❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Influenza A H1N1 medicinen Tamiflu = ubehagelige bivirkninger

Skrevet 30-10-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Influenza A H1N1 medicinen Tamiflu = ubehagelige bivirkninger

Det er ikke uden omkostninger at give Tamiflu til sit barn, advarer eksperter. Ifølge et nyt studie oplever mere end 50 % af børnene ubehagelige bivirkninger ved influenza A H1N1 medicinen Tamiflu.


 Det nye studie, som er foretaget af den britiske sundhedsstyrelse, dokumenterer, at indtagelse af influenza A medicinen Tamiflu kan give ubehagelige bivirkninger. Over halvdelen (53 %) af de skolebørn der tog Tamiflu, oplevede en eller flere bivirkninger.
De mest hyppige bivirkninger var:

  • Kvalme (29 %),
  • Mavekramper (20 %)
  • Søvnproblemer (12 %)

Desuden havde Tamiflu pillerne på nogel af børnene en “neuropsykiatrisk bivirkning” i form af nedsat evne til at tænke klart og en såkaldt “underlig adfærd”.

Studierne er i foråret blevet foretaget på tre forskellige skoler i London. Her fik skolebørn i april og maj måned ordineret medicinen Tamiflu.

Der var i alt 103 børn, som deltog i forsøget, og heraf modtog 85 medicinen som en foranstaltning, efter at en klassekammerat havde fået stillet diagnosen Influenza A H1N1.

I England har man oprettet en national influenza A H1N1 virus pandemitjeneste, som tillader borgerne at få ordineret Tamiflu uden først at gå til egen læge.

Men British Medical Association’s ledende ekspert i svineinfluenza, Peter Holden, advarer mod, at sundhedsmyndighederne bliver for flittige til at udskrive medicinen Tamiflu til bekymrede borgere.

I Japan har flere fagfolk direkte advaret mod brugen af Tamiflu, da de mener, at medicinen kan give alvorlige psykiske bivirkninger.

Dette har resulteret i, at Tamiflu nu er blevet bandlyst i Japan

Alun.dk om influenza A H1N1 medicinen Tamiflu

Det bedste du kan gøre for dine børn med henblik på at undgå influenza A er efter min mening, at hjælpe dem med at opbygge et stærkt immunforsvar.

Har dine børn et stærkt immunforsvar, behøver du nemlig ikke bekymre dig om influenza A, da influenzaen kun rammer de svage og usunde!

Det første skridt i kampen for at opbygge et stærkt immunforsvar mod influenza A H1N1 er at gå tidligt i seng og få en god nats søvn.

Derefter er det vigtigt at spise godt, dvs. masser af økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt etc. – selv til morgenmad. Endelig er det som altid vigtigt at drikke rigeligt med frisk vand.

Vær opmærksom på, at blot en enkelt skefuld sukker kan undertrykke dit immunforsvar i over 4 timer. Tænk derfor på, at der i de fleste morgenmadsprodukter er adskillige skefulde sukker.

Brug desuden masser af tid på at nyde solens helbredende stråler, som forsyner os alle med vitamin D og giver et boost til immunforsvaret.

Den ekstra motion og friske luft vil også hjælpe immunforsvaret til at være i topform.
Det er en simpel formular som virker.

Vær i øvrigt også opmærksom på, at den nye vaccine mod influenza A H1N1, Pandemrix, aldrig er blevet sikkerheds- eller effektivitetstestet, så du bør overveje dine muligheder med omhu. I vores hus vil vi i hvert fald ikke give vores børn nogen som helst form for eksperimentel vaccine.

Det skal desuden nævnes, at i den britiske undersøgelse nævnt foroven, er medicinen Tamiflu ikke blevet brugt korrekt. Pillerne skal faktisk gives til folk som allerede har influenza A og ikke som forebyggelse mod virussen.

Bemærk også, at Tamiflu pillerne ifølge den skriftlige instruktion kun kan nedtrykke symptomerne for influenza A i 24-36 timer.

Så hvorfor tage en medicin med alvorlige bivirkninger, når dens effekter mod influenza A er rimeligt beskedne?

For at læse en artikel om hvordan du opbygger et sundt immunforsvar, klik her.

For at læse mere om influenza A H1N1 virus, klik her.

Er PandemRix Influenza A H1N1 vaccinen gennemtestet ordentligt og dermed sikker til at tage I brug?

Reference: Eurosurveillance Edition 2009: Volume 14/ Issue 30 Article

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley