❤ Hvis du bestiller for 2000 kr. på vores webshop, vil du altså finde et par Limited Edition KSO ECO (værdi 899,-) til 0 kr. i indkøbskurven ❤

Den 27. nov får København sit første barfodsløb

Skrevet 18-11-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Den 27. nov får København sit første barfodsløb

Barfodsløb er for alvor kommet til Danmark, den 27 november kl 14 afholdes det første løb på dansk jord. Kom og vær med alle er velkomne


CPH Barefoot Run hedder Danmarks nyeste motionsløb og er blevet sat i verden af 'Posemanden', Claus Rasmussen, der også underviser i løbestilen 'pose running', samt fysioterapeuten Michael Schjerling.

Der er dog ingen krav om at du skal i bare fødder, da det jo er lidt kold udenfor, så folk er velkommen til at komme i Fivefingers eller andre minimalistiske sko.

Løbet er på ingen måde kun for inkarnerede løber, men også til alle som "bare" er nysgerrige

Løbet er derfor gratis, og alle er velkomne. Da eftermiddagen står i hyggens tegn er der hverken startnumre, depoter eller resultatlister. Til gengæld er der en rundstrækning på 2,85 km, som du må løbe lige så mange gange som du har lyst til ;o)

Målet med CPH Barefoot Run er en hyggelig eftermiddag, hvor man kan løbe en tur med ligesindede og sludre om, hvordan det er, når man lader fødderne gøre det, de er bedst til. Nemlig at løbe uden indblanding fra klodsede løbesko.

Du kan læse mere om løbet her


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley