❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

The Fantastic FiveFingers

Skrevet 22-07-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

The Fantastic FiveFingers

Hej Alun. Jeg købte et par FiveFingers sko i maj måned, og siden da ofte tænkt på dig.... Er du klar over hvor mange mennesker der henvender sig til mig på gaden. Eller hvor ofte jeg hører fnis og "se lige der", når folk er gået forbi mig.


Jeg har tit tænkt, at jeg burde have en trøje hvor der på for- og bagside står "Ja, mine sko er specielle" og nedenunder skulle der stå din webaddresse.

 Eller hvis jeg havde haft en bunke visitkort med din internetaddresse på, så er jeg sikker på, at du salget af de skøre sko ville være mangedoblet;

Flere gange om ugen bliver jeg stoppet af folk, som bare lige må høre, hvor jeg dog har købt de sære sko henne - og om hvordan de mon er at gå i.

Jeg fortæller gerne, at det er nogle helt fantastiske sko, som jeg er lykkelig for at jeg "vovede" at investere i.

Jeg har dårlig ryg, og plejer kun at kunne bruge sko med effektiv stødabsorbering. Men da jeg aldrig har fået ondt i ryggen af at gå barfodet, tænkte jeg, at det var et forsøg værd.

Og jeg har ikke bare være fri for rygsmerter, jeg har også fået en bedre holdning, når jeg går, samt bedre balance (jeg indrømmer ærligt, at jeg ikke turde tro på det, da jeg læste det på hjemmesiden).

Det jeg nu er spændt på at finde ud af er, hvor længe sålen holder.

Jeg bruger skoene hver dag, med mindre det er koldt - selv regnvejr klarer de jo fint eftersom de tørrer hurtigere end almindelige sko. Og så skal jeg nok forsøge mig med et nummer større næste gang;

Jeg har ingen umiddelbare gener af skoene, men jeg har fået nogle permanente trykmærker på min storetå, som jeg tænker måske kan undgåes i en lidt større sko - men det finder jeg ud af når det bliver tid til at skifte skoene ud.

Jeg skal hvertfald helt sikkert ikke være foruden sådan et par sko fremover.

Alt det bedste fremover.

Venlig hilsen,
Mette fra Valby

PS. Jeg tænker at blinde mennesker ville kunne drage fordel af den øgede taktile stimulering ved en FiveFingers sko.... hvis du ikke allerede har tænkt den tanke.

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley