Gratis Superfood

Skrevet 10-11-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Gratis Superfood

Endelig! Rigtig mad, rigtig hurtigt! Supersundt, Super velsmagende og Superpraktisk Du vil ikke bare elske smagen og bekvemmeligheden, der følger med dette produkt, men din krop og dit sind vil takke dig for at vælge sund mad!


Nu har du mulighed for at smage vores lækre blanding af tørret frugt og nødder - Superfood.

Tilbuddet udløber d. 17 november 2008! Så skynd dig!

Hvad gør vores nøddeblanding speciel?

Vi har omhyggeligt udvalgt de ingredienser, der vil give dig den rigtige balance mellem protein, kulhydrat og fedt, så du kan få tilført et passende skud energi, hver gang du får brug for det.

Det helt unikke ved vores Superfood er desuden, at frugten bliver udskåret, når den er perfekt modnet, dvs. når den er mest frisk og smagen er bedst. Derefter bliver frugten tørret ved lave temperaturer. Vi lægger frø og nødder i blød (Se hvorfor nedenfor!), sorterer dem efter kvalitet og til sidst følger en lang og langsom tørringsproces ved lav temperatur.

Denne kærlige tidskrævende proces bevarer deres rå kvaliteter, de temperaturfølsomme enzymer og maksimerer deres ernæringsmæssige værdier. Dette er unikt for vores super mad, og vi kender ikke andre producenter, der gør det samme!

Hvorfor lægger vi nødder og frø i blød?

Vi lægger alle nødder og frø i vand i 12 timer, hvilket sætter spiringsprocessen i gang. Derefter tørrer vi dem ved lav temperatur.

Nødder og frø indeholder antinæringsstoffer (hæmmere), der fastholder dem i en dvaletilstand, indtil vand og varme bliver tilført. Vand (i blødlægning) neutraliserer antinæringsstofferne, frigør enzymerne og får nødderne og frøene til at vokse.

Tilberedning/ristning af nødder og frø ved for høje temperaturer ødelægger enzymerne, hvilket besværliggør fordøjelsen. Ved at spise rå nødder og frø, der ikke har været lagt i blød, bliver antinæringsstofferne (hæmmerne) sat i gang, og det besværliggør i samme grad fordøjelsen af dem.

Den proces, vi bruger, med i blødlægning og tørring ved lave temperaturer, holder liv i enzymerne, og det gør fordøjelsen af nødder og frø lettere. Samtidig sikrer det dig en bedre optagelse af næringsstofferne.

Kombinationen af protein og fedt i nødder og frø samt naturligt frugtsukker – hvor livskraften er bevaret – gør vores Superfood til en komplet fødevare. Det perfekte brændstof til din krop.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser