❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Del 3: Tænk dig til sunde børn og babyer.

Skrevet 26-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 3: Tænk dig til sunde børn og babyer.

Vidste du, at dit ufødte barn og dine børn påvirkes af begge forældres tanker og handlinger? Den er god nok. Dine tanker, ord og handlinger påvirker ikke kun dig, men også dine babyer og børns helbred og lykke.


Så da min kone og jeg blev klar over, at vi skulle være forældre for første gang, anvendte vi denne viden, til at gøre alt hvad vi kunne for at leve et liv i glæde og undgå stress og skænderier.

Til tider havde vi held med det, andre gange havde vi ikke, men vi var hele tiden bevidste om, at vores børn var følsomme overfor vores humør og handlinger og det hjalp os til at undgå mange skænderier.

Vi tror også på at livet, bogstaveligt talt, kan udtrykkes med 6 ord:

”Du bliver, hvad du tænker på” = Loven om Tiltrækning

Denne utrolige lov blev første gang formuleret omkring 3000 år før vores tid, og forklarer stort set alt, der nogensinde er sket og vil ske for dig. Det er den vigtigste af alle love og en af universets naturkræfter.

Loven om Tiltrækning slår fast, at du er ”en levende magnet” og at du tiltrækker de personer og begivenheder, som harmonerer med dine dominerende tanker. Særligt dem du føler stærkt for.

Dit liv er et spejlbillede af dine tanker. Vi skaber alle sammen konstant vores liv. Vi skaber det ud fra de ting, vi tænker på og giver vores opmærksomhed.

Så hvis du ønsker flere problemer, flere udfordringer, flere ulykke i dit liv, så ret din opmærksomhed imod disse ting.

Men hvis du ønsker mere kærlighed, glæde og lykke i dit liv, så tænk og fokuser på de ting, der skaber disse følelser.

Så når du står foran spejlet og kigger på dig selv, er billedet du ser bestemt af dine tidligere tanker. Din ydre verden er i virkeligheden et spejlbillede af din indre verden (dine inderste tanker). Det som foregår udenfor dig, er en refleksion eller en manifestation af hvad der foregår inden i dig.

Ved at studere Loven om Tiltrækning og downloade min gratis ebog kan du lære mere om, hvordan du anvender dine tanker til at skabe det liv du drømmer om.

Download gratis ebog Sådan opfylder du dine drømme!

Det at skabe glade og lykkelige omgivelser, som børn kan vokse op i, er i mine øjne den allerbedste gave, du kan give til dine børn.

Den bedste måde at gøre dette på, er ved selv at være det bedst mulige levende eksempel og gennem dine tanker, ord, sundhed og handlinger at overøse dem med kærlighed.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley