❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Gratis CocoChia sund snack til dig

Skrevet 23-09-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Gratis CocoChia sund snack til dig

Vi har alle en travl hverdag og livet på farten gør sund spisning til lidt af en udfordring. Det geniale ved CocoChia er, at det er en sund snack, du kan have med dig alle steder!


Vi vil gerne have dig til at prøve CocoChia.

Skynd dig og få den første pakke GRATIS!

Kort fortalt er CocoChia: kødet fra de fineste kokosnødder med udvalgte chiafrø af den bedste kvalitet, blandet til en velsmagende og energigivende snack, der er ideel til alle, der har brug for mere energi.

Tag et par skefulde for at holde din energi høj og stabil til træningen eller gennem et anstrengende møde eller til bare at komme gennem en lang eftermiddag.

Eller brug CocoChia til en let, sund og alligevel mættende snack før sengetid.

Derfor er CocoChia et af vore mest populære produkter:

PRAKTISK: CocoChia (kokosnød og chia frø) er en sundt snack som du kan have med dig alle vegne. Du kan bruge den som drys på din morgenmad, i madlavningen eller som et par skefulde direkte fra posen, når du har brug for mere energi.

SUPER SUND: CocoChia har lavt GI (glykæmisk indexværdi), det er antimikrobisk og så er det effektivt mod træthed og til at opnå vægttab. I tillæg er det fyldt med vigtige vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter.

MASSER AF ENERGI: CocoChia kombinerer og forbinder kraften fra to næringsrige kilder: Kokosnød og chia frø. Der er ubegrænsede muligheder for at benytte CocoChia i din kost: Som kilde til de sunde fedtsyrer, for at få stabil energi og udholdenhed og for at opnå en ny og spændende smag i maden. CocoChia er et lækkert og sundt energitilskud, som er rigtig godt og nemt at have ved hånden til hver en tid.

GOD SMAG: CocoChia smager rigtig godt for sig selv, når du har brug for en snack, eller det kan bruges i madlavningen.

LANG HOLDBARHED: I en 490 g pose med CocoChia er der nok til omkring 20 portioner. CocoChia kan i kraft af sine naturlige antibakterielle egenskaber holde sig i ret lang tid: Uåbnet kan den ved stuetemperatur holde sig i et par år.

Vi vil gerne have endnu flere til at prøve CocoChia.

Skynd dig! Tilbuddet gælder kun de næste 48 timer, og kun så længe lager haves!

Klik her for at få din GRATIS CocoChia !

P.S. Hvis du derudover køber produkter for mere end 500 kr. vil du modtage én ekstra pose CocoChia gratis.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley