❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Gratis stress test

Skrevet 07-09-2006 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Gratis stress test

Gratis stress test - her får du en gratis stress test. Med denne stress test kan du finde ud af, om stress er et problem for dig. Når du har udført vores stress test kan du få gratis redskaber til at reducere din stress.


Har du styr på dit liv eller er du på farten hele tiden med for mange ting, du skal nå? Selvom du måske føler, at du har kontrol over tingene, er det ikke sikkert, at du giver dig selv tid til at slappe af og forebygge stress.

Brug to minutter på vores gratis stress test og find ud af, om stress er et problem for dig.  

Reducér din stress og få en gladere hverdag

Det er ikke muligt at leve uden nogen form for stress. Du kan imidlertid lære effektive metoder til at håndtere dagligdagens stress, og til at kontrollere dine reaktioner på stress og minimere dens negative indflydelse.

Når stress er en del af en naturlig reaktion på en udfordring eller en fare kaldes kroppens reaktion for positiv stress. Problemet kommer, når du føler dig ude af kontrol eller under et intenst pres; da er dine fysiske, emotionelle og relationelle symptomer sandsynligvis udtryk for negativt stress. Disse er de tegn på stress, som du må lære at genkende og kontrollere.

Det er meget vigtigt at være opmærksom på negative stress symptomer og at lære at identificere de situationer, der fremprovokerer dem.

Når symptomerne vedbliver, øger du din risiko for alvorlige helbredsmæssige problemer fordi stress undertrykker dit immunforsvar.

Når du har udført vores omfattende test på /stresstest.asp og fundet ud af, om stress er et problem for dig, kan vi tilbyde dig yderligere vejledning og information om stress:

Hvad er tegnene og symptomerne på, årsagerne til og konsekvenserne af stress? Lær ganske gratis på www.alun.dk hvordan du hurtigt og effektivt reducerer din stress og erstatter den med glæde.

 

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley