❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Del 2: Hvorfor bliver det vanskeligere for at blive forældre?

Skrevet 27-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 2: Hvorfor bliver det vanskeligere for at blive forældre?

Svaret ligger ligefor, kig på os, vi er til rotterne. Vi kan ikke passe vore yndlingsbukser på grund af vores voksende livvidder, vi er drænede for energi, vi er stressede og et stigende antal af os bliver mere og mere syge, både fysisk og mentalt.


Og det er ikke kun os der bliver mere og mere syge, bare kig på vores børn.

I løbet af kun en generation er de også blevet overvægtige og ofre for sygdomme, der kan forebygges, som for eksempel type 2 diabetes, der bliver mere og mere udbredt.

Det er skræmmende og utilgiveligt, hvad vi gør imod dem, fordi de er uskyldige!

Det er ikke tilfældigt, at det bliver sværere for os at reproducere os selv. Det er Naturens måde at fortælle menneskeracen, at det er på tide at vågne op, for der er noget der er grueligt galt!

Et stadigt stigende antal potentielle forældre oplever, at naturen siger: Hør her venner, vi ved godt at i gerne vil være forældre for enhver pris, men stop i 2 sekunder. I er først nødt til, at få styr på jeres egen sundhed først.

Hvis ikke i er sunde og raske, kan i ikke få sunde og raske børn og dette kan i det lange løb påvirke menneskeracens overlevelse.

Før vi overvejer at blive forældre, er vi nødt til at gå tilbage til udgangspunktet og begynde at behandle vores krop med kærlighed og respekt, inden vi påtager os livets største ansvar ved at starte en familie.

Dette vil ikke bare forbedre chancerne for at blive forældre, men også skabe glade og sunde børn.

Som med alt andet i livet: Øvelse gør mester!

Nu hvor du forstår, hvorfor sunde babyer kommer fra sunde mødre og fædre, så lad os kigge på de 7 vigtigste ting du kan gøre, for at forbedre din sundhedstilstand.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley