❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Dr. Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024

Skrevet 05-12-2023 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Dr. Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024

Jeg er meget beæret over at kunne give dig en unik mulighed for at lære fra en af de bedste og mest autentiske lærere på planeten, når Dr. Gabor Maté besøger Danmark for første gang.


I dette revolutionerende seminar dissekerer den anerkendte læge Gabor Maté, hvordan vestlige lande, der er stolte af deres sundhedssystemer, faktisk ser en stigning i kroniske sygdomme og generelt dårligt helbred. Maté tilbyder en medfølende guide til sundhed og helbredelse for os alle. 

Brug af receptpligtig medicin, forhøjet blodtryk, psykisk sygdom og mange andre bekymrende problemer er i stigning.

Så hvad er egentlig normalt, når det gælder sundhed?

I løbet af fire årtiers klinisk erfaring har Maté erkendt, at den fremherskende forståelse af "normal" er falsk, og at den overser den rolle, som traumer og stress og presset fra den moderne livsstil spiller for vores kroppe og vores sind på bekostning af et godt helbred.

Trods al vores ekspertise og teknologiske raffinement undlader vestlig medicin ofte at behandle hele mennesket og ignorerer, hvordan toksiciteten i nutidens kultur stresser kroppen, belaster immunsystemet og underminerer den følelsesmæssige balance.

Og alligevel har en stor og uigendrivelig mængde forskning tydeligt vist, at menneskets fysiologiske og adfærdsmæssige funktion kun kan forstås, hvis vi integrerer vores kropsfunktioner med sindets funktioner: funktioner som bevidsthed, følelser, vores fortolkninger af og reaktioner på begivenheder og vores forhold til andre mennesker.

Sådanne faktorer har i virkeligheden større indflydelse på sundhed og lang levetid end individuelle dispositioner og personlige faktorer som gener, kolesteroltal, blodtryk og så videre.

Maté vil udfolde forbindelsen mellem vores følelsesmæssige balance og fysiske helbred, og hvordan det stressende pres i det moderne liv skader vores velbefindende og adskiller os fra vores sande selv. Med en dyb medfølelse viser han også, hvordan man kan heles og føle sig hel igen med et par enkle trin.

Derudover viser han, hvordan et samfund, der er dedikeret til materielle sysler frem for ægte menneskelige behov og åndelige værdier, stresser sine medlemmer, underminerer børns sunde udvikling og dømmer mange til kronisk sygdom, fra diabetes til hjertesygdomme, fra autoimmune tilstande til kræft.

I dette revolutionerende seminar bringer Maté nu sit perspektiv ind i den store opklaring af de gængse myter om, hvad der gør os syge, og forbinder de enkelte individers sygdomme med samfundets faldende sundhedstilstand - og tilbyder en medfølende guide til sundhed og helbredelse.

Bestil din billet til Gabor Maté her!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley