nerveskader på flere hundrede mennesker, 565 personer blev lammede og 25 døde.

Influenza A H1N1 vaccine - PandemRix

Influenza A H1N1 vaccine - PandemRix

Skrevet 21-10-2009 af Alun Biggart

I løbet af få uger modtager Danmark de første partier af Influenza A H1N1 vaccinen, PandemRix. Sundhedsmyndighederne har købt PandemRix nok til at vaccinere 1,55 million danskere. Men er PandemRix overhovedet blevet testet, så du og din familie kan føle jer sikre?

Vil influenza A H1N1 vaccinen virke og er den sikker?

Vil influenza A H1N1 vaccinen virke og er den sikker?

Skrevet 30-08-2009 af Alun Biggart

Vaccinen mod influenza A H1N1 skulle være klar til levering i Danmark fra september måned. Danmark har købt vaccine nok til mere end 1,5 millioner mennesker. Vaccinerne mod influenza A H1N1 er således ved at blive gjort klar til masseindsprøjtning af spædbørn, børn, teenagere og voksne.

Influenza A H1N1 virus – De 5 gæt eksperterne opstiller om H1N1

Influenza A H1N1 virus – De 5 gæt eksperterne opstiller om H1N1

Skrevet 20-08-2009 af Alun Biggart

Medierne fortæller os stadig, at den såkaldte svineinfluenza A H1N1 virus vil antage pandemiske proportioner og dræbe tusindvis af mennesker. Men der er mange ting som medierne og eksperterne ikke fortæller os. Faktisk gætter de ikke kun på udbredelsen af influenza A H1N1 virus, men de gætter også på, hvad der er sundt for dig. Læs videre for at få sandheden om influenza A H1N1.

Influenza A H1N1 virus: Sådan skaber du et stærkt immunforsvar

Influenza A H1N1 virus: Sådan skaber du et stærkt immunforsvar

Skrevet 16-08-2009 af Alun Biggart

Uden en passende immunfunktion bliver vi hurtigt ofre for sygdom, hvilket kan resultere i et kortere liv med nedsat livsglæde. Hvis du gerne vil undgå Influenza A - H1N1 virus, så er denne her artikel guld værd.

Hvordan du kan benytte pulsmåler til optimal træning og sundhed.

Hvordan du kan benytte pulsmåler til optimal træning og sundhed.

Skrevet 22-07-2009 af Alun Biggart

Ønsker du at komme i bedre form, se yngre og sundere ud i spejlet samt forbedre dine træningsresultater? Jeg tænkte det nok ;-) Her er en artikel som vil lære dig hvordan du ved at benytte pulsmåler, kan lytte til hjertet og få hjælp til at nå dine mål. Ja denne artikel vil hjælpe dig til at komme hurtigere i form.

Tag brillerne af eller kontaktlinserne ud.

Tag brillerne af eller kontaktlinserne ud.

Skrevet 26-06-2009 af Alun Biggart

Forestil dig at kunne se klart hele dagen uden briller eller kirurgi. Mange tusinde mennesker har reduceret deres styrke eller holdt helt op med at gå med briller ved hjælp af naturlige metoder. Nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, behov for læsebriller og andre tilstande kan afhjælpes.

Kolesterol: Højt kolesteroltal ufarligt for gamle

Kolesterol: Højt kolesteroltal ufarligt for gamle

Skrevet 30-05-2009 af Alun Biggart

Ifølge en ny dansk undersøgelse så har raske mennesker over 70 år næsten ingen gavn af at få medicin mod for højt kolesteroltal.

Forbliv ung og smuk: Gør insulin til din ven

Forbliv ung og smuk: Gør insulin til din ven

Skrevet 29-05-2009 af Alun Biggart

Vi har alle mødt de folk, som vi ved er “ældre”, men som stadigvæk ”ser godt ud”. Nuvel, i denne artikel vil jeg dele hemmeligheden til, hvordan du også kan blive en af disse personer. Dette gøres ved at lærer, hvordan du gør hormonet insulin til din ven.

Svineinfluenzaen: Hvordan beskytter du dig mod influenza a?

Svineinfluenzaen: Hvordan beskytter du dig mod influenza a?

Skrevet 05-05-2009 af Alun Biggart

Tør du kysse en gris, som er smittet med Influenza A - H1N1 virus? JEG tør godt! I denne artikel vil jeg fortælle dig sandheden om Influenza A - H1N1 virus og give dig vigtige råd om, hvordan du også kan blive fri for din frygt for denne svineinfluenza.

Solens helbredende kræfter, Luk solen ind i dit liv

Solens helbredende kræfter, Luk solen ind i dit liv

Skrevet 14-04-2009 af Alun Biggart

Af alle verdens vidundere er solen måske det største, ikke kun for os mennesker, men for alt liv på jorden. I denne artikel, vil du lære, hvordan du kan bruge solens helbredende egenskaber til at opleve mere energi, mindre stress, et stærkere immunforsvar, hjælpe med at sænke ældningsprocessen og mange andre fordele.

Musik lindrer smerter

Musik lindrer smerter

Skrevet 10-04-2009 af Alun Biggart

Patienterne på opvågningsafsnittet på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, har brug for væsentlig mindre medicin, når de vågner op med musik i ørerne. Læs her, hvordan du kan give dit eget helbred et boost med musik.

Hvordan ved du, om du er intolerant over for en fødevare?

Hvordan ved du, om du er intolerant over for en fødevare?

Skrevet 30-03-2009 af Alun Biggart

Tænker du nogensinde over, om DU kan tåle forskellige fødevarer? Du kan blive meget klogere med en simpel test, der kun tager nogle få minutter! Læs videre og find ud af, hvordan du selv kan undersøge, hvad du kan tåle!

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 1: intro

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 1: intro

Skrevet 29-03-2009 af Alun Biggart

Er de sunde for dig og præstationsfremmende? I dag bruger vi flere og flere penge på kosttilskud i et forsøg på at blive sunde, forhale aldringsprocessen og forbedre vores sportspræstationer. Faktisk regner man med, at vi danskere bruger tæt på en milliard, ja, hele 1.000.000.000 kroner om året, på sportsernæring og kosttilskud til hele familien, inklusiv vitaminer, fiskeolie, ginseng osv. Men virker disse mirakelprodukter nu også?

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 2: Liv kræver liv

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 2: Liv kræver liv

Skrevet 28-03-2009 af Alun Biggart

At liv kræver liv, hvad mener jeg helt præcist med det? Jo, hvis den mad eller de tilskud, du spiser, ikke indeholder livskraft (vitaminer, mineraler, enzymer osv.) og i bund og grund bare er ”skeletmad” (kun kalorier), så bliver du ikke sund.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 3: Ingredienser

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 3: Ingredienser

Skrevet 27-03-2009 af Alun Biggart

Hvad bør du vælge? Kosttilskud eller sunde fødevarer? Plus De syv ingredienser, du ikke ønsker i dine favoritprodukter

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 4: Proteinpulver

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 4: Proteinpulver

Skrevet 26-03-2009 af Alun Biggart

Ordet protein stammer fra det græske ord med betydningen “af største vigtighed”, fordi protein er fundamentet for alt liv. Hvis man sugede alt vand ud af en slank, atletisk krop, ville mere end 50 % af, hvad der er tilbage, være protein.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 5: Energidrikke

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 5: Energidrikke

Skrevet 25-03-2009 af Alun Biggart

Teorien bag brugen af energidrikke er ret simpel og faktisk temmelig logisk. Kroppen er nemlig kun i stand til at opbevare en begrænset mængde kulhydrater, ca. 400 g. Når du træner, bliver kulhydrater omsat til energi, hvilket kan resultere i både lavt blodsukker (kulhydratindhold i blodet) og i et reduceret indhold af kulhydrater i musklerne.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 6: Energigelé

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 6: Energigelé

Skrevet 23-03-2009 af Alun Biggart

Energigelé er i realiteten en koncentreret udgave af energidrikke, bare uden vand. Dette produkt bruges i maraton, triatlon og ved lange cykeldistancer osv. for at forhindre, at man møder muren. At møde muren betyder helt enkelt, at man løber tør for kulhydratenergi.

Sportsernæring- produkter Del 7: Energi & Proteinbarer

Sportsernæring- produkter Del 7: Energi & Proteinbarer

Skrevet 23-03-2009 af Alun Biggart

Her taler jeg virkelig af personlig erfaring, for jeg har nok spist i gennemsnit omkring tre energi eller protein barer hver eneste dag, mens jeg havde firmaet Maxim og var for doven og uvidende til at få mig selv til at spise sund mad.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 8: Færdigdrikke

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 8: Færdigdrikke

Skrevet 22-03-2009 af Alun Biggart

Jeg håber, at du nu har indset, at du skal være meget forsigtig, før du køber eller indtager noget som helst sportsernæringsprodukt, hvis du interesserer dig for dit helbred.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 9: Slankeprodukter

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 9: Slankeprodukter

Skrevet 21-03-2009 af Alun Biggart

Her handler det igen om at kigge på ingredienserne for at kunne bedømme effekten på både din sundhed og dine sportspræstationer. Men nemt er det ikke at finde ingredienserne i disse slankeprodukter, for de oplyser ikke om dem på deres hjemmesider.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 10: Kreatin

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 10: Kreatin

Skrevet 20-03-2009 af Alun Biggart

Det tog mine kolleger og jeg i maxim mere end et år at få det første kreatinprodukt (Ergomax) salgsgodkendt i Danmark. I mange år var keratin et kontroversielt emne i nyhederne, da mange mente, at det var doping.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 11: Multivitamin

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 11: Multivitamin

Skrevet 19-03-2009 af Alun Biggart

I teorien en helt fantastisk idé. Bare ved at tage en pille kan du være sikker på at få alle de næringsstoffer, din krop har brug for. Men desværre er der ikke hold i dette koncept, fordi:

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 12: Fiskeolie osv

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 12: Fiskeolie osv

Skrevet 18-03-2009 af Alun Biggart

Endelig gode nyheder, for fiskeolie af høj kvalitet er et fantastisk produkt. Hvorfor? Vi skal helst ikke spise fisk mere end to gange om ugen på grund af risikoen for forgiftning fra bly og andre tungmetaller.

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 13: Andre

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 13: Andre

Skrevet 18-03-2009 af Alun Biggart

Chlorella og spirulina kan være gode tilskud til en sund kost, men igen må du kigge dig omkring, før du køber et bestemt mærke! Læs mere om Chlorella og spirulina her

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 14: Konklusion

Kosttilskud og sportsernæring- produkter Del 14: Konklusion

Skrevet 17-03-2009 af Alun Biggart

Nu håber jeg, at du kan forstå, hvorfor jeg solgte Maxim for flere år siden. At sælge et firma, som man har startet fra bunden er aldrig nemt, men jeg kunne ikke løbe fra den kendsgerning, at jo mere jeg forskede i de ingredienser, som indgår i proteinpulver, drikkeklare væsker og andre sportsernæringsprodukter, jo mere bekymret blev jeg med hensyn til deres sikkerhed.

Kolesterolmedicins bivirkninger

Kolesterolmedicins bivirkninger

Skrevet 16-03-2009 af Alun Biggart

Statiner, er en gruppe af medikamenter brugt til at sænke dit kolesteroltal, og de er blandt de oftest udskrevet medikamenter i verden. Jeg tror, at det er ét af de mest unødvendige lægemidler, der findes. Efter min mening, så skader de mere end de gavner.

Træthed, Tør Hud, Vægtøgning? Tjek hellere din skjoldbruskkirtel

Træthed, Tør Hud, Vægtøgning? Tjek hellere din skjoldbruskkirtel

Skrevet 15-03-2009 af Alun Biggart

Din skjoldbruskkirtel er en lille sommerfugl formet kirtel i dit halsområde, der indeholder thyroglobulin protein. Et protein der binder sig til jod for at danne hormoner, der derefter har en indflydelse på i bund og grund alle organerne, vævet og cellerne i din krop.

Den nye Is og Chokolade diæt

Den nye Is og Chokolade diæt

Skrevet 03-03-2009 af Alun Biggart

Denne uges artikel vil vise dig, hvordan du ved at spise nogle af dine yndlingsting såsom Chokolade og is kan benytte deres hjælp til at forbrænde fedt og forbedre dit helbred på samme tid.

Gør dine tandfyldninger dig syg?

Gør dine tandfyldninger dig syg?

Skrevet 27-01-2009 af Alun Biggart

I denne chokerende video vil du se, hvor let de kviksølvsfyldninger, du kan have i dit tandsæt udskiller giftige dampe i din mund, når de enten bliver berørt eller opvarmet; som når du eksempelvis spiser noget eller drikker varm te eller kaffe.

Hvad får sved til at lugte, og hvad kan du gøre ved det?

Hvad får sved til at lugte, og hvad kan du gøre ved det?

Skrevet 26-12-2008 af Alun Biggart

Vi sveder alle, men hvordan kan det være, at nogle af os lugter mere end andre, når vi sveder?

Hvordan du kan forblive rask hele vinteren – bør du vaccinere eller ej?

Hvordan du kan forblive rask hele vinteren – bør du vaccinere eller ej?

Skrevet 04-11-2008 af Alun Biggart

Hver vinter plejede jeg at være syg det meste af tiden. Dog har jeg ikke været syg i årevis nu. Hvad er min hemmelighed? Er det den nye influenzavaccine? Hvordan kan du forblive rask og have masser af energi denne vinter?

Emotional Freedom Technique EFT

Emotional Freedom Technique EFT

Skrevet 20-10-2008 af Alun Biggart

Jeg har brugt denne 5000 år gamle teknik Emotional Freedom Technique EFT i årevis med forbløffende resultater. Nu er det på tide, at dele det med dig. Er du parat?

Sandheden om kolesterol - Et opgør med fordomme og vanetænkning

Sandheden om kolesterol - Et opgør med fordomme og vanetænkning

Skrevet 09-10-2008 af Uffe Ravnskov

Rådet er enkelt, men ikke altid så let at følge. Hold dig i rimelig god form, bliv ikke alt for tyk (et par ekstra kilo er ikke så farligt), lad være med at ryge, undgå stress og nyd livet. Og bryd dig ikke om advarslerne mod animalsk fedt - spis flæskestegen med god samvittighed. Der findes et uendeligt stort antal videnskabelige studier, der har vist, at animalsk fedt heller ikke forårsager åreforkalkning eller hjerteinfarkt.

Cola Kun 10 min. til det vil ramme dig

Cola Kun 10 min. til det vil ramme dig

Skrevet 06-09-2008 af Alun Biggart

Mange af jer indtager cola hver dag. Selvfølgelig, fordi cola smager rigtig godt. Men hvad gør cola ved DIN krop?

Kan vi stole på medicinalfirmaerne?

Kan vi stole på medicinalfirmaerne?

Skrevet 03-09-2008 af Alun Biggart

Forskning finansieret af medicinalfirmaer er gunstig overfor medicin i 80 procent af tilfældene.

Gå dig til et godt helbred

Gå dig til et godt helbred

Skrevet 15-08-2008 af Alun Biggart

Det tog 4 millioner års udvikling, at perfektionere den menneskelige fod. Men hver gang du tager et skridt udøver du skade på den.

Solbadning – Hvordan du får en smuk farve, og undgår solskoldning!

Solbadning – Hvordan du får en smuk farve, og undgår solskoldning!

Skrevet 16-05-2008 af Alun Biggart

Hvordan du får en smuk farve, og undgår solskoldning! Læs denne artikel, hvis du også ønsker alle helbredsfordelene ved solen, men vil undgå hudkræft.

Vil du undgå Prostatakræft? Normaliser din vægt.

Vil du undgå Prostatakræft? Normaliser din vægt.

Skrevet 13-05-2008 af Alun Biggart

Forskere gennemgik medicinske data fra 860 patienter med fremskreden prostatakræft, og fandt at 21 % af mændene var fede og 49 % af dem var overvægtige.

Solbadning halvere risikoen for brystkræft

Solbadning halvere risikoen for brystkræft

Skrevet 13-05-2008 af Alun Biggart

Eksponering til sollys kan muligvis reducere din risiko for fremskreden brystkræft, ifølge ny forskning fra Stanford University.

Hvordan forebygger DU rynker?

Hvordan forebygger DU rynker?

Skrevet 07-04-2008 af Alun Biggart

Grøntsager forebygger rynker. Ja, ungdommens kilde findes måske i dit køkken.

Et gratis redskab til sunde knogler

Et gratis redskab til sunde knogler

Skrevet 26-03-2008 af Alun Biggart

Ny forskning bekræfter at vitaminet D3, som kroppen danner ved eksponering af sollys, er essentielt for at forbedre dine knoglers helbred samt forebygge og behandle en række knoglesygdomme.

Burde du være bekymret for bly i læbestiften?

Burde du være bekymret for bly i læbestiften?

Skrevet 20-03-2008 af Alun Biggart

Visse læbestifter indeholder ”overraskende høje” niveauer af bly ifølge et nyt studier fra The Campaign for Safe Cosmetics (Kampagnen for sikker kosmetik).

Hvilke fødevarer giver luft i maven?

Hvilke fødevarer giver luft i maven?

Skrevet 11-02-2008 af Alun Biggart

Bestemte fødevarer er almindelig årsager til luft i maven, og ved at midlertidig at undgå disse fødevarer kan du bestemme, hvilke som er et problem for dig.

Læger bedt om at stoppe med at give antibiotika mod forkølelser.

Læger bedt om at stoppe med at give antibiotika mod forkølelser.

Skrevet 04-02-2008 af Alun Biggart

Læger i Storbritannien vil snart blive bedt om at stoppe med at ordinere antibiotika mod hoste, forkølelse samt halsinfektioner. Overbrug af medicin øger spredningen af dødelige antibiotika-resistente superbakterier. Et nyt regeringsprogram satser på at mindske brugen af medicinen.

Helbred – Vejen til et godt helbred!

Helbred – Vejen til et godt helbred!

Skrevet 31-01-2008 af Alun Biggart

På vores hjemmeside får du nøglen til, hvordan du får opfyldt alle dine fysiske og psykiske mål for dit helbred samt ønsker om succes og ubegrænset lykke. Klik her for at se vejen til et godt helbred!

Sådan undgår du influenza

Sådan undgår du influenza

Skrevet 28-01-2008 af Alun Biggart

Det er højsæson for forkølelser og influenza. Her får du 10 gode råd til, hvordan du kan toptune dit immunforsvar og undgå influenza og andre virussygdomme i den kolde og mørke tid.

Kemikaliernes verden?

Kemikaliernes verden?

Skrevet 20-12-2007 af Simon Mikkelsen

De er umulige at smage, lugte og se. Til gengæld er de overalt og er stort set umulige at undgå. Mere og mere forskning viser at de kemikalier som vi omgås i hverdagen, kan have alvorlige og måske endda katastrofale konsekvenser for vores sundhed.

Hvor sund er du? Test din sundhed NU!

Hvor sund er du? Test din sundhed NU!

Skrevet 25-11-2007 af Alun Biggart

Vi tager pulsen på din sundhed med vores omfattende test.

Tungmetaller

Tungmetaller

Skrevet 19-11-2007 af Hanne Koplev

Tungmetaller findes mange steder i vores omgivelser i f.eks. fødevarer, medicin og miljø. I denne artikel får du en kort orientering om, hvad tungmetaller er, hvor de findes, hvilke symptomer man kan få ved tungmetalforgiftning og hvordan man kan undgå tungmetaller.

Te... Helsegivende drik – bevist af tiden!

Te... Helsegivende drik – bevist af tiden!

Skrevet 25-10-2007 af Alun Biggart

Teplanten (Camellia Sinesis) har været dyrket i tusinder af år i Asien og det menes at man første gang begyndte at drikke te i Kina, hvor forskellige myter og sagn om dens oprindelse stammer fra:

Er din deodorant kræftfremkaldende?

Er din deodorant kræftfremkaldende?

Skrevet 02-10-2007 af Alun Biggart

Denne artikel er betyder meget for mig, fordi min mor for ti år siden led af brystkræft. Enhver familie, der har været igennem en så forfærdelig oplevelse, ved, hvor skræmmende det er! Men med lidt omtanke og nogle få livsstilsændringer mener jeg, at mange – hvis ikke de fleste – af de kræftformer, vi oplever i dag, vil kunne undgås...

Et æble om dagen ... - med skræl på!

Et æble om dagen ... - med skræl på!

Skrevet 19-06-2007 af Tine Munch Nielsen

Man har længe ment, at den sundeste del af æblet var skrællen, fordi det var her, man fandt størsteparten af æblets kostfibre. Men nu har man fundet ud af, at skrællen også indeholder store mængder kræfthæmmende stoffer.

Krav om flere sprøjtemidler i Danmark

Krav om flere sprøjtemidler i Danmark

Skrevet 11-05-2007 af Tine Munch Nielsen

Danmark er det eneste land i Europa, hvor man stadig kan bruge det urensede grundvand som drikkevand. Det er muligt, fordi vi hidtil har kunnet holde de allerværste sprøjtegifte væk fra vore landbrugsarealer ved at forbyde dem på nationalt plan. Men den danske enegang mod visse former for særligt skadelige sprøjtemidler står for fald med et nyt EU-forslag.

Tvivl om GMO majs

Tvivl om GMO majs

Skrevet 03-04-2007 af Alun Biggart

En gensplejset GMO majs fra kemikoncernen Monsanto er blevet godkendt til både foder og fødevarer i EU, selv om virksomhedens egne studier tyder på, at majsen kan være sundhedsskadelig.

Høfeber og pollenallergi: Der er naturlig hjælp at hente

Høfeber og pollenallergi: Der er naturlig hjælp at hente

Skrevet 16-03-2007 af Alun Biggart

Mens mange af os synes, det har været en lang og mørk vinter og glæder os over forårets komme, har folk, der lider af høfeber og pollenallergi det lidt dobbelt med de lysere tider. Men ved at styrke dit immunforsvar kan du faktisk afhjælpe pollenallergi på naturlig vis - og nyde forår og sommer uden medicin.

Dansk kødkvæg fodres med GMO soja

Dansk kødkvæg fodres med GMO soja

Skrevet 15-02-2007 af Tine Munch Nielsen

Argentinas natur og landets fattige betaler en høj pris for, at danskerne kan spise billigt kød. Danske grise, fjerkræ og kødkvæg fodres med billigt foder af genmanipuleret soja fra Argentina, hvor sojadyrkningen skaber store sociale, sundhedsmæssige og miljømæssige problemer.

Fejlagtig teori om kolesterol udrydder menneskeracen

Fejlagtig teori om kolesterol udrydder menneskeracen

Skrevet 08-12-2006 af Sally Fallon

PLANETEN JORDEN, 9. april, 2057
En fejlagtig teori om kolesterol og oprindelse og årsag til hjertesygdomme, introduceret på planeten Jorden for 100 år siden, har ifølge en Pleiadeansk delegationsrapport ført til menneskeracens udryddelse.

Solskin: Naturens middel mod astma

Solskin: Naturens middel mod astma

Skrevet 04-12-2006 af Alun Biggart

Ny viden om astma: Ifølge australske forskere kan begrænsede mængder solskin reducere symptomerne på astma.

Spiser du meget brød? Brød øger risikoen for kræft

Spiser du meget brød? Brød øger risikoen for kræft

Skrevet 28-11-2006 af Alun Biggart

Pas på med for meget brød: Et nyt studie har vist en klar sammenhæng mellem stort brødindtag og forekomst af kræft i nyrerne.

Forstyrrede hormoner: Pubertet i børnehaven

Forstyrrede hormoner: Pubertet i børnehaven

Skrevet 10-11-2006 af Alun Biggart

Børn risikerer i større og større grad at gå for tidligt i puberteteten på grund af de såkaldt hormonforstyrrende stoffer, der findes i kosmetikprodukter, i medicin og i miljøet samt i fødevarer i form af bl.a. soja. Sådan undgår du forstyrrede hormoner.

Kolesterol og hjertesygdom

Kolesterol og hjertesygdom

Skrevet 03-11-2006 af Mary Enig, PhD

"The Soft Science of Dietary Fats," af Gary Taubes, publiceret i Science, afslører rævepelsene i McGoverns Senatskomitté og dens efterfølgere i forskellige regeringsinstanser som i halvfjerdserne startede den verdensomspændende kampagne mod kolesterolet og det mættede fedt.

Soja - myter og sandheder

Soja - myter og sandheder

Skrevet 02-10-2006 af Weston A Price Foundation

Er du også gået over til at drikke sojamælk fordi det er sundt? Eller begyndt at tage et dagligt kosttilskud af koncentreret soja for at udskyde overgangsalderens gener? Eller spiser du måske sojabaserede erstatninger for kød? Her er i så fald lidt stof til eftertanke.

Genmodificeret kinesisk ris fundet i EU

Genmodificeret kinesisk ris fundet i EU

Skrevet 19-09-2006 af Alun Biggart

Genmodificeret ris fra Kina har fundet vej til det europæiske marked. Miljøorganisationer advarer de europæiske forbrugere: Risen kan fremkalde kraftige allergiske reaktioner.

Nyt snyderi med kolesterol sænkende medicin!

Nyt snyderi med kolesterol sænkende medicin!

Skrevet 03-09-2006 af Alun Biggart

Et nyt studie betalt af Pfizer, fabrikanten af “Lipitor”, understøtter brugen af kolesterol sænkende statiner for at sænke risikoen for hjerteanfald.

Kend din shampo

Kend din shampo

Skrevet 24-08-2006 af Alun Biggart

Hvad skal du se efter når du køber shampo? Har du nogensinde overvejet at vaske dit hår i bremsevæske? Eller at prisen for et glansfuldt hår kan være kræft? Her kan du lære at tyde indholdsdeklarationen på din "naturlige" shampo.

Rygestop - ikke alle er med

Rygestop - ikke alle er med

Skrevet 01-08-2006 af Alun Biggart

Ifølge Kræftens Bekæmpelse har rygestop kampagnerne, på trods af de færre rygere i Danmark, ikke virket efter hensigten.

Immunforsvar: Sådan opbygger du et sundt og stærkt immunforsvar

Immunforsvar: Sådan opbygger du et sundt og stærkt immunforsvar

Skrevet 31-07-2006 af Alun Biggart

Træn dit immunforsvar! Mange af os har lært, at bakterier er dårlige for os, og at de er alle vegne, lurer bag det næste hjørne, venter på en mulighed til at springe på os og invadere vores forsvarsløse krop. Derfor går vi vidt for at bekæmpe disse potentielle indtrængende; vi vasker hænder hele tiden og vi smider maden ud, hvis den er faldet på gulvet.

Naturlig hudpleje - sådan undgår du farlig kemi i din hudpleje

Naturlig hudpleje - sådan undgår du farlig kemi i din hudpleje

Skrevet 15-07-2006 af Alun Biggart

Hver eneste dag rækker de fleste af os naivt ud efter shampoen, balsamen, body lotionen, after shaven, deodoranten, foundationen, læbestiften og mange andre ting uden at tænke over, at vi med alle de produkter, vi hælder på vores krop, ansigt, hår, øjne og læber udsætter os selv for tusindvis af farlige syntetiske kemikalier.

Chokolades helbredende kraft

Chokolades helbredende kraft

Skrevet 10-07-2006 af Alun Biggart

Fra et ernæringsmæssigt perspektiv er vi alle sammen klar over, at der er sundere fødevarer, man kan spise, end chokolade. Fra et rent nydelsesperspektiv er chokolade en af vores favoritfødevarer og desuden indeholder god chokolade antioxidanter.

Ung og smuk med naturlig hudpleje

Ung og smuk med naturlig hudpleje

Skrevet 06-07-2006 af Alun Biggart

Gennem tiderne er kosmetik blevet brugt for at opnå skønhed, styrke og øget sexualitet. Mænd og kvinder har forskønnet sig for at tiltrække elskere, sinke ældningsprocessen eller for at udkonkurrere fjender.

Nyt syn på hygiejne: Spar på hygiejnen!

Nyt syn på hygiejne: Spar på hygiejnen!

Skrevet 01-07-2006 af Alun Biggart

Mere og mere taler for den såkaldte “hygiejnehypotese” – teorien om, at eksponering for snavs og bakterier allerede fra livets start fremmer immunforsvarets evne til at identificere trusler – og det får forskere til at teste metoder til sygdomsbekæmpelse baseret på denne teori.

Fedt. Myten om det farlige fedt

Fedt. Myten om det farlige fedt

Skrevet 11-06-2006 af Uffe Ravnskov

Hvor mange sidder ikke og angrer alt det fede, de spiste i juledagene. Det behøver de ikke gøre. Hvis vægten er gået op er det ikke fedtets skyld og der er heller ingen grund til at bekymre sig om hjertet. Flæskesteg og flødeskum har ikke noget med fedmeepidemien eller med åreforkalkning at gøre.

Hvor blev den fugleinfluenza epidemi af?

Hvor blev den fugleinfluenza epidemi af?

Skrevet 01-06-2006 af Alun Biggart

Det lykkedes de såkaldte ”sundhedseksperter” at skabe panik om fugleinfluenza ved at sprede rygter om en epidemi der ville dræbe millioner af mennesker. Men al panikken viste sig at være en storm i et glas vand.

Aspartam forårsager kræft

Aspartam forårsager kræft

Skrevet 18-05-2006 af Alun Biggart

Den italienske forsker Morando Soffritti har genoplivet debatten om aspartams helbredsmæssige forsvarlighed. Aspartam er et kunstigt sødestof, der bruges i mange populære fødevarer og læskedrikke, deriblandt light drikke fra Coca-Cola og Pepsi Co. Efter at have studeret 1800 rotter over otte år konkluderede hans forskerteam, at aspartam kan have meget alvorlige kræftfremkaldende virkninger.

De giftige parabener lurer på badeværelset - hvordan undgå parabener?

De giftige parabener lurer på badeværelset - hvordan undgå parabener?

Skrevet 05-05-2006 af Alun Biggart

Parabener bruges ofte som konserveringsmiddel i kropsplejeprodukter som shampoo, creme og deodorant. Hvad er parabener, hvad gør parabener ved kroppen og hvordan kan man undgå parabener?

Medicinskandale

Medicinskandale

Skrevet 07-04-2006 af Tine Munch Nielsen

Efter en lang række sager om snyd med forskningsresultater lovede medicinalproducenterne at være mere ærlige fremover... Nu er branchen atter kommet i mediernes søgelys efter endnu en skandale om fejlformidling af et lægemiddelstudie.

Kolesterol - Alvorlige bivirkninger efter kolesterolsænkende behandling

Kolesterol - Alvorlige bivirkninger efter kolesterolsænkende behandling

Skrevet 08-02-2006 af Alun Biggart

Kolesterol: De amerikanske sundhedsmyndigheder har for nylig foreslået, at kolesterol skal sænkes endnu mere end hidtil. For at opnå de nye mål, skriver de, kan det være nødvendigt at øge dosen på kolesterolsænkende medicin op til otte gange.

Hver cigaret forkorter dit liv med 11 minutter

Hver cigaret forkorter dit liv med 11 minutter

Skrevet 08-10-2005 af Alun Biggart

Rygning - Dr. Mary Shaw Bristol University i England har igennem en undersøgelse konkluderet, at for hver cigaret forkorter mandlige rygere i gennemsnit deres liv med 11 minutter.

Fysisk aktivtet mod brystkræft

Fysisk aktivtet mod brystkræft

Skrevet 29-09-2005 af Alun Biggart

Det ser ud til, at fysisk aktivitet kan forebygge brystkræft. I den vestlige verden har flere og flere kvinder en hverdag uden særlig meget fysisk aktivitet. I Danmark er antallet af folk med stillesiddende arbejde fordoblet inden for de sidste 10 – 15 år. I den vestlige verden har flere og flere kvinder en hverdag uden særlig meget fysisk aktivitet. I Danmark er antallet af folk med stillesiddende arbejde fordoblet inden for de sidste 10 – 15 år.

Sådan undgår du influenza og andre sygdomme

Sådan undgår du influenza og andre sygdomme

Skrevet 29-09-2005 af Alun Biggart

Det er højsæson for forkølelse og influenza. Her er nogle simple forholdsregler at tage for at undgå influenza eller andre sygdomme og for at bevare et højt energiniveau vinteren igennem.

Mest læste i Helse

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley