Skrevet 16-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Et par minutter om dagen skulle være til at overkomme?
Det giver dig desuden absolut kontrol over tilberedningsmetoder, valg af fødevarer samt mulighed for at undgå en lang række skadelige kemikalier såsom: Sødestoffer, farve og tilsætningsstoffer.
Med god forberedelse kan du gøre dit til at maksimere indholdet af enzymer og næringsstoffer i dit barns kost. Dette vil lette fordøjelsen og forbedre den generelle ernæringstilstand.
Min kone har sparet meget tid på at tilberede og purere forskellige fødevarer i voksenstørrelse, og derefter dele dem ud i glas og køle eller fryse dem (glas er mindre giftigt end plastik, der kan lække kemikalier) hvorefter du ligger dem i bagepapir.
Du kan opbevare dine madterninger i fryseposer med dato og indholdsfortegnelse på, så du har dem lige ved hånden. Så skal de bare optøs og opvarmes. Optøning i køleskabet er den bedste måde, at gøre det på, hvis du vil bevare flest muligt næringsstoffer.
Læg terningerne på en overdækket tallerken og de vil være tøet op efter 3-4 timer. Det tager kun to timer ved stuetemperatur. Hvis du skal ud, så put et par terninger i et glas og tilføj rent varmt vand, for at optø.
Konsistensen af babymad er vigtig. Udover smagen er det tykkelse og blødhed, der optager barnet mest. Du kan fortynde pureen med modermælk eller vand. Purerede kartofler, squash, bananer, gulerødder, ærter og lignende er gode at jævne med.
Det eneste særlige redskab du får brug for, er en blender. Du får også brug for skåle, der ikke kan gå i stykker, skeer og underlag samt store dobbelthankede kopper, så de også kan lære at drikke vand.
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.