❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Celtic Sea Salt® Fint Salt

Skrevet 25-04-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Celtic Sea Salt® Fint Salt

Celtic Sea Salt® Fint Salt (fine ground) er samme type salt som vores mere grove Light Grey Celtic® variant, men tørret ved lav temperatur og derefter fintkværnet.


Celtic Sea Salt® Brand Fine Ground er ikke tilsat nogen tilsætningsstoffer og er ikke forarbejdet på nogen måde udover den skånsomme tørring og kværning.

Med en mere diskret smag end den grovere Light Grey salt variant, er det en salt der er nyttig og bekvemmelige ved spisebordet eller i bagning.

Celtic Sea Salt® Brand Fine Ground er det perfekte salt til den nylige interesserede i sundhed, og en god måde at introducere venner og familie til Celtic Sea Salt® mærket.

Mere om Celtic Sea Salt® Fint Salt

Hvis du beder nogen om at række dig saltet, så vil du i de fleste hjem eller restauranter modtage en saltbeholder fuld af kemisk fremstillet natriumklorid.

Salt er ikke hvad det har været. Det moderne salt består af 98% natriumklorid uden de vigtige mineraler og uden nogen naturlig balance.

Mange eksperter, bl.a. Paul Chek anser denne form for salt for at være den rene gift.

Alle undersøgelser viser, at salt med en naturlig balance af mineraler er det sundeste valg, så det er virkelig en god idé at skifte til en naturligt fremstillet havsalt, som indeholder de vigtige mineraler magnesium og potassium samt over 80 andre livsnødvendige mineraler.

Ikke alene er dette havsalt godt for dit helbred, det smager også bedre.Den naturlige udvinding af salt fra havvand betyder, at saltet bevarer alle de vigtige komponenter, således også alle de sunde ingredienser og den gode smag fra mineralerne, som det almindelige billige bordsalt mangler.

Målet for et optimalt helbred, en balance mellem ernæring og livsstil, kan komme langt i retning af at undgå sygdomme. Dette mål begynder med vores små valg i det daglige, som f.eks. hvilken type salt vi vælger at bruge.

Celtic Sea Salt er det bedste valg, du kan gøre.

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

John skrev denne kommentar:
21-09-2023 20:40:44

Hvor køber jeg Celtic salt
Kan ikke finde noget på din hjemmeside


John skrev denne kommentar:
21-09-2023 20:40:47

Hvor køber jeg Celtic salt
Kan ikke finde noget på din hjemmeside


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley