❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Får jeg lov til at købe mit drømmehus?

Skrevet 22-02-2011 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Får jeg lov til at købe mit drømmehus?

Her er en spændende sag og et GRATIS tilbud fra min ven Anders. Nyd det og lad dig inspirere!


I dag var jeg til møde nede i banken. De sagde ja, til at jeg kunne købe mit drømmehus sammen med min kæreste Elisabeth og min søn Mathias. Fantastisk.

For tre år siden var jeg også til møde i banken, men der var stemningen en helt anden. Dengang havde jeg nemlig opbygget gæld i min virksomhed. Fremtiden så ikke særlig godt ud, da jeg ikke havde ret mange kunder i kalenderen.

Mødet for tre år siden var anspændt og negativt, og jeg måtte kæmpe hårdt for at overbevise dem om, at jeg fremover ville kunne få virksomheden til at køre rundt. Kun med nød og næppe fik jeg dem overbevidst.

Mødet med banken i dag, var et helt anderledes. Der var positiv stemning, gode snakke og en større lethed over det hele. Og det bedste var, at jeg ikke længere må kæmpe for at overbevise dem om, at økonomien rækker til at købe vores drømmehus.

Hvad er forskellen på mødet dengang og mødet i dag? Gennem de sidste tre år har jeg sat omsætningsrekord i min virksomhed, selvom samfundet har været i krise. Jeg leverer bedre regnskaber og det har givet mig langt større fleksibilitet og frihed.

Det vigtigste jeg har fokuseret på og arbejdet med gennem de sidste tre år, er min evne til at sælge. Udviklingen af min evne til at sælge, har naturligt nok øget mit salg, hvilket har øget min grad af frihed.

Det gælder både på det personlige plan med min familie, men også at jeg i min virksomhed har søsat nye projekter, der medfører at jeg kommer ud til mange flere mennesker med mit budskab.

Jeg er ikke millionær endnu, og jeg har stadig lidt gæld tilbage. Men mit vendepunkt kom, da jeg seriøst begynde at udvikle den vigtigste evne, du kan have som selvstændig. Din evne til at sælge. Salg er ligeså vigtigt for din virksomhed, som vand er for en blomst.

De fleste af de selvstændige jeg arbejder med, har på den ene eller anden måde modstand på at sælge. Ligesom jeg selv har haft det. Den største modstand mod salg skyldes, at man føler salg er noget ufint man gør mod mennesker, i stedet for noget positivt man gør FOR mennesker.

Jeg opdagede at når jeg kom fra det sted at jeg bare ville sælge mine produkter for at tjene penge så var det noget jeg gjorde imod mennesker og det føltes ikke rart.

Men efter jeg har arbejdet dybt, med at basere mit salg på universelle principper, oplever jeg salget af mit produkt, er noget jeg gør FOR mennesker, og nu det føles rart. Samtidig har det skabt fornyet vækst i min omsætning.

Prøv at stille dig selv følgende spørgsmål.

  • Hvorfor skulle du beslutte dig for en investering i, at blive bedre til at sælge?
  • Hvad ville 4 nye kunder betyde for dig ?
  • Hvad ville et øget salg specifikt betyde, for din virksomhed og din grad af frihed?

At udvikle dine evner til at sælge gennem universelle principper, kan blive et afgørende vendepunkt i din virksomhed. Du kan begynde NU, ved at tilmelde dig det næste Super Salg Seminar, der afholdes 13. april.

Det er gratis fordi du er her på Aluns side

Èn ting er sikkert, Anders er noget af det bedste gud har skabt. Han har ikke blot et hjerte af guld, men han ved hvad han taler om.

Anders er et af de mennesker jeg ringer til når jeg har behov for sparring, og lige nu sælger han hundredevis af billetter til vores velgørenhedsevent med Bruce Lipton.

Som Anders siger, er det handlingerne og resultaterne der tæller. Glæd dig til denne event, og sikre dig din GRATIS billet (værdi 495 + moms). Du bliver ikke skuffet.

Tilmeld dig gratis her:


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Lise Kravin skrev denne kommentar:
01-03-2011 19:57:28

Wauu.. jeg har selv en virksomhed hvor jeg ikke kommer godt nok ud over rampen..Jeg glæder mig til et godt seminar hvor jeg kan forbedre mine salgsteknikker og min omsætning.


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley