Sidste Chance: Black Week - Brug koden TAK ALUN i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% rabat ved køb over 1000 kr. ❤

De bedste investeringsmuligheder i år Webinar 31 Jan kl 19

Skrevet 26-01-2023 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

De bedste investeringsmuligheder i år Webinar 31 Jan kl 19

Som du kan se, har alt om investering ændret sig de sidste 12 måneder. Aktier, kryptoværdier og endda sikre aktiver som guld og obligationer falder markant i år. Faktum er, at tiderne med "gratis penge", lave renter og ubegrænsede muligheder for at trykke flere penge, ligger bag os.


(Gratis Webinar med Robert Rolih den 31. Januar 2023 kl. 19.00.) 

Hvis du ønsker gode investeringsafkast i fremtiden, baseret på strategier, der har fungeret i de sidste 15 år, vil du højst sandsynligt mislykkes.

For at vinde stort i 2023 - og herefter, skal du ændre din investeringstilgang.

For at hjælpe dig med at navigere i disse krævende tider afholder jeg et GRATIS live webinar med Robert Rolih, den internationale bestsellerforfatter af The Million Dollar Decision, 31. Januar 2023.

Kom med til denne GRATIS LIVE-begivenhed, hvor Robert kommer ind på:
· Verden er i kaos. Markeder er i frit fald. Er vi på vej ind i en langvarig global recession eller endda en depression?
· Kan denne periode være en god mulighed for at akkumulere aktier, kryptoer, eller er det “game over” for disse markeder?
· Hvor langt kan aktier og kryptoer falde i 2023/2024, og hvornår skal man begynde at købe igen for maksimale langsigtede gevinster?
· Hvad er de bedste investeringer i tider som denne (og hvilke skal man undgå for enhver pris)
· Hvorfor arbejder de fleste finansielle rådgivere, guruer og andre "eksperter" hårdt for at hjælpe dig med at træffe forkerte investeringsbeslutninger?
· Hvordan Robert og hans kunder har klaret sig bedre end de bedste Wall Street-eksperter – uden kortsigtet handel eller at tage overdrevne risici – siden 2012 (da han startede med sine programmer), og hvorfor de med stor sandsynlighed også vil føre med længder i fremtiden.
· Roberts 3 bedste investeringer de næste 5 år.

Dette vil være en gratis LIVE online begivenhed den 31. Jan kl 19.00.

Klik her og tilmeld dig! Det er gratis:


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley