❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Gregg Braden’s kursus: Radical Resilience (modstandsdygtighed)

Skrevet 25-08-2021 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Gregg Braden’s kursus: Radical Resilience (modstandsdygtighed)

De sidste 18 måneder med COVID-19, klima forandringer og et ustabilt politisk klima, har påvirket os alle. I 2014 var jeg så heldig at kunne invitere Gregg Braden til Copenhagen for at dele hans viden. Efterfølgende inviterede han mig med på en 14 dages rejse til Peru. På rejsen delte han sin viden, og visdom, om "Radical Resilience" (modstandsdygtighed), en fantastisk opfølgning af hans tidligere bøger og kurser (som jeg allerede havde set og fulgt).


Gregg’s undervisning i ”Resilience” (modstandsdygtighed, stå stærk i livet uanset hvad der sker omkring dig), er faktisk livsændrende, og livsnødvendig, i verden i dag. Så jeg håber virkelig du vil deltage på Gregg Bradens nye online kursus, sammen med mig?

Jeg håber det vil hjælpe dig, lige så meget som hans viden har hjulpet mig, min familie og mange andre, med at navigere i det kaos der opleves i verden netop nu.

Det er en vigtig læring der er brug for, og jo flere vi er der tager denne rejse sammen, jo større forskel kan vi gøre (for os selv og for andre).

Mere om kurset:

Gregg Braden’s nye online kursus består af seks moduler:

- Hvordan du opnår modstandsdygtighed.

- Hvordan du vedligeholder et højt niveau af modstandsdygtighed.

- Hvordan du tager din krop med på rejsen, så den også får gavn af dit nye niveau af energi, modstandsdygtighed og indsigt. En fantastisk måde at få integreret dine nye indsigter på et endnu dybere niveau. 

Mere info om Gregg Bradens nye online kursus her!

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley