❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

En af de bærende kræfter fra The Secret kommer til Danmark

Skrevet 05-01-2012 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

En af de bærende kræfter fra The Secret kommer til Danmark

Millioner verden over har læst, hørt og set The Secret. Nu har du for første gang nogen sinde i Danmark muligheden for at møde en af de største bidragsydere til denne bestseller-serie. En mand, der er blevet kaldt Dalai Lama Junior af Bruce Lipton.

Se denne video, og find selv ud af hvorfor!


Vi på alun.dk har besluttet, at vi gerne vil gøre noget ekstra for at gøre Danmark sundere både i fysisk og mental forstand.

Derfor arbejder vi på at skaffe nogle af verdens sande, store lærere til Danmark, så vi alle kan se dem live og lære af dem.

Tryk på Play, og se, hvorfor jeg mener, hans workshop var helt utrolig, og hvorfor det var en af de bedste oplevelser i mit liv.

Vi er utrolig glade for at kunne invitere dig til en mega-begivenhed den 16. og 17. juli med Michael Beckwith og hans kone Rikkie.

Det vil samtidig blive et velgørenhedsarrangement. Vores mål er at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme, og samtidig at samle 100.000 kr. til velgørenhed.

Michael Beckwith har igennem årtier været kendt som en af de bedste guruer.

Hans workshops og bøger har været meget anmelderroste. Michael har været på utallige TV-shows, heriblandt Oprah og Larry King.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er han en af de største bidragsydere til The Secret.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved den 16. juli, for da vil Michael Beckwith afholde et 3 timers langt seminar, og den 17. juli vil det være muligt at komme til et heldags- workshop.

Klik her for ændre dit liv NU

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley