Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Sunde børn og babyer: Konklusion, Handlingsplan og Referencer

Skrevet 14-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Sunde børn og babyer: Konklusion, Handlingsplan og Referencer

Godt klaret, at du tog dig tiden til at læse denne artikel. Intet er vigtigere i livet end dig og din families sundhed. Nu ved du hvordan du selv bliver sund, før du planlægger at starte familie, og hvordan du bør spise og made den lille, når det lille mirakel endelig ankommer.


Den gennemsnitlige kost i den vestlige verden er ikke meget bevendt, hvis du vil have sunde børn eller kunne producere nærende modermælk.

Man kan ikke undslippe det faktum, at kvaliteten på modermælk aldrig kan blive bedre end moderens kost.

Hver gang du spiser så tænk over, om den mad du spiser indeholder byggeklodserne til et sundt liv, eller om den kompromitterer dit barns helbred?

Den ekstra tid du bruger, vil blive rigt belønnet i form at det fantastiske helbred du og din familie vil opleve.

Jeg håber virkeligt, at i får lige så meget glæde af jeres børn som jeg og min kone har haft af vores. Vi har haft vores op og nedture, særligt med Anna fordi hun var den første og alting var nyt for os. Men jeg kan garantere, at det bliver nemmere anden gang fordi du vil blive mere afslappet.

Selvom de små uhyrer kan være ulidelige, er det umuligt ikke at elske dem.

Følg vores retningslinier og giv dine unger et stort knus fra os!

Vær en familie og nyd det mens tid er. De bliver hurtigt store!

Handlingsplan:

1. Sørg for at du og din partner er i optimal sundhedstilstand, før i planlægger at starte en familie. Dette kan tage fra 6 til 12 måneder. Det gælder jeres børns fremtid

2. Tænk dig til en sund familie. Husk at: ’Du bliver dine dominerende tanker’

3. Brug din krop og kom i fysisk form før under og efter dit barn ankommer!

4. Bliv ved med at amme i mindst 12 måneder og gerne op til 18 måneder hvis du kan. Dit barn vil være taknemmeligt senere i livet for sit gode helbred. Husk at kvaliteten af din modermælk og dermed dit barns sundhed afhænger af din kost!

5. Husk det vigtigste ved at være forældre. Målet er at skabe sunde børn. Ikke amme bare for at amme, ikke at gøre det nemt for bare at gøre det nemt. Målet er at skabe sunde børn. Det kræver snilde, målrettethed, tålmodighed, hårdt arbejde og opbakning fra den anden halvdel osv.

6. Indtil 6 måneder er modermælk tilstrækkeligt.

7. Hvis du af en eller anden årsag har problemer med at amme, bør du så vidt muligt bruge upasteuriseret komælk, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

8. Start med at give dit barn fast føde fra omkring 6 til 8 måneder og følg de angivne retningslinier.

Held og Lykke!

Referencer

1. Torskelevertran: www.alun.dk/shop/fiskeolie.asp

2. Weston A Price Foundation: En fantastisk kilde til viden om sundhed: www.WestonAPrice.org

3. Weston A Price bog – billeder siger mere end 1000 ord, denne bog bør alle forældre læse: www.alun.dk/shop/Nutrion-&-Physical-Degeneration%20.asp

4. Et glimrende website om fordelene ved amning: La Leche League regnes for verdens førende autoritet omkring amning gennem mere end 50 år. Organisationen tilbyder information og støtte til mødre, som vælger at amme deres børn, i 60 lande rundt omkring i verden. De har lavet lobbyvirksomhed for mødres ret til at amme i arbejdstiden samt offentligt. De arrangere støttegrupper for mødre på alle indkomstniveauer. Vær opmærksom på at deres kostanbefalinger ikke tidssvarende. Læs mere på: www.llli.org 

5. Nourishing Traditions: Sally Fallon’s mega hit: www.alun.dk/shop/Nourishing-Traditions.asp


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley