Sidste Chance: Black Week - Brug koden TAK ALUN i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% rabat ved køb over 1000 kr. ❤

Del 14: Hvor meget ved hvert måltid?

Skrevet 15-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 14: Hvor meget ved hvert måltid?

Dette er faktisk det nemmeste af det hele. Lad dit barn bestemme og lad ham eller hende fortælle dig, hvor meget de har lyst til at spise. Vær opmærksom på, at hvis de er godt mætte af den fede brystmælk, er de måske ikke så sultne, som de ellers ville have været.


Min kone tilbyder dem altid mad først og lader dem så amme til dessert. Det er pudsigt, så glade de er for dessert. De siger aldrig nej!

Start langsomt op med at introducere nye fødevarer til din baby. Tilbered den mad du har valgt i teskestørrelse til at begynde med. Din baby vil sikkert kun spise halvdelen, de første par gange du prøver med fast føde.

Husk at det er babyen, som i sidste ende fortæller dig, hvor sulten det er. Din vigtigste opgave er, at sørge for at det, der spises er så næringsrigt som muligt. Efterhånden som din baby vænner sig til fast føde, kan du gøre portionerne større.

Når du først har udelukket mulighederne for fødevareallergier og intolerancer, så sørg for at rotere de fødevarer som du anvender, forstået på den måde at de ikke får det samme, dag ud og dag ind.

Vi forsøger, kun at spise det samme hver fjerde dag for at skabe variation, få masser af næringsstoffer og undgå allergisymptomer.

Husk at alle er forskellige, også babyer. Så ikke alle babyer har behov for den samme mængde mad.

Portionsstørrelserne er bare vejledende. Nogle nyfødte er ikke klar til tre ”måltider” om dagen, før de er næsten et år gamle. Du kan bruge de nævnte ting som retningslinier, men i sidste ende er det dit barns udvikling og dine instinkter som forælder. Det er det vigtigste.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley