❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Del 1: Hvordan får du sunde børn og babyer?

Skrevet 28-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 1: Hvordan får du sunde børn og babyer?

Intet i denne verden er vigtigere end sunde børn og babyer. Den gode nyhed er, at hvis du gør disse simple ting rigtigt, så vil du være godt på vej mod sunde børn og babyer. Denne artikel vil give dig praktiske tips, der er afprøvet og testet for at give dig sunde børn og babyer!


Fødslen af mine børn, Anna og Peter, er simpelthen det mest fantastiske, jeg har oplevet i mit liv og helt bestemt også det bedste, der nogensinde er sket for mig.

En ubeskrivelig oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Når jeg tænker på mine børn, eller kigger på billeder af dem, oplever jeg en sand følelse af glæde.

Børn er i sandhed livets største gave!

Som alle vordende forældre ønskede min kone og jeg, at gøre alt hvad vi kunne, for at give vores ufødte børn den bedst mulige start i livet.

Dette indebar samtidig, at vi sørgede for, at de forblev sunde og raske, efter at de var født.

I denne artikel vil jeg fortælle, hvad vi har lært, så du kan få glæde af, det vi har gjort rigtigt og undgå at gentage vores fejltagelser.

Der vil være meget fokus på kosten, for det er kosten, der nærer kroppen og holder os sunde.

Dette gælder i særlig høj grad, når du ikke vejer mere end et par kilo!

Spædbørns kost er kritisk for at sikre en normal udvikling, maksimering af indlæringskapaciteten og forebygge sygdomme. På intet tidspunkt i livet har kosten en større betydning. Men hvilken kost er den bedste?

Vi indså heldigvis, efter at have læst en bog fra 30’erne; Nutrition and Physical Degeneration, at den optimale kost og dermed vores børns sundhed er noget, der starter længe før han eller hun undfanges.

Vi fik en uvurderlig indsigt i hvilken kost, vi skulle give vores babyer, ved at læse denne fantastiske bog, der med billeder illustrer, hvordan en sund kost skaber sunde børn og illustrerer konsekvenserne af en mangelfuld kost hos både børn og forældre.

Selvom der er mange facetter ved børns og babyers opvækst, vil denne artikel primært fokusere på positive tanker, ernæring, livsstil og træning.

Det er ikke svært, at få sunde babyer og holde sine børn raske. Som med alt andet i livet handler det om at gøre de simple ting rigtigt.

Jeg ser frem til, at dele disse simple hemmeligheder med dig, så du kan have den samme glæde af sunde børn, som jeg er så privilegeret at have.

Hvorfor er det nødvendigt, at du er sund og rask, før du planlægger at få børn?

For at svare på dette, er vi nødt til at kigge på selve undfangelsen, så vi virkelig forstår, hvad der sker her!

Når det menneskelige æg løsnes fra æggestokkene og langsomt flyder gennem æggelederne, pulserer dets kerne med energi. Tilstrækkeligt med energi til at understøtte en eksplosiv vækst i tilfælde af befrugtning.

Det vil hurtigt blive mødt af millioner af mikroskopiske sædceller, der svømmer i den modsatte retning. Selvom de er meget mindre end kvindens æg pulsere mandens sædceller med liv og energi.

I det øjeblik de mødes, vil ægget være omringet af sædceller, som alle vil forsøge at trænge igennem æggets skal. Normalt lykkes det kun for en enkelt, som så deponerer sit DNA i æggets kerne. DNA møder DNA og et nyt liv starter.

Det næste der sker, er intet mindre end et mirakel. I løbet af få dage har det, som var en simpel blanding af æg og sæd, delt sig til hundredetusinder af celler.

Fra undfangelsen og gennem barnets tid i livmoderen vil denne simple kombination af æg og sæd dele sig til milliarder af celler, hvoraf over ti millioner vil være hjerneceller.

Mange forældre. Alt for mange, hvis du spørger mig, er ikke klar over deres store indflydelse og derfor ansvar for deres ufødte barns sundhed. Dit barns genetiske potentiale og fremtidige sundhed ligger i dine hænder.

Faderens og moderens sundhedstilstand på tidspunktet for undfangelsen bestemmer æggets og sædcellens sundhed. Moderens kost og livsstil gennem graviditeten har central indflydelse på den nyfødte babys sundhedstilstand.

Kvaliteten af de fødevarer du giver dit barn , samt de omgivelser det vokser op i, vil væsentlig bestemme dets sundhed for resten af livet.

Hvis du ryger, vil resultatet af din rygning blive indbygget i dit ufødte barns gener. Hvis du spiser de forkerte fødevarer, kan det have en negativ indflydelse på dit barns sundhed resten af dets liv. Hvis du ikke tror på mig, så kig på billederne i ”Nutrition and Physical Degeneration”.

Desuden vil dine tanker, positive eller negative, have indflydelse på dit barns sundhed. Akkurat som din fysiske tilstand ved undfangelsen samt for kvinder under og efter graviditeten.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley