❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Find din biologiske alder NU ;-)

Skrevet 19-07-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Find din biologiske alder NU ;-)

Hvor gammel er du i virkeligheden? Din alder er bestemt af den dag, du blev født. Men selv om vi betragter den kronologiske alder som den virkelige alder, overser vi ofte, at nogle personer med en kronologisk alder på 60 kan være i lige så god form som en 40-årig, mens andre har en kronologisk alder på 35, men en fysisk tilstand som en på 55.


Dette betyder ikke bare, at din kronologiske alder ikke er den rigtige, men også at den i mange tilfælde kan være misvisende. For at fastslå en persons sundhedstilstand må vi kigge på den biologiske alder.

Den biologiske alder beregnes på basis af en persons reelle fysiske og mentale tilstand – udtrykker derfor deres sande alder.

Tag alun.dks gratis alderstest, og find ud af:

  • Hvad er din biologiske alder?
  • Om du passer på dig selv, eller du bliver gammel før tid.
  • Hvor gammel kan du forvente at blive?

Alun.dks test giver dig ikke bare din biologiske alder, men giver dig også viden om, hvad du kan forvente i livet, hvis du fortsætter med din nuværende livsstil.

Denne ’krystalkugle’ er vigtig, fordi den viser dig, at du selv spiller en afgørende rolle mht. til at påvirke og bestemme, hvor gammel du bliver.

Klik her for at tage testen nu - om 2 minutter har du svaret.

P.S. Efter at have taget testen vil du ikke bare vide, hvor gammel du er, og hvor gammel du kan forvente at blive, men du vil også modtage en gratis E-bog, som vil hjælpe dig til både at se yngre ud og også føle dig yngre.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

hanadi skrev denne kommentar:
23-11-2015 14:10:46

Heh


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley