❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Kære ven af alun.dk-familien!

Skrevet 17-10-2012 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kære ven af alun.dk-familien!

Wauuw – sikke en fantastisk oplevelse med 780 mennesker fra alun.dk-familien samlet til verdenspremieren på workshoppen med Bruce Lipton!


Min dybtfølte tak går til jer alle, både jer, der deltog, og jer, der ikke havde muligheden herfor.

Visionen med at bringe Bruce Lipton til Danmark er at hjælpe til med at sprede de livstransformerende budskaber og værktøjer, som kan hjælpe dig med at skabe det liv, du drømmer om på alle planer.

Jeg forstår nu, at det første seminar med Bruce tilbage i 2011 var det første frø, der blev sået hen imod en større vision om at hjælpe til med at sprede livstransformerende budskaber fra visionære lærere inden for spiritualitet, videnskab og psykologi og dermed gøre funklende nye, klare og håndgribelige redskaber tilgængelige for at hjælpe mennesker som dig selv med at bevæge sig videre til næste trin i livet.

I takt med at flere og flere mennesker har tilsluttet sig og dermed har hjulpet til med at få seminarerne med Bruce Lipton og Michael Beckwith til at vokse, er ekkoet nået hinsides Danmarks grænser og har hjulpet mig til at få kontakt til andre visionære lærere og dermed gjort det muligt for mig at bringe dem til Danmark.

Derfor kan jeg nu med både ydmyghed og stolthed annoncere, at vi har gjort det muligt at præsentere jer for – for første gang nogensinde i Danmark – Gregg Braden!

“Gregg Braden is a rare blend of scientist, visionary and scholar with the ability to speak to our minds, while touching the wisdom of our hearts.” Dr. Deepak Chopra

“Brilliant and insightful ... I see Gregg Braden as one of our great visionaries.” Dr. Wayne Dyer

Gregg Braden vil præsentere sin tre timer lange workshop:

“Living on the Edge: Thriving in the World´s Perfect Storm”

Gennem tre livsændrende timer får du svaret på to afgørende spørgsmål, som de fleste mennesker verden over (og måske også dig) stiller sig selv i den tid, vi lever i.

Dette er en mulighed for dig til at fortsætte rejsen, både på et individuelt niveau og på samfundsniveau, sammen med alle os andre, som vandrer på stien mod et liv på det ypperst tænkelige niveau.

Jeg håber, at du vil deltage sammen med os i denne spændende tre-timers workshop, som vil give dig svar på de to vigtigste spørgsmål, mange mennesker spørger sig selv om over hele verden i disse turbulente tider.

Læs mere her om disse to spørgsmål samt om svarene, du vil få, og sørg for at sikre dig en billet.

P.S.: Vi håber, at du vil være med til at hjælpe os med at sprede nyheden til dine venner, så de også får mulighed for at følges med os på denne spændende rejse.

P.P.S.: I november vil vi også præsentere jer for endnu en stor lærer, som vil besøge os i Danmark den 22. april 2013 – også for første gang nogensinde i Danmark.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Tine Meinertz skrev denne kommentar:
17-10-2012 11:04:17

Jeg havde den store fornøjelse af, at høre Bruge både fredag og lørdag, og synes han er et fantstisk menneske, en fantisk foredragsholder med nogle fantastisk spændende budskaber. Jeg er stadig i gang med at fordøje for finde en vej til at formidle de spændende budskaber. Jeg tog billeder af alle slides, men det er svært håndterbart og ville ønske at Bruces slides blev tilgangelige på Aluns website. De bedste anbefalinger herfra til arrangementer via Alun :-)


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley