❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Fiskeolie – den bedste genvej til omega-3 fedtsyrer

Skrevet 24-08-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fiskeolie – den bedste genvej til omega-3 fedtsyrer

Selvom det er en god idé at spise fisk én eller to gange om ugen, er det vigtigt ikke at overdrive denne vane, for vores have er desværre blevet forurenede af industrien. Det betyder, at mange fiskearter fra forskellige vande viser sig at indeholde høje og sundhedsfarlige mængder af giftige tungmetaller, som f.eks. kviksølv, der ikke kan smages.


Derfor kan et fiskeolieprodukt af høj kvalitet være sin vægt værd i guld - og fiskeolierne fra Nordic Naturals er produkter, der holder, hvad de lover!

Produkterne fra Nordic Naturals er altid lavet af de bedst tilgængelige råstoffer, og produceret på en miljømæssig forsvarlig måde.

Fiskeolierne indeholder de højeste mængder af omega-3 fedtsyrer på markedet og sunde mængder af 100% naturligt forekommende vitamin A og D. Og du vil ikke opleve nogen ubehagelig lugt eller smag af fisk.

Men hvad skal du vælge – fiskeoliekapsler eller torskelevertran?

Den vigtigste forskel er, at levertran indeholder større mængder D-vitamin.

Vores primære kilde til D-vitamin er sollys, og derfor vil jeg anbefale dig at tage fiskeolie i de varme sommermåneder, hvor solen skinner, og skifte til torskelevertran i de kolde mørke vintermåneder.

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley