Forgifter dine pander din mad?

Skrevet 20-01-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Forgifter dine pander din mad?

Her er en test, som du kan lave med dine pander og gryder.


Du tager en skefuld (l spsk.) natron (aluminium fri) og putter det i dine pander. Tilføj vand, så der ligger ca. en cm vand i bunden. Bring i kog og lad det koge i 5-7 minutter.

Lad vandet afkøles og smag derefter på det.

Der er stor risiko for, at du ikke vil kunne lide, hvad du kommer til at smage.

Natriumet og syren i mad absorbere, hvad end de bliver lavet i (det er årsagen til, at der ikke findes noget køkkenudstyr af aluminium i vores hus. )

Selv nogle pander i rustfrit stål vil lække nogle uheldige stoffer ud i maden, pga. kvaliteten af det rustfrie stål, som er blevet benyttet til dem. Rustfrit stål er ikke en god varmeleder, så aluminium og kobber bliver brugt som varmeelement i de fleste pander.

Det er årsagen til jeg købte Salad Master. Det er det reneste, og sikreste køkkenudstyr på markedet. De bruger 316TI (Hvilket er i en kirurgisk kvalitet af rustfrit stål, så ting ikke reagere med den)

Hvis du vil have det bedste/sikreste køkkenudstyr, så er det Salad Master. Det er meget dyrt, men siden det holder en livstid, så er det efter min mening det værd!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser